785
Minden jöhet, ami vele kapcsolatos, de főleg ftp-k:)
  • ujedith
    ja. Ratapintottal a lenyegre
    egyebkent jo volt a film? Nincs rola valahol egy leiras? Esetleg letoltohely?
    En meg nemcsak, hogy nem lattam, hanem megcsak nem is hallottam a filmrol eddig. Kulonben a jatek nagyon jo!
  • PetruZ
    Még nem jutottam el a végéig, de érdekelne ez a helikopteres pali. Van egy tippem, hogy kicsoda: a filmben két túlélő maradt - egy néger pali, meg egy szakállas, cowboykalapos ürge, aki gépjavító és helikopterpilóta volt... Ez utóbbit játszotta Kurt Russell, a szerep neve vmi Mac... volt. Ő az?
  • skorpio7
    Az NFORCE-n én is látom mostmár , mert az isonews most nem jön be .Végre örülhet Shepi ! :)

2002-08-21 PC Game Isos The Thing (c) Vivendi 21x15 MB RAZOR1911
  • ujedith
    ezt hol olvastad???
    Tucc letoltohelyet???
    lecilecileci....
  • Crem
    Mindenki jóbarátja RazoR1911 "kiadta" nekünk!:))))
  • Crem
    Imhol egy finale...

The Thing (c) Vivendi

Date: August 21st, 2002 ³ Game Type: Action/Shooter ³
    ³ Supplier: Team Razor ³ Size: 21 x 15MB ³
    ³ Cracker: Team Razor ³ Protection: Securom
  • ujedith
    YEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
    VEGRE VEGIGVITTEM!!! :-DDD
    Mindenkinek koszi a segitseget!!!
    Koszonom az anyamnak, koszonom az apamnak, koszonom Dynamicnak, Hmudanak, Skorpionak, hogy eletukbol azt a sok idot arra pazaroltak, hogy nekem irtak segitsegeket, es vegul de nem utolsosorban koszonom MAGAMNAK es a ketszep kezemnek, no meg az eszemnek, hogy igenis voltak olyan THINGEK, amikte segitseg nelku teljesen egyedul csinaltam meg/ki. AMEN. :-D
    Szal, felreteve a hulyeseget nekem semmilyen problemam nem volt vele (kiugras winfosba, hanghibak stb.) elinditottam feltettem jacottam vele es vegigvittem. Ennyi.
    Szerintem nagy cool ez a jatek, ha a betanak nem is, de a fullnak mindenkepp ujra nekiallok es meglatom, hogy miben jobb.
    Nem akarom leloni a veget, hatha meg valaki nem jutott el odaig, de azert az meg kerdeznem ,hogy ki a franc volt az a kalapos urge a helikopiban? Es mer olyan nagy szam, hogy ugy hivjak, ahogy hivjak?

