484
Icewind Dale II
-
#235 Már rájöttem. :) Azokba a vizes edényekbe kell rakni a mérget. -
#234 Felvettem, de mégsem történik semmi. Nem lehet odadni sem annak a börtöntölteléknek sem. :( -
#233 Ja, most vettem észre a másik potiont. -
#232 Köszi
Megint elakadtam, ott vagyok, hogy megcsináltam a potiont, amit kellett, és a Journal azt írja, hogy megcsináltuk a Histachii potiont, mostmár csak várni kell, amíg elkészül a gyengébb változat. Na itt mit kell csinálni? -
#231 #160 -
#230 Valaki tudna segíteni?
Elakadtam a Dragon's Eye nevű barlang 3. szintjén. Minden ajtó bevan zárva nem lehet kinyítni őket, és semmi nem lehet már csinálni. Mit kell csinálnom? -
noxon #227 THX!!!!
A rangerek istene legyen veled és a KA-ME-HA-ME segítsen utadon:)) -
#226 Amikor asztráltestet ölt és láthatatlanul gyilkolászik,akkor menj be abba a szobába ahol sok kapcsoló van,és a bal alsó sarokban lévő 3 kapcsolóval kombináld ki,hogy neked is asztráltested legyen,akkor a te embereid is áttetszővé válnak,egy másodperc alatt kivégzik a csajt.3 variációt lehet a kapcsolókkal váltani,már nem emlékszem a megnevezésekre,de valami spiritual,ha jól tudom.Kapcsolgasd,és mikor megvan,a bal alsó sarokban a legalsó kapcsolóval aktiváld az átváltozást -
Viking #225 coyote.hq.hu -
noxon #224 Még egy kérdés. Tolvajommal benyomtam pár pont druida képességet is a szintlépéskor, de varázsolni nem tudtam vele. Tustok segíteni? -
noxon #223 CSá! Plíz help: Az Icewall mappon vagyok a jégtemplom 2. szintjén. Kérdés, hogyan kell megőlni azt a csajt? Oria vagy ki. Már dumáltam egy csomót a varázslóval is de nem jöttem rá. PLíz help, nagyon fontos lenne -
#221 Vissza kell menni az első szintre és onnan a másik lépcsőn le az Ancient Wyvernhez. Ott van. (Az ALT kivilágítja.) -
#218 allor"=akkor mindig másik terembe vezet" -
#217 nem bugos.Középső teremben van a forgatható villámlövő szerkezet.Beállítod úgy,hogy az északi ajtót célozza.Kimész ott a folyosóra,találsz egy tükröt.Átfordítod nyugat felé,amúgy csak 2 állású,tehát balra kattintod.Utána leadsz egy lövést vele és az embereidet végig állítgatod,hogy lásd,merre ment a villám lövedék.Másik ajtó is van ami így nyílik azon a szinten.Ezen kívűl az előző szinten keletre van egy lépcső,ott ha mindig mást mondasz a párbeszédnél,allor mindig másik terembe vezet majd le erre a szintre.Van olyan szoba,ahová máshogy nem nagyon fogsz bejutni -
netrunner #216 nem tud valaki ISO címet?
plíííz :) -
#212 Bocsi a link lemaradt az előbb! Ime! -
#211 Találtam egy walkthrough-t a chapter 4.-ig.
-
Viking #208 Inkább www és s nélkül... Alias: Így! -
Viking #207 Throne of Bhaal, BG2 kiegészítő lemez! -
Jacky #206 Mi is ez a ToB? Minek a roviditese? -
#205 http://www.ggmania.com/cheatlist.php3?cheat=B&typ=
Itt a cím. Itt van egy-két cucc hozzá. -
#204 próbáld www nélkül. -
#202 www.gamesguru.box.sk a cheatek között keresgélj, biztos van valami. -
#199 Azt tudom hogy zuzó fegyver kell neki (6-7 éve ADnD-zem szóval vágom a szabályokat kivülről-belülről) csa az a gáz, hogy ketten vagyunk : Egy wizard, aminek eleve nem lehet zuzofegyvere, meg egy paladin, de az is ketkezes karddal megy. Honnan lehet szerválni zuzófegyvert? Találtunk egy-két jég baltát de arra ugye duplán immunins (jég+vágó). -
#197 Kösz a tippet... -
#196 az Gyemant golem lesz.....nem mind1,Iceot levered konnyen..Gyamantot nem...... -
#195 SEGÍTSETEK GYORSAN PLS!!!! Milyen fegyverrel lehet megőlni az ice golemet? Chapter 2-ben vagyok, és továbbmentem keletre, ahol egy tolvaj kiszabadítja magát. Na ott leölök egy pár orcot vagy mi a szart, meg egy-két varazslót. Megint továbbmegyek, és akkor jön az a genyo Ice Golem, amire nem hat a fegyverünk. Segítsetek minnél hamarabb pls. -
#194 SEGÍTSETEK GYORSAN PLS!!!! Milyen fegyverrel lehet megőlni az ice golemet? Chapter 2-ben vagyok, és továbbmentem keletre, ahol egy tolvaj kiszabadítja magát. Na ott leölök egy pár orcot vagy mi a szart, meg egy-két varazslót. Megint továbbmegyek, és akkor jön az a genyo Ice Golem, amire nem hat a fegyverünk. Segítsetek minnél hamarabb pls. -
#193 Az utolsó csatánál, de mivel most valahogy béna vagyok, nem birom megnyerni. -
Viking #191 Story az szokásosan kb egy nagy nulla, harcok viszont kurvajók, és nagyon durvák, szerintem király lett, legalább a célnak tökéletesen megfelel! -
rusland #190 na milyen a game en ugy halottam hogy eleg fos lett sajna -
Viking #188 Szerintem:
1. Egy harcos (4), és továbbiakban barbár golyófógó, hatalmas hp-val, kétkezes pallossal, és harcos szint miatt fegyver specializációval, ember vagy fél-ork (fél-orknál figyelni kell rá hogy elején együtt fejlődjön a két kaszt!)
