Sziget 2002

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timber
hat en Belgiumban folyamatossan csorgattam a nyalam ... itt meg ... orulok ha hetente latok nekem tetszot.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

JHetfield
csaj kerdes...igaz hogy a magyar csajok a legszebbek...de azert ennyire ne hataroljukbe magunkat:] lattam en mar ugyan ugy kulfoldi bombazot:]

JHetfield
jah es a hazaugras tema...sator rulez...sziget is tele volt ilyen satras arcokkal😊

JHetfield
spec nem gyerek diak ismerosok miatt megyek ki:]
a masik nincs napi 60 koncert...de ami van az minosegi:] a masik...ha unod minek mesz ki?:] mellesleg ezeken a helyeken van zuhanyzo lasd szigeten is:]

Eléggé szomurú, hogy a politika is bekerült a szigetre.
Amugy meg izlések és pofonok, a sziget jó és ezzel szemben igénytelen is(pld:higénia).
Persze aki pesti annak jó, mert hazamehet tusolni, de aki ott van 1 hétig.Igénytelen tusolók és vécék.Na ennyit erröl.
Hát ha valaki a nagy nevekre bukik, akkor tényleg az a jó választás.
És ott van kint annyi gyerek/diákkori ismerõs? Tart hét napig? Egy külön "minivárosban" van megrendezve? Lehet naponta 60 koncertbõl/elõadóból válogatni? Vannak ott ilyen minõségû magyar csajok? 😊 Haza lehet ugrani éjszaka zuhanyozni? Ha unom a hangos dolgokat, akkor van valami kulturális program? Mennyi ilyen kérdést írjak még? Nekem ezek jelentik a szigetet, nem a nemzetközi sztárok.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Rincewind
Valyon akkor miért külföldi minden második ember, aki szembejön veled, ha olyan alacsony színvonala?
JHetfield
erre csak azt tudom mondani hogy nezd meg hogy csak a szomszedba milyen egy ilyen fesztival...rockslide meg tarsai...jah es nezd meg a most aug vegen rendezesre kerul weien fesztival fellepoit...es akkor erdemes elgondolkozni hogy itt 3rugoert mit kapsz es ott mondjuk 5ert mit kapsz:] 2rugo a kulombseg, de a skill annal magasabb:]

Qwer: kb. 4-6 éve még Dajcstomiék, Vikiék csapoltak a szigeten többször is. Akkor még leereszkedtek a plebszhez. Néhány évvel ezelõttig pedig rendszeres volt a nagyszínpados Tarlós beszéd.
Duke66: én is elsõsorban az elektronikus zenét kedvelem, de ha Sziget és BP pomádé között kell választani, akkor nem az utóbbit választom.
Trendroid: senki nem hívja meg a politikusokat. Aki akar, az kimegy. Mondjuk szerintem sincs ott a helyük, ha akarják menjenek ki szórakozni, de ne kampányolni.

Na most hogy ilyen szépen beszóltam mindenhova, lehet flémelni 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Rincewind
Legjobb buli az egész évben!!!
Laalee
igy van vedd fel a buffalodat es menj sipolni a kamionoknak 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Viszont a politika az az, ami egyaltalan nem tartozik ide...

te balfasz. a szigeten is volt techno meg electric. es igenis legyenek ilyen hirek jo volt egy kicsit emlekezni.
Rincewind
← ElőzőOldal 2 / 2