5322
Help!
  • cyberknight
    megy külön is nem csak dual-ba??
  • izb
    memoria lesz szerintem.
    Próbáld ki egy másik slotban,meg külön külön is.
  • lakika
    hát csak azok közül lehet, amit utoljára cseréltél
  • cyberknight
    Vagy a memoria??
  • cyberknight
    lehet hogy valamelyik alkat rész vagy azért mert nem cseréltem alaplapot vagy a táp szar!????
  • cyberknight
    és nem tudnék irni se
  • cyberknight
    nem hiszem mert akor álandóan újra indulna
  • lakika
    beragadt a resetgomb?
  • cyberknight
    Hy!

Nekem is álandóan újra indul a gépem!Most cseréltemk videokártyát Ati x800-ra memoriát is vedtem 2x512-öt és tápot is cseréltem!E cserélés után jelentkezik a probléma!az xp-ét ujratelepítettem!
    Ha elinditom a netet pár perc mulva ujra indul és valamikor felse ál a gép!Két virus írtó program két robot írtó prog van fenn!Mi lehet a gond??HELP!!
  • lakika
    az egy virusírtó esetén azért nálam alap elvárás
  • Gaba9
    aha .. majd megnézem bár lekell szednem akkor a 2005öst :D
  • McGrady
    lehet h vissszafogják de érdekes módon leszedik a vírust...
  • Gaba9
    ok köcc ha nekem szolt :) megnézem
  • Gaba9
    ok köcc ha nekem szolt :) megnézem
  • tomo
    probald ki a housecall.trendmicro.com on levo online virusirtot. meg nezz be az online virusirto topikba , hatha talal valamelyik valamit. ( es legalabb nem kell kulon telepitgetni semmit...)
  • Gaba9
    nortonok lofaxok aszondják rájuk :) meg h visszafogják gépet..többit meg nemtom énsem
  • McGrady
    Norton Antivirus 2003--> vagy VIrus BUster vagy Kaspersky...monnyuk a legutóbbit nem ismerem de aszondják jó
  • Gaba9
    és akkor mien virusirtot javasolsz ??
  • McGrady
    há igen....
  • Gaba9
    hát ja képtelennek tünik mer kikapcsolt modemnél is csinálja azt meg nemhiszem h ugyis feltud jöni a hacher :D
  • McGrady
    akkor eccerűen a nod a szar h nem találja meg....ha 1általán vírus azis lehet h vmi hacker szórakozik veled bár ez kicsit képtelen elmélet
  • Gaba9
    auto szedi a frissitéseket oránként :)
  • McGrady
    NODot...ha nem updateled akkor cseszheted sose fogja megtalálni a vírust
  • Gaba9
    mit frissitsek ?
  • McGrady
    igen....SpyBot Search & Destroy legmegbízhatóbb persze csak a spyoktól véd meg....hát nemtom a NOD nekem nem vált be a lényeg h próbáld meg frissíteni...
  • Gaba9
    semmi figyelmeztetés
    virusirtom meg progik ezek vanna : NOD32,CleanCenter,Ad aware,Antispyware....kell ezekhez még vmi ??
  • McGrady
    újraindítja?
    hogy érted? minden figyelmeztetés nélkül vagy kiír 1 ablakot és figyelmeztet?
    mert ha az utóbbi akkor eccerűen futtatás>/shutdown -s asszem és akkor eltűnik az ablak...ha az előbbi akkor tegyél fel norton antivírust vagy vírzs bustert a lényeg h friss legyen, akkor majd leszedi
  • Gaba9
    Helo mki..
    Nagyon kellene segitség :( a probléma : a gépem eddig játékoknál fagyot 2-3pmre de mostmár sima alap winnél is ujrainditja a gépet :( mitöl lehet ez ?? nagyon kéne segitség mert megőrülök :(((((((((
    Alaplap cserélve,videokártya és ram tesztelve..
    AsusP4P800GDE,P4 2,6GHz,Ati9550Extreme,1024RAM,2db 160Gigás Maxtor Winyo,2Soundblaster 5.1digit,NEC DVD-iró,LG DVD-rom,400W-s táp>XP SP2
    vmi ötlet ?? ideküldtek :D
  • hitman 1911
    Na a safe boot-minimal pipa megadta a kegyelemdöfést, újra kellet pakolnom a rendszert, mert utána sehogy nem volt hajlandó elindulni.Sem normál módban, sem csökk. módban. A baj csak az hogy még mindig nem tudom mi volt.
  • units
    futtatás->msconfig->boot.ini-> az összes rendszertöltő elérési út ellenőrzése. Ha ez okés akkor ->safe boot - minimal pipa be restart.

