The Thing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ok you dont need to use the Sound Fix patch , just install your Razor copy and crack it ,then extract the english.pak in the same folder then delete the english.pak file after.That works , you get speech after the 2nd level.

Nah eszt irta a csavo es elitolag masoknal ment is de en nem ertem hogy hova kell masolni es miert kell asztan (es honnan) turulni..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ha! Nah szal atneztem par kulfoldi forumot es megvan a megoldas.

Amikor az infinity kihozta a jatekot kiderult hogy elcsortak a a cracket. Erosen alitjak hogy a jetek nem beta es sajnos a razor isoja is a masodik missibfejezesenel is megadodik ahang problema. Alitolag siman be kell masolni a english.pak filet oda ahol az exe van majd kitorolni... mondjuk en sem ertettem egeszen hogy mivan meg is kerdeztem es ahogy kapkk valaszt irok.

a www.gamecopyworld.com nal van az infinity isojahoz egy sound fix de nekem razor van😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ch_Slater
Hmmm... és már van 1.1-es patch is hozzá?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
Azt irják az info-ban, hogy EGYIK SEM volt béta...

Sephi
Nos ami fura hogy nekem megyen rendesen de ott ahol eppen kiderult hogy a ket masik hapekom szorny es eppen dobal valaki fentrol granattalengem az a Pierce nah ott nem halatszik mit beszelnek szal akkor ez is beta vazzeg?!?

Ch_Slater
Plusz az nforce.nl-en már ott van egy Nuke jel mellette...

Ch_Slater
Én is ezt irtam 2x is, de rám a kutya se figyelt. Legalább a tiedre reagáltak páran... 😊)

Sephi
En most fogok neki mert aszontam hogy inkabb aludjak elotte😊 Ha az este kezdtem volna el jaj nekem nem alszok semmit😊

Remelem nem hogy nekem lefagy meg ilyenek vazz

Éjszaka itt még fent volt:

ftp://leechfrom:[email protected]:6969

Bár engem a végleges is kivágott a windowsba a helikopteres résznél ugyanúgy mint a béta.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Na most jött ki a full!

Hmuda
Kár. Csak az a gond, hogy ez már túl régi film ahhoz, hogy kirakják egy publik FTP-re.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda --> Sajna privát FTP-rõl szedtem le, de szerintem hamar kint lesz valamelyik nyilvánoson is!
ujedith

Érdemes elolvasni az isonwes-on, azt amit a Razor banda írt... Ugyanis, amivel mi játszottunk az nem béta volt, hanem teljes game. Se több se kevesebb csak ez az ITY-es fiúcskák lenyúlták a Deviancetól a crakot és gyorsan kidobták a netre ( õk kevertek ezzel a béta dumával). Szal ez van
Shep
Hát ez remélhetõleg már az, mert már én is tûkön ülök mint te

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sephi
nah... akko vazz ez nem a full?!

Ch_Slater
Most akkor kevésbé lesz bugos a játék, hogy a Razor törte? Mert a nyersanyag ugyanaz volt hozzá... Idézet a Razor-os infoból: "We know today that the Infinity release was not a beta. It is in fact identical to our release, except for the crack."

Hmuda
Márcsak azért, mert a kazaa-n nincs fent és a winmx-röl nem jön. : (((

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sephi
Miert Tressy-nek megvan?

😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ujedith
Valaki leci irjon egy gyors ftp-t, ahova Tressy fel tudna tolteni a jatekot. koszi.

Hmuda
Meg tudod mondani, hogy honnan szedhetõ le a film? még szeretném megnézni ebben az életben. : )

Sephi
MEGJELENJT!!!!!!!!!!ahjahjahahahhaha

ott rövid életû lenne...

ujedith
Fel tudnad rakni a SuperGamezre?

ha tudok valami feltöltö helyet akkor szivesen fel dobom

ujedith
NNNNNAA!!!
Az ISONEWS-ra is fel kerult.
Mostmar egy normalis letoltohely kene. :-)

Ch_Slater
Csá! A Razor-ös infoban azt irják, hogy az ITY-es release sem a béta volt már, és hogy õk is azt a verziót nyomták ki csak saját crack-el...

skorpio7
Az NFORCE hasonló warez hírsite , mint az ISONEWS .
2 elõnye van .
Az egyik az , hogy az NFO file-okból nem szedik ki a serial-okat ( amit az ISONEWS-on jónéhányszor eltüntetnek ) , másrészt meg sokszor hamarabb frissül .

http://www.nforce.nl/

A filmet éppen a múlt héten töltöttem le egy ftp-rõl , de ha valaki türelmes , akkor a WINMX-el is leszedheti .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

PetruZ
A film a legjobb horrorfilmek egyike, John Carpenter igazi mûremeke és azt kell mondani, a könyv nem jobb nála (A.D. Foster (Alien-sorozat, ...) írta). Abszolút javasolható és beszerzendõ, bár fogalmam sincs, hol lehetne megtalálni.
A játék egyébként a film folytatása és a játékban sokkal több lényecske van. A filmben csak egy volt, de az is elég volt. 😊
Egyébként csak érdekesség, hogy nem a Carpenter-féle Thing az alap, hanem van egy sokkal korábbi, ami még a '30-as években készült (bár mai szemmel már meglehetõsen nevetséges 😉 ).
ujedith
skorpio!
mi a cime az NFORCE-nak? egyaltalan miaz?

ujedith
ja. Ratapintottal a lenyegre
egyebkent jo volt a film? Nincs rola valahol egy leiras? Esetleg letoltohely?
En meg nemcsak, hogy nem lattam, hanem megcsak nem is hallottam a filmrol eddig. Kulonben a jatek nagyon jo!

