II. világháború
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A baj, csak annyi vele, hogy nem fejezték be a home feljesztésû szabálykönyvet. Nincs pl.: "Bestárium" Azaz, nem tudom, hogy mennyit bír egy mutáns, legyengült éhenkórász, ember, T800-as, stb...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Tehetnénk ott egy próbát, sok ilyen rpg-s oldal van, ami alatt prboard motor dübörög.
Szu nem tudok róla sry, de majd talán néha keresgélek.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Azonban, ha értesz a honlap szerkesztéshez, akkor hozhatnál létre te egy 2dik világháborúsat és én szolgáltatnám az információt, az ötletet és közösen összedobhatnánk egy jót.
Ha meg valaki nem annyira a szerepjáték részére vágyik, akkor vannak figurás taktikai játékhoz való szabályrendszerek is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mindenütt keresem, eredménytelenül eddig.
Legjobb barátomat a Googlet már többször zaklattam, de õ se talált semmit.
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
Amúgy én is modder vagyok. 😄
Én meg Sudden Strike-modder vagyok... 😛
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Miért csúfolod a vallásom? Miért kell bálványimádásra buzdítanod? Miért állítod be magadat szentnek? Mit tettél Te hogy szentté avattak? Na egy-egy az állás... Én szidom a zsidókat, Te meg a keresztényeket. Ha nem tudnád nem szabad más vallását káromolni... Attól függetlenül, hogy nem áll szándékodban a keresztényeket gúnyolni, valaki értelmezheti így is amit írtál... mert egy vallás szakrális dolgait ne most össze egy PC-s játékkal... És amíg engem lenézel azért amiért nem kedvelem Wiesenthalt, addig én Téged keresztényellenesnek és Sátánistának, meg bálványimádónak tartalak... 😄 😄 😄
(Pedig elég hidegvérû bandáról van szó, például az egyik falumbélit felakasztották, kivégezték.... Egy rendõrt meg levetkõztetve otthagytak az út mellett.)
nem tagadom, átértékeltem az életemet, de legaláb már nem félek a haláltól sem...
Meg aztán tudjátok, "inkább hõs egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"...
Bizony kis "vadászpilcsi"... Te ezt nem érteheted... repkedj csak szimulátoroddal Izrael felett... fényesen mint Dávid csillaga...
A technika barátom semleges. Attól, hogy még egy fegyver köthetõ a náci németországhoz, az nem jelenti azt, hogy ha valaki ÉRDEKES mûszaki megoldásokra kíváncsi, akkor az náci.
A rasszista összehasonlításod a koalával meg vérlázító. Lehet, hogy te utálod a zsidókat, de azért megnézném, hogy te hogyan nézel majd ki 90 éves korod táján. Ilyen stílussal van rá esély, hogy soha nem leszel annyi...
Ennyi erõvel téged egy amõbával is összehasonlíthatnálak, mert az amõba legalább nem mond annyi hülyeséget, mint te. Tehát az amõba okosabb nálad.
Amúgy eszembe jutott egsy sztori. Éppen kis csapatunke gyik tagja pumpálta szát ököllel az egyik antifaszta fejét "dögölj meg te SHARP" szóval. Erre az antifasiszta azt mondta: nincs is SHARP magyarországon... de hát a szemét patkány meg azt nem tudta, hogy Magyarországon maximum az olasz nagykövet volt fasiszta...
hadd legyen ez a neve, hiszen a szovjetek is imádták a Párduc harckocsit... A Balatonnál jópárat használtak a szovjetek...
Amúõgy tudjátok mi a vicces még: mi az hogy Fasizmus áldozatai? A fasizmus alatt egy zsidót sem öltek meg... ugyanis Mussolini nem volt egy zsidóírtó, fajelméletben hívõ ürge... Csak akkor lett elvive pár zsidó amikor a SALO-i köztásaság létrejött... magyarországon viszont sosem volt fasizmus. A hungarizmus ugyan jobban hasonlít a fasizmusra, mint a nácizmusra, de alapvetõen eltér tõle az alap koncepciót tekintve...
Ugye hogy mindenki szívesebben nézi a két utolsó képet? 😄
Amúgy ez már pszichológia, ugyanis az ember jobban szereti nézni a szép dolgokat,még ha nem is a "saját" fajtája, mint egyes "saját" fajtáját... Ez amióta ember él a Földön így van. Ne csodálkozzunk, ha ez az ellenszenv néha öldöklésbe fordul. Már amikor az elsõ emberek kialakultak, akkor is egyik elvette a másikét, megölte a másikat azért mert neki nem volt, a másiknak meg volt... vagy csak vallási fanatizmusból öltek, mint Wiesenthal õsei.... Tahát komolyra fordítva a szót, csak arra akartam utalni, hogy igenis: az ember megöli a másikat, mióta él a földön...
