VÍRUS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt figyuzzátok!!!
valahonnan szerváltam 1 olyan virust/worm -ot vagy valamit hogy a Windows nem sokkal indítás után kilök egy ilyet :
A(z) Generic Host Process for Win32 Services hibát észlelt, ezért leáll.....
C:\DOCUME~1\NÉV\LOCALS~1\Temp\WERb7bc.dir00\svchost.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\NÉV\LOCALS~1\Temp\WERb7bc.dir00\appcompat.txt
ezután a media playerben nem tudok zenét hallgatni (mert nem látja a hangkareszom... deviszont ha lomtárat ürítek vagy msn-en üzenetet kapok azt hallom! /játekban sem megy/
ezután nemsokkal pedig az XP start menüm átmegy 98-as ba
már lefuttattam minden irtót /norton,nod,ad aware,és win32 worm blastert a norton oldaláról + windowst frissítettem
ha valaki tud segítsen vagy adjon ötletet vagy valami..... plz
viszont nekem van pár db xD
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
AVIRA - \"More than security.\"
Gabi te nagy Comodo mester vagy. Az 1046-os és 1048-as ha zárt akkor az gond? Hogy tudom õket megszüntetni?
Nem csipnem ha belekukkolnának az otp direktbe😛
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
De outpost tüzfalban azt a nyitva levöt,hogy tudom elrejteni?
Közben még találtam egy magyar portcsekkolo oldalt,azis a 135-sre szolt hogy nyitvan😞
Ha mind zöld, akkor jó.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Szerezz be egy tûzfalat->Comodo.
Avastom van,és állandoan jelez,ezt:
virusirto nem talált semmit,de ezt mivel leehtne leütni?
Van egy kis gondom. Amikor bedugom a pendrive-omat vagy az mp3 lejátszómat a géppbe, a vírusírtóm(Avira Antivir) jelzi, hogy a C:/Documents and Settings/<név>/Isass.exe vírus fent van a gépen. Én kitörlöm, de az üzenet visszajön. Ugyanez történik akkor is, ha megnyitom a Dokuments and Settings mappát. Delete-tel is akartam törölni, de nem engedi. Formatáltam a pendrive-ot is, de nem segített.
Utánnanéztem ennek a vírusnak pár fórumban, de mindenhol azt írták, hogy a system32 mappában van, és nem szabad kitörölni, meg kijön egy ablak és újraindul tõle a gép 60 másodperc múlva stb... Csakhogy az én gépem esetében nem történik semmi, csak a jelzés a vírusírtótól. Valaki meg tudná mondani, hogy mi ez, és hogyan írthatnám ki? Elõre is köszönöm a segítséget. 😊)
Mostmár minden mûködik rendesen!!
A másodikról lenne egy kérdésem. Ha elindítom a rendszervisszaállítást, akkor minden, amit az idõpont után csináltam az elveszlik?
Ha ez nem vezet eredményre,megpróbálhatod elinditani a Rendszervisszaállitást.Feltéve ha be volt kapcsolva és még mûkõdõképes állapotban van.Új feladat(Futtatás)%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe és keresel egy olyan visszaállitási pontot,ami a problémád bekövetkezte elõtt készült és megpróbálod erre az idõpontra a rendszert visszaállítani.
Tegnap letöltöttem egy fájlt a netrõl. Amikor elinítom, akkor mindíg megáll az egér, és eltûnik a tálca, és az ikonok az asztalról. Az egér mûködik, ha megnyitom a feladatkezelõt. Onnan bezértam a programot, de a tálca és a asztal ikonjai továbbra sincsenek meg. Újraindítással is többször próbálkoztam, de semmi. Ebben kérem a segítségeteket
LdPinch.azw
Racita.A
Rarbeauty
CooKies
ezeket,hogyan tudnám eltávolítani annélkül, hogy újra raknám a rendszert?
A malware scanner ,mindig megtalálja,de törlés után újra generálódnak,vagy mi...
elõre is köszi😊
What about the forests?
érdekesség...bár nem meglepö hogy az oroszoktol ered a legtöbb =)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
info
info2
vagyis az mcafee virusirtoja,és a symantic virusirtoja eltudja távolitani,aztán;
elvileg ez a program is eltudja távolitani.
és a spyware doctor is eltudja távolitani elvileg.
de van külön eltávolito program is hozzá.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...