5322
Help!
  • Yoda001
    jah... igaz nekem eddig egyszerse jelzett meg nemtalált semmit na mind1,ha jol tudom neki real-time védelme is van,teatimer.exe lenne?ez csak a registryt nézi nem? valaki felvilágositana? :D
  • bmate0007
    de nem hinném, hogy szükség lenne rá. a spybot 1.5-öt nagyon eltalálták.
  • bmate0007
    de csak akkor a free-t rakd fel, és nem fog.
  • Yoda001
    de az enm akad össze a spybottal?
  • bmate0007
    semmi az égvilágon. :)
  • Vardar
    AVG Antispyware?
  • lck
    Részvétem.
  • Yoda001
    ja ez nem neked ment :D csak ugy irtam...
  • Yoda001
    nod spybotsd agnitium mellé milyen progi kellene még?
  • Apocalipto
    Úristen mit tettem:

Felraktam a Panda Internet Security 2008-at
  • Apocalipto
    Jó reggelt :D kis off

Norton 2008-at próbálta már valaki?

on
  • zvaragabor
    Aha. De az is pénzért sajnos.
  • Vardar
    MS-Dos-os verzió is van??? Ez durva.
  • zvaragabor
    Nod32 Enterprise Edition - központilag menedzselhető
  • Vardar
    De hát ez a verzió bármikor leállhat. Nem frissít stb. Mit gondoltok az eTrustról?
  • Doomista
    nem virusos.
  • Yoda001
    ez nem ilyen szériálszpont véeses oldal? :D (nem virusos??)
  • Doomista
    Mivel trójairól van szó,ezért valami antivirus cucc kell,nem pedig antispyware.
    Ajánlom a kaspersky anti virust,
    itt a link,elöször az also rart szed le,abban vannak a keyk,amik fullá teszk,aztán a felsöt,amiben van a program,legalul meg van a password,a rar password,rar kicsomagoláshoz kell majd.
    Felrakod,fulá rakod,update,és lefuttatod teljes körü vizsgálattal.
    Ha nem találja meg,akkor meg NOD32.
  • Yoda001
    ezt szedd le és futtasd le a gépen amin elöször volt ez az exe file, ha nem nagyon talál semmit akkor nézz végig jopár gépet és szedd le (hátha nem terjed), egyébként do a system scan and a save a log file,hijackthis.de bemásolod alulraés analyze, ami mellet narancssárga vagy piros X(ezt mindneképpen) törölni kell.. telepiteni nem kell a progit (én egyszerüen leszedtem zipbe csináltam neki egy mappát az asztalon és oda menti a txt fileját)
  • madi 9k
    Sziasztok!

Adva van egy kb 300 gépből álló rendszer(linux szerver samba-val, és windowsos kliensek). VirusBuster írtóval, ami beengedett egy trójait és teljesen elterjedt a hálón( valahonnan szedett egy bittorrent.exe fájl-t és ezt másolgatja rendszerint a C:\windows mappákba), belassította az egész rendszert. A vezetés nem fog kiadni pénzt egy jó írtóra... :S
    Az lenne a kérésem, hogy adjatok tanácsot: hogyan írtsam ki? Mert az egyenként megyek végig a gépeken nem megoldás, mert visszamászhat, ha már egyszer így is bejutott :( fontos lenne!

előre is köszönöm!
  • Vardar
    RontoKBro. Jó név.
  • zvaragabor
    Letöltöttem amit linkeltél #3293-asban hivatkozás mentése más néven-nel. Nem működött. De mindegy, nem olyan fontos.
  • Apocalipto
    De ha a torrent fájlt küldöm át, nem kell bejelentkezni
  • zvaragabor
    Fölösleges, mivel az adott oldalon nem vagyok fent, így nem tudok onnan tölteni. Mindegy, akkor hagyjuk, nem lényeg. Azért kösz. ;)
  • Apocalipto
    Akkor vegyél fel msn-re oszt átküldöm a torrent fájlt :D
  • Apocalipto
    Nem, az nem az... miért nem tudod letölteni?
  • zvaragabor
    Nem lehet, izóhánton találtam egy MSN Webcamhack.exe-t, nem tom, hogy ez lesz-e az, de szedem.
  • zvaragabor
    Jah hogy ez a neve? Nem mondtad. :) Csak annyit, hogy:

"Letöltöttem torrentről egy állítólag webcamhack progit, amivel megtudod nézni más webcamját..."

De ebből még nem derül ki, hogy ez a neve, csak az, hogy egy állítólagos webkamerát hekkelő programot töltöttél le. :P
  • Apocalipto
    Próbáld meg letölteni
  • Apocalipto
    Te kis butus nem az a torrent neve :D

Webcamhack a torrent neve, van benne két exe, ez az iShield, meg egy másik ,nem emlékszem már a nevére
  • Yoda001
    np máskor is
  • zvaragabor
    Isohunt, Torrentspy nem talál semmit az "iShield" kifekezésre.

"iShield"-re rákeresve a googleban nem találok letöltést(na jó a harmadik találatnál tovább nem mentem)

Amit megnéztem, ott olyat ír, hogy ez egy böngésző kiegészítés, mint amit te is írtál a #3274-esben. Ebből kifolyólag nem igazán értem a webcam hack, és az ez közötti összefüggést.

Malware:RontoKBro.T címszóra arákeresve a google-ban elég kicsi az esélye annak, hogy találjak is valami letölthető dolgot.
    Ezért akartam megtudni, hogy mit töltöttél le torrenttel, mert akkor benne lesz az a huncutság is, amit a PrevX Malware:RontoKBro.T-nek hív.
  • Apocalipto
    Jah és köszi a segítséget, letöröltem, bár azt nem gondoltam hogy a system32 mappába is betúrta magát
  • Apocalipto
    jah xDD

Malware:RontoKBro.T Keress rá gugliba hátha le tod tölteni :D
  • zvaragabor
    Én nem más camerájába akarok belelesni. :P
    Nekem a malware kell, ami benne van. ;)
  • Apocalipto
    *ahhoz
  • Apocalipto
    (Am ahoz h megtudd nézni más camját kell az IP címe is)
  • zvaragabor
    Zárt oldalakon nem mászkálok. Marad a nyilvános. Esetleg egy nevet tudsz adni, hogy milyen címszó alatt keressem?
  • Apocalipto
    :P Zvara: a torrentet már töröltem az oldal meg meghívós :S de ha vagy moobson megtalálod: vagy vmeik nyilvánosan (Pirate bay, isohunt...)
  • Yoda001
    fix/delete :D
    C:\Documents and Settings\Számítógép\ishield.exe
    O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
    O4 - HKLM\..\Run: [InternetShield] C:\Documents and Settings\Számítógép\ishield.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [InternetShield] C:\WINDOWS\system32\ishield.exe