111
Szal...
-
#21 Hát ezt most nagyon rosszul tudod .
Speciel most éppen PC-n játszunk vele és nem psx-emuval ... nézz el az ISONEWS-ra vagy a legjobb ha az alábbi címre .Itt pontosan láthatod , hogy mik jönnek ki a közeljövőben PC-re , konzolra .
http://www.ebgames.com/ebx/categories/homepages/pcgames/default.asp -
#20 Srácok, valaki árulja már el, hogy lehet a shotgunnal lőni, vagy csak dísznek van? Megnéztem a gombokat, próbáltam ahogy a residentben van de semmi, csak bozótvágóval hadonászik. -
#17 a dino crisis 2 pedig szerinem cool de idegesit hogy rohadt gyoran kell ragalni mikor haturol es elorol is tamadnak:))) -
#16 nem igaz mert a code veronica nagyon kul volt. csak az alitja hogy szar aki meg nem jaccotta -
#15 Hát te ténylegesen egy nagy rakás SZAR vagy , ha így adod elő a véleményed . -
#13 Én is most szedtem le .
A THE THING után ezt vártam a legjobban , mivel R.E. stílus rajongó vagyok és az első is tetszett és kijátszottam .Éppen 4-szer tolták már el így is a 2. rész megjelenését és örültem , hogy tegnap végre kikerült a netre .
Hát akkor irány egy kis dínó-s R.E. . -
fucko #12 Nekem is nagyon bejon mint ahogy az összes resident eddig. -
#11 ja ja a 30.82 vel nekem is mar gond nelkul muxik :)
Es ez a full verza es mondjuk neke nagyon teccik :) -
#9 Na már elindult nekem is, XP-n! De ez a grafika egyszerűen siralmas... A hátterek iszonyúan el vannak mosódva, és rajtuk a 3D-s karakterek nagyon nem illenek a környezetükbe... -
Pieces #8 Nekem is XP-m van de nekem megy. -
Huhh... Nem találom valami full gaménak!:(
Pláne ha el se indul XP alatt...
Ez meg a Web oldal... -
#6 De jo hogy akkor aszt jelenti hogy xp allat nem is muxik :(
most nekem elindult a uj driverekkel is de asztan amikor ujre inditotam mar nem ment... fakk -
#5 Nekem se megy nekem is xp-m van. Megpróbálom a driveres dolgot. -
#4 Milyen sokan jaccanak ezzel a jatekkal lol:) -
#3 ahh megoldottam:) igen nekem is xp-em van es vegulis anmnyit tettem hogy kiszedtem a regi drivekerket es hagytam hogy a XP tegyen maganak amit akar a geforchoz. igy most muxik es majd ha vegig vittem visza teszem a regi drivereket:) -
#1 Az a godnom hogy telepites utan ha elinditom a jatekot akkor egyszeruen nem indul el. Besotededik a kepernyo es asztan megint viszamegy winsofba.
Mit tegyek?