VÍRUS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
probald meg itt en ezzel szoktam
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az hagyján de van még egy nachi meg egy welchia is.
Szopás ezerrel...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
és ez a vírus eltünik MyDoom?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Persze ovatosnak lenni sosem art, de ha csak ilyesmiket kapsz, akkor nem feltetlenul vagy megfertozve.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Mivel írthatnám???
Semmivel, mivel a symantec mydoom eltávolítója nem találta az ominózus férget. Hameg a system mappában sincs taskmon.exe, akkor meg minek parázol?
-Szerintem vírusos a gépem, mert több ismeretlen delivery-t kaptam vírussal elutasítva...
én is. Attól, mer kaptál ilyen figyelmeztetést, még nem feltétlenül vagy fertõzött. Ahhoz el kéne indítani a mellékletet...
Segítség:
A myDoom-ot nem találta a Symantec kiadott kis programja, és a Windows mappában sincs taskmon.exe?!
Mivel írthatnám???
-Szerintem vírusos a gépem, mert több ismeretlen delivery-t kaptam vírussal elutasítva...
Elõre is thx.
Oryon
Köszönöm szépen a válaszokat és "rushmannek" is a beszúrt képet.
Nálam is pont ugyanaz a helyzet, Win 98 SE-m van és az általa beszúrt képen látható taskmon.exe fájl van meg nekem is.
Még1szer köszi mindenkinek.
Az alábbi leírás a Liutilities ilyenkor gyakran böngészett veboldaláról származik:
Process File: taskmon or taskmon.exe
Description: Application that is used to collect information from hard disksby monitoring the most frequently used programs. This information is used by the Disk Defragmenter program, so that the programs and files that the user accesses the most will load faster.
Company: Microsoft Corp.
System Process: Yes
Security Risk ( Virus/Trojan/Worm/Adware/Spyware ): No a MyDoom terjedését nem figyelembe véve
Ebben viszont igazad van:
Filename Startup entry
taskmon.exe TaskMon
Related to the W32.MyDoom virus. Located in "C:\Windows\System\" on Windows 95/98/Me, "C:\Winnt\System32\" on Windows NT/2000 and "C:\Windows\System32\" on Windows XP.
A %sysdir%-ben lévõ taskmon.exe 100% eséllyel külsõ fájl, 99% eséllyel valamilyen vírus. Többek közt a MyDoom.A is egy taskmon.exe fájlt másol a Windows System mappájába.
A Task Monitor, amirõl te beszélsz, az a taskmgr.exe
Kék: nézd meg a virushirado.hu-t, ott van részletes leírás a MyDoom-ról, és eltávolító progit is letölthetsz.
egyébként nem létrehozza, hanem megfertõzi, és ez a MyDoom
Találtam egy olyan fájlt a Windows könyvtárban, hogy "taskmon.exe".
Olvastam az újságban, hogy 1 vírus 1 ilyen nevû állomány helyez el a gépen.
Lefutattam 1 keresõt, de nem talált semmit.
Van valami ötletetek?
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
netcraft
Egy ideje nem elérhetõ...
shit happens
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Van egy olyan gondom, hogy valami vírus beette magát a gépre...mondjuk nem tom hogyan mert a norton antivir 2004 professional van fenn, tegnapi frissítéssel,..de nem ez a lényeg hanem hogy megtalálja a cuccot valami trójai víros meg van mellette pár tíltott script, ezeket letörli. HA az egész rendszert ellenörzöm nem talál semmit. A virus vagy mi azt csinálja hogy a böngésõkbe a kezdõoldalt átállítja, visszaállítani nem engedi, és a kedvenceket is telecseszi hülye linkekkel. A Norton akkor szúrja ki a virust meg a scriptet ha egy böngészõt elindítok, de most már kész vagyok, nem bírom leszedni ezt a sz@rt..
A helpért elöre is thx
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Valakinek hasonló problémája volt már ? És mi lehet a megoldás?
THX
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A hírek szerint 36 óra alatt több mint 100 milla vírusos levél ment szét a világban!
http://epica.nl
)