785
Minden jöhet, ami vele kapcsolatos, de főleg ftp-k:)
  • ujedith
    hi Lazarus!!!
    Te nem tudnal ellatni valami jo tanaccsal a #304-es uzenetemmel kapcsolatban? PlIIIZZZ!!!
    KOSZI!
  • Lazarus
    Conienak nincs :)
  • ujedith
    MEEEEGVAAAAAAN AAAAAA JOOOOOGSIIIIIIMMMMM!!!!!!!!!
    YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
    Most ertesitettek!!!!!!
  • ujedith
    :DDDDDDDD
  • Lacc
    :DDDD
  • Lazarus
    :D
  • ujedith
    Szia-sztok!!!
    NA, vegre atjutottam egy par nehez es durva csatan, es most megint egy jo kis leakadast kozvetitek nektek, hatha tud valaki egy jo megoldast.
    Tehat: Itt egy fordulopont kovetkezett be a jatekban, ugyanis elkerultem valami laborba es elvettek minden cuccomat. Aki mar eljutott idaig, vagy mar tul ment ezen, az biztosan tudja, hogy hol vagyok ezert nem is reszletezem tovabb. Szoval itt vagyok ennek a palyanak az elejen. Hogyan lehetene a legjobban atjaccani azokat a ronda THING-eket? Hol lehet fegyvert szerezni? Hogy kell kinyirni azt a bazi nagy dogot?
    Tudom sok a kerdes, de egy ugyes felelettel mindegyikre adhato valasz. Es az leci ne az legyen, hogy NEMTOM. koszi. :)))
    Na, szoval ezeket szeretnem tudni, remelem akad valaki aki tud segiteni, elore is nagyon kszonom. :)
    (Egyebkent bocs, hogy ilyen soxor kialtok HELP-et, nem vagyok azert olyan bena, csak ez a jatek olyan jo, hogy nem vihetem at ropke 4-5 oracska alatt. :)))
  • dev!l
    oks megnezem de most megyek megnezem a cobra 11-t :)))))))))) majd utana jovok meg helpert :F
  • Lazarus
    az ajtó mellett
  • Lazarus
    a kamera mögött
  • dev!l
    hol van ott tabla? ;)
  • Lazarus
    akarom mondani táblára a kamerával :P
  • dev!l
    mejik cetlire? :)))))
  • Lazarus
    a monitorral közelits rá a cetlire
  • dev!l
    a masodik palyan mit kell csinalni? adtam a niggernek fegyvert aztan van 1 kodos ajto azon nem tudok bemenni meg kinn van egy ajto oldalt amire ra van esve egy fa es ott sse lehet bemenni. Help :)
  • Pieces
    Lovom a 4. fogenyat ahogy kell es eccercsak kinn talalom magam a windowsba.Az egesz game alatt nem volt semmi rendelenesseg.3x megcsinalta es mar unom.Mennyi van meg ezutan a jatekbol?
  • Lacc
    ill. nem Fr hanem De :))
  • Lacc
    Fr én tudok :DD
  • skorpio7
    Hát a vízalatti laboratórium lenne ez , és ha emlékszel még arra , amikor először léptél be ide és ki is néztél az első ablakon , akkor némi bugyborékolás zajlott le ott .Szerintem a jégben elég nehéz a buburékoknak haladni .
  • Lacc
    Nekem nem volt annál a résznél semmi problémám, egyszerűen megnyomtam az össze gombot, kinyílt az összes ajtó, bementem és kiirtottam mindent a dokinak semmi baja sem volt mikor odaértem... De lehet hogy csak mákom volt. Amúgy az vízalatt van? Mert én nem tudtam eldönteni, szerintem jég :D
  • skorpio7
    Hát ezt jól elszúrtad !
    A kamerák azért vannak , hogy szépen körbenézz és ha figyelmes vagy , akkor láthatod hogy mennyi nagy "dolog" és kis "dolog" is van bezárva 1-1 tartályba .Szóval amikor te kinyitod csak úgy egyszerre az összes ajtót , akkor sikeresen ráküldöd a szörnyeket szegény dokira .Csoda hogy fegyver nélkül nincs is esélye életben maradni ?!?
