VÍRUS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A(z) Generic Host Process for Win32 Services hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Se nod(1,17),se avast,se adaware nm szedte le.mivel tom leszedni?
a Symantecnél sem találtam semmi jót...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
W32/Tilebot-GE is an internet worm and IRC backdoor for the Windows platform.
W32/Tilebot-GE spreads to other network computers by exploiting common buffer overflow vulnerabilities, including: LSASS (MS04-011), RPC-DCOM (MS04-012), WKS MS03-049) (CAN-2003-0812), PNP (MS05-039) and ASN.1 (MS04-007) and by copying itself to network shares.
W32/Tilebot-GE runs continuously in the background, providing a backdoor server which allows a remote intruder to gain access and control over the computer via IRC channels.
When W32/Tilebot-GE is first run, it copies itself to <Windows>\win325b.exe.
The file win325b.exe is registered as a new service named "win32socket", with a display name of "win32 socket and a startup type of automatic, so that it is started automatically during system startup. Registry entries are created under:
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\win32socket\
The worm creates the clean file \drivers\oreans32.sys . This file oreans32.sys is registered as a new service named "oreans32", with a display name of "oreans32".
Registry entries are created under:
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\oreans32\
Registry entries are set as follows, affecting system security:
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Ole
EnableDCOM
N
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Security Center
AntiVirusOverride
1
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Security Center
FirewallOverride
1
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa
restrictanonymous
1
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RemoteRegistry
Start
4
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TlntSvr
Start
4
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\wscsvc
Start
Fortuna fortes adiuvat.
ez fut az egyik gépen
ehhez nincs spec. eltávolító?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Köszi mégegyszer...
Hi Jack This-el sem...
avast, Counter spy nem tudja leszedni. 10perc alatt megeszi az össz memóriát a gépen...
miovel tudnám leszedni?
/Gripen az égből/
Mondjuk, ha elõbb mindenki utánanézne fórumokon, keresõkkel, annak, amit kérdez, sokszor nem lenne mit beszélni. De felteszem, még te is voltál sz@rban. Olykor jól jön a segítség. Ennyi.
ON
Fortuna fortes adiuvat.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
http://www.winportal.net
és mindenki DropMy Rights-kezelés után megy ki a netre. Már rég nem volt semmi kártevõm...lekopogom.
Fortuna fortes adiuvat.
Nekem nem a noddal van bajom hanem azzal hogy a fórumokon a külömbözõ userek mennyíre lihegnek hogy nekik mennyíre szuper nod-jukvan stb stb...... ez nem tetszik mikor már én is a saját bõrömön tapasztaltam hogy biza a nod32 sem sérthetetlen....
/Gripen az égből/
Én amióta öntudatra ébredtem (márpedig lassan antik darab vagyok), NOD-ot használok. A teljesítményével, kezelhetõségével, megbízhatóságával (a dögök kiszûrésére értem), többé-kevésbé elégedett vagyok.
Fortuna fortes adiuvat.
/Gripen az égből/
JAS a GRIPEN rendes neve a Svéd Királyi Hadseregben...Húgom ott él 20 éve😊
Jó vadászgép, bár a légi utántöltés hiánya miatt nem ideális nagyobb távú õrjáratokra, és harcban, élesben sem volt kipróbálva.
ON
Jópofák az ilyen handabandák, mint te (erõlködtök-helyesen), de ha oly nagytudású vagy, Bölcsem, mondj jobbat! Midig, mindenre van valamilyen negatív kommented - légy épyítõ, ne kekekckedj, hanem mutasd be bizonyára kiváló védelmi rendszered!
Én meg vagyok elégedve a NOD-dal, noha vannak hibái - nem is dicsérem az égig.
Más. Persze hogy mindenki dicséri a portékáját, és igyekszik azt a legkedvezõbb színben beállítani. A Nod32 kiemelkedõen jól teljesít a tesztekben - persze az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem lenne ilyesmire szükség.
Fortuna fortes adiuvat.
Egyébként bármennyíre erõlköttök a nod nem annyíra jó mint azt a marketingesek el akarják adni.
/Gripen az égből/
Up to date
State of the art heurestic
Moderate RAM-usage
Good support
Ennyi ölég, Vadászgép?
<#eljen>#eljen>
Fortuna fortes adiuvat.
(ezt már szinte divat kijelenteni) ezért kértem hogy indokolja is
/Gripen az égből/
Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!
A McAfee VirusScan mennyire jó virusirtó?
Sok memóriát eszik? Gondolom ennek is van valós idejû rezidens védelme.
Vagy rosszul tudom?
Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!
Viszont tûzfal + antivírus+ antispyware kell! Life is a battlefield😊
Fortuna fortes adiuvat.
De más fórumokon több magát szakértõnek mondó egyén hogy maga spy program akár 3-4 is lehet. ez igaz?
/Gripen az égből/
Fortuna fortes adiuvat.
Csak halkan, mert ez illegális...
Mert nekem most csücsült egy ló a gépen v-mi downloader se az avast! (mi ugye vírus írtó) se az ad-aware nem észlelte viszont a spyware terminator igen. Sztem próbáld ki tedd fel egyre joban terjed. Magyar ingyenes és vsn rezidens védelme.<#vigyor>#vigyor>
/Gripen az égből/
Remélem többet nem látom ezt a dögöt..😛
Spyware írtód van? Nekem az avast! átsiklott egy felett most de a spyware terminator érzékelt. 😊
/Gripen az égből/
Valami ilyesmi volt benne: win32/agent.abc
A víruskergetõm talált vmit:
"vupdman32.exe" fertõzött.. Valami trójai vírusnak írta.
Itt rejtõzött:
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Components\vupdman32.exe
Tud valaki vmi infót errõl a kis kártevõrõl?
Nekem AntivirGuard van felrakva a gépre. De most sztem meghalt. Az esernyõ be van zárva. Mit futtsaak végig, hogy jó legyen. Segítsetek!!! Köszönöm!
Látom neked is ez volt a problémád,ha esetleg erre jársz ird már le légyszíves pontosan mit is csináltál.!
Köszönöm