46061
.
-
Én nem azt írtam hogy amiatt szaggat. A nem tókéletesített engine miatt szaggat. -
hajj, nem tud olvasni senki?
Mutass egy játékot, ahol ki van dolgozva és nem szaggat. -
Azért azt ne mondd, hogy amiatt szaggat, mert részletes a motor.... -
Zoydes ha már említetted a Toca race drivert, Drivert, NFS bármelyik részét, azt azért példának felhoznám, hogy míg a fenti játékok akármelyikében mondjuk leesik a motorháztető a kocsiról, mit látsz? Egy nagy szar egybefüggő textúrát és nem pedig egy eléggé részletes motort. -
Azért van pár elhivatott ember, ezeket a képeket azért nem rakom be mert nagyok, de kötelező megnézni: MarkosGT
művei:
Edition-ök 3DMAX-al:
M3
GT R
GT R v2 -
Bocs aképekért, le vannak méretezve és sztem jók, mint ez, jó 5let kikapni az üléseket. ;)
-
Jujjjjj Furball egy állat! Challenger:
-
Ez meg poén, mondjuk sztem ez jó, kivéve, hogy két motor van hátul:

-
Érdekesség képpen az MG liveban:

Chevrolet Camaro, 1970 -
Ámen, testvéreim. ;) -
Vlala #29598 Na bumm, nekem sem kellett volna reagálni. De ha már benne vagyunk:
Realitást kerestek moddolt játékban? A mod pont attól jó, hogy nem reális.
Különben ilyen gamét, amelyik ennyi alkatrész állapotát figyelembe veszi egyszerre, minden függ mindentől, tényleg nem tudok mondani. Egyetlen bal első rugót cserélek le, és oldalra húz tőle az egész autó. Szerintem ennek ilyennek kell lennie.
Akinek nem tetszik, miért kínozza magát (minket) vele?
Rá vagyunk szorulva... Legutoljára a bilire voltunk rászorulva, mert nagy volt a seggünk már pici baba korunkban is!
Uninstall, és menjen vissza a NFS mögé. Abban úgyis több a realitás :-) -
A #29489-ben már mutattam egy kis ízelítőt. -
Zoydes: nem ártan ha olvasnál is nem csak írnál
ezt írtam:
"annyit mondanék még, hogy nem nagyon van hasonlítási alap hardverigényileg, ugyanis ilyen részletes játék még nem volt eddig a piacon."
És ez még mindig így van. nehogy már az NFS-t idehozd, a Driver jó, de NEM ilyen a törés modell csak azt értsd már meg. a jön ki egy hasonló és nem lesz ekkora igénye, akkor érthető, de EDDIG nem jelent még konkurencia.
Én örülnék a legjobban, ha lenne hasonló játék, de mostis ha TOCARD2-t megnézed, láthatod mostanság az irányvonal sajna árkád.
Amúgy az r5-ös patch-ben igenis vannak újítások. Én csak ámulok a játékon.
Nálam NEm akad. Azt is írtam lentebb, hogy megfelelő hardver kell.
Mostmár csikorognak a gumik és valósághűbben, mint az r3-ban. Nem visít. Csináltam egy halom szép képet majd felrakom ha időm lesz. -
Szerintem meg jó reggelt!! -
error, zoydes, sokat irtatok, nincs most turelmem ennyit vegigolvasni, igy cask arrra terek ki (ami csak az en peldam), hogy nem azert jatszom vele, mert varom a vegleges peccset, hanem mert jobban le tud kotni a bugok ellenere is mint pl az nfsu (amugy nfs szeriabol pont a porsches volt a legjobb...na meg a legelso anno). Ecceruen jobban lekot, erdekesebb, es mindannak ellenere, amit irtal, valosaghuBB.
de hat kar parhuzamot vonni, mert nfsu meg mindig arcade, ez pediglen mondhatni szmulatornak is (ugyebar ha lenne 3pedalos kormany, kuplunogzhatnal is)
mindegy, szubjektiv -
nem sok újat tudnék még beszólni, viszont a TRD-ben egy darab fizika meg ai sincs, ne sorold ide:)
az nfs5-ből már nem tom melyik dll-t kell törölni és megy xp-n. gimme.dll van? vmiért ez ugrott be hirtelen. de inkább kérdezz vki okosabbat. rég nyomtam már -
De rég jártam erre, de akkor már válaszolok játékfejlesztői oldalról:
"Csak egy olyan kocsit mutassatok, ami ezekkel a paraméterekkel képes erre!!!!"
1: Invictusék szépen fejlesztik, tökéletesítik a saját játékukat.
2: Furball elvan a modolással, régi autók bekonvertálgatásával.
