The Thing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hol lehet a fixeket megtalálni a Gamecopyn?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Undying... hát nemtom én 4x ugrottam neki és mindig a röhögõgörcs keringetett a "szörnyek" láttán. Odaáig elég jó, ameddig az elsõ szellem nem jelent meg... Ott mikor megláttam hát fostam a röhögéstõl (már bocsánat). Szvsz az avp az egyik legjobb paragame, pitty... pitty... pitypitty... pittypittyittypittypitty áááááááááá holvan baszdmeg ááááááá,(néma csend) huhh qrva élet pitty... pitty...
skorpio7
Hát ez tényleg nem volt annyira ijesztõs game , de én nem is ezt vártam tõle , viszont a film hangulatát nagyon vissza tudta adni .Szóval hangulatban az utóbbi idõk egyik legjobb game-ja volt a GTA3 után .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Az . 😊))

Szvsz a clive barker féle undying még mindig jobb, engem legalábbis jobban meg tudott ilyeszteni, a zenéje nagyon jó volt, nekem az az elsõ számú horror, DE szorosan mögötte ez a második😊 Majd becsináltam,amikor az elsõ emberem átváltozott, a másik ilyen pedig a teleszkópnál ahogy felmentem a zuhanyzóban az a monstrum ilyesztett halálra😊 A frászt hozta rám, amikor a szekrény nyitásából hádrafordulva egy ütéssel megölt!

Nem tudja valaki közületek, hogy honnan lehetne letölteni a filmet?! Nagyon fontos volna. Ha esetleg bárki bármit tud, akkor... Adhattok ftp címet, linket, bármit. Elõre is kösz a segíségetek.
Na mostmár én is nekiesek a játéknak persze javítva és patchel. Hátha most majd jobban bejön.
Sephi
Az az outro anim a vegen van nemdebar?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

skorpio7
A lényeg ... leszedtem a GCW-rõl a SOUND FIX-et .
Gondolom , hogy ennek a telepítésének a módját írtad le a hozzászólásodban .Mondjuk én nem csináltam mást csak elindítottam és hagytam , hogy a english.pak-ot kicsomizza .
De a legjobb az volt az egészben , hogy ezek után lement az eddig lejátszatlan maradt OUTRO ANIM is .

van valami 1.1 es patch is ehhez a gaméhez

Hmuda
Be kell érned ennyivel. Ez az intro.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sephi
Ugyertem en amikor New Game-et nyomok akkor mutat egy pasit aki ellemlampaval keres valakit es asztan a helikoptert ahogy erkezik..

Van ennel mas intro is?!?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Most akkor te mit ertesz aound fix allat?

Az a dolog amit en leirtam a pak al kapcs vagy van valami mas cucc?

Hmuda
Nem gond a nyelv. Legalább gyakorolok egy kicsit kiutazás elõtt. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nagyon köszi! : )))
Persze, hogy jó nekem így. Csak még 31-e elõtt meg kellene hogy legyen. : )))

skorpio7
Mégvalami ... eredeti angol , így felirat kell hozzá , ami van is . 😊

skorpio7
Ma este biztos nem , mivel le akarom szedni végre a Medieval:Total War-t és még pár dolgot . Ha neked is jó ( gondolom nem jön el addig a világvége ) , akkor holnap éjszaka beállítom a gépet .

Hmuda
Hát, ha csinálsz privi FTP-t, akkor duplán leszek adósod. : )))
Majd rendelhetsz pár dolgot amcsiból. : )))

skorpio7
Max rólam .

Hmuda
Senki nem tud egy helyet ahonnan leszedhetem a filmet? : (((((((((((((((((((((((((

skorpio7
Csak nyugodtan ... lesz ez még jobb is . 😊

Úgy tûnik csak türelmetlen voltam az installnál, mert mire megvacsiztam fönt volt 😊 Köszönöm a tippet. 1ébként 10 perc után kezdhetem újra, mert annyira akartam segíteni szegény medicemen,hogy rögtön fölkínáltam neki a pisztolyt, ami most a fekának kellene 😊) Nekem eddig tetszik.

skorpio7
Ezért jó , ha néha csak olvas az ember és nem hozzászól ... sokat lehet így is tanulni . 😊

skorpio7
Skacok !
1 tanács ( gondolom más is így csinálja , mert már ismeri ) ... ha írjátok ki , akkor érdemes lesz ezt úgy megtenni , hogy a rajta lesz a lemezen a sound fix is .Éppen most olvastam errõl egy jó kis okítást aa AvP2😛rimalHunt topic-ban .
Elnézést kérek attól , aki már ismerte , de én még most olvastam errõl ... mondjuk nem is kérdeztem még senkit errõl , hogy lehetséges-e .

Noninnyó tegnap 12:48 | Válasz erre | #60

Szeva!
Figyu, nekem is megvan a játék + a crackfix.
Hogy tudom beletenni az iso-ba a jó cracket?

Köszi

I2K tegnap 14:39 | Válasz erre | #61

Szia!

