Dino Crises 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Csak írd be a keresõbe hoyg Dino crisis 2
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Skorpio az 1 ben mi a történet? Köze van a 2ik részhez, azon kívül, hogy Regina abban is benne van? A történet meg a videók milyenek benne? Meg hosszabb mint a 2?
Muerte !
Amúgy kiirtható minden egyes pályáról az összes dinó !!!
Az utolsón kipróbáltam , mivel már nem kellett nagyon visszafognom magam a lõszerrel .Úgy mentem végig az összes kültéri helyszínen , hogy a végén egyetlen dinó sem támadott meg .Minden egyes helyszínre van egy bizonyos dinó elhalálozási limit a programban , amit ha elérsz , utánna arra a pályára már nem ad több ellent ... szóval ez az örök újratermelõdés sem igaz mostmár .
14 ora ember?😊))
900000 pont?!?!?!? nah nemaaaa 😊)))
14:33 óra , 907000 pont és 10/11 dino file .
És kaptam egy egy extra játéklehetõséget , a dino colosseumot .Jópofa dolog ... szerencsére bírtam venni minden szereplõt ( még tankot is ) és 3 dinó-ra is futotta .Amúgy azt a 2 player-es játékot a colosseumban hogy kell játszani ?
Miért nem fedezted fel teljesen a RESEARCH FACILITY-t ?!?
Hiszen ott van nálad a KEY CARD-ja is , mostmár be tudsz menni rajta ?!? Hát bizony ott fogod bent megtatlálni az általam is írt hiányzó alkatrészt és így jutsz majd el a többi helyszínre is .

Most megnézem SHEP hol is jár .
A bõvítésekre én is rájöttem már , mert 400.000 pontból lehetett már költeni . 😊))
A dögökrõl meg csak annyit , hogy istenem ... ha elbújt és éppen akkor bújik elõ , amikor legközelebb arra jársz . 😊
Az viszont halál gagyi megoldás, hogy az épületeken BELÜL is ujratermelõdnek a dögök ha elfordulok egy kicsit 😊)
Mit kell csinálni a silóban a csajjal ?!
Az idõm lejár , megölni nem tudom a nagy dögöt , lemászni nem tudok ... bekapcsolni sem sikerül azzal az elektromos pálcával azokat a fújókákat , amiket az anim-ban mutatott .Szóval ott mi a teendõ ?!?
Mentem vissza játszani ... ha esetleg még mindíg el vagy akadva , akkor csak küldd a fremail-os címemre vagy rakd fel a supergamez ftp-re ... bár szerintem jobb , ha a címemre küldöd .
Sajna ez egy erõsen konzolos átirat és az egeret mint irányító perifériát nagyon kifelejtették belõle .
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Amugy kiprobáltam és elég kellemes játék. Fõleg, hogy megy cd-rõl is és csak 2 megát foglal 😄D