15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
  • SZUsszan
    Ja, ha a függőleges felületeken is lett volna, akkor én sem írtam volna azt, amit. =D
  • Freeda Krueger

Csak érdekesség próbapályás kép
    Mágneses aknák ellen akár be is válhatna,de akkor a függőleges felületek?

• molnibalage83
    A kézi páncéltörő eszközök előtt ez így volt. Ez a kép meg 1942 és Afrika is lehet. Akkor meg ilyenek nem nagyon voltak még... Bár az M3-at szanszosan még pct. puska is kilőtte oldalról is.
  • SZUsszan
    Milyen noob megoldás.

Mintha a gyalogságnak fel kellene másznia a harckocsira, hogy semlegesíteni tudja azt.

Eltekintve a Fury szerű történetektől.
  • Rue East
    És galambok ellen is.
  • molnibalage83
    Érdekes lehetett ebbe be-kiszállni.
  • kissssss
    oké...
  • Freeda Krueger

gyalogság elleni védelem
  • Freeda Krueger

vontatott tengeralattjáró
  • Freeda Krueger

Már hogyne lenne :)
  • Garga Pitic #10252
    "Nem értem én ezt a nagy felhajtást. Ennek a holminak még légcsavarja sincs!" TSgt Bellamy

hvg.hu/nagyitas
  • fonak
    Gondolj bele, hogy azon a sok fiatal nőn végigment a dicsőséges vörös hadsereg... De nem volt mit tenni, élni kellett, takarították a romokat.
  • Madi92
    Hu, nagyon fura érzéseim voltak miközben néztem.
  • RatBaG #10249
  • Lacusch69
    A hósiklók már elmentek...
  • RatBaG #10247
  • fonak
    Én csak 15-20 éve voltam kétszer Olaszországban, velence, firenze, róma, nápoly stb.
    Észak még sokkal "nyugateurópaibb" a délnél (és akkor még Szicíliában nem is voltam).
  • Pluskast
    Kicsi a világ :)
  • molnibalage83
    Én is Firenzében voltam olaszban. :)
  • Pluskast
    Pár hete Firenzében voltam. Gyönyörű város, de tisztaságban Budapest hozzá képest maga a megtestesült Svájc.
  • Renegade
    off

tobbek kozott a kukak hianya miatt, na meg azt se felejtsuk el, hogy egy Magyarorszagnyi ember el egy eleg kis teruleteten. Viszont Parizs koruli tervezett varoskak (pl Île-de-France, Bussy St Georges) nagyon szepek, csak valamiert nincs zoldhullam a foutakon, ez eleg bosszanto :)

mondjuk erdekes, mert nekem is a szent szar de koszos, volt a masodik gondolatom a de gyonyoru utan, viszont szerintem nagyon szeretheto varos, plane ha fogekony vagy egy varos hangulatara, igazabol egy komoly gond van Parizzsal, a kozlekedes, akarhanyszor visszamegyek Pestre, arra kell jutnom, hogy nalunk mindenki ugyesen es figyelmesen vezet es egyaltalan nincsenek dugok :)
  • molnibalage83
    Én sem. Bp addig tűnik generálisan lepukkantnak, amíg ki nem mész külföldre. Nem vicc, Olaszországban és göröghonban a nagyobb városokban nagy átlagban annyira igénytelenek, hogy az valami elképesztő. Málló vakolat és szarul lemeszelt házak tömkelege. Igen, Bp-n is vannak omladozó épületek, de arányaiban kisebb a dolog. Nekem úgy tűnik, hogy az átlagmagyar sokkal igényesebb háza kinézetére, mint akár egyes nyugati-európai országokban is. A cimbin ledöbbent, hogy pl. Párizs mennyire ilyen és azon felül mennyire koszos...
  • Ulvar
    Nem értem mi bajod a mai Budapesttel.
  • robgros
    Pedig 70 év eltelt azóta....
  • kissssss
    ma se néz ki sokkal jobban...
  • ximix #10237
    Csoda Skoda
    V-2 DE
    V-2 USA
  • ximix #10236
    Budapest, Budapest, te csodás

• RatBaG #10235
    A P-47 of the 64th Fighter Squadron, while on a mission to Milan, struck the ground during a low level strafing run. Despite the damage, the pilot managed to fly 150 miles home to Grosseto.

• Freeda Krueger
    Élményrombolók arrafele...
    itten

Utoljára szerkesztette: Freeda Krueger, 2015.04.27. 18:05:14
  • [NST]Cifu
    Azért kivágott oldalpáncélzattal nem kicsit kabrió életérzés lehet vezetni... :)
  • Freeda Krueger
    Igen,ezért is nagy öröm minden ilyen felújitás.
  • millerius
    Csak egy baj van a mozgóképes felújítással, hogy jól néz ki az árcédulája is, és ezt kevesen tudják rászánni még múzeumi szinten is. :-(
  • Freeda Krueger
    Lehet,de azért csak jól néz ki egy saját magától mozgó Pershing,vagy Ferdinand.Egy Felújitott Nashorn meg ...
  • Prof William
    Talán nem is bánják, hogy csak ritkán mozognak. Egy végigharcolt háború után már igazán megérdemlik a pihenést. :)
  • Freeda Krueger

Érdekes lehet egy múzeumi jármű élete,alkatrész csak itt ott,időnként átfestés,a felújitása ,esetleg mozgóképesre az már maga a csoda.
    Utoljára szerkesztette: Freeda Krueger, 2015.04.27. 13:54:25
  • Pluskast
    Köszi az infót! Így már érthető :)
  • fonak
    Itt azt írják, hogy ez egy J és nem eredeti a lövege.
  • molnibalage83
    Olyan, mintha egy Pz II 20 milis lövege lenne rajta. Viszont gyors képkereséssel E változatról nagyon hasonló arányú képeket találtam...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.27. 09:33:09
  • Pluskast
    Hmm enek a Pz III.-nak érdekes a lövege. Ez valamilyen sosem létezett összetákolt típus? Ilyen felépítménnyel nem tudom, hogy lehet ilyen pici löveg. Ha ez L vagy J variáns akkor annak a lövegnek nagyobbnak kellene lenni nem?
  • Ulvar
    Adóm 1%-át megkapják a restaurálók ha vezethetem és lőhetek vele :D