15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
robgros #5817 Erre a birka-ügyre nem tudok mit csinálni. Most röhögjek, vagy sírjak a hülyeség hallatán? -
#5816 szóval bemondásra higgyem el? -
harcu #5815 Gondolom, akkoriban szorgalmasan linkeltek a helyiek, adott esetben a mohácsiak, a bloggertevékenységük meg már akkor is legendás volt. -
#5814 Biztos kacér egy jószág lehetett,nem szégyellte megrontani a szemérmetlen bestia szerencsétlen tisztalelkű pásztorfiút:D -
#5813 az utóbbiról valami link? -
harcu #5812 Hát már pont a jogászok azok, akik semmit sem tudhatnak előre, nincs két jogász sohasem egy véleményen. Az a jogász, aki azt mondja, hogy tuti ügy, azt azonnal ott kell hagyni, mert nem ért semmit a szakmájához. A jogászok körében még az sem tiszta, hogy ha egy törvény szövegében az szerepel, hogy "A vagy B", akkor az a vagy megengedő, vagy kizáró vagy.
Bármilyen nevetséges dolog is, azért a 70-es években még itthon is ítéltek halálra birkát a juhász megrontásáért, pedig akkor már eléggé felvilágosultak voltak az emberek. -
#5811 shvoy -
Solt #5810 Azt hiszem az aláírásom tökéletesen ide illik... -
Freeda Krueger #5809 -
Solt #5808 -
#5807 -
Freeda Krueger #5806 évforduló -
#5805 Mondtam én már az elején hogy színjáték lesz ez amivel hergelni lehet az átlagembert.Jogászok előtt tiszta sor hogy egy ilyen pernek még a lehetősége is nevetséges,nemhogy esélye lenne a sikerre a felperesnek.Kezdettől fogva azt gondoltam hogy ez egy tudatos heregelés csupán. -
Solt #5804 Nem egészen úgy viselkedtél, mint aki előre látta ezt... ( #5781, #5885 )
Ha őszintén és mélyen magunkba nézünk, akkor nyugodtan bevallható, hogy elhittük... mégpedig azért, mert teljes mértékben hihető. Sőt, még mindig ne vagyok biztos benne, hogy teljesen kamu... az sem lepne meg ezek után, ha így próbálnák meg menteni ami menthető... ez a dupla "hülyéneknézés" nem rossz... -
#5803 Nem azért. Eleve látszott, hogy csak választás előtti flémkeltésről van szó. Ennyire senki sem hülye, de egyesek mégis bevetékk. Most mondjam azt, hogy a turbómagyarok? -
#5802 nem tudom miféle kompenzációs kényszereid lehetnek, ha már abba is belekötsz, ha linkelek egy indexes cikket.
rágózz, vagy cigizz, de kezdj magaddal valamit. -
#5801 Nem mondod, tényleg? Ki nem találta volna senki... :) -
#5800 humbug -
#5799 Nem. Ez néhány pénzéhes szemétládáról szól, akik a rokonaik halálából akarnak pénzt csinálni. Hulla rablók. -
harcu #5798 Ha már ez is a választások része, akkor régen rossz. -
#5797 Ezt senki nem gondolta komolyan szerintem,legalábbis nem egy per tényleges indítása volt a céljuk hanem szerintem csak hergelni akarják az embereket így választás előtt azok akiknek ez néhány + szavazatot hozhat. -
spiczi91 #5796 vágonokat...
vagonokat -
spiczi91 #5795 A MÁV sem jókedvéből adta a vágonokat, totálisan jogos lenne visszaperelni. -
#5794 Ez poénnak is nagyon rossz... Komolynak meg már a linkelt oldal miatt sem nevezném. Amennyire undorító, hogy emberek halálából hányan és hányféleképp akarnak hasznot húzni, legalább annyira undorító, amikor ugyanebből viccet csinálnak. (Mert ugye bliccelni önszántából bliccel az ember a Körúton, de '44.-ben viszonylag kevés ember akart tujázni a Bp.-Auswitz járaton azt hiszem...) -
#5793 tudna valaki pontos infót arról, hogy melyik másik népirtásért kaptak az áldozatok hozzátartozói pénzbeli kártérítést? -
NorBear #5792 "Mondom alapvető probléma, hogy kapásból összemostátok és államot és a magánszemélyt. Mitha, II. János Pál gazember lenne azért, amit egyes papok tettek, vagy én lennék az, mert gyf a miniszterelnök."
