The Thing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az amelyik a plafonból lóg ki? ÖÖÖ asszem az. Azt nagyon meg lehet szopatni . A trükk az, hogy pirosra lövöd majd nem rá hanem aláfújsz lángszóróval. A szerencsétlen meg megsül a földön égõ lángoktól. Tiszta nyársonsütés fíííling . Na sok cseresznyét!
Sephi
Faszkivan! Miert nem jelenik mar meg?😊)) Aszem csak hihapre lesz meg vegulis... nem baj addig nyirjuk a dinokat hihe

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ujedith
ja bocs ez nemcsak Skorpionak szolt.
De ha tud akkor segithet :-)

ujedith
Hi Everybody!!!
Szoval, haladok, haladok, lassan, lassan... :-)
Most eppen azzal a franya 3. Foellennel kuzdok, de csak nem akar megdogelni az a mucsok. :-)
Ti hogyan oltetek meg? Tuttok valami jo trukkos megoldast a legyalazasara? Leci HELP!!!

Ott pedig csak a nyúlcipõt kell felvenni . Felfutsz, 2szörnyet megsütöd, majd be a csatiba. Csati végén vagy egyenként felcsalogatod a szörnyeket és ropogósra sütöd, vagy berohansz a liftbe és a "dolgok" meg csak néznek ki a búrájukból.
EmThor
Sniper puska asszem fenn a toronyban de figyelj mert záródnak a hangárok addig be kell csukni (shift + w a nagyítás)

EmThor
igen nekem se volt ott hang amikor a csóka dobálja rám a gránátokat meg a következõ 2 párbeszéd sem volt utána oks.
DE normálba bazi nehéz ,ott tartok hogy ki kell szökni egy komplexumból robban ki minden meg jön 2 katona 2 monszta aztán szellõzõ aztán 3 monszta... cheat? örökélet? életerõpakk cheat?

Sephi
Hey! 21 -edike van es meg mindig nincs kint a full! Ha ember en orulok bele! Agyak man ki😊 Mutkor a jobb jatekokat mar egy nappal a megjelenes elott ki voltak adva ezek meg nem kepesek eszt megcsinalni! AAAA! 😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

skorpio7
Szólj nyugodtan , ha van még valami , mert most még frissiben eszemben vannak a pályák és tudok segíteni .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Itt egy trainer ( hátha ez nem gagyi szar ) , ami az alábbi címrõl tölthetõ .

http://www.cheathappens.com/showcheat.asp?ID=11338

skorpio7
Ja igen ... én megmentettem az EÜ katonát , így végig tudott eü csomagokkal gyógyítani , persze nem árt ha adunk neki egy fegyvert is .Sajna idõvel dolog lett belõle , szóval vele is vigyázni kell , de segít ameddig lehet a lejutásban .

skorpio7
Hát tényleg elég ügyi(etlen) lehetsz . 😊
Tehát a tanácsom a következõ ... ha sikerült lejutnod a "téglatest aljára" , akkor egy olyan szobába jutsz be , ahol mind a 4 sarokban van automata ágyú .Itt életveszélyes a kilövésükkel bajlódni , mivel egyszerre 4-et kizárt , hogy elintézel , másrészt meg ha csak néha-néha nyitod ki az ajtót , hogy legalább a szemközti távoli gépágyúkat elintézd , bizony hátra is kell nézned mert azok az átkozott "pókdologok" az utolsónak elhagyott holtestbõl állandóan zaklatni fognak .
Mit kell akkor tenni ?
Ha jobban megfigyelted , akkor a szoba jobb oldalán van egy kis õrhelység ... szóval gyorsan be oda és a kapcsolóval leállítani a szemközti ágyúkat , DE !!! vigyázz , mert a bejövõ oldaliak ezután is mûködni fognak és belátnak az õrhely ablakán is , szóval csak óvatosan .
Ha ez megvolt ( azt hiszem , hogy itt van egy mentési pont éppen , de ha nem , akkor a következõ bódéban ) , nyisd ki az ajtót , gyorsan lépj hátra és lõdd szét a nyitott ajtón keresztûl a faládát , ami megakadályozza , hogy a fémládákhoz odaszaladj .
Ha ezzel is megvoltál , akkor ajtón gyorsan ki és guggolj a ládák mögé , így még mielõtt a bejárati ajtó fölötti ágyúk bekapcsolnak , te már fedezékben is vagy .Ajánlom neked ezután , hogy lõdd szét a bal és jobb oldalon található 2 rácsot fent és rohanj vissza az õrhelységbe .Az automata gépágyúk pedig elintézik a mocsok "dolgokat" ... ha minden elhalkult , újra bújj a fémládák mögé .Pont veled szemben lesz a 2 kikapcsolt ágyú és balra a falon 1 kapcsoló DE !!! most még ne nyúlj hozzá , mert csak ezzel pont aktiválod a szemben lévõket .Szóval mostmár könnyûszerrel ( mivel közel vannak ) lõdd szét ezt a 2-õt , majd most óvatosan guggolva menj a kapcsolóhoz és ... mostmár nyugodtan felállhatsz , mert a bejárati ajtó fölötti ágyúkat deaktiváltad .Remélem érthetõ voltam és további jó játékot , mert ez az bizony . 😊

