15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
SZUsszan #10262 Ja, ha a függőleges felületeken is lett volna, akkor én sem írtam volna azt, amit. =D -
Freeda Krueger #10261
Csak érdekesség próbapályás kép
Mágneses aknák ellen akár be is válhatna,de akkor a függőleges felületek?
-
#10260 A kézi páncéltörő eszközök előtt ez így volt. Ez a kép meg 1942 és Afrika is lehet. Akkor meg ilyenek nem nagyon voltak még... Bár az M3-at szanszosan még pct. puska is kilőtte oldalról is. -
SZUsszan #10259 Milyen noob megoldás.
Mintha a gyalogságnak fel kellene másznia a harckocsira, hogy semlegesíteni tudja azt.
Eltekintve a Fury szerű történetektől. -
Rue East #10258 És galambok ellen is. -
#10257 Érdekes lehetett ebbe be-kiszállni. -
kissssss #10256 oké... -
Freeda Krueger #10255
gyalogság elleni védelem -
Freeda Krueger #10254
vontatott tengeralattjáró -
Freeda Krueger #10253
Már hogyne lenne :) -
Garga Pitic #10252 "Nem értem én ezt a nagy felhajtást. Ennek a holminak még légcsavarja sincs!" TSgt Bellamy
hvg.hu/nagyitas -
fonak #10251 Gondolj bele, hogy azon a sok fiatal nőn végigment a dicsőséges vörös hadsereg... De nem volt mit tenni, élni kellett, takarították a romokat. -
Madi92 #10250 Hu, nagyon fura érzéseim voltak miközben néztem. -
#10249 -
Lacusch69 #10248 A hósiklók már elmentek... -
#10247 -
fonak #10246 Én csak 15-20 éve voltam kétszer Olaszországban, velence, firenze, róma, nápoly stb.
Észak még sokkal "nyugateurópaibb" a délnél (és akkor még Szicíliában nem is voltam). -
#10245 Kicsi a világ :) -
#10244 Én is Firenzében voltam olaszban. :) -
#10243 Pár hete Firenzében voltam. Gyönyörű város, de tisztaságban Budapest hozzá képest maga a megtestesült Svájc. -
Renegade #10242 off
tobbek kozott a kukak hianya miatt, na meg azt se felejtsuk el, hogy egy Magyarorszagnyi ember el egy eleg kis teruleteten. Viszont Parizs koruli tervezett varoskak (pl Île-de-France, Bussy St Georges) nagyon szepek, csak valamiert nincs zoldhullam a foutakon, ez eleg bosszanto :)
mondjuk erdekes, mert nekem is a szent szar de koszos, volt a masodik gondolatom a de gyonyoru utan, viszont szerintem nagyon szeretheto varos, plane ha fogekony vagy egy varos hangulatara, igazabol egy komoly gond van Parizzsal, a kozlekedes, akarhanyszor visszamegyek Pestre, arra kell jutnom, hogy nalunk mindenki ugyesen es figyelmesen vezet es egyaltalan nincsenek dugok :) -
#10241 Én sem. Bp addig tűnik generálisan lepukkantnak, amíg ki nem mész külföldre. Nem vicc, Olaszországban és göröghonban a nagyobb városokban nagy átlagban annyira igénytelenek, hogy az valami elképesztő. Málló vakolat és szarul lemeszelt házak tömkelege. Igen, Bp-n is vannak omladozó épületek, de arányaiban kisebb a dolog. Nekem úgy tűnik, hogy az átlagmagyar sokkal igényesebb háza kinézetére, mint akár egyes nyugati-európai országokban is. A cimbin ledöbbent, hogy pl. Párizs mennyire ilyen és azon felül mennyire koszos... -
#10240 Nem értem mi bajod a mai Budapesttel. -
robgros #10239 Pedig 70 év eltelt azóta.... -
kissssss #10238 ma se néz ki sokkal jobban... -
#10237 Csoda Skoda
V-2 DE
V-2 USA -
#10236 Budapest, Budapest, te csodás
-
#10235 A P-47 of the 64th Fighter Squadron, while on a mission to Milan, struck the ground during a low level strafing run. Despite the damage, the pilot managed to fly 150 miles home to Grosseto.
-
Freeda Krueger #10234 Élményrombolók arrafele...
itten
Utoljára szerkesztette: Freeda Krueger, 2015.04.27. 18:05:14 -
#10233 Azért kivágott oldalpáncélzattal nem kicsit kabrió életérzés lehet vezetni... :) -
Freeda Krueger #10232 Igen,ezért is nagy öröm minden ilyen felújitás. -
millerius #10231 Csak egy baj van a mozgóképes felújítással, hogy jól néz ki az árcédulája is, és ezt kevesen tudják rászánni még múzeumi szinten is. :-( -
Freeda Krueger #10230 Lehet,de azért csak jól néz ki egy saját magától mozgó Pershing,vagy Ferdinand.Egy Felújitott Nashorn meg ... -
Prof William #10229 Talán nem is bánják, hogy csak ritkán mozognak. Egy végigharcolt háború után már igazán megérdemlik a pihenést. :) -
Freeda Krueger #10228
Érdekes lehet egy múzeumi jármű élete,alkatrész csak itt ott,időnként átfestés,a felújitása ,esetleg mozgóképesre az már maga a csoda.
Utoljára szerkesztette: Freeda Krueger, 2015.04.27. 13:54:25 -
#10227 Köszi az infót! Így már érthető :) -
fonak #10226 Itt azt írják, hogy ez egy J és nem eredeti a lövege. -
#10225 Olyan, mintha egy Pz II 20 milis lövege lenne rajta. Viszont gyors képkereséssel E változatról nagyon hasonló arányú képeket találtam...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.27. 09:33:09 -
#10224 Hmm enek a Pz III.-nak érdekes a lövege. Ez valamilyen sosem létezett összetákolt típus? Ilyen felépítménnyel nem tudom, hogy lehet ilyen pici löveg. Ha ez L vagy J variáns akkor annak a lövegnek nagyobbnak kellene lenni nem? -
#10223 Adóm 1%-át megkapják a restaurálók ha vezethetem és lőhetek vele :D