II. világháború

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

F E R I
Japán pilóták eredményeirõl esetleg van vmi konkrétabb infótok?

Csirkemell nélkül nincs élet!

Talán ez egy kicsit erõs túlzás! =) De a környezõ országokhoz képest valóban kiválóak voltak!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

bazza
bizony, talán mi voltunk a tengely legjobb pilótái.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Nem tudom mit akarsz. Az akkori viszonylatokban a Magyar légierõ erõsebb volt, mint a mai.

Szvsz.

Ráadásul voltak ászaink is, s nem Besenyei mûrepülõk, hanem harcolók! =)

Mármint mivel lehetne kenterbe verni?

Morállal és kiképzéssel esetleg, de haditechnikával biztos nem... =)

LSSAHPAUL
Megnézném én azt a magyar hadsereget ha itt lenne... Kenterbe lehetne vágni vele a környezõ országokat egyszerre. Kivéve Ukrajnát.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

magyar légierõ jó vicc😄
fõként hogy ütõképes hadseregként a biciklis hadtestet küldtük meg a bádogdoboz tankokat😄

Wreck86
köszi!😊

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Magyar légierõ emblémája:

Wreck86
Haliho! Az lenne a kérdésem,hogy mi magyarok miylen felségjelzést használtunk tankokon,repülõkõn,jármûveken? (értem ezalatt pl: amcsik a csillagot,németek a fekete keresztet,angolok a zászlójuk színû kört)
köszi

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Sziasztok!

Tud valaki olyan oldalt, könyvet stb. ahol le vannak írva, hogy a 2. vh-ban melyik országnak hány hadosztálya volt? (mondjuk éves lebontásban)
mi baj ezzel a kifejezéssel?
ha Õ ugy gondolja, hogy cionista disznók, akkor nem lehetnek koszos arabok........

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

LSSAHPAUL
nem 😊 elég ennyi

"cionista disznó"

Ezt körül írnád más szavakkal?

LSSAHPAUL
Dehogynem, sõt! Nagyon képzett, valszeg a világmindenség legjobb hadosztálya volt. Igaz hogy nem nagyon ejtettek fogjokat, de könyörgöm hirosimához képest, vagy az oroszok tetteihez képest ez eltörpül.
Ja, hihetlen balhé volt kb 1 hónapja. Pár cionista disznó kikezdte a nevünket egy bf1942 ligában, és kiis zártak minket. ( már 2 forduló is lement... ) Kellett megadni minden klánnak weboldalt és mi megadtuk a magyar 2. világháborús roncskutatók honlapját ahol találtak egy rozsdás érmet amin horogkereszt volt. 😄
Hiába mondtuk hogy a világ minden országában megengedett a horogkereszt mutatása ha az prezentáció.
http://www.battle-friends.de/modules.php?name=Forum&topic=3337.0
http://www.battle-friends.de/modules.php?name=Forum&topic=3354.0
De európa népét nem lehet megvezetni, így a résztvevõ klánok szolidaritásból kiléptek, és létrehoztak egy szolidaritás kupát. jövõhét vasárnap nyomjuk az elsõ meccsünket a Dutch Allience ellen, Wake Island-en illetve Bocage-en.
sorry az off-ért.

LSSAH nem ugyanolyan név, mint pl. 12. Gárda hadosztály?
vagy a Sceaming Eagles?
Egy alakulat neve, nem?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Mi a fene a multimédia a html oldalak flashbe konvertálásában?
Gaara
Bicskén a polgári temetõben találtam egy nagyon jó állapotú német katonai emlékmûvet (Wiking, Nord)...hát ezt is megértük.😉

Mahamoti
Múlt évben csináltam egy mutimédiás programot (Flash-ben) a II. világháború német tankjairól.
A program szöveges tartalmának a gerincét ez a lap szolgáltatta:
http://panzerkeil.dre.hu/

Innen lehet letölteni, ha valakit érdekel:
Tank
Vazze! =)

Elolvasni még csak elolvasom, de nem értem. 😊
Hát ja. Elolvasnám én is szívesen, hogy mit írtak a képek alá.

jó oldal, thx. csak kár h orosz 😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Csak hogy ne merüljön feledésbe a téma:

Nagyon jó képek!

Itt lehet 1418 nap krónikáját megnézni!

Pluskast
Ez sajnos igaz is. Mindíg lesznek háborúk amíg csak emberíség létezik a földön.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hát nem tudom... nézd, szerintem az emberiség történelme ebbõl állt. Ez ellen nem tudunk semmit sem tenni... ha tetszik, ha nem...

What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!

Pluskast
Szerintem abszolút nem jogos más népek leigázása, és nem is szabadna megtörténnie. Idáils esetben illetve akkor, ha elhisszük azt, hogy az emberiség 5000 éves történelmes során sikerûlt valamit fejlõdnie. A helyzet azonban nem ez. Mindíg lesznek népcsoportok aki gyûlölnek más népeket. Ideológiábol vagy csak ezért mert a szomszádos nemzet gazdagabb és az ott élõ emberek jobban élnek. Olyan világ meg úgy sem lesz mint amit jézus hírdetett, hogy mindenki szeressen mindenkit, mert ez lehetetlenség. Már csak azért sem mert akkor ma kb 10 millárdan élnénk ezen a bólygón és nem sok hely lenne számunkra😊
A Mein kampfal meg az a baj, hogy háborút gerjeszt ha a tézéseit elfogadnánk. Azt meg ki a fene szereti? Én biztos nem.....