Szoval ez megvolt, most johet a MAFIA!!!!!
  • Dynamic
    Az én megoldásom elég egyszerű, igaz kb. 30-adikra jöttem rá.Nagyon közel kell menni hozzá(relatíve 1-2 méter) és folyamatosan, megállás nélkül körözni körülötte, közben nyílván lőni, mint az idegbeteg.Egyszerűen nem tud hozzád érni .Ha messze mész, már jóval könnyebben el kap.
    Egy medikittet használtam el, tuti módszer.
  • djcom
    Egészen pontosan itt:
    http://www.ebgames.com/ebx/categories/products/product.asp?pf_id=218390
  • djcom
    Hát már vagy egy hete aranylemez,de a www.ebgames.com-on 20-án már megjelent!
  • ujedith
    Meg nincs fenn az isonews-on!
    Hol lattatok a finalt?
  • Hmuda
    Naná! a Nuked az csak a béta, a full meg a bolti.
  • djcom
    Elvileg ma jelent meg a game!mi különbség lehet a "nuked"és a final között?
  • ujedith
    a baratunk alhalalozott }:-D
    thx a seggiccseget ;-)
  • skorpio7
    Talán akkor nem , ha Irvine módszerét alkalmazod .Ha bármilyen gránátot , akkor tuti széttörik az üveg .Szóval gyorsnak kell lenni és szépen megégetni a barátunkat . :)
  • ujedith
    Koszi szepen!!!
    Meg fogom proszalni. Remelem kinyuvad vegre. :-)
    Egyebkent az az uvegkupolas dolog mindig kitor abbol a szarbol?
  • Irvine
    Mondjuk én mikor "felfedeztem" ezt a trükköt már hozzám sem tudott érni. (igaz 6. próbálkozás)
  • skorpio7
    Nálam is pont ez volt és szerintem a béta hibája .
  • skorpio7
    Látom egyre gondoltunk . :)
    Szóval hasonló az ötlet , shotgun-nal pirosra lőni , majd én tűzgránátot rá és már ki is nyúvadt .Csak azt a 10 medipackot sajnáltam rá , mert akármit csináltam , leguggoltam , bújtam bizony állandóan eltalált a tüskéjével .
  • skorpio7
    Ez melyik főellen ?
    Az , amelyik a tetőn keresztül tör be a szobába és van mégegy dolog egy üvegkalitkában is ?
  • Irvine
    Az amelyik a plafonból lóg ki? ÖÖÖ asszem az. Azt nagyon meg lehet szopatni . A trükk az, hogy pirosra lövöd majd nem rá hanem aláfújsz lángszóróval. A szerencsétlen meg megsül a földön égő lángoktól. Tiszta nyársonsütés fíííling . Na sok cseresznyét!
  • Sephi
    Faszkivan! Miert nem jelenik mar meg?:))) Aszem csak hihapre lesz meg vegulis... nem baj addig nyirjuk a dinokat hihe
  • ujedith
    ja bocs ez nemcsak Skorpionak szolt.
    De ha tud akkor segithet :-)
  • ujedith
    Hi Everybody!!!
    Szoval, haladok, haladok, lassan, lassan... :-)
    Most eppen azzal a franya 3. Foellennel kuzdok, de csak nem akar megdogelni az a mucsok. :-)
    Ti hogyan oltetek meg? Tuttok valami jo trukkos megoldast a legyalazasara? Leci HELP!!!
  • Irvine
    Ott pedig csak a nyúlcipőt kell felvenni . Felfutsz, 2szörnyet megsütöd, majd be a csatiba. Csati végén vagy egyenként felcsalogatod a szörnyeket és ropogósra sütöd, vagy berohansz a liftbe és a "dolgok" meg csak néznek ki a búrájukból.
  • EmThor
    Sniper puska asszem fenn a toronyban de figyelj mert záródnak a hangárok addig be kell csukni (shift + w a nagyítás)
  • EmThor
    igen nekem se volt ott hang amikor a csóka dobálja rám a gránátokat meg a következő 2 párbeszéd sem volt utána oks.
    DE normálba bazi nehéz ,ott tartok hogy ki kell szökni egy komplexumból robban ki minden meg jön 2 katona 2 monszta aztán szellőző aztán 3 monszta... cheat? örökélet? életerőpakk cheat?
  • Sephi
    Hey! 21 -edike van es meg mindig nincs kint a full! Ha ember en orulok bele! Agyak man ki:) Mutkor a jobb jatekokat mar egy nappal a megjelenes elott ki voltak adva ezek meg nem kepesek eszt megcsinalni! AAAA! :))
  • skorpio7
    Szólj nyugodtan , ha van még valami , mert most még frissiben eszemben vannak a pályák és tudok segíteni .
  • skorpio7
    Itt egy trainer ( hátha ez nem gagyi szar ) , ami az alábbi címről tölthető .

