5322
Help!
-
zserrbo #2721 Na jó mellőzöm az írást, mert hülyeséget írtam megint :D nem levél, de mind1 -
zserrbo #2720 Hoppá a 2693-as levelemben írtam egy nagy marhaságot: " Pl tűzfalban tiltsd le a Spyware Doctort." Nem ezt kell letiltai, hanem az Update-jét. Úgy nem tud majd frissíteni. -
zserrbo #2719 NA azért :D ma szedtem le én is az új verziót és pár órája még ment :D
Egy gyors szkennel ki is írtotta a gyanúsítottat. -
#2718 Bocs ,mostmár megy az előbb még nem ment.thx -
#2717 Hát ez nem oldotta meg:(
Zserrbo tudnála dni 1 másik linket ,mert a régi sd-s nem működik.pls -
zserrbo #2716 Most találtam egy Ilyet
nem tudom pont erre van-e de úgy tűnik. -
zserrbo #2715 Oké nem gond, de nagyon terjed úgy tapasztalom.
Melyik lenti kereső pontosan?
Nálam elég volt az SD és úgy tudom a Worm.IM.Sohanad féreg okozza, ami még hozis pár barátot esetenként. -
#2714 Ok meg próálom -
kollektor #2713 F-secure online viruskereső
víruskereső indítása -
#2712 Jó oké ,nem tudtam hogy ez ennyire ujkeletű :S .Am a lentikeresot probaltam de nem muxik .Szal spyware doctor és ennyi? -
zserrbo #2711 Azért bírom, ne legyünk már lusták visszaolvasni!
Ott írtam lentebb.
Amúgy egy haver Kaspersky 7-tel próbálta, de nem találta az se meg. Mondjuk nem tudom, hogy ő nézte rosszul vagy a szoftver :)
Kollektor: Ez igaz, de abban asszem nincs rezidens védelem. -
#2710 Haver küldött valamit mnsnen ,gondoltam csak nem lehet baj elfogadtam.Azóta véletlenszerűen ugyanazt a fájlt akarja átküldeni az összes partneremnek,és nem tok semmit tenni ellenne .Se vírusírtó(CA antivirus) ,se a spybot nem találja.Mit lehet ilyenkor tenni??? -
kollektor #2709 a-squared Free 3.0 ez a progi szabadon használható -
zserrbo #2708 Ha hiszitek ha nem én is ezt nézem mostanában. Törést nem találtam ez is ritkaság. Most egy ismerösöm, aki anno ajánlotta azt mondtamajd néz nekem így várok. -
kollektor #2707 klikk
ez sem rossz:
New version!
Remove Trojans, Worms, Keyloggers, Dialer and Spyware/Adware from your PC -
6600GT #2706 2701 légyszíves... -
zserrbo #2705 ojoj, na akkor sűrgősen válasz egy tűzfalat :) Mert ami most van...hát inkáb nem mondok semmit. Ezeket ajánlom:
ZoneAlarm, Outpost 4 Pro (ez tud magyarul is amúgy), a Kerio se rossz, de én nem kedvelem.
szedd le a DropMyRight-ot és a SpywareBlastert kiegészítésként -
kollektor #2704 fileassassin:
(freeware) Az alkalmazás a rendszerben lévő törölhetetlen fájlok eltávolítását teszi lehetővé. Képes a fájlt használó folyamatot leállítani, majd ezután a fertőzött vagy rosszindulatú fájlt törölni. Haznos alkalmazás. A program Windows 2000, NT és XP,valamint vista operációsrendszerekkel használható.
-
6600GT #2703 vki.. 2701 -
Sagara #2702 2007-es volt az Ad-adware, IE-t használok, megpróbálom vmelyikkel, amit ajánlottál, hát a tűzfalat azt nem tom megnevezni, az, ami felkerül az XP-vel és ajánlja, hogy kapcsoljam be :) szóval az van -
6600GT #2701 helo!van eg ykis gond....internet explorer fut a hátérben 2x is,ha bezárom ujra láttoma feladatkezelőben,mitől leeht ez??? -
zserrbo #2700 ja és tűzfalból? -
zserrbo #2699 hmm...Ad-aware-ből melyikkel próbáltad? Esetleg ha nem a 2007-es verzióval tehetnél egy próbát vele
Ez nem vírus lesz szerintem. Próbáld meg az egyik nagyágyúval: CounterSpy vagy ingyenesben ott van a Spybot.
Milyen böngészőt használsz? -
Sagara #2698 sziasztok! nekem egy olyan vírusom / spywarem van, amely a következőt csinálja: bizonyos oldalakon egyszerűen lecseréli a bannereket, mindenféle szemét reklámokra, plusz ablakokat dobál fel, amelyek neve ad.-tal kezdődik, próbáltam NOD32-t, Spware Terminátort, Ad-Adware-t, egyik sem bírt vele. Valakinek van ötlete, vagy formázzak? -
zserrbo #2697 A másik gép is kapott ebből ott volt gond, nálam nem. Állítólag ott kijelzett a tűzfalam egy ilyesmit:
LSASS. EXE (Fertőzés. IRCBot)
És a NOD32 - v.2478 (20070823) van ma egy frissíése vagyis má r jött ki újabb, amiben szerepel egy ilyen: Win32/IRCBot.WO (2),
Kicsomagoltam nálam megint a My-Pitura mappát aztán nod32, de nem találta fura kezdem nem érten teljesen.
