VÍRUS!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nem sértésnek szántam!
Tetszik a v10? Nekem nagyon! De hát azért az a szöveg értelmetlen. Én csak most akarom kezdeni az msn-t és barátait de azért józan parasztésszel nem kattintok ilyen dolgokra "tudod, hogy ki az a lány a képen?" Jaj ha az én húgom elkezd netezni!
zvaragabor
Nem, lekaptam a v10 free-t. nõvérem 21, tud angolul, de nem számtech szaki, így könnyen bedõlt a szövegnek.

Chaos Anno Domini

Online Bitdefender keresés? Hány éves a nõvéred? Tud angolul?
Akkor meg, hogy tudod, hogy blokkolja õket?
Ja! Kösz.
Yoda001
ff alapbol blokkolja

http://9gag.com/gag/5135249

Hogy blokkolod õket?
Amúgy hihetetlen mennyi reklámot blokkolok naponta 😄. Még szerencse, hogy nem látom õket és nem terhelik a netet.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Nem rendszergazda, hanem korlátozott jogú felhasználó. Böngészõnél azért jobb a korlátozozz jog, mert sok kártékony program arra alapoz, hogy az emberek rendszergazdai jogokkal böngésznek. Ezt jogosan gondolják, mert szerintem elég sokat így tesznek. Aki nem, annál nem tudnak felkerülni a gépre, települni.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

zvaragabor
Még semmi. Most futtatom a bitdefendert.

Chaos Anno Domini

Az MSN letöltési helyét kérdeztem. Gábor végül mi irtotta ki? Milyen hülye szöveg(aki nem tud angolul):"Hé, valaki csinált egy képet errõl a lányról amikor õ aludt. Tudod ki õ?.." A DropMyRights mezei felhasználói joga mit jelent?
DMR letöltés + infó
Én az msn-nél is használom, de legtutibb módszer nem kell elfogadni és megnyitni mindent ha küldenek 😄

Egyre több msn-es vacak üti fel a fejét, szerintetek, ha más klienst haszánlok akkor is át tudná venni a hatalmat a kleins felett, mint msn-nél? Mert a protokoll az msn az maradna csak más progi.

zvaragabor
Nõvérem sikeresen bedõlt egy újabb msn-es féregnek, letöltötte, el is indította, 😊)
Elõször azt csinálta, hogy eltûnt az egér, és a tálcán lévõ programok mintha egy pillanatra elõugrottak volna, majd eltûntek.
A link most valami imageshack-os címre vezet, és ez a szöveg van mellette:
"Hey, someone took a picture of this girl when she was sleeping. Do you know who she is? She needs to shave.. :-#"

Chaos Anno Domini

Ja. DropMyRightsot ugye használjam elõtte? És honnan lehet letölteni?
Yoda001

De ezzel is csökkent azon oldalak száma ahonnan letölthetõ. Egy csepp a tengerben ,de ebben a harcban csak cseppenként lehet haladni a végsõ gyõzelem felé. Nemcsak kártékony oldalakról lehet letölteni. Na majd csinálok neki topicot de ebbõl is elég.
Mivel kellene felvérteznem magam msn-en? Hogy is kell ezt telepíteni? Honnan?
A korlátlan szabadság árnyoldala - és ezzel be is fejeztem a csetelést a topikban.
Azt hiszem,ez meddõ dolog,mert ezen kívül található még az interneten
egy-két kártékony oldal - talán még jóval veszélyesebbek is!
Már küldtem e-mailt a szerkesztõknek ez ügyben.
Nem pont, hogy eltüntetni.
Keményebb a védelmem mint gondolnád. Nagy gond alatt az operációs rendszer újratelepítését értettem. De jó tudni, hogy vannak keményebbek
a moderátor topikban Te kerested, azt hittem le akarod tölteni 😊)
Yoda001
nem okoznak, csak ujraindul töle a géped, 10-20 gigák tünnek el a merevlemezekröl.. "télleg nem nagy gondok".. amugy szerezz egy nod32-t és valami spyware/malware pucolo progit

Kereste? Ez egy nem mûködõ álvírusírtó ami reklámokat telpít a gépedre! Azon vagyok, hogy leszedjék az sgrõl!!
Valaki kereste :VCatch Antivirus tessék!
Kifejtenéd bõvebben? Én ami msn vírusokról itt olvastam mind csak küldözgetik magukat olyan nagy bajt nem okoznak. Vagy van durvább verziójuk? Mivel kellene felvérteznem magam msn-en? Hogy is kell ezt telepíteni? Honnan?
Olyan nincs,hogy megfogta valamim.A virusirtó,vagy spyiwareirtó logfáljának tartalmaznia kell,ha végrehajtott valamilyen müveletet.Blokkolta,karantén,stb.

