785
Minden jöhet, ami vele kapcsolatos, de főleg ftp-k:)
-
#547 Igen .Mindkét változat ( ISO ), ami eddig kikerült a netre FINAL volt ( ITY , RAZOR ). -
spR #546 Van már final belőle?
-
#544 bakker, megint elakadtam :D.
2. pálya=>ember kiszabadítva=>hátra mentemegy ajtóhoz=>ember megáll, nem mozdul, ajtó eldeszkázva=> hogyan tovább? :))) -
#543 táháiksz -
#542 Hmmm ... ez tényleg szép . :)
Volt egy tényleg jó főnököm , még jó 8 éve , aki megszállott X-Wing és Settlers rajongó volt ( akkoriban ) és hazamenetel után állandóan leült a gép mellé ... pedig 49 évesen ugyan ki hinné róla , hogy szg.-es játékmegszállott .Hiába no , játék korhatár nélkül és vajon mi lesz 10 év múlva a virtual reality korában ?!
Az új kábítószer korhatár nélkül ... ez lesz , az életemet feltenném rá .
Na hagyjuk ... végül is ez a The Thing fórum .Szóval ha elakadnál mégegyszer , csak szólj . -
#541 Oda , ahol a jelzőfáklyák világítanak .
Odaszáll egy helikopter és viszi is már el a csapatodat . -
#540 sziasztok!
tudnátok segíteni?
első pálya=>c4-esek lerakva=> hova kell menni h kivigyenek? -
#539 Persze, hogy el fogok ide nézni, nem fogom abbahagyni a fórumozást. : )
Szerdán bármikor, mert már elvileg kedden itthon vagyok, csak gondoltam a szerda a legtutibb. -
#535 Bazz ... fertőzött tűvel szúrtad meg .Már megtanulhattad volna , hogy csak egyszer lehet minden tűt használni . -
#534 Lola !
Nem akartam leírni , de nem olyan biztos az a 2x annyi .... örülök , hogy vannak még mások is rajtam kívül , akik legalább annyira szeretnek még ennyi idősen játszani , mint én .
Akkor egy kis matek ... tizennégy évesen kaptam az első gépemet egy Commodore +4-es szg.-et és ennek már tizenöt éve .Akkor mennyi idős vagyok ???
A környezetemben 2 megszállott játékos ismerős még ennél is idősebb , pedig ők már családosok és középiskolás gyerekeik is vannak .
Látod , nem vagy egyedül és ez csak egyre rosszabb lesz .
Nem tudom , hogy hol olvastam a HWSW-n vagy valahol máshol , de egy friss amerikai statisztika szerint a játékot vásárlók zöme a 24-29 éves kategóriába esik bele , ezután jön a 19-24 és csak ezután a legfiatalabb réteg .
Szóval pont azok ( azaz mi ) , akiket legelőször ragadott meg a szg.-es játékok szeretete , mi vagyunk azok , akik eltartjuk a játékipart .
Lám itt a bizonyíték . :))) -
#531 Amúgy ha megigértem , az úgy is lesz .
Még mielőtt elutaznál megnézed a filmet .
Egy kérdés még ... amcsiból el-el nézel majd ide ???
A fórumra persze ... -
#530 Bocsi !
Nem direkt van .
Szerdán mikortól vagy otthon ?!
Csak azért mert tőlem akár kora reggeltől is nyithatom az ftp-t és egész nap mehet . -
#529 Skorpi7: akkor ma nem lesz FTP. Majd szerdán jelentkezek. Most megyek aludni. -
#527 Akkor ma este már nem? Én hajnali 2-ig tuti fent leszek. Legközelebb csak szerdán tudom leszedni, de utána szombatig csak. Aztán húzok el 10 hónapra, úgyhogy télleg sürgős lenne. : ) -
#526 Priviben leszek ICQ-n. Keress ha jó. És mégegyszer köszi. ; ))) -
#525 A GCW nyitóoldalán nézd meg az AUGUSZTUS 10.-i részben , Game Trainers és Cheats részt .
Szóval ezt .:
Game Trainers & Cheats Game Index
Neverwinter Nights Camera Hack version D & Dream Patch v1.00
Space Horse +2 Trainer
Strategic Command: Europe Theater +1 Trainer
The Thing +2 Trainer & Sound Fix
Thanks -VLuka- for sending the Trainers & Files. -
#524 Skorpio7 de az egész listát hol lehet megnézni a fixekről. -
#523 Lola !
JÓ KIMENTÉS! -
#522 Remélem nem jön közbe semmi és majd este nyitom az FTP-t . -
#521 Lola !
Ha esetleg nem menne a letöltés , adsz egy E-MAIL címet és elküldöm neked . -
#520 Lola !
