46061
.
-
Az jó lenne tényleg mert így tele van a catalog csomó felnivel. Hogy Szilaj te is értsd :D Lenne 1db felni és amikor kiválasztod hogy milyen széles meg hány colos legyen. Ez tényleg egy jó ötlet. -
Scale?? -
n0rad #40895 Alien, elég jó kis Bolondok Napja -összeállítás az Invictus részéről :P :P :P
A lényeg nem a kocsik száma lenne, hanem a moddolhatóság, a lehető legrészletesebben,[40db bodykit egy kocsihoz; vagy a lehető legtöbb felni berakása, ki is agyaltam egy rendszert, hogyan lehetne megoldani /nem lenne ugyanabból a felniből 5fajta, a méretek miatt, hanem egy méretező funkcióval be lehetne állítani a kívánt szélességet, és átmérőt; gumikkal ugyanígy/ pl.] és persze a verseny élvezhetőségének kialakítása
-
Szerintem ilyen egy DragMustang:D
-
És van róla kép?? -
én arra gondoltam hogy a 3 város összekötő úthálózíat lenne ilyen, s ott lenne 1-2 off-road pálya is :P -
sőt én még a városhoz sem ragaszkodnék. nagy város helyett bejönne egy kevesebb útvonalból álló, ámde részletgazdagabb mucsai úthálózat is akár. a már említett hosszú hángérien fílinges utakkal, forgalommal. meg földes utak az erdő szélén stb:D meg akkor már körbe-körbe járó traktor a szántón, meg ilyenek:))) na jó, nem esek túlzásokba^^
de azér lehessen tépni is, meg lájtosan tájat nézegetni lájt zene mellett:)) -

-
Hát ez igazán jól hangzik. Ha ez tényleg mind benne lesz akkor nagyon tuti lesz. AZ a 25-35 kocsi meg a licenszelt dolgok.... Végre kiemelkedhetne egy kicsit a magyar játékgyártsá a porból. Ha ez a game bejön akkor NFS-eknek annyi.
Várjuk a mihamarabbi megjelenést :) -
nem is mondtam még hogy mik lesznek multiban... -
hogy tudok moddolni egy 3d-s autot?
program, vagy script,meg hasollok? -
Ha ez mind benne lesz és a feeling is megmarad azt hiszem min. 5 évre le fog kötni a játék:D(főleg ha moddolható is lesz) -
ehh elakadt a szavam -
Kúrva nagy,
Kaptam 5 képet az SL3 koncepcióról, természetesen közbe még mást készítenek, de előre tekintőek.
Kb 25-35 kocsit terveznek, a liszenszek fele folyamatban, s egy két régi kocsi is visszaköszön majd, pl.: Remo, Ninja, Eivagen. Természetesen lesznek létező kocsik is mint, Nissan, Toyota, Volkswagen, Audi, Mazda, Ford, BMW...
Ha minden jól megy 3 város kaphat helyet a programban, pontosabban össze lesz fűzve az SL2 és SLR:R-s város, ill. lesz egy vadiúj 3. is amiről egyenlőre nem mondtak semmit. A városokat vidéki utak köztik össze, s lesznek különböző tesztpályák, a városok közt. S az új teszt motor lehetővé teszi a nagy területek renderelését. Egy átlag gépen (P4 ~2GHz, 512 RAM, ATi 9500) is gondnélkül futhat, igaz közép grafikán.
A karrierről kicsit:
Rocsderbi versenyző ként fogod kezdeni egy Trabantal. Igen ez is lesz benne. Majd neked kell eldöntened, hogy off-road vagy pályaversenyző leszel. Ennek köszönhetően lesznek speciális versenyek ami alapján ezt eldöntheted.
Nagyon vártuk és most lesznek drift versenyek (ettől még az én állam is leesett
. Kezdetben több garáz közül választhatsz, kb. azonos felszereltséggel, majd ha megszerezted a kellő pénzösszeget, s legyőztél már 1-2 klub versenyzőt akkor felvételt nyerhetsz egy hivatalos illegális versenyklubba, mit ami idáig volt SLR:R-ben.
Az új grafikus motornak köszönhetően lesz a CRC-ben már megvalóstott koszolódás és törés. Ráadásul egyes városokban találhatók lesznek kisebb bárok ahol a versenyzők gyülekeznek, nappal és éjszaka a draghez. Ne csodálkozz továbbá ha egy tuningot kocsi egyik lámpánál mellég áll s kihív. -
Az a supercharger azrért van úgy mert a v10-es moci a v8-asból lett csinálva/átalakítva. És mivel messzebről nézed a cuccot valamiért a v8-as charger jelenik meg. Nem lehet tudni miért, de ez van sajnos. -
Hogy raktad bele a Mustang motorját (a V8 az még OK, de a Turbonetics tuningot?)? -
New Car:
NC1
NC2 -
Csá! Van ez a 0.95-ös Mustang Boss, abban pedig egy kibaszott durva motor. Sajnos csak ahhoz az egy típushoz lehet használni, mert a készítő nem a parts/engines-be rakta, hanem kocsi fájlai közé. Valakinek nincs kedve azt kiszedni, és az MC_Superduty cuccai-ba beleírni? -
ez egy V10es, meg egy 8as lol -
hát nézd már meg jobban, két motor van egymásba... -
supercharger... -
EZ AZ NA:D -
http://lala13.atw.hu/sl_shot103.jpg -
irfanview:P -
hogy tudom megcsinálni, hogy a screenshotokat .JPG-be mentse? -
Vlala #40869 Jó kis mod! Többek között, néniket tesz az autókereskedésekbe. :) -
ah, megvan, feltörtem :DDDDDDDD
gom-team -
Revamped SLRR Texture Pack <---- ehez mi az instalion password? kéri telepítésnél... -
GMi van msned? -
köszönöm
-
de hülye vagyok:/
ha erre gondolsz persze. a 2.3.0.-as peccset levették a szpemmerek miatt. de amúgyis csak alpha, szal sztem jobban jársz, ha vársz. -
dik te a c-re rakod a játékaidat? mást is?:c akkor a format nálad mókás lehet:D
a főoldalon is kint figyel még a recent downloads-ok között "Revamped SLRR Texture Pack" néven.
vagy itt megtalálod:
Download > SLRR > Misc. > Revamped SLRR Texture Pack -
hol van a GOM honlap-on a SLRR-hez a GOM updateje vagy milye? -
-
lol!
nézzétek meg a C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\music\Race_chase elérhetőséget, és ott van egy olyan szám hogy "atomkemenytuning" :D -
ilyenkor alt+f4, és az előző mentésed marad meg. vagy el kellett volna menteni az autót a főmenüben a "save car" pontnál, aztán "load car"-nál kedvedre zúzhatod.
-
kösz arcok, végülis megoldódott a kérdés:) -
bakker!
1500Hp kiesett az autómból!!!
nem lehet verseny előtt menteni? egyszerűen ütköztem, és volt motor nincs motor. -
autómatán ment mikor teljesen kilépsz, ki is írja ezt mikor rákérdez hogy tényleg ki akarsz e lépni -
jó reggelt emberek!
lenne egy kérdésem!
hogy tudok menteni a játékba?
menübe ki és Save Car?
Mer Save Carrier nincs...