46061
.
-
hát ja. elég lesz egy jól működő sl is:) ahogy alien is írta, ehhez a sok módhoz is kéne 16x annyi ember:) -
Egy ilyen játékban mozoghatnál bármerre, lehetnél utcás, profi, meg mindenféle, rallie, amatőr rallis, stb... De én egyelőre beérem egy normális SL-el is... :D -
van egy ötletem a multis lobby kialakítására vonatkozóan,
szal, belészp a szerverhez, ami egy full-real time 3D-s renderelt étkezde parkoló, vagy parkolóház, vagy akármi :), s ott mikor bejön 1-1 játékos, akkor beáll az egyik 'még szabad' parkolóhelyre (persze kivéve a mozgássérültekét :D). s miközbe várnának a kezdésre addid, a kamera nagyon lassan mozogna az egész banda körül, és ez lenne a háttere a lobbynak. Plusz funkció lenne az hogy az egész real-time-nak megfelelően a szerver idejét nézve, lenne, nappal vagy épp éjszaka. S valaki épp módosít a kocsiján valamit, akkor az szépen x időre "kitolatna a helyéről" hogy ne lássa senki, majd ha kész akkor visszajönne. Ugyan ez akkor ha valaki deconnectel....
(persze ha büfé parkoló akkor MAX 16 játékos de ha parkoló akkor akár 32 is!)
itt egy kisebb kép hogy a vizuális típusok is értsék :)
(nem tagadom hogy nekem az egyik kedvenc játékom volt a Motor City Online :)) -
hát ha 16x annyian lennének akkor nem lenne olyan hosszú idő :) -
annyira nem lenne vészes a kézi tankolás, ala Street Rod, ott is van és szerencsére azért elég ritkán kellett tankolni (ahhoz képest hogy micsoda benzin temetők voltak benne :)) -
ilyen dtm, meg f1, miegymás nagyon nagyon nem kéne. épp elég ilyen fantáziátlan game van már:) csak egy nagy liszensz gyűjtemény az egész. semmi önálló ötlet. meg már unalmasak is rettenetesen.
maradjon meg az invictus a saját vonalán:) -
Meg amúgy is elég baromság... Előbb csináljanak valami fasza tuningot, aztán majd az évek során bonyolodhat.. Kíváncsi leszek majd az x-edik részre hogy milyen lesz...:D Sztem ez lassan odáig fejlődik hogy minden lesz benne.. Utcai verseny, motor, és autó is.. Aztán mindenféle hivatalos, pl autónál, dtm, gt, forma1, rally, miegymás, meg motornál gp, meg minden hülyeség, tuning persze maradna, és részletesedne, egészen a csavarokig...:D De ez se 1 év múlva lesz, de sztem tuti lesz ilyen is majd egyszer az életbe...:D -
Ha ezeket megprobálnák megcsinálni akkor 2009 elött sztem nem is jelenne meg:D
-
Már ne haragudj de ezek szerintem iszonyat nagy baromságok.
Üzemanyag arány meg a faszom. Fölösleges. Legyen monduk három fajat bennzin:95,98, meg verseny. Fölösleges bonyolítani ilyen marhaságokkal az egészet. -
KHM... Fejlesztésre szoruló PC.... Hű bazeg, SL-el egy nagyon szar grafikán, amit alig tudtam élvezni, mégis nagyon tudott akadni a játék... Játékmód... Egyetértek, de pl ha karrieren kívül akarok versenyt kreálni, meg teszt pályán drift pontszámláló... Több alkatrész, nem feltétlenül kell látszódjon valami, de mind1, de ezt végülis eredetileg úgy értettem hogy egy valamiből nagyobb választék egy bizonyos cuccból... Egyébként gépigényen mindenképp van mit javítani, legalábbis ha a redline-ból indulok ki.... -
n0rad #38572 baz, belekezdek a wordbe :D -
n0rad #38571 az lenne a jó, ha magunk keverhetnénk az üzemanyagot...
lenne mittomén vagy 20 alap/üzem anyag
Benzin
Motorolaj :d
Dinitrogén-oxid
Ipari szesz
stb. stb.