Nemtom hol vagy, de egy tipp: a géppuskákákat le lehet lõni is...

Hmuda
Tuti.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

skorpio7
Szerintem csak a béta ISO-nakk örül ennyire , mivel én sem látom még sehol a FINAL verziót .

Hmuda
Lécci áruld már el, hogy honnan van a fullod, mert én az isonewson még mindig csak a nuke-ot látom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ayden
hát nekem már megvan a full és nagyon tuti, ripnek idáig inkább nem álltam neki de asszem most beindul a hentelés.
a két verzió között van 100MB különbség szóval tuti raktak bele még pár finomságot.
(vagy csak kibõvitették egy 100MBos peccsel😄)

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

skorpio7
nem olyan biztos az ... ha az idõeltolódást nézem , akkor még van bõven a mai napból és késõ éjszaka nyugodtan kint lehet már a neten a FINAL verzion .
Csak legyél persze türelemmel , ha mégsem így lesz . 😊

Sephi
Nah meg nem jelent meg a fracba... akkor csak hounap fog... 😊

skorpio7
Privát ftp-rõl .

skorpio7
Én meg nem bírtam ki , hogy le ne töltsem magát a filmet és meg ne nézzem így a játék után .

Sephi
Ugynezki hounap jelenik meg a final😊 Nekem itt ul a gepemen ez a hulye nuke valtozat de halistennek kibirtam hogy ne jaccam 😊 Meg egy nap!!!

Megoldás: körülnézel, meg piszkálsz minden biz-bazt, és jéé, sikerülni fog... Hogy a jó fészkes fenében van az, hogy mi továbbjutottunk és te nem tudsz? Vagy mi vagyunk valami hatalmas intelligenciával megáldva, vagy valaki itt nagyon béna... Ajánlom amúgy, hogy elöbb nézz körül aztán írj be a fórumba, mer' egyrészt ha mindent megkérdezel azzal a játék kapásból értelmét is veszti, másrészt én pl ezen a részen spec még nem is gondolkodtam, csak mentem elõre...

bazdmeg tudom hol van csaj nemtudok bejutni mert zarva van az a kkurva ajto!!!!!!!! ahelyett hogy itt lamazol inkabb segitenel te faszfej...............
skorpio7
Kössz ... akkor nem maradtam le semmirõl .Mindenesetre a kimentéseket megtartom , majd a FINAL verzióban megnézem én is .
Ez a game megér egy cd-t , hogy berakjam majd a gyûjteményembe . 😊

Lacc
Nincs igazán végsõ anim, miután a helikopterrel kinyírtátok azt a dögöt van még egy-két sor duma és elrepültök, ennyi. A végét mondjuk nem nagyon értettem, hogy ki az a figura aki vezeti a drótmadarat...
skorpio7
Pont nekem is ez a probléma !!!
Ez amúgy már a vége lenne ?! Ez az utolsó a fõszörny ?!
HMUDA ... LACC , ugyan mondjátok már el , hogy mi a végsõ anim ha már én nem láthatom .

Szerintem a végét járom a játékna egy helikopterból lövöm a szép kb 50m-es csufságot csak az a baj,hogy a játék kilép a windowsba(98) Microsoft Visual C+ problémával. Lehet hogy a játéknak patch kell,de lehet hogy Format c: kell.
Hmuda
Kétfajta lángszóró van, én a nagyobbat használtam. Épp csak kikukucskáltam a ládák mögül.

Hmuda
Hát nehezen lehet más verzió, mivel eddig csak a béta van kint. Én pont eltaláltam azt a pontot, ahol én elérem lángszóróval (FPS nézetben), de õ nem tud megütni.

