VÍRUS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az A-squared is sõt nagyobb az adatbázisa mint bármelyiknek.
2 / Normális spyware írtót is tölts le ezek : Spyware Doctor , Spysweeper (ezek fizetõsek ) -orvosság kell hozzá . Vagy a Superantispyware-t ez ingyenes .
Így már mennie kell !
Ha ez sem segít format c..
Ezután már kitörölheted.
Total Commanderben: beállítások => képernyõ => rejtett/system fájlba pipa
Azonban ha kijelölöm és benyomom a Delete selected objects gombot, akkor igaz a programból eltûnik, viszont a Windows rendszermappájában ugyanúgy bennemarad a fájl és ha újra elindítom a Deep Scant, akkor újra megtalálja és szintén nem lehet kitörölni(karanténba sem lehet helyezni)
Megjegyzem ezt a fájlt a NOD32 nem találta meg, így akinek ilyen gondja van, annak ajánlom hogy futtasson le több programot, mert a NOD32 csak egy töredékét találja meg a kártevõknek.
Naszóval az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne ezt a fájlt kitörölni, mert ha belemegyek a Windows rendszermappájába és megpróbálom ezt a fájlt simán kitörölni, akkor nem engedi, mert azt írja, hogy másik személy vagy program használja. Hogyan lehetne ezt kitörölni? Vagy kéne egy olyan fájlkezelõ, ami mindent ki tud törölni? Mert szükségem lenne egy olyanra, sõt olyan kéne, ami látja a rejtett fájlokat és az írásvédetteket is ki tudja törölni. Csak mert van még a Temporary Internet files-ban is pár ilyen kártevõ, amit szintén nem tudok kiírtani, mert az intézõ és a commander nem látja a mappákat és a rejtett fájlokat.
www.flickr.com/sztyui
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
csökkentet mód = bootolás elõtt nyomkodod (legjobb tudomásom szerint) az F8-at, de javítsatok ki ha rosszul mondom
http://9gag.com/gag/5135249
www.flickr.com/sztyui
Már van 3-as verzió is. Csökkentett módban futtasd le a Nod 32 3-at.
Ezután kihúztam a netet és újra végigfuttattam a Nod32 mélyreható vizsgálatát, és 0 vírust talált. Azonban valószínû még rajta van a gépen, mert egy vírus gondolom nem törlõdik ki magától.
Mit kellene csinálni? Windowst nem akarom újrainstallálni.
Jah, és a vírus valami olyasmi, hogy amikor netelek, mindig bejön egy hülye ablak, hogy scannelni kell a merevlemezemet(persze ez mind angolul leírva), mert biztos van rajta valami vírus. Ha kiikszelem, akkor eltûnik a tálcám és csak pár másodperc múlva jön vissza, és egy az egyben ki is kell lépnem a netbõl.
Ugyanez van, amikor ez jön elõ a monitorom közepén.
www.flickr.com/sztyui
AVIRA - \"More than security.\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
egy kis féreg problémám van asszem.
valamilyen féreg folyton áthelyez fájlokat, és azt szeretném kérni hogy ha tud valaki valami listát az ilyen férgekrõl vagy irtót akkor adjon egy linket. elõre is kössz.
File Names Used: 164
Paths Used: 475
Common File Name: MYS.EXE
Common Path: ?:\
Vendor Information: No Vendor details specified
File Name Structure: Normal
File and Path Structure: Suspicious, unusually high number of file and path combinations
2. RELATIONSHIP ANALYSIS OF: MYS.EXE
Malicious Objects Created: None
Malicious Creators: 2
Malware Run Keys: None
Self Persists:
Antivirus Detection: No third party antivirus detection observed
Anti-Spyware Detection: No third party anti-spyware detection observed
3. ACTIVITY ANALYSIS OF: MYS.EXE
No activity has yet been observed for this object
4. PROPAGATION ANALYSIS OF: MYS.EXE
Malware Group Propagation Rate: Moderate (spreading)
Malware Group: Joke Win16 Muizen a
egyelõre inaktív, de terjedõben van. távolítsd el.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez a mys.exe milyen vírus vagy mi ez?
Next PC upgrade: 2022
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
A hijackthis sokszor jó, a kiértékeléséhez igaz hozzáértõnek kell lenni, de használni önmagában még nem.
Továbbá zavaró, hoyg nem látja a hangkártyádat frissebb driverrel is próbálkozz sztem.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Fogalmam sincs, hogy mi lehet ez,a gépemet is ujraraktam de ugyan ez a probléma.
A hijackthis t meg nemtudom használni, és azt hallottam , hogy azt csak hozzáértõknek ajánlják, és ha én hozzáértõ lennék ,akkor nem lennék itt 😊
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.