5322
Help!
-
cyberknight #1116 megy külön is nem csak dual-ba?? -
izb #1115 memoria lesz szerintem.
Próbáld ki egy másik slotban,meg külön külön is. -
lakika #1114 hát csak azok közül lehet, amit utoljára cseréltél -
cyberknight #1113 Vagy a memoria?? -
cyberknight #1112 lehet hogy valamelyik alkat rész vagy azért mert nem cseréltem alaplapot vagy a táp szar!???? -
cyberknight #1111 és nem tudnék irni se -
cyberknight #1110 nem hiszem mert akor álandóan újra indulna -
lakika #1109 beragadt a resetgomb? -
cyberknight #1108 Hy!
Nekem is álandóan újra indul a gépem!Most cseréltemk videokártyát Ati x800-ra memoriát is vedtem 2x512-öt és tápot is cseréltem!E cserélés után jelentkezik a probléma!az xp-ét ujratelepítettem!
Ha elinditom a netet pár perc mulva ujra indul és valamikor felse ál a gép!Két virus írtó program két robot írtó prog van fenn!Mi lehet a gond??HELP!! -
lakika #1107 az egy virusírtó esetén azért nálam alap elvárás -
#1106 aha .. majd megnézem bár lekell szednem akkor a 2005öst :D -
#1105 lehet h vissszafogják de érdekes módon leszedik a vírust... -
#1104 ok köcc ha nekem szolt :) megnézem -
#1103 ok köcc ha nekem szolt :) megnézem -
tomo #1102 probald ki a housecall.trendmicro.com on levo online virusirtot. meg nezz be az online virusirto topikba , hatha talal valamelyik valamit. ( es legalabb nem kell kulon telepitgetni semmit...) -
#1101 nortonok lofaxok aszondják rájuk :) meg h visszafogják gépet..többit meg nemtom énsem -
#1100 Norton Antivirus 2003--> vagy VIrus BUster vagy Kaspersky...monnyuk a legutóbbit nem ismerem de aszondják jó -
#1099 és akkor mien virusirtot javasolsz ?? -
#1098 há igen.... -
#1097 hát ja képtelennek tünik mer kikapcsolt modemnél is csinálja azt meg nemhiszem h ugyis feltud jöni a hacher :D -
#1096 akkor eccerűen a nod a szar h nem találja meg....ha 1általán vírus azis lehet h vmi hacker szórakozik veled bár ez kicsit képtelen elmélet -
#1095 auto szedi a frissitéseket oránként :) -
#1094 NODot...ha nem updateled akkor cseszheted sose fogja megtalálni a vírust -
#1093 mit frissitsek ? -
#1092 igen....SpyBot Search & Destroy legmegbízhatóbb persze csak a spyoktól véd meg....hát nemtom a NOD nekem nem vált be a lényeg h próbáld meg frissíteni... -
#1091 semmi figyelmeztetés
virusirtom meg progik ezek vanna : NOD32,CleanCenter,Ad aware,Antispyware....kell ezekhez még vmi ?? -
#1090 újraindítja?
hogy érted? minden figyelmeztetés nélkül vagy kiír 1 ablakot és figyelmeztet?
mert ha az utóbbi akkor eccerűen futtatás>/shutdown -s asszem és akkor eltűnik az ablak...ha az előbbi akkor tegyél fel norton antivírust vagy vírzs bustert a lényeg h friss legyen, akkor majd leszedi -
#1089 Helo mki..
Nagyon kellene segitség :( a probléma : a gépem eddig játékoknál fagyot 2-3pmre de mostmár sima alap winnél is ujrainditja a gépet :( mitöl lehet ez ?? nagyon kéne segitség mert megőrülök :(((((((((
Alaplap cserélve,videokártya és ram tesztelve..
AsusP4P800GDE,P4 2,6GHz,Ati9550Extreme,1024RAM,2db 160Gigás Maxtor Winyo,2Soundblaster 5.1digit,NEC DVD-iró,LG DVD-rom,400W-s táp>XP SP2
vmi ötlet ?? ideküldtek :D -
#1088 Na a safe boot-minimal pipa megadta a kegyelemdöfést, újra kellet pakolnom a rendszert, mert utána sehogy nem volt hajlandó elindulni.Sem normál módban, sem csökk. módban. A baj csak az hogy még mindig nem tudom mi volt. -
#1087 futtatás->msconfig->boot.ini-> az összes rendszertöltő elérési út ellenőrzése. Ha ez okés akkor ->safe boot - minimal pipa be restart.
Ha így sem megy akkor ellenőrizd le a rendszerfájlokat-
futtatás-> sfc /scannow -
#1086 units.
