15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
#8539 Nem egyedi az angoloknál ugyanez megy az Emlékezés Vasárnapján, ahol az I. és a II. Vh. halottaira együtt emlékeznek. A jenkiknél asszem a Veteránok napjának hívják ezt.
Ez a kép lehet, hogy akkor készült. (Bár májusi feltöltésű.) -
#8538 Minden évben 1 perces megállással emlékeznek a II. világháborúban elesett hősökre.
-
Pares #8537 Már megvan... :D
PCHT-34 (chemical recon tank of the Czechoslovak army) -
Pares #8536 Sziasztok! Valaki tudná azonosítani ezt a tankot? Az biztos, hogy nem egy T-34-T.
-
Prof William #8535 Ma este 21.00 a Film+ -on lesz egy film Rommelről. Mivel film+ ez nem túl nagy garancia a minőségre de szoktak jó filmeket is adni és a bemutató alapján nem tűnik rossznak. -
#8534 -
#8533 Nem tűnik fel hogy addig fogok válaszolgatni míg inzultálsz?
Meg szólt valaki hogy keverd fel megint a szart?
Be kellett írni hogy legszívesebben "szopás" szót írnád nekem, ugye?
40-45 között vagy, lehetne kicsit több eszed ennél ÉN szerintem.
Büntessenek, nem tud érdekelni. ( bár mire... )
de akkor kapjon az is aki szándékosan kötekszik -
#8532 mert nem érsz meg még egy szem büntipontot sem, azért -
#8531 Érik a banán -
#8530 és miért nem teszed?
Én vagyok a náci, mikor lentebb 3-4 kommenten keresztül oltották a zsidós filmeket.
Aha. -
#8529 ja és még a náci is -
#8528 hű de írnék most egy hsz-t Masternek amiben benne vannak a:
szopás
Sodi
kulcsszavak :D -
#8527 Kussolj már el nem igaz. -
Kezdhetik veled a rendrakást, mert ugye ha nem szájhősködsz , akkor nem kéne írnom megint neked.
Hozzám hasonló? Ott is beszóltál nekik és vissza mertek szólni?
Mert itt ez történik, csak súgok. -
#8525 Itt sem láttalak túl sokat az elmúlt x ezer hozzászólásban. A korod és a nicked alapján egy kis suhac taknyos vagy.
Ez II. Vh és nem zsidózó topik. Ha ez a mániád, akkor találsz számtalan oldalt, ahol felállva tapsolnak ehhez. Ez nem az az oldal. A HT topikban is nagyon régen felbukkant pár hozzád hasonló egyén, őket hála istennek Cifu kivágta a francba és egy idő után megunták, hogy álreggel visszajöjjenek. Remélem itt is rendet tesz majd valaki. -
robgros #8524
És mindegy, hogy ki kezdte, nem számít, be lehet fejezni. Nem akarok senkit rendreutasítani, elvégre nem moderátor vagyok, de véleményem szerint normál hangnemben is lehet véleményt fejtegetni, illetve reagálni a másik megnyilatkozására. -
robgros #8523
Istenkém, fejezzétek már be. Elég, ha a gyakori kérdéseken találkozok ilyen eldurvuló szócsatákkal, bár az már tényleg a kocsmaszintet veri. Szóval tegyétek meg azt a szívességet, hogy egymás anyázását átteszitek a gumiszobába, vagy tudomisén hova, de ne ide. Hadd maradjon már továbbra is egy valamennyire 'kulturált' topik. Na, csak ennyit akartam. -
#8522 Mert azzal hogy kijelenteted azt hogy 2 perce vagyok itt baromira lehet bármire következteni :D
Főleg a regisztrációm idő pontjára , arra tutira lehet.....
Neeem, arra nem lehet hogy benéztem véletlen a topikba és trollkodás miatt írtam valamit, ááá dehogy, az ilyen magamfajta ember ezt nem tudja felfogni.
Téged ki kéne találni.
Zsidózok, és ? Cigányozok, és ?
Még mindig nem szeretnéd befejezni úgy látom.
Nem is baj, nekem van időm.
Amúgy is szeretem az ilyen embereket, akik valamiért azt hiszik meg tehetnek ezt - azt :D
Úgy látszik hogy aki 2005 óta itt van meg teheti hogy beszól, inzultálja a másikat. Persze mikor vissza szól neki akkor meg sértődötten mutogat hogy arc nélkül ejjj de könnyű a huszárkodás.
Neked volt időd zsenge 8 év alatt ki tanulni. -
#8521 Nem azt modtam. Csak azt, hogy nem vagy régen itt. A magadfajta még ilyen egyszerű kijelentéseket sem képes felfogni. Mondjuk a zsidózóknál ez gyakori.... -
#8520 pf :D
Tehát nincs jogom ide írni, mert 5 évvel hamarabb te már huszárkodtál itt :D
Aztapaszta!
Nincs több kérdésem. -
#8519 Regisztráció időpontja: 2010. 04. 05.
