5322
Help!
-
#3361 -
#3360 ja, értem... mondjuk még nem halottam rola... :D -
#3359 ittvagy? -
#3358 hujjujj...:D
a serial biztos nem lehet probléma, én is onnan szedem a cuccokat.
olyan beállításokról beszéltem, amik hatékonyabbá teszik az antivírust(sokkal). ez nékül nem sokat ér a progi. majd mutatom, ha megvagy. -
#3357 nem ingyenes, nodhoz pedig milyeb beálitások? outposthoz szériálsz.wsröl szedtem egy serialt most 300 napig van rá reg, ez lehet okozo? :s -
#3356 mi nem? :D -
#3355 nem -
#3354 a nodhoz vannak szigorított beállítások?
az outpost ingyenes? -
#3353 annyira végülis nem, mert a VÍRUS! is kártevő meg a kémprogram is az.:D -
#3352 nod32 spybotsd és agnitium outpost (tüzfal) -
#3351 mi is a komplett védelmed? -
#3350 már 7000 filet átvizsgált eddig 1et irt spywarenak, ha még irsz valami fontosat válaszolok, csak ez már nagyon off (vagy nem?:D) -
#3349 ki fog derülni :) -
#3348 ja és még egy dolog: nagy valószínűséggel mindent kitörölhetsz, mert az online scannerek nem olyanok, mint az antivírusok/spywarek, ritkán hibáznak. de persze az is számít, h melyikről bszélnük ;) -
#3347 végülis nemrégen érdeklödtem msnen is... sokan mondják hogy nekik is mostanába szokott ilyen lenni (ugyan ilyen linkekkel, szövegekkel)... hát remélem semmi rossz nincs a gépen... -
#3346 oké, oké, majd mondd az eredményeket. -
#3345 adatlopás felőfokon. azért felsőfokon, mert kicsit profi lehet, aki e-mailben ilyeneket tud. -
#3344 kezdeném én, ha nem lenne folyamatosan homokora, nem tudok kattintani.. végülis kiléptem, most f-secure, ez már tölti ami kell neki :) -
#3343 és ha mégis fent áll hogy ez a malware fennt van, akor ez mi a jo eget csinál(hat)? -
#3342 jótanács: kezdd a bitdefenderrel. :D -
#3341 ok. sok sikert, sok türelmet. :) -
#3340 hát szorakozni nemhiszem hogy szorakoznának, malwaret se nagyon hiszem mert se nod,se spybot,sy hijackthis nem talál semmit... ezeknek a keresöknek a linkjét betudnád nekem tenni? vagyis megnézem googleba, köszi -
#3339 húha...ez vagy durva dolog, vagy nevetségesen vicces.
2 lehetséges eset van: 1: vagy az egyik haverod szótakozik, 2: vagy pedig van egy durva malware a gépeden. gondolom valami személyes adatokat lopó kártevő.
ilyenkor próbálj meg vagy egy nagyon megbízható vírus/kémprogram irtót lefuttatni, vagy online scan. pl: BitDefender Online Scan, Panda Online Scan, F-Secure Online Scan. -
#3338 XXX helyére persze nem a teljes nevemet irják, hanem ami a @ elött van -
#3337 valaki tudna erre mondani valamit? mostanába nagyon sok ilyen emil (:D) jön...
Feladó: Stacey Feher <[email protected]>
Címzett: ***@***
Tárgy: SPAM-latnedou
Érkezett: 15:30
hey XXX (mindig a nevemet irják ide, nemértem honnan tudják)
she'll be licking her lips when you flop your salami out
http://latimaol.com/
Stacey Feher
és általába adnak egy ilyen láma linket is, egyszer se katintottam rá, sztem nemis fogok... igy email cim/link után nemlehet "nyomozni"? ki ez és honnan tudhatja a nevem és email cimemet? -
#3336 ijjjujjjjujjj...:D:D:D
télleg.:D xD -
#3335 3333, ezt kihagyni, ték :( -
Vardar #3334 Én akkor is maradok a Spxbot 1.4, AVG Antispyware, a-squared free kémprogi védelemnél. -
#3333 Azt írja, h nézi az összes folyamatot, leblokkolja a veszélyeseket.
Figyeli a kritikus registry-kulcsokat. Megvéd a változásoktól. Elutasíthatod, vagy éppen elfogadhatod ezeket a változásokat.
A TeaTimer mindig fut a háttérben. :D:D
Szal realtime. -
#3332 TíTájmör -
#3331 pandás terméket nem sokan használunk xDxDxD -
#3330 #3325: azok a tükrözések, ahonnan a frissítéseket kellene letölteni, csak katt az egyikre, és már megy is. nem a program hibája.
#3324: egy kérdőjel is kérdőjel. -
Vardar #3329 Miért mi benne a rossz? -
Vardar #3328 Használt... -
Vardar #3327 Mi van a 4 antivírussal????? -
#3326 oké :D -
Vardar #3325 Spybot 1.5-el még frissíteni se tudtam. Kiír minden sz*rt, hogy német meg international meg USA stb. Azért használok ilyen csúny szavakat mert az egy k*rva sz*r program. -
#3324 hát aki 4 antivírust használ.....:D:D -
#3323 azaz. a TeaTimer az ő rezidens védelme. lehet, h azért nem talált semmit, mert túl jó.:D:D nem csak a registry-t nézi, hanem minden módosúló ketyerét. keresek vmi linket róla. -
Vardar #3322 Csak a registryvel b*sztat. Engem az őrületbe kergetett. Telepítek valamit és vinnyog. Töröltem is feltettem az 1.4-et. AVG nagyobb tudású mint a Spybot leginkább cookie tekintetben. Nem akadnak össze használd csak. A real-time védelem meg csak 15 napig jó.