5322
Help!
  • Airbus A380
    Avast nálam bevált.

( a kereső kissé lassú de ez legyen a legnagyobb baja)
  • Matthewpamer
    hát ugyanúgy 100%-on megy egy debug.exe fájl :\
    letörlöm visszarakja magát
  • cooldoc
    AVG Free, Avast - például...
  • Mr Csé
    a spybotom 100% cpu val rohadt lassan keres ez mindenkinek igy van?

:C
  • tlacika
    Sziasztok Melyik ingyenes viruskeresőt ill irtót ajánlanátok? Csak használatra, internettel?
    Köszi
  • Maximus4
    Ok köszönöm megpróbálom
  • Kontrakcio
    spy sweeper, spy emergency és a #2232 hsz-t olvas el és csináld végig!
  • Maximus4
    Sziasztok!
    Mostanában állandóan ez az ablak jön elő:

Ad-Awarét,spybotot és avastot használok.Mi a rákkal lehet kiírtani?Köszi!
  • Matthewpamer
    köszi
  • Kontrakcio
    CSaó!

beállitások/vezérlőpult/rendszer/rendszer visszaálitása és azon belül:
    A rendszer-visszaállitása kikapcsolása az összes meghajtón-t kipipálod... majd reboot és csökkentett módban inditod a win-t... és lefuttatod az irtódat! ez azért jó igy mert nem tölt be progit ergó a virusok sem mozognak,ügyködnek! majd ha lefutott a nod, reboot, normál módban ujra lefuttatod az irtódat! spyware proginak használj spy sweepert és spy emergency-t! ha ezek megvannak akkor nincs para!
    JAH! A rendszer-visszaállitása kikapcsolása az összes meghajtó-ból a pipát kiszeded ezek után!

szerezd be: PC error eliminatort, Registry first aid , spy emergency,spy sweeper,nod32,Agnitum firewall <--- ezekkelt 2 haTTalmas támadást éltem túl!

sok sikert!
  • dienesoft
    hát nemtom, akkor vmit nagyon durván benyeltél...sztem innét csak format c: van, nekem is volt már iylen és az lett belőle mert a windows kuka lett!
  • Matthewpamer
    csáo
    elindítom gépemet, cpu használat egyből 100%-ra ugrik, és hihetetlen lassu lesz a gép + ie is. Lefutattam panda-t, ad-aware-t, spybotot de semmi változás :\
    tudtok vmit?
  • Tibor45
    hello probáld meg az AVAST-ot otthoni pc-re ingynes vagy bitdefender-t.
  • sagics
    hali!

Nekem a egy Bloodhoud.Exploit.6 nevezetű vírusom van... telerakja a gépet .tmp fájlokkal, ezáltal rohamosan csökken a hely... HELP kéne! a nod32 baszott rá.. esetleg vmi külön program??
  • zserrbo
    Bocsi összekevertem a jelszavakat.
    Ez a helyes: www.softarchive.net
  • Homaly
    crc hiba hibás jelszó?

kérdi a winrar
  • zserrbo
    Ja igen. Bocsi mindig elfelejtem beírni azt is :D
    Jelszó: http://n7w.wc.hu
  • Homaly
    Úgy néz ki, hogy sikerült, köszönöm szépen!!

De a #2223 hsz-omban léveő kérdések még érdekelnének!!
  • Homaly
    Köszönöm a tippet, beállítottam, este kipróbálom valakivel, mert egyedül ugye nem megy.
    Viszont még néhány kérdés felmerült bennem:
    Ez most akkor miért is történik? Írthatatlan spy, vagy vírus? Ha eddig nem csinálta, most miért kezdte el? Ha ezt Én most kikapcsoltam, nem lesz ennek valami későbbi következménye?
  • David Coulthard
    Vezérlőpult - Felügyeleti eszközök - Szolgáltatások.
    Keresd meg a listán az üzenetkezelőt, jobblikk majd tulajdonságok.
    Ezután leállítás majd az indítás tipusa letiltva.
  • Homaly
    Oks.....
    De azt hogyan kell?
  • David Coulthard
    Tiltsd le a szolgáltatásoknál az üzenetkezelőt.
  • Homaly
    Leszedtem, jelszot ker a kitomoriteshez! :(
  • Homaly
    2 napig dolgozott a gepen mire mindent kitakaritott! :)
  • cooldoc
    Resource-hog:) Eszelősen robosztus.csakúgy mint a counterSpy. De neked magyarázzam? Mostanra kész malware-expert vagy.:)
  • zserrbo
    Ja azt tudom a SpySweepert már használtam. Nekem a többihez képest lassúnak tűnt a keresése. A valós idejű védelme viszonylag jónak tűnt.
  • cooldoc
    Szólj, ha kell valami, segítek. A Spysweepert is csak updaterrel szabad, mert kiszúr a webroot egyből és annulál. kellemes napot, barátom!
  • zserrbo
    Köszi az update tippet, majd kipróbálom.
  • cooldoc
    Mert a PCToola qrva gyorsan kiszúrja a kamu vagy crackelt példányokat és azonnal feketelistára teszi a kódot. Ezért. Mindig jön egy okosság (mint a NOD-nál a FIX), aztán bezáródik a kapu. Ha crackelt SopyDokid van, a Smart Update-t mindenképp kapcsold ki, és az updater-rel fuss neki, úgy elmuzsikál egy darabig. Én nagyon trének tartom mindazonáltal a Spyware Doctort, de van aki szereti. Softexen, a kínaiaknál, és az 'nsane-en is fent van. Torrenten meg új crack-verziók jönnek folyamatosan.
    (Piratebay, Btjunkie stb.).
  • zserrbo
    "Ezt a spyware Doctort már ajánlotta más is, azt mondta, nála futott 2 napig!!" - Ezt nem értem 2 nap után már nem indúlt el? Ez érdekes.
    Pl innen lezsedhető. Én nem ezt a verziót használom, de valószínűleg menni fog ez is. Fontos tudni, ha felrakod előbb frissíted, aztán vagy újraindítod a gépet vagy kilövöd a memóriából az swdoctor.exe és szükség esetén az sdhelp.exe fájlokat és csak utána crackeled és ha van reg kulcs, akkor azt futtatod. Minden egye kém-definíció után crackelned kell, mert különben trial verzió lesz. Nekem így kell, de szerintem neked is. Ha végképp nem megy, amit adtam el tudom küldeni azt a verziót, amit én használok most.

