5322
Help!
-
#1076 Ezen megint csak röhögni tudok!! Méghogy Top 6, amiket itt felsoroltál,
annál én fejből tudok 3-at ami sokkal jobb...
PL.:
1. MS Antispyware
2. PC Tools - Spyware Doctor
3. Ad-Aware 1.05 Professional -
#1075 Az Ad-aware 6.0-hoz már október óta nem adnak ki frissítést, úgyhogy az gyakorlatilag használhatatlan lenne ebből a csomagból. -
#1074 Az a tény amit én bekopiztam, amit te írtál az egy gyenge vélemény... -
#1073 Igazából nem ingyenes, csak 1 évig a Microsoft fizeti helyetted!:)
Én is akkor csodálkoztam, mikor megvettem és nem vonták le a számlámról. Viszont a fizetői adaton a Microsoft neve állt!:))) -
#1072 Én sem félek bsa-tól, egyébként inkább az üzleti felhasználókkal foglalkoznak. Magánszemélyhez inkább csak bejelentésre mennek. De ha van valamilyen jóakaród...
Egyébként egy biztonsággal kapcsolatos programot nem szednék le warez oldalakról...
Spyware keresőnek pl. szerintem a legjobb az MS Antispyware esetleg a Spybot. Ráadásul ebben a listában pl. az ad-aware olyan verziója van amit anno az ükapám használt...
-
#1071 de mér?
bátor vagy vagy tudsz valamit, vagy van valami okosságod? -
#1070 nem -
#1069 mondtam már, hogy kevertem
units te nem félsz, hogy egy nap bekopogtat a bsa? -
#1068 Megnyugtatlak minden Angol.
Ha Free akkor mi benne az illegális? :)
Nem kötelezö letölteni.
-
#1067 biztos ezzel
(free, de flamand) -
#1066 de lehet, hogy én keverem valamivel... -
#1065 ez illegláis, minek, ha az etrust 1 évig free
6in1el meg egy gond van
hogy holland nyelvű -
#1064 All In One Top 6 Anti-Spyware Software
a csomag tartalma:
1.WebRoot Spy Sweeper 3.5.(Build 189)
02.SpySubtract Pro v2.61
3.SpyHunter 1.5.83 Retail
4.SpyRemover 2.26
5.Ad-Aware 6.0.181 Professional
6.Omniquad Antispy 4.2
Létezik már újabb verió szinte minden progiból, de csak "build" szinten.
Természetesen minden okossággal.
Ne kérjetek a exe-hez kódot mert nincs és nem is kell.
Az egyes software képeken:
bal fent: telepítés
Jobbra lent: crack
középen: info -
#1063 CA eTrust EZ Antivirus 2005 7.0.6.7
Avast!4 Pro -
#1062 Letöltheted. Válaszd azt, hogy "no, don't" validate a következő oldalon. -
maximm #1061 letölthetem ezt nyugodtan, ha nem "vásároltam" a windowst? -
#1060 Próbáld ki a Microsoft AntiSpyware-t
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321cd7a2-6a57-4c57-a8bd-dbf62eda9671&displaylang=en
-
#1059 szerintem meg etrust, úgyhogy backup6od
-
maximm #1058 a stop-sign izét leszedtem. igazad van, csak reklámozta önmagát. A vírusokat ugyan megtalálta, de nem szedte le.
A NOD32 most nem talál semmit. csökkentett üzemmódban sem. előtte már nem emlékszem milyen néven találta.
írtónak a spybot S&D-t használom.
tényleg fingom nics, mit csinálhatnék.
van még egy laptop a hálózatra kötve, az működik... egyelőre. lehet, hogy az átfertőződik?
az egész talán akkor durvult el, amikor megosztottam a nyomtatót. -
#1057 Ez mind nagyon érdekes, de a tény akkor is az, hogy a NOD32 a legjobb
víruskereső!! A Pandának is sok díja van mégis egy rakás szar az egész -
#1056 Na, utánanéztem ennek a Stop-sign izének, én ezt nem használnám a helyedben. (katt ide)
Vannak ennél sokkal jobb, megbízhatóbb termékek. A NOD pl milyen néven találja meg a trójaikat? És spyware-irtónak miket használsz? -
#1055 Csökkentett mód: újraindítod a gépet, és még mielőtt a Windows bejönne, megnyomod az F8-at. Ekkor kapsz egy menüt, amiből kiválasztod a Csökkentett módot.
Mi az isten az a "stop-sign threat scanner"? -
maximm #1054 kipróbáltam a #1048 de nem jött be.
Oprendszer: XP Prof
Vírusírtó neve: NOD32
Vírus(ok) pontos neve: Trojan.DownLoader.1662
Ha valaki tudna segíteni...
