II. világháború

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez lenne az.

A baj, csak annyi vele, hogy nem fejezték be a home feljesztésû szabálykönyvet. Nincs pl.: "Bestárium" Azaz, nem tudom, hogy mennyit bír egy mutáns, legyengült éhenkórász, ember, T800-as, stb...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Egyébként az AvP-s rpg, amin vagyok, az jó oldal, jó az a proboard sztem.
Tehetnénk ott egy próbát, sok ilyen rpg-s oldal van, ami alatt prboard motor dübörög.
Szu nem tudok róla sry, de majd talán néha keresgélek.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Zsolo007
Olyan is van? :o

Ez már elég offtopic, de terminátor RPG-vel nem foglalkozik valaki?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nehéz kitalálni a másik hogy ha normális honlapot akarok ingyen nehéz:/

Aha, nekem vannak ötleteim, de én se tudom mindet.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Én értek a honlap szerkesztéshez csak a szabályrendszert nem tudnám kitalálni:/

AvP2 =AvP

Nemtom, fórum alapú féle, mint AvP2, vagy a Thrillion Kincsei.
Azonban, ha értesz a honlap szerkesztéshez, akkor hozhatnál létre te egy 2dik világháborúsat és én szolgáltatnám az információt, az ötletet és közösen összedobhatnánk egy jót.

Én konkrétan csak a Weird War-t láttam, ami kimondottan 2. VH-s RPG, bár abban asszem elvileg vannak természetfölötti dolgok (SS vérfarkasok, stb 😊), de azt nyilván nem kötelezõ játszani. Amúgy meg szerintem bármilyen olyan RPG jó, amiben rendesen ki vannak dolgozva a modern fegyverek. (pl D20 modern) Én amúgy meséltem egy 1 VH-s Call of Cthulhu mesét, az a rendszer is alkalmas a célra.
Ha meg valaki nem annyira a szerepjáték részére vágyik, akkor vannak figurás taktikai játékhoz való szabályrendszerek is.

Molnibalage
Létezik ilyen? Mibõl nincs RPG? <#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Konkrétan mire gondolsz? Pen & paper RPG-re?

Vki tud második világháborús rpg oldalt?
Mindenütt keresem, eredménytelenül eddig.
Legjobb barátomat a Googlet már többször zaklattam, de õ se talált semmit.

<#puszi><#taps>

What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!

Azért uraim nem kéne ennyire tulzásba vinni ! Inkább ahelyett hogy zsidoznánk vagy náciznánk , a nyers tényekkel kéne foglalkozni ! Ami a lényeg azt már elmondtam ! A mai napig a II. világháború utáni világrend van ezt követi Europa és USA médiája 99%-ban TV , sajtó stb ( kivéve az internet ) . Ebböl kifojolag mindig a gyõztes hatalmak médiája dominál és ezt igyekeznek ráeröltetni a vesztesekre is már amennyire lehet . Én voltam Izraelbe 2001-ben ( Tel Aviv ) pár napot ,vannak ott normális emerek is meg sajna agymosottak is ! A legnagyobb gond az izraeli külpolitikával van amire személy szerint én is nagyon haragszom hogy mindig egy 60-évvel ezelötti dologra hivatkozik és ezt szerintem már elég sok ember unja már ! Történelem sajna mindig is arról szolt hogy embercsoportok irják egymást , területszerzés , gazdasági javak stb-ért ! Kár abba belemenni hogy ki volt a joember ki a rossz ! A demokrácia elkorcsosulását ( vadhajtását ) is jól jellemzi George Bush ! Kellenek a stratégiai poziciók a közel keleten az ellenfél gyengébb legyen , keresünk egy ürügyet egy háborúra , a sajtót , médiát ráállitjuk , embereket agymossuk már akit lehet , utána már idulhat a háború ! Sajna ez igy van már idõtlen idõk ota , szerintem ez nem fog változni amig emberek élnek a földön ! Mindegy az hogy egy rendszer , diktatura , kommunizmus , szocializmus , demokrácia , királyság stb , elõbb utobb lesz valami vadhajtása ami tönkreteszi , ebbe most ne merüljünk bele !
Amúgy Te kezdted a sértegetést, te kis sivatagi viharban megszédlt sólymocska.. de inkább díszpinty... 😄 Én senkit nem sértegettem itt, csak azt aki engem is sértegetett...

