15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
#6097 :D. Nem...de a szappané nem hajolok le! -
Freeda Krueger #6096 Te börtönőr vagy:) -
Lacusch69 #6095 Most már legalább tudom, hogy ki(k)re fogok szavazni. -
#6094 Hát srácok, találkozunk a dutyiban.
Ezt csak így linkelem, nem top banda, de a szöveggel egyetértek. -
Solt #6093 És ezt a mukit hívják sólyomnak... ez inkább karvaly... :D Egyébként gyomorforgató, és egyben már kurvára idegesítő ez az állandó pozitív diszkrimináció...
-
#6092 aláírta -
Freeda Krueger #6091 Ez nem ellentmondás,még ha annak tűnik is...
Tudomásom szerint 899 ben indítottuk az első hadjáratot a Kárpát- Medencéből bizonyíthatóan,de már 862 óta jegyeznek hadjáratokat.
De ez már tényleg off,
nincs erre külön topik? -
Lacusch69 #6090 "Bizonyos dolgok nem szorulnak cáfolatra."
Mert?
Az 1986-os gimi 4.-es törikönyvem is jelentős részben hülyeséggel van tele, ami azóta bebizonyosodott.
Miért a mostani verzió a megfellebezhetetlen igazság?
Annak higgyek, aki ott volt a tárgyaláson, vagy azoknak, akik ezt cenzúrázva nyilvánosságra hozták és igazságként hirdetik? -
#6089 bár ez még kevésbé illik a topikba, mint a nők. a történelem ezen része még zavarosabb, mint a 20. század.
pl, elfogadott tény, hogy 895-ben érkeztünk ide. a salzburgi érsekség 882ben említést tesz egy csatáról a magyarok ellen. -
#6088 egyes források gondolom hófehérkére korlátozódnak.
"Új, nem túl sikeres monográfia a kazárokról, nem szaktudós tollából: K. A. BROOK, The Jews of Khazaria. Northvale: New Jersey–Jerusalem, 1999 (a könyv fő célja, A. Koestleréhez hasonlóan, annak bizonyítása, hogy a kelet-európai zsidóság részben kazár eredetű; a szerző szakirodalmi ismeretei hiányosak, és sokszor kritikátlan)." -
#6087 degenerator realista. -
#6086 olasz-magyar-cipszer keverék. a smink mindig ront az összhatáson, a photoshop meg elveszi a természetességet. ha mindig ilyesmin csodálkozol ilyesmin, elég ingerszegény életed lehet. -
#6085 Tudod, a szerelm vak, degenerator meg szerény... -
harcu #6084 Kellene cáfolnom? Azt se akarom megcáfolni, ha valakit megerőszakoltak az UFO-k, miközben elrabolták, majd ontja az észt, hogy micsoda szuper dolgokat látott a bolygójukon. Bizonyos dolgok nem szorulnak cáfolatra.
A kazárok még talán hihető is, mivel a honfoglaló magyarok egyes részei is zsidó vallásúak voltak egyes források szerint (mint pl. Árpád törzse). -
harcu #6083 A csaj csak arra volt a példa, hogy van-e szép zsidó lány. Természetesen van, mint ahogy mindenkinél van szebb. Egyeseknek Anettka is tetszett, mások a 100++ kg-ra buknak, vannak ízlésficamos emberek. -
harcu #6082 Tiszta mázli, hogy a te barátnőd kora reggel náthásan szebb, mint egy szépségkirálynő sokórányi smink és photoshop után. Mindig csodálkozom, hogy miként hordhat a Föld a hátán ekkora mázlistákat, mint te. -
#6081 Szerintem nagyon szép arca van, és messze nem mondható átlagosnak. Max van, akinek nem jön be ez a fajta szépség. -
róla van szó? totál átlagos, barátnőm kenterbe veri, kora reggel, náthásan.
no de hogy témánál maradjunk, és nőnapiak is legyünk.
(bár nem tudom, hogy innét ki ne olvasná ezt a blogot.) -
#6079 Láttam hát:Natalie Portman pl.De ő lehet hogy csak félig az:) -
Rundstedt17 #6078 így van arra céloztam -
#6077 Szeretem ezeket az urban legendeket Hitlerről. Mindegyiknek az a témája, hogy fiatal korában megalázták a zsidók: oviban zsidó gyerek elvette az uzsonnáját, boltban átverték, zsidók nők kigúnyolták, stb stb. Mindnek az a mondanivalója, hogy a zsidók lenézték őt fiatalkorában. -
Freeda Krueger #6076 ízlések és pofonok...
Bár szebb izraeli lányt már én is láttam.ő sem csúnya,de van szebb is arra fele
off vége.. -
#6075 kelet európa azért versenyben van:) -
Rundstedt17 #6074 Sigh...
ezt majdnem a világ összes országáról ellehet mondani.A magyar nőkkel nem sok ország versenyezhet.... -
Lacusch69 #6073 Jártam a '95-ös Miss Hungary országos 5. helyezettjével.
Lazán veri ezt a csajt...
(Na jó, akkor még fiatal voltam, kisportolt és jóképű(?)...) -
Lacusch69 #6072 Különbség az, hogy F. nem könyvet írt és meggazdagodni akart belőle, hanem a lelkiismeretén akart könnyíteni.
