VÍRUS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wmpupdate
wupdate
a rendszer üresjárati folyamata
ati2evxx.exe
csrss.exe
explorer
iexplorer
lsass
services
smss
spoolsv
svchost
svchost
svchost
system
taskmgr
winlogon
wmpupdate
wupdate
így nem megy. ezek közt már nem tom mi a rossz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ahogy mondtam, lõdd ki a feladatkezelõben a vírust, aztán lehet folytatni azzal, amit leírtam.
arról írták a vírushíradón hogy:
"Az Agobot megpróbál leállítani több mint 250-féle (!), különféle biztonsági szoftverekhez tartozó programfolyamatot a gép memóriájában "
szóval szopás van
az melyik vírus, ami kilépeget a programokból ??
2. Nem csak windowsupdate van, ha egyenként töltöd le a patcheket, akkor sem települnek fel? Azt ugyanis kétlem...
Küldd a levesbe a vírusirtókat, kapcsold ki, töröld le õket, etc...
Nézd meg a registry-ben az alábbi kulcsokat:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Keress nem odaillõ programokat. Csekkold a futó programok listáját (feladatkezelõ), és lõdd ki azt, ami gyanús (valszeg szerepel az említett registry kulcsokban is). Miután leállítottad, töröld a registry-bõl a rá mutató bejegyzéseket, és persze magát a programot is a vinyódról.
Ha ezekkel megvagy, restart, majd újra ellenõrizd a fent leírtakat - most már elvileg tiszta a géped.
Végül tegyél fel egy vírusirtót, és rendszeresen frissítve használd. Windowsupdate-rõl se feledkezz meg.😊
Remélem megoldódik a problémád. A hasonló esetek elkerülésének érdekében javasolnék egy frankó kis honlapot:
http://www.virushirado.hu
Anno elég sokat írtak az RPC férgekrõl is, érdemes átböngészni, több száz cikk van fent vírus és biztonságtechnika témában. (Az oldal motorjával van vmi gáz, mert lapozásnál a 3. vagy 4. oldaltól kézzel kell átírni az URL-t😞( )
Nem, nem késõ, de a géz az, hogy a szolgáltatások között nincs ott, tehát nem látható ilyen: Messenger.
A 21-es üzid alapján megadott linken is tök frankón leírták, hogy hogyan kell kikapcsolni. A baj csak az, kb, mint Svárcenneggeréknek az õserdõben (Predator 1): nem látni az ellenséget, amit el kéne intézni!
Szal mindegy, kezdek hozzászokni! Ilyen még nem volt, de lexarom, mert a <b>bill bá'</b> honlapjáról nem tudok d/l-olni xp peccseket, mert nem "olyan" az ikszpém.
Azért köszi a helpet.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
nem indul már újra a gép, csak kilép a NOD32-bõl, kilépett a NAV 2k4-bõl, kilép a 2 win pecsbõl.Az "ilyesmi" progik közül csak az Ad-warebõl nem lépett ki.
újra már nem szokott indulni,
viszont a peccset nem tom feltenni mer kilép belQle.
5let?
ezmá 1 másik vírus?
LOL magamon..
És többek közt ezért nem tudom hogy a win fájörwollját hol lehet bekapcsolni.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Egyébként pedig kapcsold be a tûzfalat! Az MS03-026-os és 039-es patchek javítják az RPC sebezhetõséget...
Windowst telepítettem, de nem húztam ki a CabelNet csatla-
kozót a gépbõl. Az elsõ indítás után 2 perc sem kellett és
beba**ott a Blaster. Arra sem volt idõm, hogy telepítsem
a 2004 jan.06.-án kiadott lyuktömõ progikat.
Elõször futtasd a WindowsXP-KB823980-x86-HUN.exe -ét
majd a Windows-KB833330-HUN.exe -ét feltéve ha magyarnyel-
vû XP-t használsz. Ezeket Itttalálod meg.
Mi lenne, ha feltennéd a patcheket a windowsupdate.microsoft.com-ról? Vagy tûzfalat használnál (XP-s is jó erre...)? Miért kell ezt mindenkinek szájbarágni? Miért tud még mindig terjedni egy olyan vírus, amire több mint fél éve van patch?
Windows Messenger Service
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Te is tudsz küldeni command promptból, jót lehet vele játszani 😊
TLoF www.kepregeny.net -- www.fey-progress.hu
csak ilyet találtam a szolgáltatások között:
"Üzenetkezelõ", és ha ezt részletesebben is megnézem, akkor az alábbi dolgot olvashatom:
Net send és riasztási szolgáltatásüzeneteket továbbít ügyfelek és kiszolgálók között. Ez a szolgáltatás nincs kapcsolatban a Windows Messengerrel. Ha a szolgáltatás áll, a felügyeleti üzenetek nem lesznek továbbítva. Ha a szolgáltatás le van tiltva, az összes olyan alkalmazás, amely függ tõle, nem fog elindulni.
Messenger nincs a szolgáltatások között nekem.
A portokat egyszerûen (direkt) nem tudom valami tûzfallal lezárni?
mrzool: Neked is köszi a helpet! 😊
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Köszi, tényleg jó az 5let, de sajna nem találtam meg a messanger-t... 😞
tuti én vagyok a láma, meg korán fel is adtam, de ha ilyen penge ötleted volt elsõre, lehet, hogy erre tudod a megoldást!?!?! 😊
most én is szopok nyalok bõ nyállal, mert valami bunkóság miatt folyton leállnak a gaméim.
A jelenség a következõ:
Elkezd villogni a kép, és a játék futása közben egy pop-up ablak jelenik meg, ami azt írja, hogy:
Üzenetküldõ szolgáltatás
Üzenetküldõ: Admin, címzett: you, idõpont:2003.12.06. 16:14:36
*************Warning : This message confirms that your system is VULNERABLE to attacks **************
Ezt leírja még egyszer kicsit bõvebben...
Alá pedig:
Eliminate the annoying pop ups and secure your computer with one easy-to-use program: Message defender.
Free information available:
Go to: www.messagedefender.com
Ha valaki tud egy kicsit is segíteni, hogy ezt hogyan lehet mexüntetni, akkor nagyon köszönöm elõre is!
sziasztok
A Blastert elég könnyû kézzel is irtani - leállítod a processzét a feladatkezelõben, letörlöd a fájlt, és kiszeded a registry-bõl. Nézd meg a virushirado.hu augusztusi cikkeit vagy a vírushatározójukat, biztos írtak róla!
Én vagy a kaspersky-t ajánlanám vagy az f-securet( ugy lerángatja virusodat gépröl mint a rongyot)...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én így gondolom, de ha nem akkor sorry😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szvsz próbáld meg safe módban inditani a windowst, és úgy eltávolitani.
Bár furcsa, hogy a friss? norton nem tud mit kezdeni vele...
Sziasztok
Mit tegyek Trojai virus van a gépemen aupdate.exe
A norton felismeri de nem tudja javitani, Tud valaki valami segitséget
Köszi
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.