3: Invictus nem = Furball
4: Nem az invictus dolga, hogy az összes létező modolt járgány configjait leellenőrizze, hogy minden paraméter reálisan legyen belőbe. Világos? -
de nem is akarok vitatkozni, nezzetek milyen jo kep:
-
ZoyDesnek igaza van. Tobbek kozott miert jatszunk vele ennyi ideje? Miert vannak 1 ev utan is rajongi?
Mert hibatlan, tokeletes jatek? Nem.
Azert, mert valamilyen szinten, ra vagyunk szorulva...
Nah most ez nem baj (vagy megis), de ha ekkora flash a game, ill. ennyire sokat vitazunk rajta, akkor megerdemelnenk egy rendes normalis supportot.
Nincs mas jatek... itt a lehetoseg invictus !!! csinaljatok meg jobbat, meg szebbet etc., aztan dol a stex. (mar, ha ez az 1etlen moderalo ok)
En is nemetorszagbol akartam behozatni az origot, de nem jott ossze. De akkor ne beszeljunk olyanrol, hogy a "crackek, iso-k" kedvet szegik a keszitoknek. Masok orulnenek, hogyha ezt hallanak: -Hu ocsem, olyan franko ez jatek, hogy a fel warezvilagot vegigjartam erte, mert itthon nem lehet megvasarolni. (az arakat tegyuk felre)
Igen, nagyon jo, kiut a tobbi jatek kozul... akkor?
Ra kell harapni. Lehetne on-line tuning bolt, akar sms-dijas is. Tuti, hogy rengetegen ertekelnek, az uj cuccokat.
Kb. ennyi, senkinek sem akartam belegazolni a lelki vilagaba.
Carlos: legyszives a penzugyi kerdesemre valaszolj! -
ZoyDes #29589 Szerintem erre egyszerű a válasz. Azokkal csak olyanok játszanak akik komolyan szeretik a kocsikat (nekem ezek közül csak az NFS5 nincs fenn, mert valamiért nem szereti az Xp). ezek a játékok mindössze egy dolog miatt nem populárisak, mégpedig azért, mert ezekben nincs város, ahol szabadon furikázhatsz. Az SLRR-el pedig azért játszunk immár 1éve, mert várjuk a megváltó patchet, amitől végre valóban jó lesz. És mivel az elmúlt időben átlag 2hetentte kijött új patch, még jó hogy sokat nyomulunk a játékkal.
Amúgy meg lehet értetlenkedni, és
-jeleket rajzolni, ajnározni a játékot, de őszintén tegye mindenki a szívéra a kezét: az utobbi 2patch javított valami érdemit? Az r3-nál még érezhető volt valami jótékony javulás, de sikerült megint viszazökkennünk 2.1.8 szintre. Amíthatjuk magunkat, hogy "király a játék", meg "ennél nincs realisztikusabb", de ez korántsem igaz. Most még nem az... De ÉN személy szerint rettentően várom már az a napot, mikor befejeződik a patch áradat, és végre nem a BUGokon kell röhögőgörcsöt kapva tehetetlenül nézni ennek a csodás játéknak a halálát. Sajnos itt néhány embernek úgy vettem észre csak az jött le, hogy én fikázom a játékot. Pedig ez nincs így! Igen sokat játszok vele, mert kedvencem ez a gém. Csak egyszerűen rosszul esik, hogy bármilyen hiba, BUG van, és azt észrevéve megpróbálunk szólni, a válasz a legtöbbször annyi, hogy "kösszi, megnézem", meg "hát ezt mi is észleltük", vagy a legjobb, hogy "ez nem hiba"! És nekem ez hihetetlenül kedvem szegi. Ha ez így folytatódik, akkor hamarosan ez a játék is csak egy CD lesz a polcon. Na erre mondjatok véleményt, ne pedig elszántan védjétek már a játékot (már azt kell hinnem hogy pénzt kaptok érte
).
De ha még mindíg nem értitek mit is akarok mondani, akkor idézek, nem saját adatot,pedig lenne:
"Most sikerült egy I6-so removal gyorsulási rekordot donteni(a sajátom legalább is)
887kg a kocsi
3668cccm
648HP
494Nm
és
0-100 1.348
0-200 5.373"
by Streeter
Csak egy olyan kocsit mutassatok, ami ezekkel a paraméterekkel képes erre!!!! Könyörgöm...csak 1et!!!! Ilyet legfeljebb a több 1000LE-dragsterek csinálnak, amiket kifejezetten a gyorsulásra építenek. De azok korántsem utcai kocsik, amiket otthon a garázsban egy motorcserével, és néhány palack NOS-al buherálnak össze.
ÉRTITEK MÁR????????????????