-
zserrbo #2696 Name: Worm.IM.Sohanad
Risk Level:
Description: Worm.IM.Sohanad spreads via Yahoo Messenger and infects Windows. It sends a message to all Yahoo Messenger contacts of an infected user. The message contains a link enticing users to download the worm. The worm also disable certain Windows functionalities abd hijacks Internet Explorer homepage. It also downloads other maware.
Type: Downloader, Hijacker
Also known as: IM-Worm.Win32.Sohanad.ae [Kaspersky]
Removal: This infection can be removed using Spyware Doctor.
Szóval valszeg a Kaspersky is kiírtja. -
zserrbo #2695 Amúyg rögtön kiszúrtam, hogy gáz vn vele. Egy angol szöveg közölte vele ezen a képen én vagyok ezen a képen a MySpaceről.
1. fennt se vagyok
2. pic fáljt küld?
3. módosítani akarta a registry-t -
zserrbo #2694 Amúgy ez nálam kiírtotta, de tényleg a vírusírtónak lenne feladata.
AZ AVG Antivírus és a Virusbaster oldalán láttam hogy van rá definíció, de lehet van belőle több variáns. Szóval nemtom melyik írtja ki tutira. -
zserrbo #2693 Én is így jártam épp ma nemrég, de én ezt kaptam nem én küldök. Nem hsizem hogy tőled :D MAx ha Müller néven szoktál bejelentkezni.
Spyware Doctorral ki lehet szedni szerintem és a Worm.IM.Sohanad féreg csinálja valszeg, amit nálam a NOD32 nem jelez!!
Adok linket, mert ez tényleg sűrgető:
http://katz.cd/download/1346031/App/Spyware-Doctor-5-0-5-259-New-Update/
leszeded a rapidról, a setup fájlt feltelepíted, majd frussíted aztán bezáod az SD-t. MAjd a fix2 könyvtárból bemásolod a patch nevű fájlt. Aztán patcheled majd ugyanott van egy serial fájl megnyitod és ezt beírod az SD-be. Aztán már nem frissíted többé. Pl tűzfalban tiltsd le a Spyware Doctort. -
Vardar #2692 Egyéb káros hatása nincs? Ha elront programokat és a rendszert és a terjedésen kívül nem kommunikál a külvilággal akkor vírus. Ad-aware-val hiába próbálod az nem vírus ellen van. Próbáld ki az Avast!-ot, AVG-t,Bitdefendert vagy online keresőket. Ha viszont fut és valamit kínál eladásra stb. adatokat továbbít kifelé akkor kémprogram. Erre jó a Spybot, Spyware Terminator. Esetleg Start>Futtatás>mrt -
LoVePrOgReSSiVe #2691 Hi! tegnap msnezés közben haverom küldött egy .rar file-t amiben állítólag egy kép van...később kiderült, h ez egy virus, minden bejelentkezés után pár percel elküldi magát minden online ismerősömnek.próbáltam törölni Ad-aware-val,de nem ismeri fel.Tudtok vmi Tuti programot ami kiirtya az ilyeneket? vki segitsen pls mert igy nemtok msn-ezni :S -
Apocalipto #2690 Nézd meg hány fokos, és kiderül -
Space #2689 Na lehet hogy attól van ez az egész hogy túlmelegszik a winyó? mert most megint minden jó rajta... -
Space #2688 Sziasztok.
Na most kéne nagyon a segítség.
A másik winchesteremen tegnap megint befagyott a win. Újraindítottam volna a gépet de mostmeg win indítása közben is állandóan befagy. F8-ra nem ajánlja fel hogy csökkentett módban indítsam újra. Benyomtam WIN cd-t aztán a javítás dolgot kiválasztottam de befagyott ott is. Most a winyóm adta fel a szolgálatot? -
#2687 Tiszteletem!
Ebben a fórumban korábban esett róla szó, de megosztom veletek a tapasztalatomat.
Volt egy kellemetlen vendégem.
A neve: svchost.exe:debug.exe -> malware
A jelenség:
1. állandóan internetre akart csatlakozi, kimenő kapcsolatot kezdeményzett Comodo tűzfalnál. Tiltottam.
2. Udvariasan közölte: svchost.exe:debug.exe hibát észlelt ezért leáll.
3. Ezt minden rendszerindításkor eljátszotta.
Leállt, de a net és minden folyamat hibátlanul futott tovább.
1 hét után ráuntam és utána néztem.
Ezt a leírást talátam, és hozzá a megoldást, Prevx2.0
Valószínűleg más valamire való spyware figyelő is ismeri,de én ezzel szedtem le.
Üdv: KO
-
zserrbo #2686 :D -
#2685 Látod ? Ennyi az előny,hogy magyar vagy :D:D -
zserrbo #2684 Ismerek egy jó magyar oldalt, ott is ellenőrzik az ilyet és vissza is írják a letöltők általában, hogy jó-e vagy sem és köszönik persze. Én se akarok letölteni minden szar helyről. Ha poénra veszem a dolgot: csak ellenőrzött magyar termék jöhet :P -
#2683 csak sms warez magyar oldalakrol szedjetek xpt-,mert ott ellenörzive van,ilyen angol szrszágokrol ne,mert full biztos hogy virusos lesz...
kül meg inkább rokonoktol kérj,énis havertol kaptam nagyon de nagyon régen,az a biztos :)) -
zserrbo #2682 XP cd-t csak megbízható helyről szabad letölteni, előny ha már előtte sokan leszedték és visszajelezték, hogy nincs gond vele. Lehet én is szedek le hamarosan 1 XP telepítőt, kicsit gyanús az enyém is, bár nem vírusügyileg. Vagy lehet megvárom már az SP3-at, úgy hallottam köv év első felében érkezik. Remélem is nem húzzák sokáig...