15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
SZU #6257 Én kérek elnézést, hogy komolytalankodok egy ilyen kaliberű emberrel! =) -
#6256 Te mindent benyelsz amit kitalál vagy ír valaki egy fiktív nem napra pontos dátummal? Benne van az írásodban hogy "állítólag".
Amúgy meg a repülőgépek fejlesztése tuti nem 33ban kezdődött hanem a 40es években 42-43-44 Horten fivérek gépei pl. Azok is lehetnek a te náci ufoid...A csupaszárny technológiák miatt...
A másik hogy te egy mondatban ellent mondasz magadban... Náci UFOk?
beírta valaki hogy az UFO = Ismeretlen repülő objektum.....
beírsz egy sci-fi filmbe illő dolgot. Pl: hogy ez szted hogyan működött volna ha a rakéta meghajtást és a sugárhajtást jóval később találták fel...csillagmotorral??? -
#6255 Én magam vagyok Adolf Hitler, a testem az Antarktiszon, az agyam pedig egy üveg formaldehidben van a hold túlsó oldalán.
Tudsz ellene hiteles bizonyítékot hozni? -
#6254 "Hitler hatalomra kerülése után 1933-ban a Thule- és a Vril-társaság állítólag hivatalos állami támogatást kapott a korongrepülők fejlesztésének folytatásához, amiket űrrepülésre és harci célokra akartak felhasználni. A fejlesztés különböző fázisokban folytatódott.
1937-ben kezdődött a RFZ (Rundflugzeug, Körrepülő) tervezet, amiben 6 modellt teszteltek a Vril felügyelete alatt, míg a Thule egy speciális SS-osztagot irányított, az E-IV részleget, amely alternatív energiákkal foglalkozott. A Thule külön hajtóművön (Tachyonator-7) és körrepülőn is dolgozott, 1935-től 1939-ig, ennek a neve volt H-Gerät, vagy Hauneburg-készülék, rövidítve Haunebu, ill. RFZ-5."
Ebben a cikkben is olvasható, hogy léteztek német UFO-k
Amit feltöltöttem dokumentumfilmet abban is van szó a Haunebu-ról
Arra sincs bizonyíték, hogy valóban nincs bizonyíték.
Így ez se meg ellenkezője se bizonyított.
http://www.youtube.com/watch?v=UKZpNBYFajI -
#6253 Nincs bizonyíték arra, hogy valaha is elkészült volna működő prototípus ezekből a gépekből. A Vril-társaság létezésére sincs bizonyíték, az erre vonatkozó állítások csak szóbeszéden és utólagos kompilációkon alapulnak. További bizonyíthatatlan állítások az interdimenzionális utazás képessége, a médiumok kommunikációja az aldebarani lényekkel. Ezek és a kapcsolódó többi legendaelem valószínűvé teszi, hogy egy összeesküvéselméletről van szó.
Cikk a sci-fi legendáról -
#6252 Szerintem aki náciufokról posztol egy komoly II.Vh-s topikba az kihívja maga ellen a sorsot. Az ilyen elmeroggyant doloknak van saját topikja szerintem. -
#6251 Ezt nem értem miért nekem írod?
Magyarázd már el
"szu" kötött belém - megjegyzem, hogy teljesen indokolatlanul ok nélkül!
Ezt vedd figyelembe te is!
-
#6250 Kicsit nagy az arcod. Annak fényében meg főleg, hogy mit raktál be ide. Tükörbe nézél ma már? -
#6249 Off
Javaslom inkább menj a homokozóba játszadozni
Ne itt rontsd a levegőt!
eleget komolytalankodtál már itt a topicban... -
Freeda Krueger #6248 link
Volt már,de itt lehet látni különös alakú repcsiket,bármely nemzettől.
Némelyik kifejezetten ronda szerintem,de érdekesek.
-
#6247 :) -
NorBear #6246 Az UFO rövidítés (Unidentified Flying Object) magyar fordításban azonosíthatatlan repülő tárgy.Ebbe a kategóriába bőven belefér egy repülőgép is...
Ami a német köralakú repülőket illeti a legtöbb típus létezéséről nincs egyértelmű bizonyíték csak néhány vitatható tervrajz és fénykép...
Azt bizonyosan kijelenthetjük hogy Amerika és Németország is folytatott kisérleteket kör alakú repülő tárgyakkal.
Flying Pancake:
http://www.youtube.com/watch?v=LfpTDOAfj7Y
És a német megfelelője:
http://www.fliegerweb.com/inhalte/Geschichte/Flugzeuge/sackAS6/Sack_AS6_500x314.jpg
http://www.luft46.com/misc/as6-1.jpg -
SZU #6245 De ismerem és? Közöd annyi mint eszed... Így is rájöttél hogy neked szól. Nem volt olyan kavalkád, hogy többen magukra vegyék.
Tudtad, hogy a németek megpróbáltak megidézni egy nibelungot? Úgy gondolta az SS paranormális diviziója, hogy a teuton ősdémon majd elintézi a háborút. De aztán a rohadt angolszászok hamarabb idézték meg az ír törpét aki a szivárvány végén őrzi a kincset és a felbecsülhetetlen aranyból megvették az amcsiktól Manuti bocskorát és így elmehettek egészen Berlinig, ahol a hős német védők utolsó elkeseredésükben megépítették A Nagy falat is, ami sajnos le is dőlt.
Mindjárt csinálok róla egy weblapot és belinkelem. -
#6244 Ez teljesen ide tartozik, nem úgy mint a #6174 ami meg nem -
#6243 És ez mit bizonyít? Ezek nem UFO-k. Repcsik. Mellesleg bárki bármilyen hülyésgről összerakhat bármilyen oldalt.