Tudjátok mi a különbség Wiesenthal és a viziló között?
-Bár mindkettõ egy nagy mocskos állat, de a viziló tök édin tudja billegetni a fülecskéit...
Hát én inkább a pandákat és a koalákat védeném mintsem izraelt népét... 😄 Minek vitáztunk olyan dolgokon, amin már nem változtathatunk? Inkább nézzük sorra melyik állatok pusztultak ki, és melyikek vannak veszélyben.
Csak azért mert melyik a szebb állat?
1. versenyzõ:
Simontalus Wiesenthalicus: különösen kártevõ fõemlõs volt, pár éve pusztult el az utolsó példánya. Sajnos sok más fõemlõst is megfertõzött és viselkedését is örökölték... Mindenesetre szigorúan védett állat volt, 1944-ben egy német tulajdonban lévõ lenygel állatkertben is tartották...
2. versenyzõ:
Koala. Ausztrália elbûvölõ erszényes emlõse. Hála a környezetvédõk áldozatos munkájának, talán siekrül megmenteni a kipusztulástól.
3. versenyzõ:
Vöröspanda, másnéven macskamedve.
Prémjéért is sokáig vadászták eme elbûvölõ emlõst, sajnos ma már kevés él belõlük. Nagy veszteség lenne a világnak, ha eme bájos kis tünemény eltûnne a föld színérõl...
Még sok kihalófélben lévõ állat van, amikre jobban oda kéne figyelnünk, nem azzal törõdni, hogy pár kínait kivégeztek a japánok. Ezzel is óvták a pandákat és a macskamedvéket, mert a kínaiak felelõsek azért hogy eme szép állatok nagyon megfogyatkoztak...
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Aha, persze. Csak azt az "apróságot" felejted el, hogy mindezt Lengyelország megtámadása miatt aki történetesen Anglia szövetségese volt. Nem vagy te egy kicsit náci?
Nürnbergi per azegy nagyon érdekes dolog, mert ugyebár bûnösöket valóban büntetett, csak a bírák között ott voltak az agresszor szovjetek is. Sajnos ilyen a világpolitika. Ilyen volt mindig is...
Amúgy tényleg újkraírható a DVD-m, aminek leírtam az adatait? mert nekem nem akarja a Nero ujrairni...
vettem 3 DVD lemezt hogy kiírjak pár MP3 lemezt.
TDK
DVD+R
és van rajta egy RW felirat... na most akkor ez újraírható igaz?
És adott egy PC-s játék ami ISO fájlban van meg. Hogy tudjak játszani vele, ezt az ISO fájlt rá kell írnom a DVD-re (vagy csak CD-re jó?) és arról kell installálni? és akkor játszhatok? De miért van két ISO fájlom? Mert ugye egyik a játék, másik meg a telepítés... de ha telepítem minek hozzá másik CD? A fene se érti ezt...
Na mégegyszer: van két ISO fájlom. Ezeket ráírhatom egy-egy DVD-re és akkor menni fog a játék? Vagy egy DVD-re nem lehet a két fájlt ráírni?Nem akartam újraírható DVD-t venni, de itthon vettem észre hogy azt vettem (szerintem) és akkor gondoltam megpróbálom összehozni a játékot. Nem nagy cucc a játék, az Iron Maiden zenekar csináltatta 1999-ben, de hát mint Maiden rajongónak kötelezõ ez a játék... 😄
Valaki tud segíteni?
Egyébként nem tudom mire vagy ennyire antiszemita. Ha lenne egy hiteles írásos mû arról, hogy a nomád népek, köztük a magyarok hogyan pusztítottak keresztül Európán, akkor lehet hogy antimagyar lennél? Vagy dögöljön meg az összes Tatár, mert kiírtottak több országnyi embert szerte a földön?
Több százezer civilt mészároltak le a Japán katonák. Lefejezték õket, kihúzták a belüket. Vagy csak agyon szúrkálták bajonettel. Élve temetés, megégetés. Csonkítás. Stb-stb. Nézz utána. Ezt a te példád még meg sem közelíti akkor sem, ha igaz.
Lõttem már MG42-vel, MP40-el, Kar98K-val, M1A1 Thompsonnal, Tokarev öntöltõs dióverõvel, Walther P38-al, Vízhûtéses Maximmal és sok egyébbel. Ültem már pár II. VH-s jármûben is. Ettõl még nem érzem azt, hogy te ne lennél "nethuszár", mert azt állítod te is...