15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
  • Gundark 1 1
    Na akkor gondolkoggyunk eltásak.

Tegyük fel a nácik építettek egy működő "ufo"-t azaz jellegzetes aerodinamikai elemek nélküli, önálló meghajtással rendelkező repülő testet, ami dimenziókkal jobb mint a hagyományos módszer, szárnyakkal légcsavarokkal turbinákkal.

Bizonyára nem lepődünk meg amikor kiderül hogy a győztesek mindent elvittek maguknak amit találtak. Erre vannak bizonyítékok, kezdve az A-4-től a XXI-es tengeralattjáróig. Mi sem jellemzőbb esetünkre, hiszen még a "késői" Foxtrottokban is visszaköszönnek a jelei.

Mégsincsenek repülő csészealjaink, legfeljebb kisérleti stádiumban. Nincsenek AG lebegőink.

Azt meg hogy titkos hagyjuk. Tegyük fel a szovjetúnió tudósai "feltalálják" a náciufót. Melldöngetve jelentik be a szocilizmus felsőbbrendűségét és kezdik el gyártani még akkor is ha minden második letaknyol. Erre az USA megjelenik az orosz-náciufó elhárítóval, és szintén büszkén jelentik be hogy ez már akár víz alatt is lő mert már akkora király.

Hagyjuk azt a részt is hogy azért nem terjedt el mert drága. Ugyanis abban az időben volt pénz dögivel. Ha most ki lehet pengetni kb 150 millió dollárt egy 22esért vagy 1 milliárdot egy Spiritért, vagy az 50es években ki tudja mennyi rubelt egy "rakéta palánkért" Moszkva körül, akkor bármennyiért meg lehetett csinálni egy működő náciufót.

Szóval jópofa dolog ez a náciufó, legalább annyira jó, mint a szélágyú, az amerikabombázó (talán a Ju-390 járt a legközelebb a dologhoz, más téma hogy hogyan lehetett volna kivitelezni egy ilyen támadást mikor már a vadászok várják őket, meg is szórják őket, és ezzel kell repülgetni még haza 5000 km-t. Ami tény hogy szép repüléstechnikai teljesítmény, de kb ennyi) Voltak zseniális aerodinamikai találmányaik ez tény, ha mást nem veszünk csak Lippisch professzor Me-163-asát. De valahogy csak mindig olyanok kerülnek elő akik látták hogy valaki beszélt azzal aki hallotta hogy megépült meg repült Prágánál a csészealj.
  • Molnibalage
    Molnibalage: hiába baszogatsz,kicsit többet néztem utána mint Te szerintemazt hiszed,hogy egyetemre jársz,és akkor olyan kurva okos vagy,tudod szarba nem nézem őket,sem a diplomájukat...akikkel eddig találkoztam 1 értelmes mondatot nem tudott kinyögni,deee orvosi diploma az van...erről ennyit,nem fecsérlek rád több időt.

Nem járok, jártam, ugyanis befejeztem. Magas ívből teszek arra, hogy kivel találkoztál. Én tudok értelmes mondatokat kinyögni, ennek bizonyítéka az, hogy milyen állásom van és, hogy hol végeztem. Különbséget tudok tenni a náciufók és a valóság között. Ha ez majd sikerül neked is akkor értesíts.

Külön érdekesség, hogy érdekes módon azok sokszor iregyek a diplomásokra akinek nincs. Persze, ha ezt beismernék akkor üvöltenének a fájadalomtól.
  • robgros
    Hogy ezek most léteznek vagy sem, azt mindenki megítélésére bízom.
  • robgros
    Az egyetlen magyar nyelvű kiadást náci csészealjakról Andrew C. Stone-tól forgattam a kezemben és arról esik szó, hogy valami hihetetlenül pusztító fegyverzettel látták el őket. Hogy pontosan mivel, már annyira nem emlékszem.
  • Cnut
    OFF

De mondok egy egyszerűbbet, az hogy egy test 1-2 óra alatt ég el, az rendben van, csakhogy akkoriban a testeket nem szeparáltan semmisítették meg. Tehát ha volt egy teszem azt 10 testet befoadó égéstér, akkor oda a következő testet nem két óra múlva kellett betenni hanem mondjuk fél óra múlva már lett hely.