http://www.cheathappens.com/showcheat.asp?ID=11338
  • skorpio7
    Ja igen ... én megmentettem az EÜ katonát , így végig tudott eü csomagokkal gyógyítani , persze nem árt ha adunk neki egy fegyvert is .Sajna idővel dolog lett belőle , szóval vele is vigyázni kell , de segít ameddig lehet a lejutásban .
  • skorpio7
    Hát tényleg elég ügyi(etlen) lehetsz . :)
    Tehát a tanácsom a következő ... ha sikerült lejutnod a "téglatest aljára" , akkor egy olyan szobába jutsz be , ahol mind a 4 sarokban van automata ágyú .Itt életveszélyes a kilövésükkel bajlódni , mivel egyszerre 4-et kizárt , hogy elintézel , másrészt meg ha csak néha-néha nyitod ki az ajtót , hogy legalább a szemközti távoli gépágyúkat elintézd , bizony hátra is kell nézned mert azok az átkozott "pókdologok" az utolsónak elhagyott holtestből állandóan zaklatni fognak .
    Mit kell akkor tenni ?
    Ha jobban megfigyelted , akkor a szoba jobb oldalán van egy kis őrhelység ... szóval gyorsan be oda és a kapcsolóval leállítani a szemközti ágyúkat , DE !!! vigyázz , mert a bejövő oldaliak ezután is működni fognak és belátnak az őrhely ablakán is , szóval csak óvatosan .
    Ha ez megvolt ( azt hiszem , hogy itt van egy mentési pont éppen , de ha nem , akkor a következő bódéban ) , nyisd ki az ajtót , gyorsan lépj hátra és lődd szét a nyitott ajtón keresztűl a faládát , ami megakadályozza , hogy a fémládákhoz odaszaladj .
    Ha ezzel is megvoltál , akkor ajtón gyorsan ki és guggolj a ládák mögé , így még mielőtt a bejárati ajtó fölötti ágyúk bekapcsolnak , te már fedezékben is vagy .Ajánlom neked ezután , hogy lődd szét a bal és jobb oldalon található 2 rácsot fent és rohanj vissza az őrhelységbe .Az automata gépágyúk pedig elintézik a mocsok "dolgokat" ... ha minden elhalkult , újra bújj a fémládák mögé .Pont veled szemben lesz a 2 kikapcsolt ágyú és balra a falon 1 kapcsoló DE !!! most még ne nyúlj hozzá , mert csak ezzel pont aktiválod a szemben lévőket .Szóval mostmár könnyűszerrel ( mivel közel vannak ) lődd szét ezt a 2-őt , majd most óvatosan guggolva menj a kapcsolóhoz és ... mostmár nyugodtan felállhatsz , mert a bejárati ajtó fölötti ágyúkat deaktiváltad .Remélem érthető voltam és további jó játékot , mert ez az bizony . :)
  • Viking
    Nemtom hol vagy, de egy tipp: a géppuskákákat le lehet lőni is...
  • Hmuda
    Tuti.
  • skorpio7
    Szerintem csak a béta ISO-nakk örül ennyire , mivel én sem látom még sehol a FINAL verziót .
  • Hmuda
    Lécci áruld már el, hogy honnan van a fullod, mert én az isonewson még mindig csak a nuke-ot látom.
  • ayden
    hát nekem már megvan a full és nagyon tuti, ripnek idáig inkább nem álltam neki de asszem most beindul a hentelés.
    a két verzió között van 100MB különbség szóval tuti raktak bele még pár finomságot.
    (vagy csak kibővitették egy 100MBos peccsel:D)
  • skorpio7
    nem olyan biztos az ... ha az időeltolódást nézem , akkor még van bőven a mai napból és késő éjszaka nyugodtan kint lehet már a neten a FINAL verzion .
    Csak legyél persze türelemmel , ha mégsem így lesz . :)
  • Sephi
    Nah meg nem jelent meg a fracba... akkor csak hounap fog... :)
  • skorpio7
    Privát ftp-ről .