Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MEgvannak a Patch-ek mind 2.3.0 LE-ig...:D régen is azzal toltam... most nemtom meik a legújabb akkor az volt... nah csak 1 kérdésem lenne! h. valami adjon MÛKÖDÕ oldalt ahonnan tudok leszedni cuccokat hozzáá mint pl kocsi motor meg ienek... köszi szépen elõre is:) Hello
Gigabyte M52L-S3P | AMD Athlon II X2 255 (3,1ghz) | 4GB DDR3 1600MHZ | Saphire Ati Radeon HD 4670 1GB DDR3 | Windows 7 Ultimate 64Bit. | 1,5 TB WD 7200RPM + 500GB WD 7200RPM
Install the stuff in the STEP1 Folder, the maps, neons, destruction stuff, everything there you must install
INSTALL THE ALPHA PATCH In the STEP2 Folder
INSTALL THE BETA PATCH In the STEP3 Folder
INSTALL THE FIX, In the STEP4 Folder, make sure to read the readme if you cant understand WTF to do <#eljen>#eljen>
Elkészült a Street Legal weboldalam továbbfejlesztett változata:
http://street_legal.hunhost.info/
Várom a játék rajongóit! ;-)
Main Theme feat. Antal Csilla) <#eljen>#eljen>
Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu
Þór vígi þessi rúnar
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Van 1 rakat kocsim + van 1 rakat motorom..
A kocsik hibátlanok, a motorokból 1-2 mûködik, azonban a blokkok 95% át még sose tudtam összeszerelni, mert semmilyen autóba se mennek bele (természetesen azzal próbálkoztam amibe való lenne).
A játékom verziója 2.3.0. ...
Próbálkoztam az SLRR EDITOR 2.1. el, de nem mûködik egyáltalán, pedig szerintem jól használom:
- progiban kiválasztom az autót
- a motort bele , saving
- Working
- indítom a játékot
- és nem megy...
És ez kezd nagyon felbosszantani, hogy van több száz mega cucc és nem bírom használni... Ha valaki tudja a megoldást légyszíves írja már le ! Köszönöm... sxs13
Burn tire, not your soul!
pedig totál tisztán csinálom
most löktem fel a játékot, meg minden patch-et ami a v2.2.0 LE patch-hez kell de a LE patch azt irja ki hibaüzenetnek hogy a játék file-ok nincsenek a kellõ helyen vagy mi. holott minden modifikáció nélkül csinálom.
lécci aki tud segítsen.
elõre is köszönöm
járgányokat meg a cars/racers mappába dobáld be.
érdemes csinálni egy LE-s és egy MWM-es telepítést is. nem mindig jók a járgányok abban a verzióban, amit írnak.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Elkezdtem újra játszani ezzel a nagyszerû autós játékkal.
Aki tudja módolni az írjon pm-et vagy írjon ide mert én nem tudom sajnos módolni, de sok programhoz értek.
A segítségeket elõre is köszönöm.
Tudnátok segíteni? Régen fent volt a játék, és emlékszem hogy volt csak alváz vásárlási lehetõség! Most újra felraktam, és nem találom! Úgy emlékszem a 2.3.0-es patch-el volt csak ez a lehetõség, de most azzal sincs... Próbáltam a 2.3.0 basic, és próbáltam a 2.3.0 LE-vel is, és egyik sem rakta bele. Esetleg tudnátok adni egy linket ahhoz, amelyikkel lehet csak alvázat venni? Elõre is köszönöm! Üdv.
Valaki fel tudna tenni egy Skoda favoritot? Sajnos már nem lehet letölteni innen sem: http://street-legal-mods.com/list-dlslcars.xml . Kerestem neten autó pakkot, találtam is, letöltöttem, de a csomagolt rar-ok kódolva vannak, így nem lehet kicsomagolni az autókat.
Elõre is köszönöm.
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
azt szertném megcsinálni h minden kocsiba minden motort be tudjak tenni
leszedtem az SLRR editor 2.1et,ezzel csináltam régebben is,viszont nem indul el(hibaüzivel elszáll)
szal a kérdésem az hogy van más módszer arra hogy pl egy zsigába V8at rakjak?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Egyébként azt valaki nem tudja mivel lehet nitrózni?
Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...
Street Legal Racing Redline
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"