II. világháború

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebbe a holokauszt témába annyira ne mélyedjünk bele , vannak melette érvek és rentgeteg ellenérv is hogy mi hogy történt stb ! Nekem ami nemtetszik az egészben szinte már üzletszerüvé lett alakitva ! Állandoan sulykolják az emberekbe a kollektiv büntudatot egy több mint 60-évvel ezelötti eseményrõl , és még mindig folyamatosak a kártéritési perek . Szerintem a halottakat nem lehet pénzel megváltani ! ( Bocsi ha ezzel egyes érdekeket sértek ). Ilyen alapon mehetnénk mi is Mongoliába kártéritést kérni az 1241-42-es tatárjárás magyar áldozataiért vagy a törökökhöz hogy fizessék ki a 150-éves megszállás okozta anyagi és pszihés károkat nem is beszélve a halottakról ! Tök mindegy hogy kit mivel ölnek meg nem szép a halál , gyilkolás ! Más kérdés az hogy az Izrael lobbija a legerõsebb a világon , legalábbis benne vannak a világ katonailag legerösebb országának USA-nak a felsõ vezetésében irányitásában meg más államokban is ( Francia ) és ezt jól csinálják . A mai napig a II. Világháború utáni világrend van még annak ellenére is hogy vannak benne már repedések . Addig nem lesz változás amig ez a világrend van , de ha más nem majd az idõ talán megmondja kinek volt igaza !!! Egy biztos hogy holokauszt ügyben igen kemény média háború folyik az interneten ! Szerintem holokauszt ügyben egy pártatlan , független vizsgálobizotság lenne a legjobb ami a tényleges tények feltárásával elfogulatlanul foglalkozna ! Mert minél jobban törvénnyel ,erõvel , stb mindennel védenek valamit annál jobban foglalkoztatja csak egyszerû parasztésszel gondolkodva az embert : Hogy miért kell védeni azt ami igaz törvénnyel stb , legfeljebb ha valaki tagadja azt elmebetegnek nézik ! Erre jó példa az hogy van egy magyar nacionalista weboldal ( Nem akarom reklámozni nehogy moderáljanak ! ) amit addig alig ismert valaki amig Gyurcsány miniszterelnök úr és pártja be nem akarta tiltatni ,ingyen reklámot csinát a weboldalnak amit azóta joval többen olvasnak ! Mert ugyibár amit tiltanak az annál érdekesebb vajon miért tiltják ?
Hej Hitler!

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

Érdemes lenne jobban utánanézni a dolgoknak és ne kapásból lesötétezni valakit.

Hát persze. Mindkettõ egy gépelt papirlap, szvsz pont ugyanannyira tudjuk megállapítani a hitelességüket (gyk: semennyire). Amúgy meg a vöröskereszt honnan a francból tudná a halottak számát? Gondolod hogy ott voltak képviselõi a náci kivégzõosztagok mellett és húzták a vonásokat?

kb arányaiban azt állítod hogy 1 ember megölése ugyanakkora bûn mint 22 é..érdekes elgondolás

Ezt meghamísithatták a háború után,hiszen minden anyag a szövetségesekhezt került...Míg a nemzetközi vöröskeresztét nem hiszem...

A tények makacs dolgok....

Nah végre valaki aki egy kicsit elgondolkozik rajta.

Runsdstedt ne védd már annyira a nácikat

Molnibalage
Nem tudsz olvasni???

"tetteiket a nácikhoz és a kommunistákhoz"

A szövetségesek alatt és nem értettem a szovjeteket.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Jó ilyet én is tudok:

Az utolsó szám a lényeg: 1942.12.31-ig 1274166 embert öltek meg, a németek szerint. (Korabeli dokumentum)

Zsolo007
Hát nemtudom...elég borzalmas minõségû scan-ez. Lehet nem véletlenül....
Mindensetre ha jobban megnézed láthatod, hogy 1977-es '78-as dátum vannak ott, szóval ezt a háború után mérték fel (ami tök logikus).

Mindenesetre fura a dolog..
Viszont nem értek veled egyet, valóban minden emberélet számít, de azt mondani, hogy mindegy hogy ~270k vagy 6 millió...ez csöppet abszurd.

A kommunisták által meggyilkott több tízmillió emberen röhõgörcsöt kapsz?hol vannak tõlük a nácik? a max 6 millió áldozattal?

Molnibalage
Aha. És akkor hova a jó nyavajába tûnt el annyi ember? Azok a táborok amiket megtaláltak, azok mire voltak jók? Sött vagy barátom, mint az éjszaka.