Ezzel egyet értek...Egy két ember miatt nem lehet le általánosítani egy egész népet.De azért azt gondolom te sem vitatod hogy Sztálin bácsi némely intézkedése is a népirtás kategóriába tartozott mégsem kap akkora sajtó vizhangot.Épp ezért elég nehéz elhinni hogy a holokauszt azoknak a szerencsétleneknek állít emléket akik a náci koncentrációs táborokban haltak meg vagy szenvedtek.
-
Lacusch69 #5791 A MÁV visszaperel bliccelésért? -
Solt #5790 Eddig is vágtam mire gondolsz, de elbeszélünk egymás mellett... úgy érzem egyértelmű voltam.
Jelzők: "véresszájú puffogtatás" -
#5789 Milyen jelzőkkel? Mondom alapvető probléma, hogy kapásból összemostátok és államot és a magánszemélyt. Mitha, II. János Pál gazember lenne azért, amit egyes papok tettek, vagy én lennék az, mert gyf a miniszterelnök.
Vágod már? -
#5788 Pff. Erre csak azt tudom mondani, hogy UNDORÍTÓ! -
Solt #5787 Azt áruld el nekem, hogy mi ebben a véres szájú? Hulla mindegy, hogy izrael állam, vagy izraeli magánszemélyek perelnek, mert a holokauszt óta mindkettő megtette már éppen elégszer. Irreleváns, hogy most éppen melyik teszi.
A felháborító az, hogy még mindig bármelyiknek is eszébe jut az ilyen... főleg, hogy egyébként is a kelleténél jóval nagyobb arányban éri őket pozitív diszkrimináció!
Egy dologban egyet értünk. Ez itt off. Ettől függetlenül megint úgy vitázol, hogy kiragadsz egy valamit, és azt támadod. Egészében próbáld meg vizsgálni...
Ja és ne minősíts... csak egyszer próbálj meg jelzők nélkül vitázni, beszélgetni valami olyan témában, amiről más a véleményed. Képzeld el, ha mindenki úgy dobálózna a jelzőkkel mint te... -
Freeda Krueger #5786 Már a képek miatt megérte belelesni... -
#5785 A francia vasutakat sem ők perelték tudtommal és minket sem.
Kérlek adj egy listát arról, hogy Izrael állam mikor pereplt ekkora léptékben utoljára.
Nem vagyok a haverjuk, csak az átlanásor véresszájú puffogtatás az agyamra megy és főleg, hogy ez nem II.Vh téma már. Ez offtopik itten. -
Solt #5784 Szerintem Izrael esetében ez teljesen normális. Izrael állam is, és magánszemélyek is rendre perelnek ilyen témában... egyszer ez, egyszer az... nem látom túlzónak az egy lapon említést ezen témában. -
#5783 Csak még a jelenség megnevezése is fals. Aki összekeveri a magánszemélyeket és egy állam külpolitikáját, szerintem az ne akarjon ilyen témáról beszélgetni, mert a végeredmény borítékolható... -
Solt #5782 A tények megállapítása nem zsidózás szerintem. Nem szidjuk őket, csak beszélgetünk egy jelenségről...
-
#5781 1. Szerintem nem kelle elkezdeni zsiózni.
2. A pert nem Izrael állam kezdte. Magánszemélyek... -
Solt #5780 A külpolitikájuk a vallásukból fakad, ezért vesztek már össze a fél világgal az elmúlt pár ezer évben...
A baj csak az, hogy soha nem az kapja a pofont, aki azt a bizonyos bajszot rángatja... -
NorBear #5779 Üdv!
Nos a zsidók külpolitikája kész katasztrófa.Csak arra jó hogy mégtöbb ellenséget szerezzenek maguknak. -
Lacusch69 #5778 Bakker... lehet, hogy le kell cserélnem a nickemet, mert a végén még összetévesztenek vele...