Tényleg kell ez ide? -
#6242 http://www.burlingtonnews.net/ufonazi.html
http://www.ufodigest.com/news/0208/aldebaran-mystery4.html -
A konetó topik másmerre van. -
#6240 De nézd már meg előbb légyszíves. Korábban rengeteg ilyen képet és leírást linkeltem ide.
Szerintem valós, hogy volt a Náciknak UFO-szerű repülőgépük
Bizonyíték lehet, hogy:
A BMW gyártott repülőgépmotorokat akkoriban és ilyen BMW UFO-s német tervrajzokat is linkeltem. Nagy a valószínűsége, hogy egy része igaz.
Amerikai és Orosz háborús veteránok is nyilatkoznak benne.
[URL=http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/HTMLdosya1/NaziUFO3.htm]THULE-TRIEBWERK, "HAUNEBU" UND "DO-STRA"[/URL] -
#6239 Én megnéztem. Érdekes. Ennyi. -
#6238 Én nem láttam, de a témát nézve ez inkább bulvárvacak. Kb. olyan duma ezt "dokumentumfilmenk" hívni, mint michael moore filmjeit annak titulálni... -
#6237 "válasz erre" gombot nem ismered?
egyáltalán kinek írtad ezt? -
#6236 Mi a franc bajotok van ezzel, hogy feltöltöttem 1 dokumentumfilmet?
Te meg se szólalj, mert egy bunkó vagy
Állandóan OFF.-olsz -
#6235 Nem kell vele foglalkozni, párszor már bizonyította, hogy hááááát, hogy is mondjam.... kicsit imbecillis :D -
Freeda Krueger #6234 A hiszékenység nem életkor függő :)
Persze viccnek is szánhatta... -
SZU #6233 "Életkor: 25-30 között"
Nem hiszem el, hogy ez igaz rólad... -
#6232 UFO-k A Harmadik Birodalomban Dokumetumfilm
felraktam nektek ezt a videót
ez amiről korábban vitatkoztunk
itt is nézhető
http://naczivadasz.com/ -
SZU #6231 Kicsi emberek! -
#6230 huncut führer -
SZU #6229 Szerintem volt az oroszoknál is pár zsákmányolt német páncélos.
Ha volt egy kis csepp IQ, akkor azok alatt kellett volna kiképezni őket... =) -
Freeda Krueger #6228 Állítólag a gond az volt hogy a tankot az orosz tankkal azonosították,lévén olyannal képezték ki őket.
Persze ettől még lehetett hatékony ott ahol nem vetettek be orosz páncélosokat. -
SZU #6227 Egyébként szerintem hatékonyak voltak. Kiéheztetett kutya nem nagyon ijedt meg a mozgó tanktól. Pláne, ha mindig tankok alatt kapta a kajáját, illetve járó motorú harckocsik alatt.
Lelőni a gyorsan futó kutyákat egy komolyabb csetepaté alatt igen nehéz lehetett. Tehát a siker a kutyákkal szinte biztos volt. Pláne, hogy amennyi robbanóanyagot bevihetett a hk alá, az valószínűleg minimum a lánctalpakat, de valószínűleg a teknő alsó páncélját is komolyan megrongálta. -
#6226 Tényleg morbid, de ha japánosan / oroszosan nézed akkor a bátyád / húgod helyett inkább egy kutya fusson a tank elé vagy a szeretteid? -
Lacusch69 #6225 Sajnos én is azt mondom: "Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyá(i)mat." -
Pares #6224 Értelmetlen hülyeség volt az egész ötlet, mivel a kutyák többnyire megijedtek és visszafutottak a "gazdáikhoz". Nem volt hatékony fegyver, és a kutyák sorsa úgyis meg volt pecsételve, vagy fölrobbantak, vagy lelőtték őket. A kényszer szülte ezt a "zseniális" ötletet.
Milliók haltak meg a háborúban, de azért mégiscsak... Hadifoglyokat és állatokat küldünk tankokat hatástalanítani meg aknamentesíteni (a koncentrációs táborokat még meg kell említeni?)? Azért alaposan elfajultak a dolgok a második világégés során.
Jó tudom, ez az én agymenésem, meg elfogult is vagyok, hisz nekem is van kutyám. Elnézést.
-
#6223 Több millió ember halt ott meg, és te pár kutyáért sírsz? -
Pares #6222 Ráadásul öngyilkos kutyáknak se nevezném szegényeket, hisz nem tudhatták, mi van rájuk kötve vagy hogy mire készülnek... -
Pares #6221 Hát ilyet!? Ilyenről még nem is hallottam! Képesek voltak a kutyákra bombát kötni? Aknamentesítésre használni? A Vörös Barbár Hadsereg...
Valahogy nem bírom, amikor az állatok az emberek miatt bűnhődnek... -
SZU #6220 Képek
Pár sor a tankgyilkos kutyákról!
Sztálingrádi fotók! -
#6219 Bár annyiból talán kicsit egyoldalú hogy szinte csak a német-magyar hadseregekkel foglalkozik részletesen az ellenfelek történelmét kicsit hanyagolja.Ungváry Krisztián könyvét olvastam még a Budapest ostromát,na az is nagyon komoly. -
#6218 Nagyon igényes,alaposan végez kutatásokat szerintem,veteránok,szemtanúk levéltári anyagok,rengeteg forrásmegjelölés.Viszonylag objektív,nem akar állandóan politikai véleményeket belecsempészni a könyvekbe mint néhányan.
Némelyik könyve tényleg kicsit száraznak hat mert csak tényközlésekre szorítkozik,de néhányban meg kifejezetten érdekes szemtanú visszaemlékezések is vannak elbeszélő módban leírva.Mindenképpen a világháború egyik legigényesebb történésze manapság szerintem.