Igen, a szövetségesek is követtek el háborús bûnket (Harrist és is utálom, mint a szart), de azért nem mérjük már az õ tetteiket a nácikhoz és a kommunistákhoz, mert még rögöhõgörcsöt kapok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nézz utána az elvetemült bünõzöket is koncetrációs táborba zárták

Pluskast
Felteszem a kérdést ismét. 271.301 ártatlan (bûnözõket ne igazán vedd oda meret azokat nem a koncentrációs táborokba rakták) ember legyilkolása már nem akkora bûn? Szerinted ha valaki homokos azt meg kell ölni? Félre értés ne essék nem pártolom, ezt a nagy nyilvánosságra hozzuk, hogy meleg vagyok mert szerintem abszolút mindenkinek a magán ügye és nem vagyok rájuk kíváncsi a felvonulásaikkal de szerinted az a megoldás, hogy ha valaki buzi öljük meg?
És ha már itt tartunk nem akartam feszegetni de ezek a vörös keresztes adatok mire alapoznak? Merthogy a háború alatt egyetlen egyszer nem engedték be a vörös keresztet a koncentrációs táborokba. Azt meg ugye te sem hiszed, hogy a németek havonta közöülték nekik, hogy hány embert öltek meg. Persze én is nagyon unom, hogy izrael a világ orra alá dörgöli, hogy õk mennyit szenvedtek a háború alatt és ezzel próbálják igazólni minden tettüket. Ezen az alapon az indiánok vagy az örmények is tiltakozhatnának. De ez a vörös keresztes adat nem helyt álló.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nemcsak a zsidók vannak benne a számban ha nem tudnád.Benne vannak a kommunisták a bünõzök és a homokosok is.

Pluskast
Nem igazán értem a logkiádat. Még ha igaz is ez az adat miért kellene hogy változzon a vélemény a harmadik birodalomról? 271.301 ártatlan ember legyilkolása már nem akkora bûn? Az kevésbé nagyobb bûn? Szerintem egyetlen ember megölése sem helyes dolog. A többirõl inkább nem vitatkoznék, hogy ez az adat hibás e vagy sem vagy hogy ez mos helyes vagy helytelen mert arról nem akarok.

http://igazsag.myip.hu/RETURN/RedCrossRecordsShowHolocaustDeathTollFRAUD.jpg

Íme a Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos halálozási jelentésének beszkenelt képének a címe

OFFICIAL RECORDS FROM INTERNATIONAL RED CROSS PROVE "HOLOCAUST" WAS A FRAUD!
(A Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos adatai bizonyítják, hogy a "holocaust" szélhámosság volt!)
RECENTLY RELEASED RECORDS, SEALED FOR YEARS, SHOW "CONCENTRATION CAMP" DEATH TOTALS OF ONLY 271,301
(A legutóbb nyilvánosságra hozott, évek óta elzárt adatok mutatják, hogy a "koncentrációs táborok" összes halottainak száma mindössze 271.301.)
SIX MILLION JEWS DID NOT DIE; THE WHOLE CLAIM WAS A COMPLETE FABRICATION
(Nem halt meg hatmillió zsidó, az egész komplett kitaláció volt.)

By: Hal Turner

(Írta: Hal Turner)

For years, Jews have told people around the world that six million of them were systematically murdered in German "Concentration Camps" during World War 2. Anyone disputing this claim has been viciously smeared as a hateful anti-Semite. Countries around the world have even jailed people for disputing the claim that 6 Million were killed.

(Éveken át a zsidók azt mondták a világ népeinek, hogy hatmilliót közülük szisztematikusam meggyilkoltak a német "koncentrációs táborokban" a II. világháború alatt. Bárkit, aki nem ismerte el ezt az állítást, gyûlöletes antiszemitának bélyegeztek. A világ számos országában még be is börtönöztek embereket, akik kétségbe vonták a hatmillió meggyilkolását.)

Here now, for all the world to see, is a scanned image of an Official International Red Cross document proving the so-called "Holocaust" never happened. Jews around the world intentionally lied for the purpose of gaining emotional and business advantages for themselves. They committed willful, criminal FRAUD upon millions around the world!

(Láthatja az egész világ, most itt egy beszkennelt hivatalos Nemzetközi Vöröskereszt dokumentum, amely bizonyítja, hogy az úgynevezett "Holocaust" sosem történt meg. A zsidók világszerte szándékosan hazudtak, hogy emócionális és üzleti elõnyhöz jussanak ezáltal. Szándékos, bûncselekménynek minõsülõ szélhámosságot követtek el milliók sérelmére az egész világon.)