Mielõtt bemész a szörnyhöz, a nagy terem egyik sarkában van sok naplam gránát, de csak úgy tudsz hozzájuk férni, ha odadobsz egy gránátot. Bemész a szörnyellához, pirosra lövöd, majd beállsz úgy hogy ne érjen el a szörny és ne is sebzõdj a naplamgránáttól, rádobálod és rohanhatsz a liftbe
Hmuda
Én csak símán beálltam úgy a ládák mellé, hogy én elértem, de õ engem nem. Onnan pár shotgun lövésre piros lett és onnan már csak elõ a lángszórót és jóccakát.

Dynamic
Hát nem tudom nekem simán ment.(leszámítva, hogy 8 medikitem bánta).Próbáld meg:
-FPS nézetben perzselni(RightShift)
-Megfelelõ távolságból
-mozgasd a célkereszted, lehet hogy nem mindenhol gyullad meg(én a alapvetõen testre lõttem, de ilyen célkeresztmozgatós módszerrel)

Tudom, hogy nem mondtam újat, de lehet, hogy itt van valahol a hiba.
Dynamic
Van a fõszörny mellett egy kapcsoló, ami áramot nyom bele.Ettõl ugyan nem hal meg, de egy pár másodpercre lekókad akkor adjál neki.
A bejárati ajtónál van egy olyan javitani való akármi, ezt még javítsd meg, különben (szerintem) nem fog mûködni a kapcsoló.
Nemigaz ember ne legyél már ilyen béna bazz... Nézz körül aztán kérdezz, különben igencsak erõsen lámának fog nézni itten mindenki...

hogy kellmegszerezni a 3 medkit csomagot vagy mi a gecit? asszem a 3. palya 😊
Napi 2óra gamma nem jelent állandót. Vitát ezért ne nyissunk!
Na én is nekiestem 2nap alatt lenyomtam a gammát Normál fokozaton (5óra teljes játékidõ). Jó meg szép meg minden, de bennem maradandó nyomot nem hagyott (béta). Kicsit olyan mintha Fél-Életet és a Resident Evilt összegyúrták volna. Pixel shader, bump map stb. miatt a hangulata eléggé ottvan.
Segítek: Második fõszörny asszem az, amelyik az elsõ is csak ez egy dobozokkal körülvett vasrácsban van. Én úgy csináltam, hogy az elõtte lévõ nagy teremben felvettem jó sok naplam gránátot, bementem a szörnyhöz sotival kilyugattam, majd naplammal megszórtam, oszt jóestét
Hmuda
Beállsz úgy a láda mellé, hogy te lõhesd, de õ ne érjen el.

ujedith
Sziasztok!!!
Hat eleg ritkan kerulok gep ele, de amikor igen tuti, hogy a Thinget viszem 😊))
Szoval megint elakadtam. (a valtozatossag kedveert😊)
Tehat csak annyi, hogy hogy kell kinyirni a 2. foellent?
A segitsegekert elore is KOSZIKE!!!

EmThor
No sikerült megy über a game! aki letolta kb. milye hosszú. mert nem olyan nehéz... elsõ ránézésre

EmThor
KÖSZÖNÖM! Bocs a bénázásért de nem tudtam! Most már tudom és ha valaki majd segítséget kér én is tudok majd segíteni! Tényeg kösz!
CSõ

Dynamic
Egyszerûen image fileként kell kiírni.Mondjuk a Nero az egyik legjobb.Belemész a file menübe cd-kép(image) írás-t kiválasztod és egyszerûen betallózod a cue filet.Ha nem megy, átszerkezted a cue filet(nézõkében látszik), hogy jó legyen.
Hmuda
Nyugimár! Nem tudsz várni? Nem tudja mindenki a te óhajaidat lesni állandóan.

Amúgy fogsz egy WINISO-t, átkonvertálod ISO-ba és kiirod.

EmThor
www.artworks.co.uk
DE HOGY ÍROM KI CD-RE AZT A KÉT B*SZOM FILE-T?
ME A NERO CSAK ISO-T TUD EZ MEG *.THING + *.CUE
SEGÍTSÉG!

Ez a játék nézdahátam típúsú vagy FPS?
EmThor
hi!
Bocs a bénázásért de hilfe kéne megint. szóval kitömörítetttem a 2 file-t: the.thing és valami.cue . na ezt hogy írjam ki cd-re?

skorpio7
Csak beta van még .A végleges ( Final ) is nemsokára kint lesz és azt érdemes lesz kiírni is .

Sephi
Most akkor mar van The Thing full is vagy meg mindgiaz a beta verza???

EmThor
Köszi szépen!