2. Egy Tempus pap, hasónlóan golyófógó, vmint gyógyítási célokra, aasimar a legjobb szerintem, de lehet más is, csak akkor kisebb statokkal, jó jellem az fontos (ez esetben chaotic good), merthogy akkor tudod könnyen gyógyítani a csapatot különösebb varimemorizálás nélkül
3. Egy ember tolvaj, egy szintnyi rangerrel keverve, weapon finesse, 2 rövidkard, ranger miatt ingyen kétkezes harccal, fontos hogy csapdapiszka-zártörés-lopakodás legyen meg és érdemes vele felderítőt játszani, vmint sneak attack vicces kis cucc
4. Egy sorcerer-diplomata, magas karizmával, leginkább wild elf, 12-es intivel, és diplomacy+bluff skillekkel, mindig vele kell mindenkivel dumálni, vmint sorcererek iszonyat erősek, főleg ha emellett egy íjat is fognak+fast shot
5. egy wizard minden egyéb mágikus cuccra, nyílpuskával mondjuk, és moon elf
Én az alább leírt partival nyomulok és normálon eléggé megizzaszt a game... Ha nem lenne sorcim főleg nagyonkat szívnék, így kevésbé... Rém aranyos amikor azzal a villámbizbaz varival (nemtudom a nevét) tök lelassítja+sebzi enemyket, aztán én kisétálok a körből és visszalövök egy tűzgolyót! IWD2 meg cool lett D&D 3e ellenére is, és jó kemény, első rész közel sem tudott ennyire megizzasztani, pedig itt kihasználok minden előnyt! (sneak attack, spontán varázslás pl) Szóval nagyon rulez kis game lett! -
M.A.D. #187 Gond....másik gépen install FULL
otthoni gép ini file átírása patch.....de akkor is kéri a 2CD-t.....aaarrrrgghh...
1.36GB a C:\IWDII -n -
#184 Hát attól függ, hogy állsz a játékal. 3 szerintem minimum kell, en mondjuk 6 al nyomom, igyaz igy az xp a 6 ember kozott oszlik szet, 3 nal gyorsabban fejlodsz, de azert van rengeteg csata ahol eleg kemeny enemy-k vannak, és már az elejen a gammának.
Azt is gondolod vegig, hogy fighter beallitottsagu karikkal akarsz e menni vagy magusok...stb Thief mindenkepp legyen, nalam van egy törpe/fighter egy barbar, egy drow/ranger egy elf/varazslo egy paladin es egy wild elf/ranger -
#183 Üdv Ombrék
Szeretnék pár jó tippet. hogy milyen és menniy karakterkkel érdemes nekilódulni a kalandnak. Elöre is köszi! -
M.A.D. #181 No emberek.....most nyomtam fel a 2cd-t full-ra azt töröltem az ISO-t, mert kellett a hely....
nem láttam nocd.exe-t. Menni fog ez így is?
Hisz full installt választottam. -
zero977 #180 Fennt van meg valahol az ISO???
Nagyon kellene.....! -
M.A.D. #177 Gyerekek. Én addig nem akarom elkezdeni...amíg tuti, hogy nem bugos. Tehát patch. -
M.A.D. #170 A patchelt game mitől jobb? -
#164 Na sárkány megvolt:}} Kár hogy az összes pénzem gyógy italokra megy el