5322
Help!
-
sweex1 #2201 Sziasztok!!
Nem tudjátok mi az a Statcounter, 2o7.net, AS1.falkag.de és a Baigoo.a? Ezeket mindíg összeszedem valahonnan. -
#2200 Az AVG-nek van olyan funkciója, hogy nem enged exe fileokat átnevezni, felülírni? -
#2199 Hála cooldoc segitőkész leirásának a féregtelenités modjárol eltünt a probléma! -
#2198 most akkor végülis ez a furcsa piros kezdőlap az explorernél azt mutatja,hogy fertőzőtt a gépem,vagy csak ezzel akar becsapni,hogy ezért vegyek meg töllűk egy virusirtót? -
cooldoc #2197 Ezt nagyon hosszú lenne elmagyarázni. Hzívj fel Skype-on! Vagy Messengeren. -
#2196 valszeg inkább azért nem lehet törölni mert épp fut amikor törölni akarod. sztem -
#2195 nekem annyira elcseszték a trojandownloaderek a gépem,hogy már visszaállitást se enged!
Amit lentedd irtam az ishost.exe fájlal kapcsolatban,az is egy trojandownloader volt,mert megtalálta a nod32 is kitörölte!
Egy szövegbuborék volt,arra rákatintottam,és vmi olyasmi volt benne,hogy az initáskor ellenörzött fájlokbol kiszurta ezt az ishost.exe-t!
A windows/system32-ben vannak még ilyen fertözött fájlok!
Eezt onnan tudom,hogy egy trial viruskereső kimutatta,csak azért trial mert nem lehet tisztitani!
Ilyen a fájlt megtaláltam,de nem tudom törölni,mert irásvédettsége-van,holott a tulajdonságban nem jelzi!
Mik ezek a trojandownloader-rel fertözött fájlok? -
#2194 igen, tüzfal:zone alarm pro van, egy ideje valahogy nem számolja a betöréseket de lehet hogy csak mert már van hardveres tüzfalam is.
azzal kezdtem, de ott a programoknál nem volt sajna, csak reg cleanerrel találtam meg 3 helyen -
cooldoc #2193 Értem. Ilyenkor "Programok telepítése és törlése'. És túl is vagy rajta. De egy realtime antispyware és egy vírusirtó (szintén rezidens védelemmel) azért figyeljen. Csakúgy a tűzfal. -
#2192 windowsos lemeztöredezettségmentesitést szoktam csinálni rendszeresen, a linket azért linkeltem be mert ezek szerint egy program, amit valahogy leszedtem. arra gyanakodom hogy amikor a bme nyelvi akármilyen rendszerébe akartam belépni akkor jött le.. -
cooldoc #2191 Megnézem. Mindenképp jó, ha letakarítod a géped alaposan! Én egy defrag-et is megcsinálnék. Vagy a beépítettel (butított Diskeeper), vagy a PerfectDisk 8-as-sal. Már le lehet tölteni és kiváló töredezettségmentesítő -rendszerfájlokra is (offline defrag). -
#2190 az is lehet hogy nem virust kaptam?:o
http://www.citrix.com/lang/English/home.asp -
#2189 ez komoly, köszi szépen! még ma megcsinálom sztem, érdekes h a norton sem találta meg.
egyébként a felhasználoi profiloknál ha változtatni akarok a bejelentkezés modján akkor irja ki, hogy sajnos nem lehet mert egy program blokkolta.. -
cooldoc #2188 OK, szuper. Ilyenkor lehet, hogy a Sytem Volume Information-ben is benne van már a kórokozó...Hiszen a rendszervisszaállítási pontokat abban a reményben töröljük, hogy ezzel megelőzzük a kártevő reaktiválását. Reménykedjünk, hogy nem hoztad vissza alvó formáját. Azért én Safe Mode-ban végigcsinálnék egy alapos irtást. Privátban ment egy elég jó procedúra, nagy bajod nem lesz, ha végigcsinálod... -
#2187 közben megoldottam egy rendszervisszaállítással.
