15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
  • Ulvar
    Na látod, te vagy az igazi lehúzó, magyar ellenes gyökér :). Gratulálunk :). De itt fejezzük is be, nem azért van ez a topic, ellenben látlak szívesen MSN, vagy személyes találkozó keretében, és megmutatok neked egy két dolgot. Talán megváltozna a véleményed..

OFF over...:).
  • Rundstedt17
    Magad ellen írsz.
  • Rundstedt17
    Talán el kellene adniuk a házukat és lenne rá pénz...csakhogy nem akarják.
  • Pluskast
    Na akkor, hogy egy picit még segítsek Neked. Az agent provocateur jelentésének lényege: szélsőséges megnyilvánulásairól ismert provokátor.

Neked pedig már volt itt (nem csak ebben a topikban) jó pár ilyen megnyilvánulásod. Tudod nem az a baj, hogy elmondod a vélemyényedet, hanem az, hogy az sokak számára sértő, durva és bántó. Így ne csodálkozz azon, hogy jó páran elküldenek a fenébe. Tudod lehet úgy is beszélgetni és vitatkozni, hogy mások véleményét tisztelem még ha nem is fogadom el vagy azzal nem is értek egyet. Nálad viszont ez a tulajdonság igencsak hiányzik. Na Ezt most veheted személyeskedésnek.
  • Ulvar
    Hát te nem vagy normális...jééézusom .. perszeee hallod lazán van annyi pénzük baszod... ..hát én most kapok szívrohamot :D. Ezen már tényleg csak nevetek :D.

Áh...erre nem lehet mit mondani.. szégyen gyalázat... ennyit az összefogásról... hiába akar itt bárki összefogni mindig lesznek ilyenek.
  • Rundstedt17
    Látszik hogy érveid nincsenek csak személyeskedés,de ez közös jellemzőtök,magyarkodóknak.
  • Rundstedt17
    Ha ide akarnak tartozni átköltözhetnek,megszerezhetik az állampolgárságot,de nem.A stílusod meg siralmas.
  • Pluskast
    Látszik, hogy túl fiatal vagy és foggalmad sincs, hogy a magyar szóhasználatban ez mit jelent. Segítek egy ici-picit. Köze nincs egyetlen számítógépes játékhoz sem.
  • Ulvar
    Hát te hülye vagy bazdmeg mind1...Nem az a bajom ahogy leírtam hogy nem egyezik a véleményed, olvasd végig mit írtam. Az a bajom hogy hülye vagy, mert össze vissza beszélsz hülyeségeket és még azt mondod hogy a másik a hülye. Mind1. Már csak röhögök rajtad kész...
  • Ulvar
    ÁÁÁLLLJJUNK MEEEG miniszter úr... Te el vagy tájolva....Trianon után nem a mi belügyünk, de a külügyünk, ugyanis ugyan abból a vérből van mint te, és mi van ha ő ide szeretne tartozni és nem oda? Hagyjuk magukra őket, mert úgy egy gonddal kevesebb??? Na neeeem. És sajnos van nem egy ilyen ismerősöm...És nem csak felvidékből hanem Erdélyből is. És sajnálom őket, és sajnálom hogy nemzeti érzelmű vagyok, nagyon egy faszkalap geci fasiszta náci fattyú lehetek akinek a mániája az ária faj fenn tartása és a cigányok zsidók kiirtása...ugye?

Tehetséges fiatal lehetsz.
  • Rundstedt17
    Még jóhogy nem rajtad múlik aki nem ért egyet azt már megöletnéd,mondhatom szép....
  • Rundstedt17
    Nem vagy százas.Milyen agent?pf túl sokat játszol:D
  • Ulvar
    Bazdmeg, én kulturáltan írok be nem írom le sértően mivel nem szimpatizálok pedig megtehetném, de megtisztelem a többit azzal hogy akivel esetlegesen egy a nézetem annak privátba írok valamit legalább ennyivel tisztelné a többit is. Ezért tartunk itt...mind1...Csak ahogy tegnap is mondtam felhúzom magam... Szúszá. ...
  • Rundstedt17
    A szlovákok belügye,egyébként ott a szlovák érdekeket nézik és ott van cigánybűnözés is,mégis a szemedbe szélsőséges szemetek,ami érdekes mert a hozzád hasonlók ide szélsőséges magyar vezetést akar.hogy is van ez?a szlovákok szlovákoskodása rossz,de magyarkodni jó...
  • Pluskast
    Felesleges válaszólni neki ő egy agent provocateur. Minden ilyen dologba bele köt és csak az alkalmat lesi, hogy elmondja a hülyeségeit. Vedd levegőnek :)
  • Ulvar
    És igenis én is pattogni fogok mert én is onnan származom. Idióta...első fára kötnélek téged is bazdmeg...Legalább ne szólalnál meg, ha azt se tudod milyen érzelműek olvassák a topicot...
  • Ulvar
    Bazdmeg, ő ott él te állat -.-"

Pares
    tegnap 11:53
    A szélsőségességről csak annyit jegyeznék meg, hogy míg Magyarországon vannak szélsőséges megnyilvánulások, addig Szlovákiában ezeket törvénybe foglalják és a magyarelleneségre alapozzák a politikát... Tudom, mi a helyzet, mert felvidéki magyar vagyok.

