785
Minden jöhet, ami vele kapcsolatos, de főleg ftp-k:)
-
#364 Én meg nem bírtam ki , hogy le ne töltsem magát a filmet és meg ne nézzem így a játék után . -
#363 Ugynezki hounap jelenik meg a final:) Nekem itt ul a gepemen ez a hulye nuke valtozat de halistennek kibirtam hogy ne jaccam :) Meg egy nap!!! -
Viking #362 Megoldás: körülnézel, meg piszkálsz minden biz-bazt, és jéé, sikerülni fog... Hogy a jó fészkes fenében van az, hogy mi továbbjutottunk és te nem tudsz? Vagy mi vagyunk valami hatalmas intelligenciával megáldva, vagy valaki itt nagyon béna... Ajánlom amúgy, hogy elöbb nézz körül aztán írj be a fórumba, mer' egyrészt ha mindent megkérdezel azzal a játék kapásból értelmét is veszti, másrészt én pl ezen a részen spec még nem is gondolkodtam, csak mentem előre... -
dev!l #361 bazdmeg tudom hol van csaj nemtudok bejutni mert zarva van az a kkurva ajto!!!!!!!! ahelyett hogy itt lamazol inkabb segitenel te faszfej............... -
#360 Kössz ... akkor nem maradtam le semmiről .Mindenesetre a kimentéseket megtartom , majd a FINAL verzióban megnézem én is .
Ez a game megér egy cd-t , hogy berakjam majd a gyűjteményembe . :) -
#359 Nincs igazán végső anim, miután a helikopterrel kinyírtátok azt a dögöt van még egy-két sor duma és elrepültök, ennyi. A végét mondjuk nem nagyon értettem, hogy ki az a figura aki vezeti a drótmadarat... -
#358 Pont nekem is ez a probléma !!!
Ez amúgy már a vége lenne ?! Ez az utolsó a főszörny ?!
HMUDA ... LACC , ugyan mondjátok már el , hogy mi a végső anim ha már én nem láthatom . -
BIG STAR #357 Szerintem a végét járom a játékna egy helikopterból lövöm a szép kb 50m-es csufságot csak az a baj,hogy a játék kilép a windowsba(98) Microsoft Visual C+ problémával. Lehet hogy a játéknak patch kell,de lehet hogy Format c: kell. -
#356 Kétfajta lángszóró van, én a nagyobbat használtam. Épp csak kikukucskáltam a ládák mögül. -
#354 Hát nehezen lehet más verzió, mivel eddig csak a béta van kint. Én pont eltaláltam azt a pontot, ahol én elérem lángszóróval (FPS nézetben), de ő nem tud megütni. -
Irvine #353 Mielőtt bemész a szörnyhöz, a nagy terem egyik sarkában van sok naplam gránát, de csak úgy tudsz hozzájuk férni, ha odadobsz egy gránátot. Bemész a szörnyellához, pirosra lövöd, majd beállsz úgy hogy ne érjen el a szörny és ne is sebződj a naplamgránáttól, rádobálod és rohanhatsz a liftbe -
#351 Én csak símán beálltam úgy a ládák mellé, hogy én elértem, de ő engem nem. Onnan pár shotgun lövésre piros lett és onnan már csak elő a lángszórót és jóccakát. -
#350 Hát nem tudom nekem simán ment.(leszámítva, hogy 8 medikitem bánta).Próbáld meg:
-FPS nézetben perzselni(RightShift)
-Megfelelő távolságból
-mozgasd a célkereszted, lehet hogy nem mindenhol gyullad meg(én a alapvetően testre lőttem, de ilyen célkeresztmozgatós módszerrel)
Tudom, hogy nem mondtam újat, de lehet, hogy itt van valahol a hiba. -
#348 Van a főszörny mellett egy kapcsoló, ami áramot nyom bele.Ettől ugyan nem hal meg, de egy pár másodpercre lekókad akkor adjál neki.
