785
Minden jöhet, ami vele kapcsolatos, de főleg ftp-k:)
-
#457 mennyel meg egy darabig, aztan talalsz egy magnoszalagfelvevointegraltaramkorokkelkituzdeltbigyot es majd ott tucc menteni. -
#455 Siman nyomjal ra egy entert a english.pak ra es latod ott mi van? nah aszt mindet rakd bele a data konyvtarba es asztan turuld le a english.pak ot! tegy ugy a masik ketto .pak filall is! Csomagold ki mi van benne es asztan turuld!
Nekem megy es igy hangal mindgyart massab a jatek :) Most mar ertem miert maradt egyedul a pasi :) -
#454 OK !
Megtaláltam .Sajnos a patch felrakása után is rossz a végintró , de hát ez ellen nem tudok mit tenni .Na mindegy ... azt hiszem , hogy ez a legkevesebb , amit veszíthetek .
Mostmár csak arra lennék kíváncsi , hogy akinek ment , milyen oprendszer volt fent .Ha jól tudom , akkor LACC xp-t használ , szóval lehet , hogy ott nincs ilyen gond . :) -
#453 Sephi !
Milyen címen van a gamecopyworld-ön az a sound fix ? -
#451 hihe aszt nem tudom -
#449 mit? -
#447 koc:) -
#446 hade ezek hulyek? akkor ez vegulis tenyelg nem a final bazz
ugyertem hogy van az hogy a masodik misio vegenel pasival rohanok ki az ajton es mire kezodik a harmadik mar pasi eltunt es a foszereplo egyedul rohangal a hoban... -
#445 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
Irvine #444 A *.pak fájlt egy sima winzippel kitömöríted, majd törlöd. (mivel a kitömörítés után már nincs szükséged erre a file-ra) -
#443 Ok you dont need to use the Sound Fix patch , just install your Razor copy and crack it ,then extract the english.pak in the same folder then delete the english.pak file after.That works , you get speech after the 2nd level.
Nah eszt irta a csavo es elitolag masoknal ment is de en nem ertem hogy hova kell masolni es miert kell asztan (es honnan) turulni.. -
#442 Ha! Nah szal atneztem par kulfoldi forumot es megvan a megoldas.
Amikor az infinity kihozta a jatekot kiderult hogy elcsortak a a cracket. Erosen alitjak hogy a jetek nem beta es sajnos a razor isoja is a masodik missibfejezesenel is megadodik ahang problema. Alitolag siman be kell masolni a english.pak filet oda ahol az exe van majd kitorolni... mondjuk en sem ertettem egeszen hogy mivan meg is kerdeztem es ahogy kapkk valaszt irok.
a www.gamecopyworld.com nal van az infinity isojahoz egy sound fix de nekem razor van:) -
#441 Hmmm... és már van 1.1-es patch is hozzá? -
#440 Azt irják az info-ban, hogy EGYIK SEM volt béta... -
#439 Nos ami fura hogy nekem megyen rendesen de ott ahol eppen kiderult hogy a ket masik hapekom szorny es eppen dobal valaki fentrol granattalengem az a Pierce nah ott nem halatszik mit beszelnek szal akkor ez is beta vazzeg?!? -
#438 Plusz az nforce.nl-en már ott van egy Nuke jel mellette... -
#437 Én is ezt irtam 2x is, de rám a kutya se figyelt. Legalább a tiedre reagáltak páran... :)) -
#436 En most fogok neki mert aszontam hogy inkabb aludjak elotte:) Ha az este kezdtem volna el jaj nekem nem alszok semmit:)
Remelem nem hogy nekem lefagy meg ilyenek vazz -
Cvd #435 Éjszaka itt még fent volt:
ftp://leechfrom:[email protected]:6969
Bár engem a végleges is kivágott a windowsba a helikopteres résznél ugyanúgy mint a béta. -
M.A.D. #434 Na most jött ki a full! -
#433 Kár. Csak az a gond, hogy ez már túl régi film ahhoz, hogy kirakják egy publik FTP-re. -
Lantee #432 Hmuda --> Sajna privát FTP-ről szedtem le, de szerintem hamar kint lesz valamelyik nyilvánoson is! -
#431 -
Irvine #430 Érdemes elolvasni az isonwes-on, azt amit a Razor banda írt... Ugyanis, amivel mi játszottunk az nem béta volt, hanem teljes game. Se több se kevesebb csak ez az ITY-es fiúcskák lenyúlták a Deviancetól a crakot és gyorsan kidobták a netre ( ők kevertek ezzel a béta dumával). Szal ez van -
#429 Hát ez remélhetőleg már az, mert már én is tűkön ülök mint te -
#428 nah... akko vazz ez nem a full?! -
#427 Most akkor kevésbé lesz bugos a játék, hogy a Razor törte? Mert a nyersanyag ugyanaz volt hozzá... Idézet a Razor-os infoból: "We know today that the Infinity release was not a beta. It is in fact identical to our release, except for the crack." -
#426 Márcsak azért, mert a kazaa-n nincs fent és a winmx-röl nem jön. : ((( -
#425 Miert Tressy-nek megvan?
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#424 Valaki leci irjon egy gyors ftp-t, ahova Tressy fel tudna tolteni a jatekot. koszi. -
#423 Meg tudod mondani, hogy honnan szedhető le a film? még szeretném megnézni ebben az életben. : ) -
#421 MEGJELENJT!!!!!!!!!!ahjahjahahahhaha -
moNTo #420 ott rövid életű lenne... -
#419 Fel tudnad rakni a SuperGamezre? -
MrTressy #418 ha tudok valami feltöltö helyet akkor szivesen fel dobom -
#417 NNNNNAA!!!
Az ISONEWS-ra is fel kerult.
Mostmar egy normalis letoltohely kene. :-) -
#416 Csá! A Razor-ös infoban azt irják, hogy az ITY-es release sem a béta volt már, és hogy ők is azt a verziót nyomták ki csak saját crack-el... -
#415 Az NFORCE hasonló warez hírsite , mint az ISONEWS .
2 előnye van .
Az egyik az , hogy az NFO file-okból nem szedik ki a serial-okat ( amit az ISONEWS-on jónéhányszor eltüntetnek ) , másrészt meg sokszor hamarabb frissül .
http://www.nforce.nl/
A filmet éppen a múlt héten töltöttem le egy ftp-ről , de ha valaki türelmes , akkor a WINMX-el is leszedheti . -
#414 A film a legjobb horrorfilmek egyike, John Carpenter igazi műremeke és azt kell mondani, a könyv nem jobb nála (A.D. Foster (Alien-sorozat, ...) írta). Abszolút javasolható és beszerzendő, bár fogalmam sincs, hol lehetne megtalálni.
A játék egyébként a film folytatása és a játékban sokkal több lényecske van. A filmben csak egy volt, de az is elég volt. :)
Egyébként csak érdekesség, hogy nem a Carpenter-féle Thing az alap, hanem van egy sokkal korábbi, ami még a '30-as években készült (bár mai szemmel már meglehetősen nevetséges ;) ).
-
#413 skorpio!
mi a cime az NFORCE-nak? egyaltalan miaz?