    Nézd meg , hogy melyik ajtónyitó gomb melyik tartály ajtaját nyitja ( a kamerákkal ráközelítva szépen látható ) és haladjál szép sorban mindegyikben megölve a szörnyeket .
  • Hmuda
    Próbáld ki, hogy azt nem nyitod, ka, amelyikben a doki van, csak akkor, ha már a Dolgok is kihaltak.
  • Hmuda
    Nekem ezt még nem írta. Szépen kinyitottam mind, majd kinyírtam a monstákat és kész.
  • ujedith
    Most ott vagyok ahol ki kell szabaditani az a doktort. Vannak azok a vizalatti tartalyok, es azoknak az ajtajait kell nyitogatni kinyitom az osszeset, de nekem egy ido utan kiirja, hogy a doktor meghalt es igy vege a kuldetesnek. Mit kell ott csinalni? Gyorsnak kell lenni, vagy van valami jobb modszer?
  • Hmuda
    Sokadik. : )))
  • Hmuda
    Semmilyen bizonyíék nem kell. : ))) Pont azért kell a C4. : )))
    Lesz eksön bőven, ne félj. : )))
    Az adrenalint meg Lacc leírta. : )
  • dev!l
    oks. thx . ti mejik palyan jartok,? :D
  • Lacc
    Akció már most lesz a 2. pályán elég, az adrenailn meg arra jó hogy megnyugtathatod vele az egyik emberedet aki beparázik.
  • dev!l
    j aigen es az adrenalin mire valo?
  • dev!l
    amugy kosszi :) ja es lesz vmi akcio is a gameba vagy csak maszkalni kell? :d
  • dev!l
    es van meg egy olyan duma hogy kell vmi bizonyitek avgy mi a hullakrol vagy mi a geci :)
  • Hmuda
    Menj vissza oda, ahonnan a C4-et felszedted és menj be a fákják közé. Ott van az Evac Point.
  • dev!l
    csas lenne egy kerdesem. szoval. en az elso palyan vagyok :) es nem tudok tovabb jutni lerakom a c4-t es utana semmi
    mit kell meg ott csinalni??????? plz help amigy kiraly game :)
  • Dynamic
    A full alatt az egy hete megjelent béta fullt vagyis ISO-t értettem.
  • Dynamic
    Az oprendszerem mindig elindított egy pár felesleges folyamatot(gator,SCSI kontroller stb.) ami igen lelassította a gépet.
  • Hmuda
    A full alatt a béta ISO-t kell érteni. Az igazi full még csak most van aranyon.

Az Engineer-t meg ne nyírd ki, mert egyrészt ha átváltozik, akkor addig is jó szolgálatot tesz, de ha meg átváltozott, akkor meg úgyis símán ki lehet nyírni.
  • ujedith
    En azt mondom, hogy nekem azert most nincs olyan nagyon cool gepem, megis folyik rajta a jatek es en nagyon meg vagyok vele elegedve. Nem mondom, azert volt egy-ket bug benne, de ez olyan jelentektelen, a jatek hangulatahoz kepes, hogy szinte eszrevehetetlen...
    Dynamic: Honnet szedted le a full-t? Mar megjelent?

Es volna egy kerdesem:
    Most ott vagyok, hogy a lent emlitett meszarlason tul estem, kinyirtam az elso foellent, es az utana kovetkezo palya elejen lett egy emberem (egy enginer). A kerdesem a kovetkezo: Az az emberke at fog valtozni? Erdemes kinyirni, miutan elvegezte a dolgat, vagy nem?
  • Hmuda
    És mi lassított?
  • Hmuda
    Hm. Több mint furcsa. Ezek szerint a RIP jobb mint az ISO? Ilyet még nem láttam. : )))
  • Dynamic
    Végre(talán) rájöttem mi lassítja a gépemet.Eddig 640*480-ban is igen keményen beszaggatott, pedig a konfigomnak bőven bírnia kellett volna. Most már jelentősen javult a helyzet, úgyhogy már én is kezdem igen erősen élvezni a játékot:)