Mi választanánk ki, miből, milyen arányban, mikor történjen a befecskendezés, és a sima üzemanyag is miből legyen... És ha meg van az összeállítás, havonta valamennyi pénzt elkér a game, merthogy megvette az üzemanyagot... minél többfajta, és minőségibb cucc van benne, annál drágább a havi rezsi...
és ha pl. ütközöl, akkor elfolyhat, sőt, fel is robbanhat az üzemanyag [szikra..szikra]
és meg lehetne határozni, mennyi tartály legyen, mik legyenek benne, mekkorák, és hol legyen...
a rendőrség pedig időnként [még ha nem is csinálsz semmi] leszólít, és megvizsgálja a kocsit... és ha látja, hogy a motorháztető alatt 3 db kisebb tartály van, ilyen feliratokkal: -N20 , Whisky, Sűrített oxigén
akkor kapsz bírságot, meg elkobozzák -
Kezdetleges hangcucc :D
-
Tényleg igazad van a Maffiában kellett tankolni. Az tényleg egy game volt és most is az. -
pl mafiában van. igaz nem teljesen autós gáma, de nagyon jól megoldott benne az autókázás. addon cumókkal meg pláne:)
és ha szanaszét van zúzva az autó, akkor gondolom szivárog is, mert nagyon gyorsan tankolásra szorul olyankor a járgány, amit a tankolással és a szervízeléssel orvolni lehet:) legfaszább játékok egyike a mafia. -
nekem spec fényképezgetés meg driftek helyett még mindig jobban bejönne, ha esetleg lennének szííp külvárosi/vidéki helyszínek hosszú, hazai jellegű utakkal, forgalommal, fákkal, ilyen-olyan földekkel (meg kurvákkal
) tarkítva:) a crc angol meg francia pályájából kiindulva ezt szépen meg tudnák valósítani.
és pl egy út menti pihenőben gyűlnének a kemény csávók:) -
Basszus most nagyon fellendült a topic. Remélem az Invictus-hoz is eljutnak a jobb ötletek;) -
A benzin a benzin... tényleg erre eddig nem is gondoltam. Ez mekkora egy ötlet és mekkora újítás lenne. Szerintem és tudtommal eddig egy játékba se volt. -
-jobb törés <- folyamatos fejlesztés alatt van szerintem
-jobb irányítás <- CRC-ben már nem a játék írányíthatósága csak rajtad múlik :)
-jobb gépigény <- "nincs akadozó játék, csak fejlesztésre szoruló PC :)"
-jobb grafika <- és több effekt és pl. ray-trace material alkalmazása
-több alkatrész <- hogy nagyobb esélyjel faggyon kí? :D
-moddolhatóság <- ehhez nem fűsök semmit :D
-engedje a játék hogy töröljem az alap autókat :DDDD <- és akkor mindenki 1 fajta kocsival versenyez, naa azé neem :P
-több versenymód, DRIFT mindenképp(szerintem ezzel alien(woods) is egyetértene)
-városok, klubbok, skillek, bűntetések <- zsaruk, kaja, pia, nők...
-karrier, tehát garázs/minden megvásárlása ami kell <- legyen vagy 5 garázs a város különböző pontjain üresen, és lehessen egy két cuccot abba is venni, pl. guminyomás mérőt, szerszámos láda, miegymás:P)
-kelljen benzint venni magyar viszonyok között(csak vicc) <- én benne vok, csak ciki mikor elelik az árakat, miközbe vesztek a versenyeken :D
-
a drift alap hogy kéne, de szerintem nem kéne hogy konkrét játékmód mivel akkor annak annyi és megint NFSnél lyukadunk, ki. Inkább Karrieren belül kéne ha lenne egy D1 bajnokság, s akkor kellenének hozzá részletes futómű és váltó beállítások. Szóval legyen igényesen és realisztikusan megcsinálva :) -
Gibor #38562 PL. az autóemelő nagyon jó lenne
de esetleg egykét régiautónak a licence
NE ARCADE legyen! (a legfontosabb) sztem a tiédhez kiegészítve ennyi! -
Elképzeléseim:
-jobb törés
-jobb irányítás
-jobb gépigény
-jobb grafika
-több alkatrész
-moddolhatóság
-engedje a játék hogy töröljem az alap autókat :DDDD
-több versenymód, DRIFT mindenképp(szerintem ezzel alien(woods) is egyetértene)
-városok, klubbok, skillek, bűntetések
-karrier, tehát garázs/minden megvásárlása ami kell
-kelljen benzint venni magyar viszonyok között(csak vicc)
Most hirtelen ennyi, megvalósítani nem tudom mit lehet belőle, nem is érdekel, csak puszta ötletek... Persze jólenne ha több füst lenne a játékba a csúszkánál... :D -
Ujra remenyt keltett bennem ez a vas es felrakom es aszem veszek vmi kultura vga-t is de csak emiatt!! 
