15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
Freeda Krueger #9460 Én nem tartom valószinűnek.Megegyeztek volna mint Ausztriáról.Szerintem. -
robgros #9459 Igen, pontosabban a jenkik és a szovjetek. -
#9458 Japán megszállták a jenkik. Vagy rosszul emlékszem? Vagy arra gondolsz, hogy ha több hatalom is? -
robgros #9457 Egyet mondjatok meg. Ha Japán a háború végén megszállás alá kerül ugyanúgy, mint Németország, ott is ugyanaz az ideológiai, politikai megosztottság érvényesült volna? Illetve alakult volna-e úgy a helyzet, mint Korea esetén? -
Freeda Krueger #9456 Na igen,M50 Supersherman,a francia 75 ös löveges....,cummins -os (bár innen nem látszik)
Egy "emléknapon" ,azért a fura festés és személyzet....
De legalább senki sem szólhat ha én is ilyenre festem :)
Utoljára szerkesztette: Freeda Krueger, 2014.09.22. 16:24:53 -
#9455 M50 Super Sherman? -
robgros #9454 Uhhh, a Sherman oké, de a löveg az övé? Ill. a legénység? -
Freeda Krueger #9453
élő "whatif" -
Freeda Krueger #9452 A nyugati szakirodalom is általában ezt írja,a csúcsragadozók debütálása általában "kiábrándító" volt.
Ha csak az osprey ra alapozok.... -
Freeda Krueger #9451 Abban szerintem semmi meglepő nincs ha egy frontra frissen kikerülő fegyverrel gondok adódnak.Nincs felkészülve a személyzet,a karbantartás,stb.
Főleg a háború vége felé,de akár előbb is.lásd például tűlevelektől kieső párducok. -
Pares #9450 ".ru", ennyi. -
SZUsszan #9449 Ezért is írtam történeteket! =)
Elhiszem, hogy könnyen ki lehetett őket lőni oldalról, gyalogsági közelharcban városban. Nomeg túlerővel.
De azért minden csúcsragadozó első debütálása totális kudarc lett volna? =D
Viszont a technikai lerobbanások száma az első adag PzVIB-nél is túlzó szerintem. Legalább is az arányai. -
Lacusch69 #9448 No igen, előkaparnak olyan eseteket, ami egy az ezerből... Azzal nem dicsekedett, hogy miért kellett csak T34-ből 55ezret gyártani?
-
Lacusch69 #9447 A homlokpáncél a jobb első részen a lánctalp felett valamiért függőleges benyomást kelt, a bal oldalon kb. jó. -
#9446 A Tiger II-nél a másik debütálós sztori kimaradt, amikor egyedül zavart szét egy Tiger II egy teljes szovjet egyeséget. Kiljött vagy 15-20 páncélost. -
SZUsszan #9445 Azért elég komoly történetek vannak a Linken!
-
Freeda Krueger #9444 de mégsem ujságban...
link
link
Utoljára szerkesztette: Freeda Krueger, 2014.09.18. 10:18:59 -
Freeda Krueger #9443 Ezek végülis csak karikatúrák,tán újságban jelentek meg.Arra meg nagyon jók. -
SZUsszan #9442 Így van. Egyébként a Ferdinandnak is eléggé elnagyolt a rajza. Valójában csak megközelítőleg volt ennyire döntött a teteje, mint a rajzon.
A lényeg, hogy Szása és Iván fel tudja ismerni, hogy melyik német gépszörnyről van szó és mégis kb. hova kell luggatnia. -
Pares #9441 Nyilvánvaló, hogy Panther, bár nem méretarányos vagy mérnöki pontosságú a rajz. Igen, a felső frontpáncél kicsit kisebb a rajzon, mint amekkora valójában volt. -
Lacusch69 #9440 A 2. és a 3. Ferdinand/Elefant, eddig oké. De mi az első?
Panther rosszul rajzolt homlokpáncéllal?
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2014.09.17. 20:22:49 -
SZUsszan #9439
-
savaz #9438 Bizony létezik repülő változat:
http://flickrhivemind.net/Tags/me262/Recent.
-
fonak #9437 -
Freeda Krueger #9436
meghozták a szabadidő járgányomat :) -
Freeda Krueger #9435 Lehet nem itthon vagy és replika? -
#9434 De kár hogy nem lehettem ott élőbe :/ -
SZUsszan #9433 -
#9432 Ami azt illeti létezik repülő Me 262 .. de lehet savaz kollega csak szipuzott kicsit -
#9431 Támadnak a nácik! -
Prof William #9430 Hitlernek csak sikerült összedobnia azt az időkaput ezek szerint... -
savaz #9429 M a repülőgépzúgást hallottam, kinéztem az ablakon.
Egy Me 262 volt ! -
Lacusch69 #9428 Nem bírta a MAN a ruszki sarat? -
Lacusch69 #9427 Hát, ez a Liberator bekapta rendesen... -
Freeda Krueger #9426 -
Freeda Krueger #9425 -
Freeda Krueger #9424 -
#9423 Szerintem szimplán egy motorcsónak, ami a kép alja felé tart. Nem egy kábelt látsz, hanem a farhullámot, ami bal felé távolodok, csak a jobb felé távolodó része nem látszik. A kis alkalmatosság tajtéka még pont látszik. -
Freeda Krueger #9422 Elég fura "nyomot hagyott"...
Nem lehet hogy leengedett tengeralattjáró elleni háló? -
#9421 A kép érdekessége, hogy valami kis úszóalkalmatosságnak is látszik a nyoma. :)