Amúgy én is modder vagyok. 😄

Remélem is...

Én meg Sudden Strike-modder vagyok... 😛

Molnibalage
Ha a Falconosok közé tartoznál, akkor értedén is mirõl szól az aláírásom. Ezentúl asszem nem szólok hozzád, mert alapvetõen irritálsz. Te is azok közé tartol akik utálják a zsidókat és fröcsögsz össze vissza. Objektivitásod = NAGY 0.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nem vagyok zsidó, sõt semmilyen vallású. (anyádat sétegesd..)

Amúgy nem "szent írás" hanem "Szentírás", Te pogány farizeus-bérenc! 😄

Amúgy az aláírásod meg nekem vérlázító, mert a vadászrepülõknek semmi köze a szent-hez. Mivel keresztény vagyok, tudom hogy szent csak Istentõl való dolog lehet, nem pedig egy emberi kéz által alkotott tárgy... A Pápa meg Krisztus földi helytartója, aki nem bóvli repülõsjátékokkal foglalkozik...
Miért csúfolod a vallásom? Miért kell bálványimádásra buzdítanod? Miért állítod be magadat szentnek? Mit tettél Te hogy szentté avattak? Na egy-egy az állás... Én szidom a zsidókat, Te meg a keresztényeket. Ha nem tudnád nem szabad más vallását káromolni... Attól függetlenül, hogy nem áll szándékodban a keresztényeket gúnyolni, valaki értelmezheti így is amit írtál... mert egy vallás szakrális dolgait ne most össze egy PC-s játékkal... És amíg engem lenézel azért amiért nem kedvelem Wiesenthalt, addig én Téged keresztényellenesnek és Sátánistának, meg bálványimádónak tartalak... 😄 😄 😄

lehet nem élem meg a 90 évet, de legalább ha meg is halok, azt büszkén teszem, és soha nem leszek olyan kutya, mint ez a Wiesenthal nevû illetõ. Amikor hõsként szembeszállhatott volna a nácikkal, a pofáját nem merte kinyitni... Én amikor a közelünkben lakó cigánymaffia egyik tagja vert, mindvégig a szemébe néztem és egy szóval sem könyörögtem az életemért! És hátat sem fordítottam... Mi 6-an voltunk, a dzsippók meg 14-en, kikaptunk, de büszkén viseltük a következményeket, igaz szétnyílt a homlokom, meg minden, de egy cseppet sem alázkodtam meg...
(Pedig elég hidegvérû bandáról van szó, például az egyik falumbélit felakasztották, kivégezték.... Egy rendõrt meg levetkõztetve otthagytak az út mellett.)
nem tagadom, átértékeltem az életemet, de legaláb már nem félek a haláltól sem...
Meg aztán tudjátok, "inkább hõs egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"...

Bizony kis "vadászpilcsi"... Te ezt nem érteheted... repkedj csak szimulátoroddal Izrael felett... fényesen mint Dávid csillaga...

Sajnálom, hogy lázítja a "véred". Azért ne sírj a falnál, kis vadászpilóta...

Hát ekkora fülem és orrom biztosan nem lesz 90 évesen... 😛

Molnibalage
"Amúgy a németgyûlölõk odavannak a német cuccokért... Akkor persze elfelejtik, hogy ezzel a fegyverrel bizony sok általuk szeretett embert lemészároltak... "

A technika barátom semleges. Attól, hogy még egy fegyver köthetõ a náci németországhoz, az nem jelenti azt, hogy ha valaki ÉRDEKES mûszaki megoldásokra kíváncsi, akkor az náci.

A rasszista összehasonlításod a koalával meg vérlázító. Lehet, hogy te utálod a zsidókat, de azért megnézném, hogy te hogyan nézel majd ki 90 éves korod táján. Ilyen stílussal van rá esély, hogy soha nem leszel annyi...