ON
  • Freeda Krueger
    A temetkezési vállalat szerint,1100 fokra hevülhet a hamvasztó.
    A honlapjukon van egy korrekt leírás az egész folyamatról.
    Náluk hozzáértőbbet nehéz lenne találni.
  • Cnut
    Az égést főleg a testben lévő zsír táplálja, az hogy a víz az elején milyen hőmérsékleten párolog el mindegy. Esetleg ha több test van együtt lehet nagyobb a hőmérséklet. Javaslom olvasd el még egyszer amit linkeltem és esetleg keress rá te is. Pl.: ma sem 3000 fokon hamvasztanak...
  • TheRock18
    ne haragudj,de ez nem bizonyíték
    ma már elhamvad,de akkoriban nem...koksz fűtéses égetők voltak...nem gáz...akkoriban égettek 500fokon
    ma 3000fokon...nem ugyanaz...
  • degenerator
    ahogy nézem a linket, a kommentelők se tudnak bizonyosat a "témában", mindenféle magyarázatokkal jönnek elő.

ki kéne már találni valami egységes dogmát ennyi év után.
  • TheRock18
    "Elmeorvosi eset"
    "Orvos látott már?"
    boccs,de ez már nem a megsértődés,hanem a meggyalázásom
    ennek semmi köze a NEM EGYETÉRTÉSHEZ...ez a "most keményen beszólok neki" mert én nem úgy gondolom stílus...értelmesebben is lehet válaszolni,nem kell bunkónak lenni...
    mellesleg,aki ki akar okosítani,az mutasson bizonyítékot..
  • Cnut
    utolsó off erről a hülyeségről: a csontok is elégnek
  • degenerator
    nem kell megsértődni, ha valaki nem ért veled egyet.
  • Kisendre
    "egy normál méretű ember elhamvasztása max. 1,5-2 óra"
    Nem ezt írta nagyjából ő is??
  • TheRock18
    itt mindenki olyan okos
    Molnibalage: hiába baszogatsz,kicsit többet néztem utána mint Te szerintem
    azt hiszed,hogy egyetemre jársz,és akkor olyan kurva okos vagy,tudod szarba nem nézem őket,sem a diplomájukat...akikkel eddig találkoztam 1 értelmes mondatot nem tudott kinyögni,deee orvosi diploma az van...erről ennyit,nem fecsérlek rád több időt.

a többieknek pedig,ha nem hiszitek el,akkor olvasni,tanulni,több dokumentum filmet nézni,hogy okosok legyetek
    én egy szóval sem említettem sehol űrlényeket,ezt már csak ti raktátok hozzá
    amúgy ti kértétek,hogy mondjam el,amit tudok...ha nem tetszik hát,nem tetszik,most várom a ti beszámolóitokat...bizonyítékokkal együtt

mellesleg volt itt egy szó arról,hogy légifelvételek a táborokról...IGEN KÉSZÜLTEK...NEM VOLT FÜSTJÜK...erről ennyit! nem én találtam ki...
    egy ember elégetésének pedig szaga és fekete füstje van,mivel a húsból felszabadulnak bizonyos anyagok..de itt mindenki olyan okos...
  • Cnut
    válasz a havasztásos témára
  • degenerator
    "És itt lépnek a képbe a náci UFO-któl, meg titkos bázisokról, meg Új-Svábföldről szóló összeesküvés elméletek.) "

akkoriban mindenhol nácit láttak, beszéltek vízalatti bunkerrendszerről, az alpokban levő bevehetetlen erődről, és minden héten látták valahol a világban hitlert.
  • Molnibalage
    A homályos cél az lehet, hogy homályos. A visszalépés meg talán azért volt, mert rájöttek, hogy mezei katonákkal ilyen csinálni elég veszélyes, nem kellene a legnagyobb békeidős halott vesztséges előállítani egy gyakorlat vagy bármi alkalmával.
  • degenerator
    "Szóval hibás amit sugallsz, hogy a csontok, mint egy csontváz, ott figyelnek a kemencében hamvasztás után. Meg az emberi hamuból készült hegyeket sem kell keresni... "

pedig igaza van. a hamvasztás során a csontok nem tűnnek el, le kell őket darálni.
  • SgtChris
    Mondjuk volt az usákoknak 1946-1947-ben egy Operation HighJump nevű hadművelete az Antarktiszon, amit Richard Byrd admirális vezetett, majdnem 5000 katonával, repülőkkel, helikopterekkel, 13 vizi egységgel (anyahajó,tengeralattjáróval, egyéb hadihajók és szállító-hajók), homályos célokkal.
    Az is tény, hogy a tervezetthez képest elég hamar visszavonták az egész expedíciós csapatot.
    És itt lépnek a képbe a náci UFO-któl, meg titkos bázisokról, meg Új-Svábföldről szóló összeesküvés elméletek.)
  • SgtChris
    Ha a mesemanós/E.T.-s részekhez nem is szólok hozzá, de mondjuk a hamvasztással kapcsoladban használdd már a Google-t. Világosan kiderül 2 perc keresgélés után, hogy egy normál méretű ember elhamvasztása max. 1,5-2 óra, a hamvak kb. 1,5-2kg-nyira rúgnak, ugyanis mindent (!!!) beletesznek az urnába.
    Szóval hibás amit sugallsz, hogy a csontok, mint egy csontváz, ott figyelnek a kemencében hamvasztás után. Meg az emberi hamuból készült hegyeket sem kell keresni...
  • robgros
    Én a náci csészealjakkal úgy vagyok, hogy létezésük lehetséges, de amíg a saját szememmel nem látok egyet élőben magam előtt a svasztikájával meg a német kereszttel, addig nem látom bizonyítottnak ezt a témát. Ha ezek állítólag ide-oda tudnak röpködni villámgyorsan, akkor miért nem láttuk őket még eddig?
  • bgabor
    A Hitlerjugend 1922-ben lett alapítva.