Van egy olyan problémám hogy csökentett módban nem indul a Winfos, ill. hiába nyomok neki csökk. módu inditást akkor is normál módban indul el. A normál móddal nincs gond nem fagy, nem lassu stb. -
#1085 olyanról már hallottam, hogy 2 óráig békén hagyod akkor aktivizálódik a vírus, de fordítva nem.
inkább azért lassul, mert tele van a memoria mindenféle dll-el.
A win szereti otthagyni "őket"
Próbálj keresni egy "free ram progit"
Esetleg spyware?
Ha szerinted mégis vírus akkor HJT.log ? -
#1084 hello!
következő a gondom:
Bekapcsolom a gépet, netezek zenét hallgatok, filmet nézek, szal kb. 2 óráig nem hagyom békén.
Ha ezután akarok játszani pl. Mafia akkor sokkal lassabb minden.
Valahol azt hallottam h ez olyasmi vírus ami bekapcs. után 1 csomó memóriát felzabál.
Szal hogy lehetne kiírtani?
Van ötlet? -
#1083 mi a virusírtójáról beszéltünk, te biztonsági szakember guru -
#1082 Nos, letöltöttem egyet a csodálatos eTrust programok közül, történetesen
a Pest Patrol Antispy 5.0-át, a keresési eredmény meglehetősen érdekes
lett, talált ez mindent (többek között a DivX 5.1-et:DD, és a Doom3 egyik fájlját is kémprogramnak analizálta és még jósok ártatlan programot)
Najó azért talált "valós" kémprogit is... ez szóljon mellette..
De itt egy link töltsétek le és döntsétek el mennyire volt igazam:
eTrust Pest Patrol Antispy 5.0 -
#1081 Egyet azért még megkérdeznék.
Miért kell fikázni pl. az MS AntiSpyware-t?
Miért nem fikáztad pl. a Giant Antispyware-t? Pedig a kettő szinte ugyanaz. Egyébként az MS Antispyware nem új, legfeljebb ezen a néven.
Talán eddig nem is hallottad azt, hogy Giant, és csak most jött a képbe az MS Antispyware?
Pont úgy beszélsz róla, mint ha maga lenne a sátán:)
-
#1080 jól van nem kell mindjárt megsértődni
mindenkinek lehet véleménye -
#1079 válasz nektek mindent tudó vitázóknak:
ugyebár ami a legújabb az egyben a legjobb is :(
nem kértem rá senkit, hogy töltse le.
már nem is fogja.
Nem szoktam senkivel vitázni, nem is akarok.
Kinek mi?
Hála az égnek nekem sosem volt vírus, spy és egyébb szemetem amit nem tudtam az eddigi ismereteim alapján akár írtó és M$zuperspykergető nélkül megoldani. Elég volt a net.
Mostmár sok nekem itt a túlon túl okos ember.
Eddig a segítségen volt a hangsúly, nem pedig a vitákon.
units nem szól hozzá soha többet.
-
#1078 ÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Ne bassz...
Az idén hatodik alkalommal odaítélt SC Magazine díjak a szakma legjelentősebb biztonságtechnikai elismerései. Az idei díjazási programra 22 kategóriában 400 forgalmazó 650 termékét nevezték. A “legjobb hozzáféréskezelő megoldás” kategóriában a 167 informatikai és információbiztonsági szakembert tömörítő akadémia szavazott a díjra. A szakemberek a vállalati szervezetek igényeinek mélyreható ismerete alapján tesznek javaslatot az SC Magazine zsűrijének...
A több mint 11 éve megjelenő SC Magazine (korábban Secure Computing) a világ legnagyobb információs biztonságtechnikai magazinja. Az egész világon terjesztett havilap példányszáma meghaladja a százezret, ezenfelül valójában több ezer olvasóhoz is eljut. A biztonsági kérdések és megoldások megbízható információforrásaként az SC Magazine - kiemelkedő műszaki cikkeivel és az információbiztonsági piacról adott átfogó elemzéseivel - nemzetközileg elismert szaklap.
Biztonságportál
Figyelj, nem gond, hogy te a NOD-ot favorizálod. Tényleg jó... De a saját érzéseidet ne akard szembe állítani a tényekkel...
Kicsit olvasgass, és akkor nem fogsz ilyen butaságokat írni, hogy:Nem ártana ellenőrizni a döntő tanács tagjainak bankszámláit se ...
-
#1077 Az SC Magazine, csak egy újság amely nem tudom mi alapján hozta ki ezt a
végeredményt, de én nem venném készpénznek amit leírtak...
Én a saját szememnek hiszek, nem egy nevenincs újság önreklámozó díjkiosztójának...
Nem ártana ellenőrizni a döntő tanács tagjainak bankszámláit se ...