se vírusírtó, se antispyware nem találta. -
cooldoc #2186 Fájl neve (az executable)? -
#2185 citrix. mond ez valakinek valamit? netről szoptam be, és nem tudom törölni:S pls help -
#2184 Köszi a segitséget,csak egy gond van,nem tudok "teljesen" angolul
amugy még 2 plussz nod32 fajta prgoi van fent a gépemen(eddig is fent voltak)
Ad-aware 6.0
Spyware Nuker 2005
de ezekkel is "kerestettem" eredménytelenül -
moonman #2183 Próbáld meg eltávolítani az alábbi leírással:
Link -
#2182 ebből sztem format c lessz -
#2181 NOD32 ott szalad neki. A képen láthatod.
Igyhát nem biztoss hogy nem az új oldalad reklámozása céljából írtál ide. -
GBence1991 #2180 szia pulyka nah a lényeg hogy rakd újra az xp-t és tedd fel mellé az sp 2-t, majd szedd le a nod32-t a www.nod32antivirus.atw.hu (a saját weboldalam) és nem lessz semmi probléma!!!! -
#2179 Hi
Lenne egy kis gond a gépemmel
Ez akkor jelenik meg mikor simán elinditom az explorert(ez a kezdőlap,pedig az internetbeállitásokban más van megadva)
Ha a mégse-t nyomom,akkor eltünik!
A kedvencekben ha választok vmit,akkor eltünik,és be is jön az oldal!
Ezek akkor jelentkeztek,mikor letöltöttem vmit a netről(egy kis apróság,nincs 1 MB se)de a letöltés végén beriasztott a nod32!Megszakitottam és kész!
A rendszervisszaállitóval sikerült megszüntetnem a problémát,és amikor bekapcsoltam az explorert a beállitotott kezdőlap simán bejött az elöző képek nélkül!
Én azonban már megint vmi fertözött cuccot töltöttem le!SAJNA
Riaszt a nod32,megszakit,de ugyancsak visszajöttek a problémák!
Itt már nem segit a rendszervisszaállitó,és amikor visszatér a gép az ujrainditásbol,kiirja,hogy nem teljes a visszaállitás,nincs változás a gépen!
Többszöri probálkozásra sem sikerül!
Már mélyviszagálat is volt egy csomó,de nem szünt meg a probléma!
Lemeztöredezettségmentesitő is volt,de ugyancsak nem müködik a rendszervisszaállitó
Ez a kép mindig megjelen,bármit is csinálok,be szoktam zárni alul,de hiába,akkor is ujbol megjelen egy pár perc múlva!
A fájlt nem találom,az ishost.exe fájl meg irásvédett(a megjegyzésnél emlití a nod32)
Ez ugyanugy megjelen,bármit is csinálok,és hiába zárom be!
(szövegbuborék alul)
Nincs semmi fajta korlátozottság,de elég aggasztó,hogy virusriadót "fujt" a gépem!
Ötlet,javaslat,kérdés?
köszi előre is -
cooldoc #2178 Hatalmas differencia...If I were u minden egyes felmérést némi kétellyel fogadnék - hisz ezek nagyrészt a megrendelő szájíte szerint készülnek (tisztelet a kivételnek, néhány nagy tekintélyű, valóban független szemlének).
Használj AntiVirt. Nekem jó a NOD32.:) -
gyonax #2177 Hoppá! AntiVir PE premium on-demand scan-be lekörözte a NOD-ot:
AntiVir: 99,51% DOS vírusokkal: 99,69%
NOD32: 98,61% DOS vírusokkal: 99,06
Forrás AV-comparatives -
GaBrutal #2176 Végigcsináltam full könnyű volt ésúgytűnik SIKERÜLT kiirtani azt a rohadt dögöt thx -
cooldoc #2175 Brutal,csináld végig a procedúrát, ne a Windows XP legfontosabb fájljával foglalkozz. Nekem 4 svchost.exe fut. Azért CSAK ennyi, mert néhány NT Service-t manual-ra, ill. disable-re raktam...Ami nem kell (Telnet, Távoli Registry Hozzáférés, Alerterstb.) -
cooldoc #2174 Brutal...meg ne sértselek, de alapból totál tájékozatlanságot érzékelek. Miért nyúlsz system-folderekhez, ha lövésed sincs mit csinálsz?