Pontosan úgy van , ahogy az #509-es hozzászólásban leírtam .Abban tényleg igazad van , hogy az ezt megelőző leírásom helytelen volt ... mert az majd a 3. termre vonatkozik .
Szóval készülj fel !!!
ÚJ KIMENTÉS! -
Gábor #519 Még mindig a lángszóróm pontos használatával bénázom :-( Ha 1st person nézetből lövöm, akkor kapok egy sallert, de legalább betalálok, ha a padlót lövöm a dög megfordul és elkerül. Hogy a bánatban kell ezt rendesen használni?? Ezek a kétlábon járó dögök egyszerre ketten vannak a prep lab elején, így a saller amit bekapok a halálomhoz vezet. Vki ossza már meg velem a tűzgyújás titkát (ne onnan, hogy az ember lemászott a fáról,ok?:))
Minden segítséget nagyon köszönök. -
#518 Hogy a túróban kell lerakni a C4-et? Egyszer már sikerült de nem tudom, hogy, vki árulja el. Előre is kösz -
#517 Skorpio7: Akkor ma este meglesz az FTP? Holnap elutazok és csak szerdán jönnék vissza, aztán meg szombattól 10 hónapig leszek oda. -
#516 Persze igazad van , pontosan ugyanazt érem el vele .De minek rarozzak , ha van egy kis progi is hozzá ?! :) -
#515 De megy !!! Saját kezűleg próbáltam ki a gépemen , ugyanis megvan mindkét változat . -
#514 De varjal mar. A Sound Fix az nem megy a Razor Isojaval is. Nem konnyeb vann hogy kicsomagolod a 3 pak filet?:)) Ugyanaszt ered el vele! :)) -
#513 Bocsi ... csak most olvastam a hozzászólásod , mert a DC2-vel voltam elfoglalva és jól elakadtam benne . :(
Mindjárt megnézem a te problémád , addig legalább megnyugszom . -
#511 Ha végképp nem megy , akkor küldd el a mentést és megoldom . -
#510 Sephi !
Eddig is ment a játék , a patch különösebben nem érint , mindössze a SOUND FIX-et kell használni , mert enélkül a WIN98-at használók-nál pl. nem megy az OUTRO ANIM , hanem hibával kilép a program .És az sem elhanyagolható , hogy ezzel megjavul a 2. és 3. pálya közötti átvezető anim hangjának torzulása ... hát csak ezért . -
#509 Bocsi ... igazad van .Mostmár , hogy így pontosítottad mondom a teendőt .Jobbra beugrasz egy falmélyedésbe és a ládát szétlőni , persze az egyikben lesz egy dolog és ezek után már bejuthasz a bódéba . -
#507 De baszam! Miert kinlodik mindeki a hulye patchekkel es fixekkel amikor tisztan es vilagosan leirtam hogy mit kell csinalni hogy menyen a jatek vazzz!
Esz! -
Gábor #506 A prob pontosan az,hogy begyújtva nekem jön:( -
#505 Hi! Lődd le pirosig az ép-jüket azt adjá nekik lángszóróval 1szer majd ha kialudt a tűz és nem halt meg a monszta akkor adjál neki még szintén lángszóróval majd elő a smg-t ha esetleg kimászna még előlük vmi... -
Gábor #504 Kis segítség kellene: hogyan ölitek meg azokat a két lábon járó genyákat a negyedik pályán? Gyorsak, erősek. Ezen segít a shotty, csak az a baj,hogy mikor lángszóróval küldeném a levesbe, akkor égve nekem fut és megpörköl:( Nincs egy darab h.kit-em sem,mert a főellennél elfogyott mind. 1ébként szvsz a gránát használhatatlan,főleg,hogy falon keresztül hajlamos engem kinyírni! -
#503 Ez a VS Thomas CS-zik. Pedig a CS halott. :D -
[VS]Thomas #502 Hali
Ezt keresem nagyon tud valaki segíteni benne ?
The Thing Update v1.1 *Cracked*
THX -
#501 Apám mindig azt mondta hogy ha valamit el kell végezned csináld magad (puff head shot ,-1 frag) [teleszkópos jelenet :)]
Amúgy az Undying nagyon király játék volt! -
Gábor #500 Látod ebben igazad van! Az avp2 tényleg nagyon ijesztő, de CSAK a marine-nal van ez a halál jó feeling. Félreértés ne essék, az avp2-öt nagyon szerettem, de a para csak a humannal kapott el, a többivel végighenteltem félelem nélkül.
Egyébként szvsz nem néztek ki hülyén az undying szörnyei...
Skorpio7: a filmet sajna nem láttam, így nem tudom, hogy mennyire hiteles a hangulat ezen szempontból:( -
#499 SHEP !
KATT IDE !