"The first NSDAP-related organization of German youth was the Jugendbund der NSDAP.[1] Its establishment by the Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei or NSDAP, the German Nazi Party, was announced on 8 Mar 1922 in the Völkischer Beobachter, and its inaugural meeting was held on the 13th May the same year.[2] In April 1924 the Jugendbund der NSDAP was renamed Grossdeutsche Jugendbewegung (Greater German Youth Movement)."

Az írásaid hemzsegnek az ehhez hasonló kapitális hibáktól.
    Egyébként a te fajtád mondandójára már a "holokauszt meg sem történt" mondat elhangzása után nem figyelnek oda az emberek, mert tudják hogy az illetőt nem kell komolyan venni.
    Én se olvasom azóta az írásaidat, de azért a képek alapján látom hogy már előkerült a náci csészealjtól az antarktiszi bázisig az összes válogatott kreténség. Szánalmas, nem kicsit.
  • degenerator
    a fiatalok hevességével nem érdemes foglalkozni, idővel megkomolyodik, és mosolyogni fog rajta ő is.

már az is dicséretes, hogy érdekli a téma.
  • degenerator
    azok az emberek soha nem is léteztek :

Az 1949-es kiadásban azonban a világ zsidóságának háború előtti létszámát 900 ezerrel felfelé korrigálják, a háború utáni népesség-adatot pedig 4,5 millióval lefelé. Indoklás erre a két év alatt keletkezett 5,4 milliós differenciára nincs.

World Almanach

1947

1949

A világ zsidóságának létszáma a háború előtt

15,7 millió

16,6 millió

A világ zsidóságának létszáma a háború után

15,7 millió

11,2 millió

különbség

0

-5,4 millió

A Basler Nachrichten 1946 június 13-i számának egy jelentése ugynacsak jellemző. A cikkben a következőket írják a zsidó áldozatok feltételezett számáról:

"...Egy azonban mára bizonyos: az öt-hat milliós állítás (amit érthetetlen módon a Palesztina-bizottság is a magáévá tett), nem igaz. A zsidó áldozatok száma 1 és másfél millió között mozoghat, mert több nem is állt Hitler rendelkezésére. De feltételezhető és remélhető, hogy a zsidóság végleges veszteségi adata még ennél is alacsonyabb lesz..."

saját megjegyzés: 89 körül kicserélték az auschwitzi táboron levő táblát 4 millióról 1,3ra. na akkor, az a 2,7 millió ember hova lett? mert a 6 milliós számom nem változtattak.
  • Molnibalage
    Ez már a hülyeség csúcsa. A lantlények is segíettek ugye? Csak azt nem tudom, ha ilyen sikerült nekik akkor miért vesztették el a háborút?
    Miért maradtak le a rádiótechnika és elektronika terén annyira?

Tényleg hiszel ezekben a hülyeségekben? Hány éves vagy? Orvos látott már?
  • Molnibalage
    És a bázis nyomairól soha sehol eg műholdfotó ugye? Az a náci németország ami még Angliába sem tudott jelentős erőt átdobni az a Anktartiszon bázist épít? És mégis hóval fűtenek?

Nagy az Isten állatkertje...
  • Molnibalage
    A hol van x ember kérdést én is feltehetném. Mert a háború után hogyhogynem sehol nem találták őket. Biztos elvitték a lantlények. Az, hogy egyes elemek és történetek nem lehetnek igazak, az elképzelheő. De, hogy az egészet tagadni... Elmeorvosi eset.
  • Freeda Krueger
    Berlint bekeríteni nem volt nehéz lévén a nyugati szövetségesek lemondtak róla hogy bevegyék.
    Lehetőségük lett volna odaérni,hiszen mindenhol kisebb ellenállásba ütköztek mint az oroszok.
    Amennyire én tudom,de majd kijavítanak ha kell.
    A déli sarki bázis meg hol van azóta?
  • joebacsi
    nyugi, már nem sokáig marad rejtve az igazság, többek közt hála neked :)