legalább,ezt olvasd el a svchost.exe-ről:
Generic Host process -
GaBrutal #2173 na jólvan mára elegem wan a sáska hadakból -
GaBrutal #2172 Igazándibol azt holtom megnézni hogy mi a kártevőm ? (mer semmi nemtalált semmtit)
a process explorerel látom ezeket az " svchost " exéket egyet könnyelmüen ki is töröltem a Widndows\prefetch mappából de nincs változás
az autoruns nem látja ezeket
azt olvastam hogy ezek önnmagukban nem kártevők, de csak a system32 ből nemszabad kitörölni őket
de persze nemtom hogy ez ea gond...
szerintem ebből formázás lesz... -
cooldoc #2171 Pontosan mi a kártevőd? Hátha tudok rá egy "tailormade" eltávolítási procedúrát...Sok ilyen fórumot ismmerek. -
cooldoc #2170 Itt tudod letölteni az Autoruns-t (mellesleg ezt is, mint a Process Explorert, Russinovicjh írta)
http://www.sysinternals.com/Utilities/Autoruns.html -
cooldoc #2169 Én Process Explorert használok. Az nem más mint egy nagyon okos, kibővített Task Manager (Mark Russinovich fejlesztette ki, Mr. sysinternal). Most akvirálta őket a Microsoftz. kellenek a tehetséges emberek. De erre - ha kézi reg-hackelést akarsz- előbb próbáld a Hijackthis!-t. De vigyázz vele! Jó bejegyzéseket is mutat! nem novice-nak való...Legjobb progi az "Autoruns" Szuper, mindent megmutat, és odanavigál a megfelelő registry-állományhoz. de tudd, hogy ott mizt kavarsz! Előbb exportáld a kulcsot, utána nyúlj hozzá! Csak jószándékból mondom ezeket. -
GaBrutal #2168 Huh elolvastam és nagyon köszönöm a gyors reakciót
azthiszem mindenek elött még megpróbálom a spybot-al ésa defender-el hátha...(tudom tudom álmodik a nyomor)
az elöbb néztem egy szerintem egész jo oldalt(valami ask leo) ott írt egy process explorer nevü progit még azzal is teszek 1 probát hoyg manuál(nővér) módra eltávolítsam
-
cooldoc #2167 Olvasd el, amit küldök Neked privátban!
megszabadulsz a dögtől...
-
cooldoc #2166 1.Bootolj be Safe Mode-ban (F8 gombot nyomod bootolás közben)
-
GaBrutal #2165 Sziasztok valahonnan szerváltam 1 olyan virust/worm -ot vagy valamit hogy a Windows nem sokkal indítás után kilök egy ilyet :
A(z) Generic Host Process for Win32 Services hibát észlelt, ezért leáll.....
C:\DOCUME~1\NÉV\LOCALS~1\Temp\WERb7bc.dir00\svchost.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\NÉV\LOCALS~1\Temp\WERb7bc.dir00\appcompat.txt
ezután a media playerben nem tudok zenét hallgatni (mert nem látja a hangkareszom... deviszont ha lomtárat ürítek vagy msn-en üzenetet kapok azt hallom! /játekban sem megy/
ezután nemsokkal pedig az XP start menüm átmegy 98-as ba
már lefuttattam minden irtót /norton,nod,ad aware,és win32 worm blastert a norton oldaláról + windowst frissítettem
ha valaki tud segítsen vagy adjon ötletet vagy valami..... plz
-
cooldoc #2164 Ez jó - Pató Pál Kit:) -
#2163 virusfertőzés topik #39 -
MagyaR #2162 a biztonság kedvéér leírom, hogy elkezdhecc= elkezdhetsz (csakhogy nehogy hülyének nézzetek)