Istenem lődd tarkón magad kééérlek! -.-"
  • Rundstedt17
    Én a mai Magyarországban inkább kételkedem :D
  • Pluskast
    "Az viszont jó kérdés, hogy ki dönti el!? (A TV?)"

Ez tetszik! :) És milyen igaz!!
  • Rundstedt17
    Az ott élő magyarok amúgyis beszélik a szlovákot,csak te ugrálsz meg a többi nagy magyar.
  • degenerator
    nehogy azt hidd, hogy 20 évnél tovább egyben marad az az ország.
  • Ulvar
    Lesz ez még rosszabb is.
  • Pares
    Elkezdődött! Itt van! A tót nyelvtörvény! Minden hivatalban "el kéne" felejteni a magyar nyelvet. Fater tapasztalata: az egyik benzinkúton, ahova többnyire járt, a "pultos" (vagy hogyhíjjják), akivel rendszerint magyarul beszélt, ma elfelejtette anyanyelvét. A beszélgetés úgy hangzott, hogy fater magyarul vakerolt, a pultos meg tótul. Szánalom. Biztosan félt, hogyha a kollégái, akik szintúgy mint magyarok, feljelentik, és jön az 5000 ojrós bünti, vagy én nemtudom. Remélem a jövőben nem kell átélnünk majd rendszeresen ilyen kellemetlen, irritáló helyzetet. Hihetetlen, hogy Európa szívében, egy EU tagállamban ilyen törvényt hozhatnak. Ez a büntetés is röhely. Mindig is gyűlöltem Tótiát, hát most elintézték, hogy mégjobban utáljam.
  • Kisendre
    Ha csak a - Pluskat által említett - főként magyar lakta területek visszacsatolása történt volna meg, akkor minden bizonnyal nem lett volna belőle úgymond második Baszkföld.
  • Lacusch69
    Itt most az a kérdés, hogy a visszacsatolt területek Baszkföldként vagy Észak-Írországként funkcionáltak volna...
  • Lacusch69
    Úgy látom, hogy Freeda azt válaszolta, amit én is írni akartam.
  • Freeda Krueger
    A kezdetektől katonai alapon szervezték,de nem feltétlenül haderőnek.Biztos nem köpték volna le őket.
  • Pares
    Rasszizmus, anti-(magyarizmus, szemitizmus)... valami ilyesmi, vagy tévedek? Az viszont jó kérdés, hogy ki dönti el!? (A TV?)
  • Ulvar

jó volt :D
  • Molnibalage
    -10 fok nyáron Budapeseten a Deák téren, az szélsőséges.
  • degenerator
    elmondanád nekem, mi az, hogy szélsőséges? vagy ki dönti el, hogy mi a szélsőséges?
  • Ulvar
    Mivel bizonyítod hogy igen és mivel hogy nem?
  • polarka
    Tehát pl. az erdélyi falvakban/városokban sem volt béke. A zsidók, cigányok, románok, szászok, magyarok és székelyek között mindennaposak voltak az atrocitások évszázadokon át.
    Megint újat tanultam, köszi mester!
  • Ulvar
    Olaszországban is, Írországról ne is beszéljünk.
  • Pluskast
    A horvátok 5 falut akartak vissza adni nekünk. Az anatl kormány azonban vissza utasította. Az oroszok 90-ben Kárpát-Alja egy részét is vissza akarták adni de ezt is elutasítottuk. A válasz mindíg az volt, hogy nem mert nem változtatjuk meg a status quo-t. Ennyit a magyar politikusokról.....
  • Pares
    A szélsőségességről csak annyit jegyeznék meg, hogy míg Magyarországon vannak szélsőséges megnyilvánulások, addig Szlovákiában ezeket törvénybe foglalják és a magyarelleneségre alapozzák a politikát... Tudom, mi a helyzet, mert felvidéki magyar vagyok.
  • Ulvar
    Sajnos ez így van. Ráadásul a rendszer váltás idején komoly revíziós törekvéseket is hozhattunk volna. Például a délvidéken a Horvátokkal egységben a Szerbek ellen. Szerintem ez reális lehetett volna.
  • Pluskast
    A legnagyobb baj az, hogy 1990-es években az akkori magyar kormány kijelentette, hogy nem tart igényt a felvidéki területekre. Mint az köztudott a trianoni békediktátum rendelkezései kimondják, hogy amennyiben Csehszlovákia mint állam megszűnik, úgy a felvidéket vissza kell adni Magyarországnak. Ebben az egészben nem is az a baj, hogy nem kaptuk vissza (bár hozzá teszem és tarthattok érte radikálisnak és szélsőségesnek a szín tiszta magyar lakta településeket simán vissza kellett volna adni), hanem az, hogy ezzel az ország kvázi elismerte Trianon létjogosultságát és ezzel azt is elismertük, hogy Magyarország igen is "bűnös nemzet", aki felelős az 1.vh kirobbanásáért.
  • Pluskast
    Akkor sorry
  • Molnibalage
    Katonai alapon? Mióta? Nem az országra, hanem a Führerre esküdtek fel. Lehet, hogy félkatonai szervezet volt, de egy tissztességes katona inkább leköpte volna őket.