A bejárati ajtónál van egy olyan javitani való akármi, ezt még javítsd meg, különben (szerintem) nem fog működni a kapcsoló. -
Viking #346 Nemigaz ember ne legyél már ilyen béna bazz... Nézz körül aztán kérdezz, különben igencsak erősen lámának fog nézni itten mindenki... -
dev!l #345 hogy kellmegszerezni a 3 medkit csomagot vagy mi a gecit? asszem a 3. palya :) -
Irvine #344 Napi 2óra gamma nem jelent állandót. Vitát ezért ne nyissunk! -
Irvine #342 Na én is nekiestem 2nap alatt lenyomtam a gammát Normál fokozaton (5óra teljes játékidő). Jó meg szép meg minden, de bennem maradandó nyomot nem hagyott (béta). Kicsit olyan mintha Fél-Életet és a Resident Evilt összegyúrták volna. Pixel shader, bump map stb. miatt a hangulata eléggé ottvan.
Segítek: Második főszörny asszem az, amelyik az első is csak ez egy dobozokkal körülvett vasrácsban van. Én úgy csináltam, hogy az előtte lévő nagy teremben felvettem jó sok naplam gránátot, bementem a szörnyhöz sotival kilyugattam, majd naplammal megszórtam, oszt jóestét -
#340 Beállsz úgy a láda mellé, hogy te lőhesd, de ő ne érjen el. -
#339 Sziasztok!!!
Hat eleg ritkan kerulok gep ele, de amikor igen tuti, hogy a Thinget viszem :)))
Szoval megint elakadtam. (a valtozatossag kedveert:))
Tehat csak annyi, hogy hogy kell kinyirni a 2. foellent?
A segitsegekert elore is KOSZIKE!!! -
#337 No sikerült megy über a game! aki letolta kb. milye hosszú. mert nem olyan nehéz... első ránézésre -
#336 KÖSZÖNÖM! Bocs a bénázásért de nem tudtam! Most már tudom és ha valaki majd segítséget kér én is tudok majd segíteni! Tényeg kösz!
CSő -
#335 Egyszerűen image fileként kell kiírni.Mondjuk a Nero az egyik legjobb.Belemész a file menübe cd-kép(image) írás-t kiválasztod és egyszerűen betallózod a cue filet.Ha nem megy, átszerkezted a cue filet(nézőkében látszik), hogy jó legyen. -
#334 Nyugimár! Nem tudsz várni? Nem tudja mindenki a te óhajaidat lesni állandóan.
Amúgy fogsz egy WINISO-t, átkonvertálod ISO-ba és kiirod. -
#333 www.artworks.co.uk
DE HOGY ÍROM KI CD-RE AZT A KÉT B*SZOM FILE-T?
ME A NERO CSAK ISO-T TUD EZ MEG *.THING + *.CUE
SEGÍTSÉG! -
Árnyvadász #332 Ez a játék nézdahátam típúsú vagy FPS? -
#331 hi!
Bocs a bénázásért de hilfe kéne megint. szóval kitömörítetttem a 2 file-t: the.thing és valami.cue . na ezt hogy írjam ki cd-re? -
#330 Csak beta van még .A végleges ( Final ) is nemsokára kint lesz és azt érdemes lesz kiírni is . -
#329 Most akkor mar van The Thing full is vagy meg mindgiaz a beta verza??? -
#327 Köszi szépen! -
#326 Valszeg egy BIN-t és egy CUE-t kaptál. Használj Daemon Tools-t vagy írd ki CD-re. -
#325 Szasztok SEGÍTSÉG kéne!
Warezről lenn van a 21 rar file ki is tömörítettem de kaptam 2 file-t szóval nem tudok mit kezdeni a gammával szóval HILFE! Előre is köszi! Hi! -
#324 Rip -
#322 Én már végigjátszottam de semmi gond nem volt a végső monsternél, nem lépett ki meg hasonlók... Sőt még csak meg se sebzett de el se nagyon tudom képzelni hogy hogy tudott volna megsebezni... -
#320 HUUUUUU EMBEREK!!!
