II. világháború
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nos biztos ismered azt az õs régi mondást hogy jaj a legyõzötteknek. Német ország vesztett. Ha a németek nyertek volna valszeg csináltak volna õk is egy hasonló pert mint a szövetségesek. Amúgy meg a németek is szépen szét bombázták Londont, Coventryt, Manchastert és még sorolhatnám az összes többi nagy várost és csak azért rombolták le kissebb mértékben és azért haltak meg kevesebben mint a német áldozatok mert nem rendelkeztek stratégiai bombázókkal. Ha 1940-ben lett volna nekik õk is okoztak volna több tízezres civil áldozatokat követelõ bombázásokat. És pont ez az amit nemrég leírtam. Az angolok részérõl bosszú volt az 1940-es Biltzért és elhiheted nagyívben tojtak arra, hogy akkor ártatlan emberek halltak meg hisz háború volt.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A háború vége elõtt gyorsan hadatüzentek a ruszkik és elfoglalták a japán lakosu Kurir szigeteket, és mai napig basznak visszadni.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Én csak röhögök ezen, lál.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ez miért zavar? Túl nagy a virág?
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Looooooooooooooooooooool.
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
Amúgy az NPD-ben semmi rossz sincsen, csak hogy visszatérjek a témára. Eg yolyan országban, ahol a rendõrnõ a Love-parade-on széthúzhatja zubbonyát és két virágmintát ragaszthat a fedetlen kebleire, ahol zöld hajjal lehet valaki katona, ahol török bûnözõk szaladgálnak az utcán, ahol egy izraeli állampolgárnak több joga van mint egy németnek ott igenis kell egy ilyen párt. Amúgy valóban van neonáci vonatkozása az NPD-nek, de kit zavar az? Felõlem ha Földönkívüliek lennének és E.T. lenne a vezetõjük, az sem zavarna, ha rendet tennének. Tudjátok, ahogy egy híres magyar vezetõ mondta egykoron: "ahol rendetlenlenség az úr, ott rendcsináló a lázadó". Amúgy az egyik vezetõjük becsület napján szebben beszélt országunkról, mint Gyurcsány Ferenc szokott. Minden tiszteletem az NPD vezetõié, akik fel merik vállani nézeteiket egy elkorcsosított, lebutított, agymosott országban...
Amúgy ne feledjétek, sg-n nem lehet politizálni, tehát csak óvatosan.
Egyébként érdekes a beszélgetés.
Bíró úr, azért öltem meg azt a 120 embert különös kegyetlenséggel, mert azok mind arra készültek, hogy megöljenek, tehát megelõzõ megölést alkalmaztam az életem megvédésére. Éppen ezért, kérem az õ halálukért vonják felelõsségre a szüleiket és a balkezeseket, mert õk voltak a háttérerõk, akik a szálat mozgatták, egyben kérem a saját felmentésemet, mivel ártatlan vagyok!
Õk legalább annyit tettek a dolgok végkifejletéért mint Hitler, és legalább annyi gaztettet követtek el... Na de nem vitázok, mert egyzser már kiderülr, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon... nem tudjuk áthidalni világnézeti szakadékunkat... 😄 😄 😄
Hail C18!
Kissé érdekes, nem?
Sztem érdemes elolvasni... NPD-t sokan hasonlítják a neonáciknak... nemtom, van igazság benne.
Eddig megúszták, pedig a cikk írja, hogy vizsgálás is volt, de beszûntették és elkönyvelték, hogy nem azok, vagy ilyesmi :S.
Ez a Voigt csávó is érdekes, meg a prát is: ravasz, sunyi banda sztem 😛.
Bármi lehet, de a legrosszabb természetesen remélem nem következik be.
Vélemény? :S
Bemásolom a harmadik világháborús topikba is.
Meg a Wermachtba, vagy hova.
Érdekel, mit gondoltok errõl.
Egyébként a freemailnél láttam, mikor kiléptem és onnan mentem az origóra.
A magyar cikk egyszerûen annyit írt(ezt is csak a végén, alig tulajdonítva neki jelentõséget), hogy valamilyen kapcsolat van a PC és az atombomba közt...
www.designgyar.hu - honlapkészítés, logótervezés, arculattervezés
Ebben a cikkben összeesküvés elmélet szerint Chigagoban atombomba robbant. Most arra vagyok kiváncsi,hogy Hirosimára ledobott atomnak nincs mai napig tartó sugárzása? mert ezzel megdönthetõ az összeesküvés elmélet nem? <#mf1>#mf1>
www.designgyar.hu - honlapkészítés, logótervezés, arculattervezés
Csirkemell nélkül nincs élet!