VÍRUS!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rushman
Nálam a NOD teljes összeomlást okozott, nem kis idõmbe telt helyreállítani a rendszert. Hogy miért azt nem tudom, de én rövid úton lemondtam róla.

...marad a "jó öreg" NAV

lck
NOD32-t hogy 'vetted meg' ?
Nálam az elsõ live update után már nem frissített.
Maffya
Ez az egyik legnagyobb hibája az AVG-nek.Én The Bat levelezöt használok de azt is kinlodás vele beállitani .Ha ellfogadsz egy jó tanácsot használj NOD32 Antivirust az müködik mindennel.Régebb én is AVG-s párti voltam de áttértem a NOD +"-re.BIZTONSÁGOSABB ÉS AZOTA NINCS VIRUS !!! Minden teszten Elsö!!!

Forrest Tomee
Van valaki AVG guru itt?

Feltettem a 7.0-át, szépen 'regisztráltam' megy rendesen kivéve az e-mail scannerét. Az csak az outloook (s)express-t akarja mindenáron látni. Nekem PocoMail van. Igaz írja, hogy lépjek ki a mailscanner wizardból és keressek rá manuálisan a levelezõre, de nem lelem, hogy hol tudnék rákeresni.
Szóval, hogy lehet nem Ms levelezõt használni AVG-vel?

Feltettél minden patchet? Milyen "fájl nem elérhetõ"? Kicsit részletesebben plíz, használd már ki szép magyar nyelvünket a bajod leírására, mert ebbõl nem sokat értek.

mukika
azt csinálom de semmi még mindig azt írja ki? az most kártékony a gépemre nézve??? Mert: "A fájl nem elérhetõ" ezt írja ki. Remélem nem kell format c:!!!!

Köszi Frank de én nekem egyenlõre megfelel az AVG is.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Frank99
kösz, de nekem megy a ezTrust free-ként.
de már nem lehet letölteni ingyé'
ha kell valakinek, elküldöm, és hozzá a serialt is.
igy egy évig ingyen lehet updatelni.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Tûnés a windowsupdate-re, és telepítsd fel a patcheket.

mukika
Most kaptam egy vírust! Nortont használom. (2002) Szerintetek ez most káros vagy nem?? Mert idézem:

"A(z) C:\WINDOWS\System32\teekids.exe
fájl W32.Blaster.C.Worm vírussal fertõzött.
A fájl nem elérhetõ.

A(z) C:\WINDOWS\System32\teekids.exe
A fájl nem javítható.

A(z) C:\WINDOWS\System32\teekids.exe
A fájlt nem sikerült karanténba helyezni."

Most mi van?

PetruZ
Aki tényleg ingyenes víruskergetõt keres, folyamatos online update lehetõséggel, annak ajánlom a FreeAV-t (http://www.freeav.com). Én már több, mint egy éve használom és eddig még nem volt gondom vele. Általában hetente kétszer raknak fel hozzá új frissítést (kb. havonta a program és a scan engine is frissül), amit a progi saját autoupdater-e kérésre magától leszed és gond nélkül telepít (továbbra is teljesen ingyen).
Frank:
cikk olvashatsz róla letöltés le is szedheted tud magyarul is.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Frank99
öcsém, azóta fizetõs lett....

hétfõn töltöttem le, akkor még free volt...

Forrest Tomee
Én csak 30 napos verziókat találok, te mit töltöttél le?

Forrest Tomee
Lehet custom telepítést csinálni (firewall nem kell) ?

pedestrian
És itt található.
http://www.softpedia.com/public/cat/10/17/10-17-150.shtml
Egyébként kib*szott idegesítõ tud lenni.

Frank99
Mileõtt röhögnétek:

ingyenes, egy évig updatelhetõ víruskeresõ, a mIcrosoft megvette: benne van egy tûzfal (a volt Zonealarm( és egy víruskeresõ, szépen megtalálta leveleimben a vírusokat.

korábban az AVP- használta, de ez ingyenes, és télleg jó:

eTrust:

http://www.my-eTrust.com/
csak egy regisztráció kell, ebben küldik a serialt....

Wanted

Megoldódott a probléma:
Egy cwshredder nevû proggy leszedte!!!

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
Hi!

Az a problémám, hogy bármit állítok be az iexplorerben kezdõlapnak, mindíg egy keresõoldal jelenik meg. (smartsearch.ws)
Hogyan lehet kitakarítani?
Spybottal nem sikerült.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Aki fosik a Vindóza miatt, annak tessék szépen elfáradni a következõ címre és letölteni az ott található programokat:

http://grc.com/default.htm

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Z
Hi!