Sok sikert!
  • Homaly
    Ezt a spyware Doctort már ajánlotta más is, azt mondta, nála futott 2 napig!!

Csak az a baj, hogy nem találom. Honnan lehet megszerezni?
  • zserrbo
    Most kapásból nem jut eszembe semmi. Majd még gondolkozok rajta, de javaslok lefuttatni a Spyware terminátor helyett egy Spyware Doctort vagy egy CounterSpy-t és egy töredezettség mentesítés sem lenne rossz.
    Erre jó pl a Diskeeper Professional Premier nevű program.
  • Homaly
    Senki????
  • Homaly
    Hello Mindenki!!

Nemrég raktam fel a rendszeremet, úgy-hogy elsősorban a javítás érdekelne, nem a format c:!

Játszom az NBA Live 07-tel online, és feldob egy ablakot: Üzenetküldő szolgáltatás!
    1. töltsd le a regfix32.com-rol a nemtom pontosan mit!
    2. installáld
    3. ....
    stb.
    Sajnos pontosan nem tudom, hogy mit ír ki, mert eldurrant az agyam, és nem írtam fel!

Namost ez az ablak aktív oly módon, hogy nem látszik, de ha a képernyő azon pontjára kattintok, ahol az ablak van, taskváltással átmegy arra az ablakra,
    és a játékot leteszi a tálcára. Ez nem volt akkora gond az előző ugyanezen játéknál (NBA Live 06), félretettem az ablakot, és játszhattam tovább,
    csak a mostani game taskváltásra bontja a kapcsolatot.

Na a következő lépésben, ha ügyes voltam, és nem léptem át az említett "töltsdleinstalláld" ablakba, befejeztük a játékot, kilépek a game-ből, bezárom az "Üzenetküldő szolgáltatás" ablakot!
    OK gombra kattintva, jön egy nagyon hasonló, csak ez valami más oldalról mondja hogy töltsem le a javító szarságot.
    Jó, OK, persze majd letöltöm.....
    Erre mégegy, meg mégegy +1+1+1+1.........
    Sok ilyen OK, és akkor vége ennek, de időnként be-bejön 1-1 ilyen, amíg nem nyomok egy RESET-et.

Gondoltam ez valami vírus, futtassunk egy keresést (NOD32), de az semmit nem talált!!
    Akkor mondták, hogy valami spyprogram, akkor szereztem egy Spyware Terminator programot, amit le is futtattam, talált néhány dolgot, leírtotta, de a probléma ugyanúgy fennáll!

Tehát aki tudja mi ez, vagy találkozott már vele, annak válaszát várom!!

Előre is köszönöm, üdv.: Ádám
  • cooldoc
    Szuper. A Jetico nagyon biztonságos, de borzasztó bonyolult. Én Outpostot használok (kaptam egyéves O 4.0 licenszt a Béta-tesztelésért), de a Jetico-val meggyűlt a bajom, amikor próbaképpen feltettem. Kellett egy kis idő, mire átláttam a logikáját.:) A Look 'n' Stop az olvasottak és barátaim elmondása alapján szintén kiváló opció. Kevés erőforrást használ, könnyű konfigurálni, és biztonságos.
  • dienesoft
    Igen,SP2 van. Cseréltem tűzfalat, nálam épp "próbaidő" alatt van Look N Stop, sajnos a Jetico nekem túl bonyolultnak bizonyult :). Amugy azota nem zargat, mert egy párszor lejöttem meg felmentem a netre!
  • cooldoc
    RPC: remote procedure call, alap service a Windows-ban. Nehogy kikapcsold!
    DCOM- egy vulnerábilis port, feltételezem ez zárva van. A tűzfalad (helyesen) lezárja. Azért változik az IP-je a Madárnak, mert valószínűleg ADSL-lel, vagy más dinamikus IP-t eredményező technikával dolgozik.
    nem tud bemenni, ne izgulj. Ugye telepítve van az SP2?
    Ha nagyon idegesít, kapcsolódj le a netről, s jelentkezz be újra. Az is lehet, hogy egy titkos hódolód, vagy IRC-n, E-Mule-on, Torrenten szedte össze az IP-címed.
  • dienesoft
    Sziasztok!

Ma felraktam a McAfee Firewall-t a gépemre és vki nagyon megtalált. Reggel óta be akar hatolni a gépemre. Attól félek hogy egy idő után télleg befog törni! Mindig különböző ip-címekről próbálkozik (de az első kettő szám mindig megegyezik: 89.132...és akor innétől mindig más, sztem mindig generál egy másikat a szemétje) és mindig valami RpcDcom nevű táamdással akar bejutni. Nemtom meddig fog ez még folyni de már naon idegesít és jó lenne vmit tenni, leírtani, kitiltani, vagy egyszerűen mit csináljak? Menjek le a netről és várjam míg befejezi?

Előre is köszönöm a választ!
  • sgblake06
    Hmm.... a régi nosztalgia a Kaczor4444...mennyi kárt is okozott...
  • OculusDei
    FotoAlbum.SCr - erről tudna valaki valami leírás linket adni? megköszönném.