-
#1053 Az eTrust lett a legjobb víruskereső
Írta:csiff
2005.02 21
Az informatikai biztonsághoz köthető termékek és cégek egyik legjelentősebb megmérettetésén a Computer Associates óriási sikert aratott.
Az SC Magazine a múlt hónapban jelentette be, hogy idén az RSA Conference rendezvényen adja át a legjobb biztonsági termékeknek és cégeknek járó díjait. Az immáron kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő díjátadás egyértelműen legsikeresebb cége a Computer Associates volt. A cég összesen öt kategóriában lett győztes. A Computer Associates sikerét pedig az a tény is tovább fokozza, miszerint mind a díjakat odaítélő tanács tagjai, mind az SC Magazine olvasói elismerték a CA munkáját.
A Computer Associates az alábbi öt kategória győztese lett:
A legjobb antivírus termék: eTrust Antivirus
A legjobb hozzáférésvédelmi megoldás: eTrust Access Control
A legjobb számítógépes biztonsági felderítő megoldás: eTrust Network Forensics
A legjobb otthoni és irodai biztonsági szoftver: eTrust PestPatrol Anti-Spyware
A legjobb IT biztonsági cég: Computer Associates
Toby Weiss, a Computer Associates egyik alelnöke köszönetét fejezte ki az SC Magazine-nak és az olvasóknak. A szakember elmondta, hogy a díjak számukra azt jelzik, hogy sikerült felmérniük a biztonsággal kapcsolatos igényeket, és megfelelő újításokat bevezetniük ezen a téren.
-
maximm #1052 letöltöttem egy stop-sign threat scannert. az most talált két Trojan.DownLoader.1662.
ezek lehetnek? -
maximm #1051 nem. megpróbálom.
hogyan kell csökkentett módban indítani (XP)? -
#1050 Lehet, pl a Backdoor.Ciadoor.B trójaihoz is tartozhat, meg van még pár kártevő, ami ilyen nevű folyamatot használ. Az #1048-as hozzászólásban leírtakat (különös tekintettel a Rendszervisszaállítás kikapcsolására és a Csökkentett módban való víruskeresésre) végigcsináltad? -
maximm #1049 Biztos már sokan megkérdezték, de nincs időm végigböngészni a fórumot.
a következő a probléma:
a spoolsv.exe felzabálja a cpu-t 100%ig. Na meg a nod32 talál néha trojai vírust, de nem tud vele mit kezdeni (nem törli).
Van a kettő közt összefüggés?
Mi a teendő?
Hálas köszönet a válaszért.
Már elszívtam egy doboz cigit és megittam a második pohár whyskit. Nem tudok dolgozni így, pedig határidős melóm van.
-
#1048 általános eljárás vírusírtásra:
1. vírusírtó adatbázis frissítés
2. net off
3. IE cache ürit
4. Rendszervisszaállító kikapcsol (XP,ME)
5. restart és indítás csökkentett módban
6. vírusírtó indít, full scan.
7. írt, karantén
8. séta a winupdaten.
ha nem megy:
Oprendszer?
Vírusírtó neve?
Vírus(ok) pontos neve?
Csükkentett módban:
Avast
futtasd le.
mcafee-avert/stinger
futtasd le. -
#1047 ott az inditopultban torold ki oket -
#1046 regcleanra gondolsz?azzal ki van. -
#1045 torold ki az automata inditasnal -
#1044 helló.már jó pár hete emésztenek a vírusok.de hiába törlöm ki,a következő indításkor újra ott vannak,és a vírusírtó is újra megtalálja.system32-ben újragenerálódnak.mit lehet ezzel csinálni?Valami o meg r vírus) -
#1043 The matrix has you -
#1042 lejön magától. -
phredon #1041 Ez a Symantec frissítés liveupdatellel lejön magától vagy külön kell telepíteni? -
phredon #1040 Sziasztok!
Biztos van itt vki aki dc-zik matrix hubon beakarják vezetni a regisztrációt le kell hozzá tölteni vmi reg progit és azt írták hogy arra az iidőre ki kell kapcsolni a tűzfalat. Ez így kicsit gyanúsan hangzik. Hogy tudnám megállapítani hogy nem e vmi vírus/spyware? -
Benjó15 #1039 Hol talélok VirusBuster regisztrácios kodot? Aki tud irjon: [email protected] -
#1038 Aki bármilyen Symantec vírusírtót (pl. NAV) használ, frissítsen. Infó: itt.
Nekem nincs ilyen, csak gondoltam, szólok, mert itt többen is preferálják. :)
-
#1037 ma nekem is de tegnap