Ha így sem megy akkor ellenőrizd le a rendszerfájlokat-
    futtatás-> sfc /scannow
  • hitman 1911
    units.
    Van egy olyan problémám hogy csökentett módban nem indul a Winfos, ill. hiába nyomok neki csökk. módu inditást akkor is normál módban indul el. A normál móddal nincs gond nem fagy, nem lassu stb.
  • units
    olyanról már hallottam, hogy 2 óráig békén hagyod akkor aktivizálódik a vírus, de fordítva nem.
    inkább azért lassul, mert tele van a memoria mindenféle dll-el.
    A win szereti otthagyni "őket"
    Próbálj keresni egy "free ram progit"
    Esetleg spyware?

Ha szerinted mégis vírus akkor HJT.log ?
  • McGrady
    hello!
    következő a gondom:
    Bekapcsolom a gépet, netezek zenét hallgatok, filmet nézek, szal kb. 2 óráig nem hagyom békén.
    Ha ezután akarok játszani pl. Mafia akkor sokkal lassabb minden.
    Valahol azt hallottam h ez olyasmi vírus ami bekapcs. után 1 csomó memóriát felzabál.
    Szal hogy lehetne kiírtani?
    Van ötlet?
  • mikike
    mi a virusírtójáról beszéltünk, te biztonsági szakember guru
  • Felfedező
    Nos, letöltöttem egyet a csodálatos eTrust programok közül, történetesen
    a Pest Patrol Antispy 5.0-át, a keresési eredmény meglehetősen érdekes
    lett, talált ez mindent (többek között a DivX 5.1-et:DD, és a Doom3 egyik fájlját is kémprogramnak analizálta és még jósok ártatlan programot)
    Najó azért talált "valós" kémprogit is... ez szóljon mellette..

De itt egy link töltsétek le és döntsétek el mennyire volt igazam:

eTrust Pest Patrol Antispy 5.0
  • stratoman
    Egyet azért még megkérdeznék.

Miért kell fikázni pl. az MS AntiSpyware-t?
    Miért nem fikáztad pl. a Giant Antispyware-t? Pedig a kettő szinte ugyanaz. Egyébként az MS Antispyware nem új, legfeljebb ezen a néven.

Talán eddig nem is hallottad azt, hogy Giant, és csak most jött a képbe az MS Antispyware?
    Pont úgy beszélsz róla, mint ha maga lenne a sátán:)

• mikike
    jól van nem kell mindjárt megsértődni
    mindenkinek lehet véleménye
  • units
    válasz nektek mindent tudó vitázóknak:

ugyebár ami a legújabb az egyben a legjobb is :(
    nem kértem rá senkit, hogy töltse le.
    már nem is fogja.
    Nem szoktam senkivel vitázni, nem is akarok.
    Kinek mi?
    Hála az égnek nekem sosem volt vírus, spy és egyébb szemetem amit nem tudtam az eddigi ismereteim alapján akár írtó és M$zuperspykergető nélkül megoldani. Elég volt a net.
    Mostmár sok nekem itt a túlon túl okos ember.
    Eddig a segítségen volt a hangsúly, nem pedig a vitákon.

units nem szól hozzá soha többet.
  • Crem
    ÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Ne bassz...

Az idén hatodik alkalommal odaítélt SC Magazine díjak a szakma legjelentősebb biztonságtechnikai elismerései. Az idei díjazási programra 22 kategóriában 400 forgalmazó 650 termékét nevezték. A “legjobb hozzáféréskezelő megoldás” kategóriában a 167 informatikai és információbiztonsági szakembert tömörítő akadémia szavazott a díjra. A szakemberek a vállalati szervezetek igényeinek mélyreható ismerete alapján tesznek javaslatot az SC Magazine zsűrijének...

A több mint 11 éve megjelenő SC Magazine (korábban Secure Computing) a világ legnagyobb információs biztonságtechnikai magazinja. Az egész világon terjesztett havilap példányszáma meghaladja a százezret, ezenfelül valójában több ezer olvasóhoz is eljut. A biztonsági kérdések és megoldások megbízható információforrásaként az SC Magazine - kiemelkedő műszaki cikkeivel és az információbiztonsági piacról adott átfogó elemzéseivel - nemzetközileg elismert szaklap.

Biztonságportál

Figyelj, nem gond, hogy te a NOD-ot favorizálod. Tényleg jó... De a saját érzéseidet ne akard szembe állítani a tényekkel...
    Kicsit olvasgass, és akkor nem fogsz ilyen butaságokat írni, hogy:Nem ártana ellenőrizni a döntő tanács tagjainak bankszámláit se ...

• Felfedező
    Az SC Magazine, csak egy újság amely nem tudom mi alapján hozta ki ezt a
    végeredményt, de én nem venném készpénznek amit leírtak...
    Én a saját szememnek hiszek, nem egy nevenincs újság önreklámozó díjkiosztójának...

Nem ártana ellenőrizni a döntő tanács tagjainak bankszámláit se ...