"The Holocaust" is the greatest lie ever told. Millions of dollars have been paid out to "holocaust survivors" and their descendants for something that DID NOT HAPPEN. THis is intentional, criminal fraud on a scale so massive as to almost incomprehensible.

("A Holocaust" a legnagyobb hazugság, ami valaha elhangzott. Dollármilliókat fizettek ki a "holocaust túlélõknek" és leszármazottaiknak valamiért, ami nem történt meg. Ez a nemzetközi, bûnös szélhámosság szinte már felfoghatatlan szintje.)

Below is the scanned image of the Official Death Total report from the International Red Cross.

(Íme a Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos halálozási jelentésének beszkennelt képe.)

I call for criminal prosecution of individuals and groups who filed false lawsuits to obtain holocaust reparations and financial damage awards, for perpetrating deliberate fraud upon Courts. I call for the removal of Holocaust references in History books and educational materials. I call for the removal of Holocaust Memorials worldwide.

(Büntetõ eljárást követelek azon egyének és csoportok ellen, akik hamis kereseteket nyújtottak be holocaustkárpótlás és anyagi kártérítés kicsikarása végett, a bíróságok elõre megfontolt félrevezetésének elkövetése miatt. Követelem a Holocaust utalások kivételét a történelemkönyvekbõl és oktatási anyagokból. Követelem világszerte a Holocaust Múzeumok megszüntetését.)

It is long overdue this intentional fraud be halted and those who perpetrated it be brought to justice for 60 years of vicious lies and financial fraud.

(Rég esedékes volt már ennek a nemzetközi szélhámosságnak a leállítása, és az elkövetõk bíróság elé állítása 60 évnyi bûnös hazugságért és anyagi csalásért.)

Az eredeti forrás: http://www.halturnershow.com/RedCrossRecordsProveHolocaustWasFraud.html

Ez a harmadik birodalom megítélésén már rég kellett volna hogy változtasson és ez már 10 éve történt ez a felfedezés de azóta is semmi.

rundstedt te náci vagy láccik😊

Pluskast
Azért ez nem így van. Ne fejtsd el, hogy a háborút a németek robbantották ki. Ez is volt a fõ vád nevezetesen az Agresszív háború kirobbantása.

Pluskast
Erre én is nagyon kíváncsi lennék....

Akárhogy is nem hiszitek a szövetségesek egy jóttányival sem voltak jobbak mint a németek.Azt bírtam a legjobban hogy arcpirulás nélkül leálltak nürnbergben háborús bünõkrõl fecsegni,miközben a bírák ugyanazokat a bünõket követték el....Jaj a legyõzötteknek igen..de ne hirdessük már jó amerikaik jó angolok

Molnibalage
HunButyok egy idióta. Tököm teli van azzal, hogy ma az emberek egy része mindehol zsidókat lát és minden rosszért õket okolja. Van errõl egy kiváló vicc.

Két barát beszélget:

- Minden baj okozói a zsidók!
- És a biciklisták!
- Miért pont a biciklisták?
- Miért pont a zsiók?

A Merkavákra én is kiíváncsi lennék, de nagyon...

Annyi hülyeséget beszélsz, hogy az már fáj.
Az USS Liberty esete valóban külön téma, nem itt kéne feszegetni. (Soha senki nem állította hogy egyiptomi gépek voltak, nyilvánvaló volt hogy izraeli gépek/hajók voltak, a miért az már érdekesebb kérdés. Ez a fogolytáboros/hadifogolykivégzõs mese igen elterjedt, ellenben semmi bizonyíték sincs rá, de még a USS Libert túlélõi sem állítanak semmi ilyesmit)
Amúgy meg milyen izraeli tankokról beszélsz? Mutass egy Merkavat magyarországon és rohanok fotózni 😊

Na zárszóként annyi, hogy felejtsük már el az egyoldalúságot. A háborúkat nem csak a gyõztesek oldaláról kell nézni... Mert senki sem tudhatja melyik a jó oldal...
Viszont egy igazság van, nem vélelen hogy két embercsoprt felelõs minden rosszért: szabakõmûvesség, és egy vallási felekezet. A szabadkõmûvességnek köszönhetjük a liberalizmus átkát (Russeau, Voltaire, Montesqieu), a vallási felekezet tagjainak pedig a világ legszörnyõbb járványát, a bolsevizmust... Illetve amikor az kicsúszott a kezeik közül, átpártoltak a liebralizmusra... Az õket befogadó nemzeteket lezüllesztik, míg magukat egy szoros kötelékbe tömörítik...
Marx, Engels, Bronstein (Trockij)...