A kazárokkal kapcsolatos rész kivételével tudnád érdemben cáfolni? -
#6071 látszik, eltér a véleményünk a "szép" fogalmáról.
ettől függetlenül, én szép, ortodox zsidó nőt még nem láttam.
keveredett, csak részben zsidót igen, na de ott nem a héber gének domináltak:) -
harcu #6070 Mit, Hitlert fiatalon, vagy zsidó szépséget? A másodikre egyértelműen igen a választ.
pölö -
#6069 egy zsidó fickótól olvastam egy olyan novellát, miszerint hitlert lerázta fiatalabb korában egy zsidó szépség (látott valaki ilyet?:D), ezért történt az, ami. -
harcu #6068 Megnéztem, ki volt. A nézeteinek valóságtartalma valóban egy szinten van az irományommal. Ez jó. Csinálok gyorsan egy könyvet, mondjuk Hitler a zsidók barátja címmel, kiadom, és meggazdagszom. Tetszik... -
harcu #6067 Ammegki? Szóval nem. -
Lacusch69 #6066 Olvastad Freedmant? -
harcu #6065 Hitler köztudomásúlag eredetileg egy zsidóbarát ember volt, sőt kifejezetten jó viszonyt ápolt a lengyel és szovjet értelmiséggel is. Legendásak például a Leninnel folytatott vitái a kapitalista világrend értékeiről és a dolgozó rétegek kizsákmányolásáról. Azonban a börtönben eltöltött idő annyira megviselte, hogy az őrök javasolták neki, hogy foglalja le magát valamivel. A szomszéd cellában egy zsidó cipőfűzőárus volt, akit a nyugtaadási kötelezettség megsértése miatt csuktak börtönbe. Ez az ember rendkívüli módon horkolt, és ez Hitler zavarta az alvásban. Ezért - a közismerten jó német humorérzéket segítségül hívva - elhatározta, hogy megtréfálja. Csinált egy kis szösszenetet, amelyben minden bajok forrásának a zsidók hangos horkolását állította be, amely zavarja mások alvását, ezért az ipar és a mezőgazdaság termelőképességét is. A börtöntársak körében akkora sikert aratott a munka, hogy követelték tőle, hogy bővítse ki. Ekkor dolgozta ki az "élettér" elméletét, azaz egy embernek mekkora térre van szüksége, hogy ne zavarja egy horkoló zsidó az álmát. Végül egy könyvbe foglalta össze az irományait. A könyv ekkor még a Hogyan harcoltam a börtönben a horkoló zsidó szomszédom ellen címet viselte. Az egyik zárkavizitkor megtalálta ezt egy őr, aki a régi porosz hadsereg egy magas rangú tisztje volt, és akinek a szülei egy vegyesboltot vezettek Kindergartenben. Ez a bolt azonban a helyi zsidó vállalkozó miatt csődbe ment, az őr pedig rendkívüli módon meggyűlölte a zsidókat. A könyvben pont azt olvasta, hogy a zsidók az okai mindennek, ezért megmutatta szélsőjobbos ismerőseiknek, akik másnap már Hitler kiszabadításáért tüntettek, a könyvet pedig kiadták, immáron A harcom címen. A többi más ismeretes. Így lett egy ártatlan tréfa egy világháború kitörésének az oka. -
#6064 Rövidfilm Saint Exupery P-38-asának lelövéséről.Egy öreg német ászpilóta aki akkoriban Bf 109G vel repült Dél-Franciaország felett,pár éve azt állította hogy ő lőtte le Exupery-t csak eddig szégyellte elmondani vagy mi.De mindmáig nem bizonyos hogy pontosan mi történt a P-38-assal,viszont ez a rövidfilm igen jól visszaadja a Jagdfliegerek korának hangulatát.Igazi Bf 109G-10 szerepel benne,az egyetlen ami ma repülőképes.
Der Letzte Flug -
Freeda Krueger #6063 link
Néhány második világháborús repülőgép technikai szempontból.
Kevés kép,de azért érdekes. -
#6062 Igen de állítólag olyan fajta koncentrációs táborokat amik a XX századból ismertek állítólag az angolok építettek először. -
#6061 Sőt Gobineau és Lapouge már miután egy pontrendszer szerint elkezdték rangsorolni a "fajokat" már a XIX sz-ban eljutottak arra a következtetésre hogy a legideálisabb,legfelsőrendűbb kultúrateremtő faj a germán,és a hozzájuk társított kívánatos külső jegyek a kék szem és a szőke haj. -
#6060 Komoly irtásokat az előtt is végeztek a gyarmatok lázadásainak leverése érdekében az angolok, valamint az Amerikaiak az indiánokkal szemben. -
#6059 Az első "klasszikus" koncentrációs táborokat az angolok építették a búr háború alatt Afrikában,de a rasszizmust mint "tudományt" még korábban két francia ötlötte ki a XIX.sz-ban Arthur Gobineau és Lapouge.
Ők állították fel először a "fajokat" rangsor szerint,olyan kategóriákat állítottak fel mint kultúrateremtő népek(germánok stb)kultúrahordozó népek(Japánok talán)és kultúrarombolók(zsidók)Aztán voltak férfias fajok(Japánok)meg hasonló baromságok.Ennek alapján táblázatokat készítettek,elkezdtek értéktelen fajokról beszélni és ezzel el is indult a faji eugenikai mozgalom.Angliában Houston Stewart Chamberlain lett a követőjük,Németországban Lanz von Liebenfels stb.
Hitler a bécsi korszakában tizenévesen olvasgatott olyan röpiratokat pl. az "Ostara"-t amik tele voltak ilyen ideológiai zagyvaságokkal.De sokszor hallgatta Bécs antiszemita polgármesterének Karl Luegernek is a szónoklatait.Részben ezektől vett Ihletet világnézete felépítésére.
-
#6058 Vagyis akkor csak továbbfejlesztették.