Ennyi erõvel téged egy amõbával is összehasonlíthatnálak, mert az amõba legalább nem mond annyi hülyeséget, mint te. Tehát az amõba okosabb nálad.

na de nem offoljunk már ennyire...

A hungarizmus utópisztikus volta ellenére a legrokonszenvesebb eszme nekem... De ezt hagyjuk... én ezt szeretem, és eszerint élek...

Amúgy eszembe jutott egsy sztori. Éppen kis csapatunke gyik tagja pumpálta szát ököllel az egyik antifaszta fejét "dögölj meg te SHARP" szóval. Erre az antifasiszta azt mondta: nincs is SHARP magyarországon... de hát a szemét patkány meg azt nem tudta, hogy Magyarországon maximum az olasz nagykövet volt fasiszta...

Amúgy a németgyûlölõk odavannak a német cuccokért... Akkor persze elfelejtik, hogy ezzel a fegyverrel bizony sok általuk szeretett embert lemészároltak... Jó, én mondjuk odavagyok a szövetséges haditechnikáért , amivel meg az én fajtámat ölték... de hát ilyen a világ... 😄

hadd legyen ez a neve, hiszen a szovjetek is imádták a Párduc harckocsit... A Balatonnál jópárat használtak a szovjetek...

Azért ne mossuk össze a Horthy-féle Nagy Magyarország romantikát a Kárpát-Duna Nagyhazával! 😉

a hungarizmus egy utópia.Nagy magyarország meg ilyen lehetetlen illúziókat üldöznek.

Jobb lett volna ha más nevet ha már ennyire élénk rokonszenvet érzel a komcsik és a neves demokráciák iránt.Mondjuk komiszár vagy sherman😄

A németrek egyáltalán nem vérenzõ népség voltak, mert ha tudták békésen, kedvesen foplaltak el területeket. Amúgy ha az alapján nézzük azt hogy ki volt a jobb, humánusabb amikor elfoglalt egy adott területet, akkor egyértelmûen a németek voltak azok: VÉR NÉLKÜL (vagy minimális áldozat árán) õk foglalták el a legtöbb területet: Ausztria, Csehszlovákia, Norvégia, Dánia. Alig halt meg ember...

Amúõgy tudjátok mi a vicces még: mi az hogy Fasizmus áldozatai? A fasizmus alatt egy zsidót sem öltek meg... ugyanis Mussolini nem volt egy zsidóírtó, fajelméletben hívõ ürge... Csak akkor lett elvive pár zsidó amikor a SALO-i köztásaság létrejött... magyarországon viszont sosem volt fasizmus. A hungarizmus ugyan jobban hasonlít a fasizmusra, mint a nácizmusra, de alapvetõen eltér tõle az alap koncepciót tekintve...

Amúgy eg ykérdés: ki melyik képet nézi szívesebben? Tehát melyik a bájosabb? Most ne nézzük azt hogy az egyik majdnem ember! csak a három képet nézzük, függetlenül attól, hogy mi van rajtuk!

Ugye hogy mindenki szívesebben nézi a két utolsó képet? 😄

Amúgy ez már pszichológia, ugyanis az ember jobban szereti nézni a szép dolgokat,még ha nem is a "saját" fajtája, mint egyes "saját" fajtáját... Ez amióta ember él a Földön így van. Ne csodálkozzunk, ha ez az ellenszenv néha öldöklésbe fordul. Már amikor az elsõ emberek kialakultak, akkor is egyik elvette a másikét, megölte a másikat azért mert neki nem volt, a másiknak meg volt... vagy csak vallási fanatizmusból öltek, mint Wiesenthal õsei.... Tahát komolyra fordítva a szót, csak arra akartam utalni, hogy igenis: az ember megöli a másikat, mióta él a földön...

Na már tényleg befejeztem... gondoltam némi feketehumorral lezárom a témát... 😄 Tudom sokanm ráfáztak már erre a humorra, de hát kérem szépen, sok zsidóvicc is van...

Tudjátok mi a különbség Wiesenthal és a viziló között?