Amúgy nem alkotmányállenes izraeli harckocsikat Magyarországon állomásoztatni? Milyen jogon avatkozik bele egy független állam ügyeibe Izrael.. talán mert nem független...

A második világhábprúban egy olyan ország volt gonosz, amelyik nem is létezett akkor. Ügyesen csinálták...

What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!

LSSAHPAUL
kezd off lenni de ehez kapcsolódva ott van a malév gép esete is..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Gondolom, hallottál az eslõllyesztett amierkai monitorhajóról, melyet izrael süllyesztett el, amikor lehallgatta, hogy egy fogolytábort akarnak teljesen likvidálni a metszettfütyisek... Állítólag egyiptomi gépek támadták meg a hajkót, de utólag kiderült hogy higy izraeli légierõ kapott parancsot a támadásra. USA elfogadta, amit a bûnös nép mondott: Egyiptomi gépek voltak. Ennyi erõvel elfogadhatta volna, hogy nem japán támadott Pearl harbor-nél, hanem mondjuk a belga Rexista párt emberi pár japán géppel...

az ezerszeres bosszú szerencsére nem jött be, de azt hozzá kell tenni, hogy ez teljes egészében a keresztény amerikaiaknak köszönhetõ.

A zsidók ezerszeres bosszút akartak, Németország szó szerinti sterilizálását, és ez a felsõvezetésbe bekerült emberek véleménye volt.

ja bocsi a hibákért de siettem..

Amúg ybírom au ilyen nethuszárokat... Lõtettek már igaz MNG-42-vel? Volt már rajtatok igaz másosik vh-s 1940-es mintájú zubbony? Ültetek már Botond teherautóban, vagy Sd.Kfz. 251-ben? Netán M3-as félhernyóban?
Akkor mit dumáltok? Olvassátok a sok hazug könyvet, amikben mindenfélét leírnak.. hivatkoznak dukomentumokra, de vajon miért nem fénymásolják le azt a dokumentumot és rakják bele egy könyvbe? Bezzeg a Ciklon-B szállítólevelét mindenkinek megmutatják, pedig nincs is ráírva hogy mire akarták felhasználni...
N amost már tényleg befejezem mert még a Moszad bûnözõi rámszállnak...

a nickcsezsegetés nem függ össze azzal, hogy mit mondok neki vagy mit nem, ugyanis elmondtam, hogy az õ egyoldaló világképe, és szerintem a Tiétek is nem biztos hogy az igazs
got tükrözi. Honnan tudjátok, hog ymi az igazság? honnan tudhatj
tok hogy mi a jó oldal? Mindnekinek magának kell eldöntenie. Mivel az én álláspontomat sokan nem fogadják el, nem akarok téríteni, de engem se akarjanak meggyõzni, hogy nem helyes az álláspontom... lehet hogy nem vagyok tisdztában mindennel, de akkor sem tudok rajongani oylanokért, akik az én népemet bombázták, vagy lemészárolták... és a mai napig háborús bûnösökre vadásznak, holott Mózest istenítik, amiért szektása meggyõzõdéséból lemészároltatott egész népeket... Szép kis oldal a Tiétek...

Amúgfy tök érdekes, hogy míg én ilyen gondolkodással a szövetséges haditechnika iránt érdeklõdöm, addig Ti tutira a német cuccokért vagytok oda...

A te egybites világképed szerint volt olyan esemény a világtörténelemben, ami mögöt nem a zsidók álltak? Bár mondjuk ez is jó, hiszen te mindenre tudod a választ, nincsenek homáylos foltok a történelemben számodra.

Ez a tipikus mentalitás az agyatlan vitázóknak. Ha már nagyon nem tudsz mit vágni a másik fejéhez, akkor kezd el cikizni a nevét/nickjét ponyvaregényesen...

Az én nevem nem kötõdik semmilyen módon a SZovjet Unióhoz, még mielõtt éleslátású kollégák belekötnének...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

😄

a harcu amúg yis tök romános név... Harcu Romanescu... 😄 Harcu cel Batrin... Harcu Vitazeaul...