A név miatt? Nem semmi... Mondjuka zért erõs név, ami igaz az igaz... 😄

LSSAHPAUL
így : http://www.battle-friends.de/modules.php?name=Forum&topic=3337.0
kizártak minket tegnap.

Akkor visszakérdezek: mi a baj a mein kampf-fal, ha ennyire jogos a más népek leigázása, életterük elfoglalása...
Úgyhogy inkább Te írtál hülyeséget!
A lemészárolt palesztinok (Dier Jasszin-i mészárlás pl.) stb, az nem baj? Persze hogy nem mert a szegény, aranyos, jólelkû, mindenkit szeretõ zsidók követték el...

Amúgy nás jellegû kérdés, és nem kötekedés: hoghogy engedik LSSAH nevet egy játék-klánnak? Mert azért eléggé durva lenne ha pl. a honfoglalón valaki Adolf Hitler néven játszana... 😄

Mersant
ezt mar tobbszor vegigneztem, nagyon jo dolgok vannak benne, ne mkeveset trukkztek a tulelesuk erdekeben.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

PetruZ
Nem volt mészárlás. A Dunától keletre esõ alföldi területek szinte tök üresek voltak. 😊 Avarok és szlávok éltek errefelé elszórtan, sitty-sutty beolvadtak a honfoglaló törzsekbe.
(Érdekesebb részletek itt.)
bazza
valszeg az utóbbi. nekik is jobb volt, nekünk is. mi inkább inkább szövetségesként jöhettünk mivel nem volt egységes állam, a kisebb népek, törzsek meg örültek hogy védelmezzük õket. (meg persze mi is kiraktuk õket a határba😄)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Pluskast
Ez látod igaz. Bár azért annyira lakott terület nem volt itt és több nagy birodalom (köztük a német-római illetve a bolgár) peremterülete volt. Azért arra kíváncsi lennék, hogy vajon véres mészárlást rendeztünk a Kárpát-medencében vagy az itt élõ népesség csendesen beilleszkedett?

De a lényeg ugyanaz. Valakik voltak itt elõttünk, akiket elzavartunk/kinyírtunk/leigáztunk.

Pluskast
Csak a pontosság kedvéért. Mikor ide jöttünk az avarok már rég nem léteztek.....

LSSAHPAUL
😊 bingó

Látom a nickünk örök hadviselésben lesz innentõl... =)

Csak nekem a SZU nem a Szovjet Unióból jött. Gondolom te sem azért vagy LSSAH mert a Waffen SS eme gárdája iránt érzel olthatatlan vonzalmat, hanem valszeg a BF1942-es LSSAH klán tagja vagy. 😉

LSSAHPAUL
Neked meg pláne, már maga a nick neved miatt is 😄

Nem kell bántani HunButyok-t lényeg ami lényeg hogy a történelmet a gyõztesek irják !! Én kimondottan haragszom a Holokauszt lobbira mert az egész ugy fest a számomra mintha már csak a pénzcsinálásról szólna , meg lehet hogy egy kicsit pszichologia fegyver is büntudat ébresztése másokban ! A II világháborúban rentgeteg ártatlan ember meghalt akinek semmi köze nem volt a hábórúhoz csak rossz helyen voltak rossz idõben , róluk bezzeg nem zeng a sajtó ! Senki nem beszél sokat a , B-17 , B-24-es nehézbombézok millionyi áldozatáról , Kinai polgári halottakról , Japánokról , Németekrõl , Magyarokról stb . Holokausztot ha jól tudom még vizsgálni sem szabad hogy mi a tény mi a tulzás ha csak az ember nem akar nagy bajba kerülni ! Törvénybe van iktatva hogy bármi ami kétségbe vonja a Holokausztot vagy azon állitsait , az sitkora kerülhet ! Ezen érdemes elgondolkodni vajon miért ? Kiknek áll ennyire erõsen ez a lobbi ? Na mindegy nem akarom firtatni ezt a témát még mielõtt közfelháborodás törne ki , csak önérzetbõl irok !
SzVSz Teljesen jó párhuzamot írt.

LSSAHPAUL
neked lesz jövõd a napjaink magyarországában!!

Ja, a vezetõ: Árpád.
A sokat szenvedett nép: "Balsors, akit régen tép".
Minden adott a párhuzamhoz.
Csúnya magyarok bejöttek a Kárpát-medencébe, és lemészárolták a szegény avarokat, csak hogy új hazát keressenek. Akkor most ne támogassuk már a terrorista magyarokat, hanem csatoljuk vissza a területeket a Nagy Római Birodalomhoz.

Követelem a Római Birodalom helyreállítását, Imperátor választását, Jupiter fõistenné kinevezését!

(ugye mekkora marhaságot írtál!)
Tényleg nem volt egyenlõ Hitlerrel... Rosszabb volt annál... 😛

joebacsi
jah, a hajviseletük pl tök más volt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
😊
...és tényleg 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pluskast
Azért Mózes nem volt egyenlõ Hitlerrel......