PetruZ
Még nem jutottam el a végéig, de érdekelne ez a helikopteres pali. Van egy tippem, hogy kicsoda: a filmben két túlélõ maradt - egy néger pali, meg egy szakállas, cowboykalapos ürge, aki gépjavító és helikopterpilóta volt... Ez utóbbit játszotta Kurt Russell, a szerep neve vmi Mac... volt. Õ az?
skorpio7
Az NFORCE-n én is látom mostmár , mert az isonews most nem jön be .Végre örülhet Shepi ! 😊

2002-08-21 PC Game Isos The Thing (c) Vivendi 21x15 MB RAZOR1911

ujedith
ezt hol olvastad???
Tucc letoltohelyet???
lecilecileci....

Crem
Mindenki jóbarátja RazoR1911 "kiadta" nekünk!😊)))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Imhol egy finale...

The Thing (c) Vivendi

Date: August 21st, 2002 ³ Game Type: Action/Shooter ³
³ Supplier: Team Razor ³ Size: 21 x 15MB ³
³ Cracker: Team Razor ³ Protection: Securom

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ujedith
YEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
VEGRE VEGIGVITTEM!!! :-DDD
Mindenkinek koszi a segitseget!!!
Koszonom az anyamnak, koszonom az apamnak, koszonom Dynamicnak, Hmudanak, Skorpionak, hogy eletukbol azt a sok idot arra pazaroltak, hogy nekem irtak segitsegeket, es vegul de nem utolsosorban koszonom MAGAMNAK es a ketszep kezemnek, no meg az eszemnek, hogy igenis voltak olyan THINGEK, amikte segitseg nelku teljesen egyedul csinaltam meg/ki. AMEN. :-D
Szal, felreteve a hulyeseget nekem semmilyen problemam nem volt vele (kiugras winfosba, hanghibak stb.) elinditottam feltettem jacottam vele es vegigvittem. Ennyi.
Szerintem nagy cool ez a jatek, ha a betanak nem is, de a fullnak mindenkepp ujra nekiallok es meglatom, hogy miben jobb.
Nem akarom leloni a veget, hatha meg valaki nem jutott el odaig, de azert az meg kerdeznem ,hogy ki a franc volt az a kalapos urge a helikopiban? Es mer olyan nagy szam, hogy ugy hivjak, ahogy hivjak?

Szoval ez megvolt, most johet a MAFIA!!!!!

Dynamic
Az én megoldásom elég egyszerû, igaz kb. 30-adikra jöttem rá.Nagyon közel kell menni hozzá(relatíve 1-2 méter) és folyamatosan, megállás nélkül körözni körülötte, közben nyílván lõni, mint az idegbeteg.Egyszerûen nem tud hozzád érni .Ha messze mész, már jóval könnyebben el kap.
Egy medikittet használtam el, tuti módszer.
Egészen pontosan itt:
http://www.ebgames.com/ebx/categories/products/product.asp?pf_id=218390
Hát már vagy egy hete aranylemez,de a www.ebgames.com-on 20-án már megjelent!
ujedith
Meg nincs fenn az isonews-on!
Hol lattatok a finalt?

Hmuda
Naná! a Nuked az csak a béta, a full meg a bolti.

Elvileg ma jelent meg a game!mi különbség lehet a "nuked"és a final között?
ujedith
a baratunk alhalalozott }:-D
thx a seggiccseget ;-)

skorpio7
Talán akkor nem , ha Irvine módszerét alkalmazod .Ha bármilyen gránátot , akkor tuti széttörik az üveg .Szóval gyorsnak kell lenni és szépen megégetni a barátunkat . 😊

ujedith
Koszi szepen!!!
Meg fogom proszalni. Remelem kinyuvad vegre. :-)
Egyebkent az az uvegkupolas dolog mindig kitor abbol a szarbol?

Mondjuk én mikor "felfedeztem" ezt a trükköt már hozzám sem tudott érni. (igaz 6. próbálkozás)
skorpio7
Nálam is pont ez volt és szerintem a béta hibája .

skorpio7
Látom egyre gondoltunk . 😊
Szóval hasonló az ötlet , shotgun-nal pirosra lõni , majd én tûzgránátot rá és már ki is nyúvadt .Csak azt a 10 medipackot sajnáltam rá , mert akármit csináltam , leguggoltam , bújtam bizony állandóan eltalált a tüskéjével .

skorpio7
Ez melyik fõellen ?
Az , amelyik a tetõn keresztül tör be a szobába és van mégegy dolog egy üvegkalitkában is ?