Egyszóval engem leszólhattok, hogy minek játszom vele, meg bárkit aki ilyesmit beír, csak az a probléma, hogy ezzel önmagatokat is becsapjátok. Javaslom mindenkinek, hogy elöbb kérjen el egy kocsit, bújjon bele a motortérbe, forgasson megfelelő szakkönyveket, és utánna pedig gondolkozzon el az elöbbiekkel együtt már 3 hozzászólásom valóságalapján. -
csak az a baj hogy a programozók jók ha tudtak már csinálni egy jó játokot pl.:insane csak itt az volt a baj hogy nem volt elég idő az elkészítésre és emiatt lett olyan a játék amilyen. Olvastam a cikket a pc guruba és a készítők azt írták hogy patchekben próbálják kijavítani a hibákat. Eredetileg mér multiplyaert is akartak berakni csak erre se volt idő.
Most ugye készülnek a patchek és ezáltal javul a játék. Remélem minél jobb lesz majd a játék és azt utóbbi időbe furbal féle patchek meg a 2.1.8as petch is jó lett és ez már haladás. -
"erdekes modon" az altlad emlitett jatekokkal vajon miert csak (hozzavetolegesen) 4-5 honapig jatszik az ember? es ezzel vajon miert egy eve, es meg mindig alig akad ember akinek nem lankad a kedve, sot, jonnek uj jatekosai... -
KTom #29586 Hi!
Tudom hogy egyikkel sem igazán jó, de szerintetek melyikkel megy jobban a SLRR: ati radeon 9200se vagy nvidia gf mx4000 vagy fx5200? mindegyik 128megás
kösz -
Most sikerült egy I6-so removal gyorsulási rekordot donteni(a sajátom legalább is)
887kg a kocsi
3668cccm
648HP
494Nm
és
0-100 1.348
0-200 5.373 -
mondjuk igazad van mert aki szereti játszik vele. Én csak "felhasználó" vagyok mert semmit nem csinálok hozzá pl script hasonló mert nem tudok sajna.
Akinek nem tetszik meg fikázza minek játstzik vele

-
Én arra szavazok, hogy mindenki azt csináljon, amit igazán szeretne. Látjátok van olyan, aki feltétel nélkül, mint átlag felhasználó játszik, és nem azt mondja, hogy ilyen szar, meg olyan szar, hanem játszik vele, mert élvezi. Akinek nem tetszik, az vagy nem játszik vele, vagy pedig megcsinálja, megvalósítja saját ötleit, ill. továbbfejleszti a játékot. Ennyi. Ez az én véleményem, ezzel sem kötelező egyet érteni!! -
ZoyDes #29582 Meddő vita???? Csak azért meddő, mert a hasznos tippeket nem veszik figyelembe, amiket mi játékosok adunk. Emellett meg sajnos az már nem elég mentség, hogy a "mi játékunk". Nálunk nem kapni, ahol pedig hozzáférhető szerintetek mit gondolnak rólunk, ha meglátják ezt a BUG-erdőt???
Realisztikusságról nem beszélnék, hiába van tele a játék fizikával.Ha csak a fizika miatt jó, akkor elég nevetséges dolgok vannak a játékban. Az igaz, hogy ezek miatt szanaszét akadozik, de hogy ralisztikus lenne, azt erőssen kétlem (#29492-es hozzászólásom ezt alátámasztja).
Ilyen játék még valóban nem volt, de élvezetes autós játék, amiben valóban kiválló volt a fizika, volt (STCC1-2, Toca Race Driver, Driver, NFS5, Screemer4x4,stb). Érdekes módon azok nem akadtak ennyire, pedig grafikában sokkal erössebbek voltak. Vajon miért??? Pedig ezekben a gémekben is volt törés, fizika, grafika, 3d-hang. Amúgy meg ha a fejlesztés elején ezt nem voltak képesek felmérni -mármint a betett fizika, grafika, és egyéb dolgok gépigényét- akkor elég amatőröknek kell hinnem a programozókat. Pedig az Insane nem ezt mutatta anno...
SinClair: előfordul, hogy valami driver ütközésed van, esetleg nézz körül frissek után, lehet hogy a windows-os driver hibás valamelyik ezközödhöz. -
fagy 10* :D
-
Más, fagy a gémem, csak 2.1.8 van fenn, semmi más nem fagy, és rendszerinstall előt ez sem fagyott.. :(
Mostmeg fagy, nemtom miért, valami ötlet? Nincs húzva semmi, de nem csak a játék fagy, hanem az egész, még errorlogot sem csinál a winfos:( -
Azért boldog szülinapot ember :D -
annyit mondanék még, hogy nem nagyon van hasonlítási alap hardverigényileg, ugyanis ilyen részletes játék még nem volt eddig a piacon.
Törés, alkatrészek, stb.
