II. világháború
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De inkább gyûjtögess eg ykis pénzt és vegyél más íroktól könyveket... Szerintem Kurt Rieder eléggé gagyi... Innen-onnan lopja össze a dolgokat és stílusa is eléggé furcsa...
A legrosszabb azonban Stefan Neimayer... Õ Nemere István, egy sorstalan senkiházi... Tõle ne olvass inkább semmit...
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
Nem tudjátok hogy Kurt Rieder könyveket honnan lehet leszedni?
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
- Mirõl ismerhetõ fel a repülõ nyúl ?
- Sas van a hátán.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Eszembe jutott eg ypoén a repülõ hasa alatt szállított T-37-es tankról:
Melyik a legerõsebb állat?
Az egér, mert hátán egy nagy bagollyal is képes repülni! 😊
Na, majd neten próbálok keresgélni vmit az Antonov sárkánytankokról...
http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_tank
Én az Intel-t szeretem Abit AW8-MAX, Intel Pentium D 940 (2x3,2GHz), Inno3d GeForce 7600GT, 2GB DDR2 (667MHz)
Kísérõ vadásznak tényleg a P-51 votl a legjobb, de alacsonytámadónak SOKKAL jobb volt a P-47.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az Airacobra jelzése P-39 volt. A P-38 a Lightning volt, a jellegzetes kettõs törzsével.
"tényleg a Thunderbolt volt a legjobb amcsi repülõ?"
Baromság. A P-51 Mustang minimum kenterbe verte.
Szovjet vitorlázó tankok voltak, Antonov néven keresd! Valszeg T szériás tankok voltak átalakítva.
Mosquito vetették be vadászként, pl. éjszakai vadászként 4 db 20 mm-es Hispano gépágyúval, és 4 db. .303- as géppuskáéval. A leggyakoribb változat a Mk. VI volt, ami vadászbombázó volt hasonló fegyverzettel + némi bombateher.
Kérdés: a Mosquito-t tényleg használták vadászgépként is? Milyen fegyver volt rajta ilyen esetben. (A sudden strike fejlesztéséhez kellene nekünk...)
Másik krédés: tényleg a Thunderbolt volt a legjobb amcsi repülõ?
Másik kérdés: igaz hogy volt a szovjeteknek olyan vitorlázó repülõjük, amely könnyûtankot szállított, de úgy hogy a tank volt a gép teste tulajdonképpen (pl. a tankban ültek a "repülõ" pilótáiként funkcionáló sofõrök) és erre erõsítettek egy "sárkányt"... Ezt egy szocializmusban íródott könyvben láttam. De használatáról semmilyen adatot nem leltem...Mármint hogy hol vetették be ezt... Állítólag 1941-ben T-60-as könnyûpáncélosokat reptettek így vele...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Nemrég rászántam magam, és most bátorságot gyûjtöttem, hogy megkérdezzem: A II. vh-s vadászrepülõkön (egyeseken) a légcsavar mögött helyezkedtek el a géppuskák. Ezek hogy a fityfenébe nem lõtták szét a rotort? Vagy ennyire triviálisan balga kérdés? Elnyézést de vki világosítson föl plz 😊)))
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Más a profil, képes messzer oldal már sok van, amit belinkeltél pedig talán a legjobb, minek kellett volna ua mégegyszer? 😉
Fõként teljesítményadatok, illetve az eredeti háborús német, angol, francia stb. technikai jelentések találhatók rajta.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Õ játszotta meg 1x az utcán
-Ne haragudjon, a József Attila utcát keresem?
Barátnõm:
-Nem haragszom! Keresse... =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Válasz hosszabban: Valaki a világon biztosan.
Válasz a kérdés mögötti szándékot megsejtve: Sajnos én nem tudok ilyen szinten.
😊
Néhány kép a témáról:

karosszéktábornok.blog.hu
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
karosszéktábornok.blog.hu
"Néha azt feltételezik, hogy T-35-ösök is részt vettek a téli háborúban, de a szovjet források szerint ez az állítás téves. Valójában az SZMK egyik prototipusa harcolt Finnországban, de az aknára futott. A finn fényképeken látható tankot gyakran T-35-nek hiszik, ugyanis a német hírszerzés tévesen azonosíttotta azt"
Ez ott persze angolul van írva 😊 ez csak egy "kábéeztírja" fordítás.
Én az Intel-t szeretem Abit AW8-MAX, Intel Pentium D 940 (2x3,2GHz), Inno3d GeForce 7600GT, 2GB DDR2 (667MHz)