Amúgy harcu Te nem vagy román véletlenül? tök olyan a hozzáállásod a dolgokhoz...
Fogadjunk ha másként alakult volna a háború, most Te lennél a legnagyobb náci...

jajj, harcu, annyira földhözragadt vagy.. ne a média és az agymosás
által beállított nézõpontodat hangoztasd mindig, mert nagyon unalmas...
A világháborút nem csak abból a szemszügbõl lehet vizsgálni ahogy Te teszed... 1945 után a szovjet dolgokat tanították, most meg kezdik a nyugati demagóg sületlenségeket bevetetni az emberekkel.
Churchill egy gazember volt és kész, Eisenhower meg egy egy báb... Patton mondjuk rájütt a zsidóság által vezetett összeesküvésre és ezért meghalt...

h anem tudod elfogadni hogy van más nézõpont is mint a Tiéd, akkor menj és sírj a falnál és emlékezz az általad sajnáltakra... Akik jelenleg 4 Merkavát állomásoztatnak itt Magyarországon, hogyha kell azzal megvédjék szeretett miniszeterelnököd hatalmát...

Meg az ne beszéljen nekem háborús bûnökrõl aki elismeri hogy sosem évülnek el a háborús bûnök, de azért az 5 teljesen kiírtott ország, amiért Mózes parazita rablóbandái felelõsek, az már "régen volt" titulust kap... Akkor is ugyanúgy sírt a gyermek amikor meggyilkolták, mint 1944-ben nem? Akkor is széndioxid keletkezett amikor égtek a házak nem?

Amúgy emlékezz a Dier Jasszin-.i mészárlásra, ben Gurion, Ariel Sharon háborús gaztetteire... Ariel (nem a kis hableány) maga irányított egy kivégzõ osztagot, ahol palesztin gyermekeketr és asszonyokat öltek halomra... Igenis, minden nemzet követet el háborús bûnöket és ezalól izrael sem kivétel, mert ha még nem is létezett az országuk mondjuk 44-ben, éppúgy felelõsek õk is!

Befejeztem!

szerintem a tiéd hiányos beveszed a brit jó fiúk meséjét

Felvilágosítanál?

Amikor már biztos volt a gyõzelem akkor mi értelme volt szarrá bombázni az ártatlan embereket?Churchillre én nem mondtam hogy ártatlan lenne.

Na erre mondtam, hogy hiányos a tudásod, de ezek szerint nem is akarsz rajta változtatni. Akkor meg kár vitázni veled.
a c feltevés teljesen megállja a helyét kisebb nagyobb javításra szorul csak.

Tökéletesen tudom Gerd von Rundstedt nem volt náci de nem is volt a nácik ellenzéke,egyszerûen teljesítette tábornagyi kötelességeit.A britek meg az amcsikat kifelejtetted ÕK SEM ártatlanok.

Ezerszeres nagyságrendû bosszút említettél. Ezek szerint Coventryben maximum 200 halott volt?

Harris egy idióta ökör volt, és amiatt úszta meg, mert a nyertesek oldalán állt. A parancsot egyébként Churchill is jóváhagyta. Ráadásul Drezda még örülhet is, mert az amerikai atombombát Európában akarták kipróbálni, csak nem készült el akkorra, amikorra a németek megadták magukat. Az angolok meg bizonyítani akarták a légierejük hatékonyságát, tehát Drezda atom helyett gyújtó- és repeszbombás támadást kapott - szerencsénkre.

Egyébként annyira unalmas folyton valakiket javítani, hogy :
a: az amerikai/angol hadsereg volt az igazság angyala, csak jókat tettek, és a németek / japánok voltak az ördög maga.
b: a németek nem is tettek olyan rosszat, az amerikai / angol erõk provokáltak
c: Az amerikai / angol erõk maguk az ördög, míg a németek és a japánok csak azért háborúztak, mert a szövetségesek belekényszerítették õket ebbe.
Csak szeretném felhívni a figyelmedet, hogy hiba van az értékítéletedben és a tudásodban egyaránt. Senki sem mondta, hogy a szovjetek szentek voltak, mert természetesen nem, csak nem kellene alapból úgy tenni, mintha a szegény németek és a japánok ártatlanok lettek volna. Amúgy nem nem ártana utánanézned von Rundstedt életének, hogyan vélekedett õ a nácikról és hogyan Németországról, ha már õt választottad nicknek.
Egyetértek, mein Führer.
Sejtettem, hogy a gonosz szovjetek provokálták a Kínában addig békében gyalogtúrázó japán hadsereget, akik, ha már ott voltak, kicsit udvaroltak az ottani leányoknak és nõknek.
Pluskast
Csak ismételni tudom önnön magam😊: Jaj a legyõzötteknek! (Idézet a gallok vezérétõl miután bevették Róma városát)