Akkor nézegesd a többi veterán regjét... -
#8518 Meg nyugodhatsz, nem 2 perce vagyok itt..... -
#8517 Nagy szavak attól, aki két perce alig van itt és egyből zsiódózik. A közel-kelet topik nem elég? Már itt is ez kell? -
#8516 1. else kezdtem volna a stílust ha Mr.Fasza gyerek nem szól be
Látom BME-s, így már meg se lepődök semmin.
Mindenki azt kapja amit ő adott, amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten, stb stb stb.
Nem izgat a moderálás, és nem lesz én részemről összeesküvés elmélet, akár mennyit vigyorog ez a buzi -
#8515 Naná, hát mi másra? -
fonak #8514 Szerintem ezt a stílust nem kellene erőltetni. Persze ha esetleg moderálás lesz a vége, akkor azt is a mindenütt jelenlévő zsidó összeesküvés számlájára fogod írni. -
#8513 Bármikor apukám, bármikor !Akárkinek meg mondom hogy mit gondolok a zsidókról és a történelmükről, a tetteikről, bármiről.
Arctalanságról annyit, hogy míg bárki más normálisan írt 2 oldalon keresztül, addig jössz te és arctalanul beszólsz nekem.
Neked van valami arcod ehhez, hogy te így simán zsigerből elküldj elmeorvoshoz?
Vagy valami falu csodál téged a határon hogy izomból ilyet merj írni ?
Ja persze, itt nem kell arcodat ki tenni, lehet beszólni.
Valahogy normálisabnak gondoltalak téged, bebizonyítottad hogy te is egy nagyszájú buzer vagy.
Gondolkozz el ki a nagyhangú pöcsi jancsi. -
#8512 Nem, nem vagyok. És, ha az lennék...? Egyébként mindig bírom a magadfajta acrtalan nagyhangú fajtahókat. Vagy arccal és valódi névvel is vállalod ilyen nézeteidet...? -
#8511 Mibajod seggarc?
Abba a négyzetméterbe te is benne vagy csak súgok apukám....
Vagy tán zsidaj vagy kis piszkos ? :P -
#8510 Asszem a film Szaddamnak is nagyon tetszett :) -
fonak #8509 Na de szóval az "ellenség hülye, aki esztelenül rohan a jók fegyverei elé" az nem csak a nácikra igaz, lásd pl. a Rambo II-t és III-at :) -
fonak #8508 Valamennyire minden háborús film ilyen, sőt a Csillagok Háborújában is úgy viselkednek a birodalmiak, mint a németek a II. vh-s filmekben. Mondjuk nem is nehéz felfedezni a párhuzamot a nácik és a Birodalom között. Darth Vader sisakja stb. És természetesen zsidó csinálta a filmet ;)
-
#8507 Elmeorvos látott már...? Esküszöm az 1 m2-re eső idióta fajtahók számában lassan világbajnok lesz ez az ország. -
#8506 Annyira nem nagy büdös semmi, közelítenek/közelítettek egy olyan témát, ami globális téma.
Mert ugye zsidók mindenhol ott vannak és patkány módon szépen kebeleznek mindent.... -
#8505 Látom jól elvagytok azzal, hogy felhergelitek magatokat a nagy büdös semmin... -
Prof William #8504 Ha meg nem ők gonosz Gxcik akkor meg a német hadsereg inkompetens bénák gyülekezete akik olyanféleképpen rohannak százszámra a hős amcsi géppuskák elé, ahogyan az az Oroszok tették inkább.
Mindenki még az az első napos baka, vagy fegyvert 2 perce fogott francia ellenállónő is halomra mészárolhatja őket.
Egész európát biztosan csak véletlenül sikerült elfoglalniuk és amikor már "jól" álltak a szövetségesek biztos csak azért vesztettek olyan sok embert az előrenyomulásokkor mert szegények mindig leestek a lépcsőn.
Szomorú mert igaz a filmek sosem felejtik el hogy "gonoszzsidóevőnácik" de azt hogy az egyik legkomolyabb színvonalú hadsereg volt akit a bődületes erőfölényben lévő szövetségesek is csak nagyon-nagyon nehezen bírtak megverni, az valahogy mindig kimarad.
-
Pares #8503 Hogy a németek? Ők rendelik ezeket a filmeket! A németek nagyon átestek a ló túloldalára a nácik után... -
Pares #8502 Az egy dolog, hogy szinte minden háborús filmben szadista gonoc nácik vannak, de már a nem háborús, sokszor családi filmekbe is folyamatosan belekeverik a holokausztot meg a nácikat, mintha muszáj lenne. Szopják a halivúdi metéltkukit ezerrel, hátha odakerülnek ők is a mézesbödönhöz. -
#8501 Azért kiváncsi lennék,a németek hogy viselik immár évtizedek óta,hogy ők a főhülyék és bénák meg aljasak minden háborús filmben,miközben ellenfeleik pedig feddhetetlen nemes lovagok :D -
#8500 Zskat blogba való.