1. Igazad van, meg is teszem lassan-lassan!

2. Ebben is valszeg igazad van, de ha az elsõ feltétel teljesül, akkor a kettes már érvényét veszti.

A gáz akkor lehet, ha a normál vindóznál is elõjön ugyanez!

Mer' akkó asztán bekrepálok!

thx

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Az ÖSSZES fontos frissítést, kivétel nélkül.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

azjó

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Tölts le minden hotfixet, és kész.

nem fogom õket átnézegetni, melyik mit csinál, találomra meg nem töltök... van jobb dolgom is... PÉLDÁUL ZERO HOUROZNI !!

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Elkezdtem feltelepíteni a vindózt, hát nem rosszul volt ráírva a tokra a Serial number? mind1, utánajártam sikerült.
kösz nektek, betartom amiket mondtatok, és akkor meg is mondhatjátok miket kõ letölteni a májkrémszoftról.

hello
avg-t használok de állandóan lefagyasztja a gépem
avast-ot is kipróbáltam de ugyanaz
valami javaslat esetleg?
Te döntöd el, mit csinálsz. Szerintem nincs olyan nagy gáz, csak lyukas a géped, mint a szita, és beszoptál néhány vírust.

De ha reinstallt akarsz, akkor eleve SP1-es XP-t tegyél fel... Akkor csak 30 mega hotfixet kell majd letöltened hozzá. Sok sikert!😊

Inkább a Kerio Personal Firewallt vagy a Sygate Personal Firewall Pro-t tedd fel. Nem annyira egyszerû, mint a Norton, de nagyobb biztonságban leszel velük.

A Nort. Internet Securityt?

úgy tudtam, hogy az jó.

Ja.

De ha lehet, akkor kapcsold be a Win tûzfalát, mielõtt kimész a netre, a Nortonos tûzfalat pedig felejtsd el mindörökre.

na mostan milegyen?
nyomjam ki az image filebõl az XP CD-t 1 cd-re aztán windows reinstall ?

rúgja meg a macska

jó.

ÁÁÁ BAZZ NEM NÉZTEM MEG HOVA MUTATNAK A KULCSOK !!!

A FENÉBE !

A ctfmon maradjon, a másik viszont elég gyanús.😊 Levesbe vele.

bocs, hogy így kérdezgetem, de nem akarok vmi fontosat letürülni.
egyébként legalább több hozzászólás lesz a topikban

nem jó.
van még 1 ctfmon,
meg 1 URSYGHGPLXLR

BASSZAM SZÉT A FEJÜKJET?

Grat.😊 Akkor restart, és kiderül, hogy az volt-e a ludas.

jovvan na 😊
"megöltem".
"szétlõttem a "fejét"" a wupdatenak

Delete ? 😊 Basszus, találd már fel magad... Vagy fogjam a kezdet, miközben gépelsz?😊

Ne-em , magyar XP-m van csak a tulajdonságokban kerstem

a regeditben is van wupdater, "öljem meg" ??

My Computer / Computer Management

Jó, akkor szedd ki a futtatás kulcsokból ami nem odavaló, és restart. Ugyanúgy fennáll a probléma?

Sajátgép/Kezelés ?_?

wupdate nem jön vissza, de még mindig csak a regedit fut.

Igen, van I.Mail nevû féreg, jó kis spammelõ vírus.😊 Te aztán szépen összeszedted a dolgokat...

A wupdate processzt kilõtted? Visszajön?

Nézd meg a szolgáltatásokat (Sajátgép / Kezelésben megtalálod), a gyanús service-eket tilsd le, állítsd le. Aztán kezdd elölrõl, amit az 52-ben írtam...

ÚÚ most mielõtt leállt volna a regedit, a SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunqOptionalban láttam olyat hogy Imail.

EZ HA JÓL TUDOM EGY VÍRUS.

Futtatás, majd beírom, hogy regedit.

Ha nem engedi elindítani: nevezd át a regedit.exe-t regedit.com-ra, és úgy próbáld meg elindítani. Egyes vírusok az exe-k indítását is akadályozzák.

a wmpupdatet nem lehet leálítani.

a registryt honnan indítod?

tudom hogy ez tökmindegy, de én a futtatás/regedit
/regedt32