Ha jön ki egy hasonló, akkor már lesz mihez viszonyítani. -
nah ezért nem reagáltam 3error hozzászólására:) mert ezzel megin kezdődik egy meddő vita. mindenki mondja a saját igazát, közben vagy 100x leírták ez igazi okot. -
Sziasztok! Eddig nem sokat irtam ide, inkább olvasgattam... Én is éjjel-nappal ezzel a játékkal játszanék... ...ha játszható lenne!!! Jó, jó, elszerelgetek a garázsban, meg még a tesztpálya úgy-ahogy, de a város már kicsit gázos... Szerintem simán lehetne az év játéka is, talán majd a következő rész.. :( Remélem lesz és mondjuk 2-szer annyi FPS-sel.. A bug-ok nem érdekelnek, azokon könnyebb patch-el javitani, de az FPS... :( Azért tisztelet a fejlesztőknek, csak igy tovább!!!! Azért mégis a MI játékunk!!!!! -
ZoyDes #29575 Azért annyira nem sajnálnám őket...ahol kapható a játék, hidd el veszik is. És ott bizony nem magyarországi viszonyokat képzelj el a játékboltban. Szóval kaptak elég pénzt a gém után. A játék tényleng jó, csak optimalizálni kéne átlagos harware-re is. Egy jóbarátom programozó, és bizony ő sokat finomít egy-egy kódot mire kiadja a kezéből. Nem úgy dolgozik, hogy a fejlesztői gépén fut megfelelően, a többiek meg le vannak..., veszi a fáradságot, és "lesüllyed" az átlagos harware szintjére.
Lehet mondani, hogy a szűkös határidő, de a patcheknél ez már nem áll fenn. Ha fontos a játék, akkor egyszerűen ki kéne adni egy olyan hírt, hogy "Most elkezdjük finomítani a gémet. Ez kb 1-1,5év. Addig kitartás!" csak az a baj, hogy a megjelenés óta már eltelt majdnam 1év. Ezidő alatt kaptunk egy Monster Garage-t, és 4hivatalos, 4BETA patchet. Eredményként, pedig azt, hogy sok dolog javult, sok kijavítatlan maradt, sok, pedig a patchelést követően romlik el.
Error utolsó mondítával pedig egyet értek. -
Ez a realisztikusabb autós játék amivel valaha játszottam.
-
pontosan, igazad van, ezt már sokszor kitárgyaltuk miért alakult így. A Patchek, amiket "ingyen" készítenek, azok meg nagyon sokat dobtak a játékon.
Most perpill a játék jó, csak bruti hardver kell, ennyi. ;) -
Vlala #29572 Bocs, hogy kisemberként beleszólok, de ez a játék igenis jó lett. Nekem tetszik, az tényleg baj, hogy a kiadó kivette a kezükből a be nem fejezett projectet, és kitette a boltokba. A fejlesztőknek legyen mondva, hogy utólag is készítik hozzá a javításokat, befejezik, amit elkezdtek, bepótolják, amit lehagytak, miközben azt látják, hogy mindenki NoCD patchról, crackról, .iso-ról, .bin-ról és .cue-ról beszélget, tehát töri a játékot!
Nem éri meg fejlesztőnek lenni. Minden tiszteletem azoké, akik mégis fejlesztenek. -
streeter belegondoltál abba, amit mondasz? persze új város..:)) a bővítés se úgy megy, ahogy te gondolod.
-

ember, itt az ideje a patchelésnek...
gondolom nem street legal 3-at írtok...
az insane miért lett jó?? talán mert nem a
pénz moderálta a csapatot...
ha valaki látja, hogy kapós a game akkor tovább kéne fejlesztgetni, és akkor mindenkinek jó lenne.
egyébként, ha szabad, mennyibe kerülne egy SL4 elkészítése,
pl. 2 év alatt, újradolgozott engine-el, folyamatos add-onnal, és technikai támogatással... Konkrétan légyszives.
25 milla? 150 milla? (saját célra, ha pl. felkérném az inv.et, hogy nekem készítsen egy játékot)
Mellékesen, neked abszolut nem kell mindent merre szívni, mert nem te vagy a vezérürüje az invictusnak...
Én magunkat/játékot sajnálom.
-
Sziasztok!
lehet kicsit off lesz a kérdés de hirtelen nem jutott más hely eszembe ahol ezt feltehettem volna.
szoval haverom nemrég mesélt nekem egy olyan helyröl pesten, ahol kb 10 pc van összekötve ugy hogy mindegyikhez tartozik egy cockpit is(pl mint a játéktermekben sega rally hoz), és jopár pc-s autos játék közül lehet választani. na ennek a helynek szeretném megtudni a cimét, honlapját, telszámát, vagy bármijét. ha valaki halott már esetleg volt is már ott az pls irjon.
amugy haverom kb 1 éve olvasott erről szal nemtom 1általán létezhet e még a hely.
előre is kösz