-
Gibor #38559 Senki nincs itt? -
Gibor #38558 Végülis igazad van! Egyszerübb, ha kell ninja amugy ottvan a GOM-on. -
harmadszor rakom ujra..néha csinálja néha nem..sztem felrakok egy ninjat:P -
Gibor #38556 Mert van olyan autókészítő aki elfelejtette hogy másnak esetleg az nincs feltéve a ninja, vagy figyelmetlenség!:D Probáld meg ujra tenni az sl-t aztán egyenként a cuccokat! -
Szevasztok srácok!
Gyors segítség kéne! Most volt win reinstall + slrr reinstall. hivatalos peccsek emg egy halom addon fentvan, de amikor be akarok lépni a "szalonba",ezt mondja:
Fatal! Missing mesh file:
cars\racers\Ninja_data\meshes\_phys_chassis_mot_left.scx
Miért keres ez egyátalán a racers-be ninja-t?
pls ha tudtok segitsetek,köszi!
Üdv: Balu -
Gibor #38554 Amugy streeter oldalán van valaki? Mert én ottvagyok régota de senki! -
Gibor #38553 Oké akkor addigra majd megcsinálom aztán berakom a kész változatot! Addigis lesz berakva egy új? -
[b]a bannerüzlet meghosszabítva lehetne jan 2. 10 óráig, sokan nem neteznek ilyentájt, szóval jan2ig jöhetnek a voták és a bannerek, addig én sem leszek, de akkor majd jövök. ;) -
1 vote - Gibor/1 de 780x200-as méretben (így szét van kissé húzva) -
Gibor #38550 Valaki amugy rakott be rajtam kivűl? Mert ha nem akkor nem tudok votézni! :( -
[b]Vééége!!
Akkor gyorsan votezzon mindenki melyik banner tetszik neki, azt berakom 15:45kor ;) -
Gibor #38548 1 szer! :DD -
Gibor #38547 Ottvan streeter oldala, de énis készítem csak elakadtam az E107 feltelepítésekor de miután kész lesz utána lesz összesen 700 mb-om amit megpakolok. -
nah hányszor 2perc? :D -
n0rad #38545 kéne csinálni egy új SL oldalt, mert az slcatalog az kinyúlt[legalábbis nekem már nem jön be] -
Gibor #38544 Alien1024 biztos nem fog játszani vele mert ARCADE buzi (bocs a káronkodásért) és neki nem tetszik amibe törik az autó és nehezebb kormányozni! De lehet majd játszik! -
n0rad #38543 nem akarok nfs-t csinálni, csak azokat a dolgokat kiemelni, amiket nem lehetne máshogy csinálni [mert a nfs már hamarabb megcsinálta]
Törésnek pedig úgy lenne jó, ha még a kasztnit és tönkre lehetne verni
És lenne egy játékba épített alkatrész szerkesztő...
-Először választasz, mit akarsz, és bejön a sablon, amit átszerkeszthetsz
ÉS persze olyan lenne, amilyet egy 8 éves gyerek simán tud kezelni [hogy Alien1024 is örüljön]
Tuningötleteimről majd írok egy word dokumentumot, és felteszem ide vhova