-Bár mindkettõ egy nagy mocskos állat, de a viziló tök édin tudja billegetni a fülecskéit...

nem kell már annyit vitatkozni. Én egy csepp könnyet sem fogok hullajtani az izraelitákért az tuti. nekem nincs ilyen a rokonságomban, az elõdeimet nem érintette hátrányosan a második világháború, nagyapámat is mikor kivétték levenetként németbe 1945-ben, már véget ért a háborû, úgyhogy nekem semmi bajom anémetekkel és magyarokkal, meg hát nekem történelmi kötelességem is azon az oldalon állni a vh-t vizsgálva, ahol akkor állt az ország.

Hát én inkább a pandákat és a koalákat védeném mintsem izraelt népét... 😄 Minek vitáztunk olyan dolgokon, amin már nem változtathatunk? Inkább nézzük sorra melyik állatok pusztultak ki, és melyikek vannak veszélyben.

Csak azért mert melyik a szebb állat?

1. versenyzõ:

Simontalus Wiesenthalicus: különösen kártevõ fõemlõs volt, pár éve pusztult el az utolsó példánya. Sajnos sok más fõemlõst is megfertõzött és viselkedését is örökölték... Mindenesetre szigorúan védett állat volt, 1944-ben egy német tulajdonban lévõ lenygel állatkertben is tartották...

2. versenyzõ:

Koala. Ausztrália elbûvölõ erszényes emlõse. Hála a környezetvédõk áldozatos munkájának, talán siekrül megmenteni a kipusztulástól.

3. versenyzõ:

Vöröspanda, másnéven macskamedve.

Prémjéért is sokáig vadászták eme elbûvölõ emlõst, sajnos ma már kevés él belõlük. Nagy veszteség lenne a világnak, ha eme bájos kis tünemény eltûnne a föld színérõl...

Még sok kihalófélben lévõ állat van, amikre jobban oda kéne figyelnünk, nem azzal törõdni, hogy pár kínait kivégeztek a japánok. Ezzel is óvták a pandákat és a macskamedvéket, mert a kínaiak felelõsek azért hogy eme szép állatok nagyon megfogyatkoztak...

Még mindig a németeket védi😊

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

Molnibalage
"Anglia üzent hadat Németországnak és nem pedig fordítva."

Aha, persze. Csak azt az "apróságot" felejted el, hogy mindezt Lengyelország megtámadása miatt aki történetesen Anglia szövetségese volt. Nem vagy te egy kicsit náci?

Nürnbergi per azegy nagyon érdekes dolog, mert ugyebár bûnösöket valóban büntetett, csak a bírák között ott voltak az agresszor szovjetek is. Sajnos ilyen a világpolitika. Ilyen volt mindig is...

Anglia üzent hadat Németországnak és nem pedig fordítva.Nem feltétlenül az a bünõs aki kezdi a háborút.Vád volt Norvégia megtámadása is,ami eléggé érdekes mivel az angolokat épphogy megelõzték a németek ezen ország megtámadásában.Aztán szovjewt javaslatra bekerült a vádpontba a béke elleni bûncselekmény,az még hagyján hogy ezt nem defianálta a bíróság.De a béke ellen nincs állam ami annyit vétett volna fennállása óta mint a szovjetunió.Az egyéb törvénytelenségeket nem is részletezem,a védõknek ad hoc jelleggel kellett reagálni az ellenük felhozott vádakra korlátozták a hozzá férésüket az anyagokhoz,mig a vádlók teljeséggel hozzáférhettek.Ezen perig bevett szokás volt hogy a parancsra tettem mentesít.Ez így volt az amerikaiknál is aztán hirtelen 1944végén megváltoztatták ,be is valották késõbb hogy a németeket elítélhessék azért.

Köszi a segítséget!

Molnibalage
Az RW feliratot én is láttam pár pár nem újraírható lemezen. A mai napig nem jöttem rá, hogy miért is voltak rajta...

Köszi, nem is gondoltam volna... volt ilyen programom... tényleg megy vele a játék.. nagy határ akki, rossz a grafikája is, de legalább megvan... Az elsõ pályának eljutottam a feléig de elég volt belõle...

Amúgy tényleg újkraírható a DVD-m, aminek leírtam az adatait? mert nekem nem akarja a Nero ujrairni...