Nos, biztosan sokan mást is ajánlanának, de én így szoktam:

1. WinISO 5.3 - (bin, nrg, iso vagy bármi) Betöltés
2. Ha törölni akarok belõle, akkor az adott file-on, könyvtáron jobb klikk és Delete
3. Hozzáadás: Drag 'n' Drop. Azaz Windows Intézõ-ben "megfogom" az adott köynvtárat, file-t és ráviszem az Asztalon ikon állapotban pihenõ WinISO-ra... Követketmény: a file, könyvtár az éppen nyitott ISO-ba kerül.
4. WinISO "File" "Save as..."
Ennyi.

i2k
Válasz 'Noninnyó' üzenetére (#60)

Hmuda
Képzeld én eddig úgy tudtam, hogy a béta volt meg mindenkinek. Akármennyire is szeretnéd, de az ISONEWS-on úgy volt kirakva, hogy nuked ami bvétát jelöl. A f*szom se tudta, hogy az egy lopott full.

skorpio7
Tényleg ... egyáltalán játszottál vele ?! 😊

skorpio7
Na tessék ... Hustler is az ISO-t nyomta végig ... hogy lehet ez ?!?

Hustler_hu
wow , I bow 2 ya ! nemsemmi ... megvolt az iso ... woow 😊)
skorpio7
Sõt mi több ... LACC is full ISO-t nyomta végig és nem holmi rip-et .Nem is azon volt itt a hangsúly , hogy ISO vagy sem , hanem azon , hogy béta vagy sem .És mint kiderült , a netre elsõként kikerült változat is a végleges változat volt .És neked sem lehetett más meg , hacsak nem dolgozol a fejlesztõ csapatban és sunyi módon le nem másoltad magadnak a game-t ... ami szerintem igencsak kizárt .

skorpio7
Képzeld ... nekem is a full iso volt meg már jópár napja , méghozzá az ITY-s változat , mert mint kiderült az sem béta volt .

ayden
Hmuda: akármennyire is szeretnéd de nekem a full iso volt meg már jópárnappal az ISOnews elött, bár ez már nem az elsõ eset volt. Gondolom azóta már ti is megszereztétek. Én is azért nem voltam eddig mert ezzel nyomultam egészte.
Jó gammát mindenkinek

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

ujedith
ok megvan kossz!!! :-)))

ujedith
mi a cime a sound fixnek?

skorpio7
Hát a helyedben én kijelöltem volna az "összes" file-t és úgy nyomtam volna egy unzip-et .Így tuti egy könyvtárba csomagol ki minden file-t és utánna jön az install , ami gondolom rip-nél a setup.bat indítása lenne .

skorpio7
Bõven elég az ITY-s is .Én alkalmaztam a RAZOR-os változaton a sound fix-et és végre minden párbeszéd jó és végre WIN98 alatt is lemegy a véganimáció .Azt ajánlom neked , hogy te is töltsd le ezt a FIX-et és így lesz teljes a game-d ! 😊

skorpio7
VÉGRE !
Szóval ezzel a sound fix-el végre én is láthattam a OUTRO ANIM-ot !!!

Üdv!
lenne egy láma kérdésem:letöltöttem a gammát innen=> http://www.hot.ee/greyfifteen/forfg4a.htm
lejött a csomó zip file, kicsomagoltam õket. Ezek után rábökök az installra,de az az elsõ fájlnál nem jut tovább.Ekkor fogtam és minden fájlt egy mappába tettem, mevel a zip mindegyiknek külön csinál. Így is a fenti prob van. Mi lehet a hiba? Ez a class féle verzió, és itt találtam ezen a fórumon a linket. Minden 5letet elõre is köszönök.

ujedith
Akkor most van ertelme meg a Razor-os verziot is letolteni, vagy eleg ez ami van???

skorpio7
Úgy látszik , hogy aki Win98-at használ , az az outro-t nem látja . 😊

Sephi !
Kössz a magyarázatot !

Hmuda
Senki nem tud egy film-lelõhelyet? : (((

ujedith
nekem egyedul a 2.foellennel volt egy kis hanghiba, egyebkent az egesz gameban semmi mas gond nem volt. Meg a vegen sem ugrott ki a winfosba. Nekem is ugyanaz a NUKE valtozat van meg. egyebkent XP-m van

ujedith
mennyel meg egy darabig, aztan talalsz egy magnoszalagfelvevointegraltaramkorokkelkituzdeltbigyot es majd ott tucc menteni.

Sephi
Siman nyomjal ra egy entert a english.pak ra es latod ott mi van? nah aszt mindet rakd bele a data konyvtarba es asztan turuld le a english.pak ot! tegy ugy a masik ketto .pak filall is! Csomagold ki mi van benne es asztan turuld!

Nekem megy es igy hangal mindgyart massab a jatek 😊 Most mar ertem miert maradt egyedul a pasi 😊

skorpio7
OK !
Megtaláltam .Sajnos a patch felrakása után is rossz a végintró , de hát ez ellen nem tudok mit tenni .Na mindegy ... azt hiszem , hogy ez a legkevesebb , amit veszíthetek .
Mostmár csak arra lennék kíváncsi , hogy akinek ment , milyen oprendszer volt fent .Ha jól tudom , akkor LACC xp-t használ , szóval lehet , hogy ott nincs ilyen gond . 😊

skorpio7
Sephi !
Milyen címen van a gamecopyworld-ön az a sound fix ?

Sephi
hihe aszt nem tudom

Sephi
mit?

Sephi
koc😊

Sephi
hade ezek hulyek? akkor ez vegulis tenyelg nem a final bazz

ugyertem hogy van az hogy a masodik misio vegenel pasival rohanok ki az ajton es mire kezodik a harmadik mar pasi eltunt es a foszereplo egyedul rohangal a hoban...

Sephi
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A *.pak fájlt egy sima winzippel kitömöríted, majd törlöd. (mivel a kitömörítés után már nincs szükséged erre a file-ra)