15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
#3451 azaz:) párosítva egy Lugerrel -
SZU #3450 Egyértelműen az Stgw-44! =) -
harcu #3449 Egy 1942 mintájú, L/75-ös kaliberhosszúságú 2 cm-es mogyorófavessző. -
horthy #3448 A II. világháborus jenki vadászrepülögépek közül a P-51B-nek most 3000 km volt a max hatotávolsága pottankal vagy 4000 km ? Olvasgatom a neten a Wiki-t stb az egyik helyen ennyit a másik helyen annyit irnak .
Ja és vannak-e korrekt adatok a II. vh-s amcsi vadászrepülögépek belső üzemanyag tartályas hatotávolságáról ( pottank nélküli ) ? Tud-e valaki valami korrekt linket ?
Ezek az adtok stimmelnek ? :
http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=84&t=148000 -
robgros #3447 Ismét egy kíváncsiskodó kérdése: kinek mi a kedvenc v.h.-s kézifegyvere? -
#3446 Panther V lemaradt a link -
#3445 felújított Panther V -
#3444 BOCSESSZ VISSZAVONTAM BERAKTÁK. SORRY NEM FIGYELTEM!! -
#3443 Nekem ez tetszik de marhára! A ww2 online topikban volt. -
#3442 nekem ez a kedvencem -
geo91 #3441 Ébredj Magyar! -
#3440 hunyadi ss hadosztály indulója. -
geo91 #3439 Mondjuk az ejtőernyős induló és nem pilóta. -
geo91 #3438 A száll a gépmadárt jobban szeretem, de ez sem rossz. :) -
#3437 -
#3436 cc-re kattintva jön be a felirat.
tavaly mutattak be erről a sztoriból egy filmet. -
#3435 hat de te is majdnem elhitted :D -
#3434 "amikor is Hitlert a Mein Kamp köteteiből emelt máglyán akarták elégetni,"
itt sem lett gyanús a dolog?:D (én hangosan nevettem) -
gyuri12 #3433 Ezt el is olvastam,de nem ír túl sokat a kormányról. -
#3432 első találat gúglin :P -
gyuri12 #3431 Így sem találtam komolyabb információkat a kormányról,de azért kösz. -
harcu #3430 www.google hu
Keresőszavak: Dánia német megszállás 1941 1945 -
gyuri12 #3429 Az ugyanilyen gáz,hogy azóta is ezen rágódtok.
(inkább segítenétek...) -
#3428 Itt az sg-n olvas elég sok idióta hozzászólást az ember. Nehéz már kiszűrni, hogy mit gondol komolyan az ember. Olvass bele az NWO topikba és sírj. Én mást nem nagyon tudok.. -
harcu #3427 Az a gáz, hogy az emberek azon el se gondolkodnak, hogy mi az igaz abból, amit olvasnak. Pedig ebben a hozzászólásomban már olyan orbitális baromságok voltak, mint a német megszállás alatt működő szovjetbarát kormány. Mert ugyebár a németek biztos hagyták volna az ilyet. Mintha lett volna az esélye mondjuk 44 telén Kádárnak kormányt alakítania itthon. Ilyesmi már fel sem tűnik az embereknek. Az, hogy egy Hitler elleni merényletkísérletnek mekkora hírértéke lett volna, megint csak nem tűnt fel. Az meg, hogy a szovjetek légi és vízi úton támogatták volna a dánokat, vajon hogyan lett volna kivitelezhető? Azért a német flotta és a légierő tisztességesen zárta a lehetséges útvonalakat. -
#3426 -
#3425 Vaszilij Zajcev... tipikus skandinav nev :D Azt mar megsem merem kerdezni, hogy honnan is kene ismerni :P -
#3424 pff... konyorgom... ennyire nem tunik fel senkinek, hogy hulyeskedik? :D -
gyuri12 #3423 Arról a bizonyos németbarát kormányról szerettem volna többet megtudni.:) -
harcu #3422 Ez csak arra a kérdésre ment, hogy vajon a német megszállás után németbarát kormány alakult-e? Háááát, szerintem a német liberalizmust ismerve... -
#3421 Uraim, uraim, nem olvassák figyelmesen Harcu üzeneteit :) Vaszilij Zajcev miniszterelnök? És az előtt vagy az után hogy mesterlövészkedett? Igaz a gonoszok egy egész rajnak tulajdonítják az érdemeit de ő lett a médiasztár :) És a Bismarck romobolókisérete? :) -
harcu #3420 Most őszintén, egyáltalán hogyan lenne hihető az, amit írtam. Akkor meg vajon komolyan gondoltam? (A smile meg direkt maradt le) -
harcu #3419 Régebben az volt az aláírásom egy másik fórumban, hogy hülye kérdésre hülye választ adok. Remélem érted, mire célzok. -
#3418 Az. Soha nem halottam ilyesmit. Remélem csak poénkodott. -
gyuri12 #3417 Ez elég hihetetlennek hangzik... -
#3416 francia ellenállás se igazán volt.... -
Fasiszta #3415 Én úgy tudum hogy a dánok inkább paszív ellenálást csináltak hogy nem dolgoztak a gyárakban és annyira fegyveres összecsapás nem volt mint francia országban. -
#3414 :) -
#3413 -maga partizán volt?
-nem, de már intézik. -
#3412 Valamelyik magyar történész mondta a rendszerváltás után nem sokkal, hogy ha annyi 56os hős lett volna mint ahányan mondják magukról, akkor a forradalom moszkva utcáin dőlt volna el :)