Daemon-tools a te barátod 😊 (Akkor nem kell semmire kiirnod, hanem az iso fileokat tudod haszánlni közvetlenül egy virtuális meghajtóban)

Én befejeztem, ne is kérdezzetek, antiszemita nem vagyok csak furcsállok pár dolgot... Amúgy egy kérdés (bocsi az offért):

vettem 3 DVD lemezt hogy kiírjak pár MP3 lemezt.

TDK
DVD+R
és van rajta egy RW felirat... na most akkor ez újraírható igaz?

És adott egy PC-s játék ami ISO fájlban van meg. Hogy tudjak játszani vele, ezt az ISO fájlt rá kell írnom a DVD-re (vagy csak CD-re jó?) és arról kell installálni? és akkor játszhatok? De miért van két ISO fájlom? Mert ugye egyik a játék, másik meg a telepítés... de ha telepítem minek hozzá másik CD? A fene se érti ezt...

Na mégegyszer: van két ISO fájlom. Ezeket ráírhatom egy-egy DVD-re és akkor menni fog a játék? Vagy egy DVD-re nem lehet a két fájlt ráírni?Nem akartam újraírható DVD-t venni, de itthon vettem észre hogy azt vettem (szerintem) és akkor gondoltam megpróbálom összehozni a játékot. Nem nagy cucc a játék, az Iron Maiden zenekar csináltatta 1999-ben, de hát mint Maiden rajongónak kötelezõ ez a játék... 😄

Valaki tud segíteni?

Csak nehezen bírom az emberi hülyeség ilyen mély bugyrait 😊 Részemrõl viszont értelmes párbeszéd hiányában nem fogok reagálni a továbbiakban, mert tök felesleges. Térjük inkább vissza a katonai/haditechnikai témákhoz 😊

Szintén zenész? =)

Hogy lehet idekeverni évezredekkel ezelött megtörtént (már ha egyátalán, ugyebár hiteles forrásokból elég kevés van) dolgokat? Ez a legszánalmasabb érv volt amit eddig láttam. Ennyi erõvel fel lehetne hozni, hogy mi milyen elvetemült kegyetlen nép vagyunk, hiszen pl a kalandozások során mennyit kegyetlenkedtünk.

Na ja, csak az egyik egy sztoribúkból van kiszemezgetve, vehetjük legendának. A másik meg képekkel, filmekkel, dokumentumokkal, szemtanukkal bizonyított TÉNY.

Egyébként nem tudom mire vagy ennyire antiszemita. Ha lenne egy hiteles írásos mû arról, hogy a nomád népek, köztük a magyarok hogyan pusztítottak keresztül Európán, akkor lehet hogy antimagyar lennél? Vagy dögöljön meg az összes Tatár, mert kiírtottak több országnyi embert szerte a földön?

És mi van akkor Básán királyságával? Heródes parancsa az újszülöttek lemészárlására? Most nem sorolom fel az egész Bibliát, de azért Mózes népe is szégyenkezhetne sok-sok dolog miatt! Lehet hogy akkor egy királyság állt 5000 emberbõl, de ha összeadjuk amit elkövettek többezer év alatt büntetlenül, sõt dícséretnek örvendve az jóval túlszárnyalja a japánok összes tettét...

Azért Nankingban durvább dolgokat mûveltek és civilekkel. Olvass már kicsit utána, mielõtt beszósz! =)

Több százezer civilt mészároltak le a Japán katonák. Lefejezték õket, kihúzták a belüket. Vagy csak agyon szúrkálták bajonettel. Élve temetés, megégetés. Csonkítás. Stb-stb. Nézz utána. Ezt a te példád még meg sem közelíti akkor sem, ha igaz.

Ne általánosíts.

Lõttem már MG42-vel, MP40-el, Kar98K-val, M1A1 Thompsonnal, Tokarev öntöltõs dióverõvel, Walther P38-al, Vízhûtéses Maximmal és sok egyébbel. Ültem már pár II. VH-s jármûben is. Ettõl még nem érzem azt, hogy te ne lennél "nethuszár", mert azt állítod te is...