Yoda001
nem is kicsit

Jaja, shutdown-a! Ennyi veszélye van az msnnek?
Amúgy én ezt a fájlt letöltöttem Operával, bár nem jelzett be semmi, de 0KB-osnak írta a csomagot, de gondolom megfogta valamim. Nálam nincs ilyen gond.
Amúgy ilyeneket ne csinálj ám 😄 elõbb kérdezd meg a küldõtõl mi az.
Nemtom milyen írtód van, mondok párat (nem tudom melyik írtja)
vírusírtó: NOD32, Avast (ez ingyenes), Bitdefender
ha esetleg visszaszámlálva indúlgat újra ideiglenes megoldás lehet asszem így kell: start/futtatás és ide beírva hoyg shutdown -a
ezzel elvileg megakadályozod az ilyet ha még nem kezdte el a leállítást.

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, nemrég kaptam egy üzenetet msn-en rákattintottam, letölöttem, majd észrevettem hogy az msn magától üzeneteket küldözget. A gépem azóta újraindulgat valószínûleg a vírus miatt. Tudnátok valami megoldást mondani vagy esetleg valami javaslat? A linket spoilerben kiírtam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://hotshot.m5t.de/jenny18.zip
Nekem is 2 csajtól jön 😄 vagyis jött eddig. Nem tudom hogy lehet eltávolítani még azt se tudom mi okozza név szerint.

lalakov
Engem az érdekelne, hogyan lehet eltávolítani? (Már unom, hogy az egyik barátomtól állandóan jön.)
Doomista
Szerecsére én meg nem kaptam meg az msn virusokat,meg yz ilyen külön reklám üzeneteket,valamiért szerencsés vagyok,pedig elhihetitek,a fele partnerem n00b.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

<#vigyor>
Akkor meg valszeg csak reklám célokat szolgál. De nem legális, ha akitõl kapom nem õ küldi személyesen.

Én megnéztem azt az oldalt és még élek.Csak ez az idétlen figura akart megtámadni.

bmate0007
sztem doctor😄

Szeretném felhívni egy új vírusra. Még nem tudom 100%-ra mi az, de ide írom. 10 perce ezt kaptam egy msn partneremtõl:
"Hi! I am fed up with paying for SMS, aren't you? Come and join me on Crickee, we can exchange SMS for free, on our mobile or on the web. It's even compatible with MSN, so we can keep talking even when your not in font of your screen. Here's the link to create your free account. Join me! : http://www.crickee.com/?ik=150a1c8e8ee5ebf5f9a36483f6bd77f4"

Aztán rá 10 percre azaz most jött ugyanez egy másiktól. Aki elõször küldte elmondtad, hogy magától jött a szöveg, amit gondoltam is. Szóval vigyázni és nem kattintatni a linkre még véletlen sem.

Sziasztok!Szeretném a segitségeteket kérni. Sajnos be szedttem pár trójait és nem tudom kitörölni ezekkel a progikkal sem:avast,trojanhunter,adawer,spywerterminator.A trojanhunter ezt a virusokat találta:R.BOT100,TROJAN.GENERIC.Az avast pedig ezt írja ki:c/docume~1/felhas~1/locals~1/temp/1.reg trójai virus fertõzést észlelt.Ezután felajánl írtást és stb. de mikor rá kattintok vmelyikre ki írja,hogy nem találja a fájlt.Eközben állandóan kiírja a riasztási ablak,hogy behatoló blokkolva.Kérlek segitsetek.Elöre is köszi.
Yoda001
most akkor spyware doctor vagy counterspy? 😊 nod az van 😄 (1-2 szer jelzett kémprogit is 😄)

bmate0007
nah<#hehe>

zvaragabor
Akkor jo. Szerencséd volt vele.
Nod nekem is biztos riasztott már spy-ra, nem emlékszem már rá.

Chaos Anno Domini

bmate0007
ez a nodra jellemzõ, de mondom az avastra nem! xD nálam úgy kapdosta össze a kémeket, h alig mertem nézni.

zvaragabor
Persze, védenek kémware-ek ellen, de az olyan harmatos, hogy említeni sem érdemes. Mivel ezek antivírusok, elsõdlegesen írusok, férgek, trójaiak ellen vannak specializálva, meg néhány másegyéb ellen is, de hát kell neki a reklám.

Chaos Anno Domini

bmate0007
lehet, h a nodnak igen, de az avast-nak semmiféleképpen😊

bmate0007
xDxDxDxD

zvaragabor
De a kémprogram védelmük egyenlõ a lepkefinggal. 😊 Már elnézést a kifejezésért.

Chaos Anno Domini

bmate0007
de mind a kettõ véd minden kártevõ ellen. mind a kettõnek a hivatalos oldalán olvashatod:

nod32.hu: Proaktív védelem minden vírus, kémprogram és rookit ellen.

avast.com: It safeguards against virtually all kinds of malware.