Lehet, hogy egy kicsit le vagyok maradva, es most kivetelesen segitseget sem kerek. (Lehet, hogy majd estefele :)))
Szal, tok jo helyen vagyok, amikor ezek ellen a hulye katonak es nemcsak szornyek ellen nyomulok. Nagyon cool. Vegre egy kis valtozatossag, mar kezdtem elvesziteni a bizalmamat, hogy mindig csak azok az unalmas szornyek, erre tessek most kiralysag!!!! YEAH!!! Na, megyek tovabb nyomulni, meee nem biirok magammal. :PPPPP -
#318 HAHAHAHA nagyon LOL:))
Most, hogy újra játszom, van az a rész az 5.-6. pálya, ahol a kutyafejű,sokcsápú, földből kijövő szörny van.
Bementem, rögtön átsétáltam a kijárati ajtóhoz és kimentem.A hülye meg ott vonaglott magának.Egy golyót sem lőttem ki:)) -
#317 Nagyon kedves, hogy ilyen szepen elmondtad.
DE. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy elkestel... Ugyanis, en Limbo valaszbol is tokeletesen elboldogultam. Koszi LIMBO!!!
Egyebkent abban igazad volt, hogy nem is volt olyan nehez... Csak azert kertem segitseget, mert ha nagyon nekiallok tul hamar vegigviszem. Igy sokkal tovabb tart. :)))
Na, azert telleg kosszi. csak tudod nem veszem jo neven, ha gyernek neveznek...
Na, szia! -
#316 Sztem te nem is vetted észre ezt a védelmi rendszer kapcsolós dolgot. Mert akkor nem kell már bezárni az ajtókat. Csak egyszerűbb így mint időzítgetni. Nah mindegy ez a helyes megoldás amit én írtam(legalább is a könnyebbik). -
#315 Ecsém de gyérek vagytok ilyen helyen elakadni ejnye bejnye!!!! :D Nah szóval laborban vagy először is kint sétafikál egy nagy batár szörny először ott kezdünk odamész a sarokhoz(laboron belül) majd a kamerából nézve addig vársz amíg a dög be nem fordul a sarkon(a zárt ajtó mögötti ember felé) majd gyorsan kinyitod az oldali ajtót és megjavítod a fertőtlenítő kamra elektromos zárát majd bemész(bezár ajtó) ott lesz egy gurulós polc(mindjárt az ajó mellett) oldalán egy kapcsoló ez bekapcs ezzel aktiválódik a védelmi rendszer és a szörnyikét aprítja a gépfegyver(ez feltartja de nem öli meg majd később lángszóróval nehogy már örüljön magának hogy golyóálló :D ) nah aztán bent lesz egy medic akinek van egy mp5-e rinyál hogy szerezzünk neki lőszert nem messze(már nem emlékszem hol de találsz két tárat) majd odaadod neki és mondod neki hogy kövessen(follow) majd visszamentek a laborba és a másik ajtó kapcsolóját aktiválod ott lesz egy-két kis szörnyecske :) azt a medic leaprítja majd felveszed a dobozon lévő cuccokat(ha már ott vagy :) ) és aktiválod a köv. ajtót ahol egy engineer lesz annak is mondod hogy kövessen majd vissza mentek a laboron keresztül ki a folyosóra(ahol a fertőtlenítő is van) ott az engineer megjavítja a biztonsági szoba kapcsolóját majd ott felfegyverkezel utánna deaktiválód a védelmirendszert majd lángszóróval kinyírod a dögöt... Ennyi innentől már remélem nem lesz gond(ja még annyi hogy lesz majd egy biztonsági lézer kapu amit deaktiváni kell ott a sorrend a négy kapcsolónál balról jobbra(1,4-es kapcs.) -
#312 én is éppen ott tartok ( már 3 napja )