• Freeda Krueger
    De másokat meg elengedtek.Megítélés kérdése ki mit tart nagyobb büntetésnek.És hogy hogy fogadja a társdalom a dolgot.
  • degenerator
    az unokaöcsémnek is van bugócsigája. nekem meg photoshoppom.
  • Lacusch69
    Nézd, én nagyra tartom a 2.vh során kifejlesztett német (elsősorban repülő-) eszközök tervezőit, de igazából a Me-262-est sem tudták normálisan megcsinálni... (illetve legyártani)
  • qtab986
    Hitler annyira örült volt,hogy a háború utolsó napjaiban is úgy vélte,hogy még megnyerheti a háborút
    létrehozta a Hitler Jugend-et

De ugye nem a háború utolsó napjaiban?
  • TheRock18
    több beszámoló is készült arról,hogy az atlanti óceánon valami feljött a vízalól ami lebeget és csészealj alakú volt...és német felségejelzése volt,ekkor jegyezte meg az egyik tábornok,hogy "talán nem is tudjuk mikkel kell szembenéznünk" visszaszólt az amerikai hadvezetésnek és mondta,hogy ha ilyenekkel kell harcolniuk akkor esélyük sincs

nem nézte senki tegnap este a Nationnal-t?
    ment 22:00-0:00 két részben a Hajsza Hitler után
    és igenis szó volt benne az déli sarki bázisról,aki nekem nem hisz,az nézze meg majd a tv-be
    mellesleg Hitler annyira örült volt,hogy a háború utolsó napjaiban is úgy vélte,hogy még megnyerheti a háborút
    létrehozta a Hitler Jugend-et..melyeket fiatalokból,nagyrészt gyerekekből toboroztak
    a Hitler Jugend olyan jól teljesített,hogy az oroszok nagyon nehezen tudtak haladni...házról-házra tudták át venni Berlint
    Hitler próbálta meggyőzni a vezérkara,hogy meneküljön el,míg nem késő...
    de Hitler maga volt Németország és úgy volt vele,hogyha meghalt Németország,akkor neki is vele kell veszni
    a háború végén úgy volt hitler,hogy haragudott a németekre,hogy elbukták a háborút...és mivel Németország elveszett azt akarta,hogy akkor vesszen oda minden...
    mivel a katona korú férfiak már maghaltak,vagy még a fronton harcoltak,így az öregeket,gyerekeket,nőket is hadba fogta...és 80.000 ember védte berlint a 1.5 milliós vörös hadseregtől...egész jó eredménnyek
    Sztálin nem akarta,hogy az amerikaiak kezére kerüljön Hitler így nem csak keletről támadt,hanem egész berlint megkerülte és bekerítette,hogy mindenféleképpen ő fogja el Hitler
    ám Hitler úgy volt vele,hogy őt sem élve,sem holtan nem kaphatja el a legnagyobb ellensége Sztálin...
    1990 környékén elismerte a SZU,hogy náluk van Hitler fogsora és koponyatető darabja...
    tehát Hitler valóban meghalt 1945-ben,nem szökött el,sem tengeralattjáróval,sem repülővel,sem mással...
  • TheRock18
    ezen hiába röhögsz..ugyanis ez tényleg kitalálták
    és sikerült létrehozniuk antigravitációs csészealjat,Hitler annyira megszállott volt,hogy azt mondta a zsidó tudósoknak,hogy fejlesszék ki,amit akar kölünben megöleti őket
    kép:
    és az volt a poén,hogy tényleg tudott lebegni
    tervrajzok is vannak és kész művek,a "ufókat" megsemmisítették,nehogy az ellenség kezébe kerüljenek
  • gyuri12
    Ez igaz, de mégis egy börtönben milyen jól bánnak egy "náci mocsokkal"? Az embert megbélyegzik, tönkreteszik. Nem tudom hol olvastam,hogy sok fogoly inkább öngyilkos lett, mert nem bírta ki.

• Freeda Krueger
    Ha börtönben ülsz még mindig ott a kiskapu hogy kint történik valami és kiengednek,valami megváltozhat.
    A halálod után már bármi történhet,nem fog izgatni valóban.
  • degenerator
    érdekes. a középkorban a börtön nem számított büntetésnek, hisz adtak enni, inni, meg játszhattál a tetűkkel.
  • degenerator
    végülis milyen jogalapon ítélték el?
  • gyuri12
    Miért? Ha életem végéig kell egy börtönben rohadnom akkor már nem tudok semmit sem csinálni. Ha meghalok,akkor értelemszerűen megint csak nem tudok semmit sem letenni az asztalra. Akkor már inkább a halál,mint sem néhány év semmittevés.