The Thing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na szóval, a házból kiindulva elmész ahoz a kisházhoz ami mellett a több romos épület van/vagyis nincs már tetjük se/ és ott van a középsõ nagy ház, abba bemész ott a láda és felpakolsz, majd visszamész az idegbeteghez.
Mennyi kb. a tiszta játékideje a gaménak?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
"A BC a jobbik csapat jutalma."
2. pálya=>ember kiszabadítva=>hátra mentemegy ajtóhoz=>ember megáll, nem mozdul, ajtó eldeszkázva=> hogyan tovább? 😊))
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Volt egy tényleg jó fõnököm , még jó 8 éve , aki megszállott X-Wing és Settlers rajongó volt ( akkoriban ) és hazamenetel után állandóan leült a gép mellé ... pedig 49 évesen ugyan ki hinné róla , hogy szg.-es játékmegszállott .Hiába no , játék korhatár nélkül és vajon mi lesz 10 év múlva a virtual reality korában ?!
Az új kábítószer korhatár nélkül ... ez lesz , az életemet feltenném rá .
Na hagyjuk ... végül is ez a The Thing fórum .Szóval ha elakadnál mégegyszer , csak szólj .
Odaszáll egy helikopter és viszi is már el a csapatodat .
tudnátok segíteni?
elsõ pálya=>c4-esek lerakva=> hova kell menni h kivigyenek?
Szerdán bármikor, mert már elvileg kedden itthon vagyok, csak gondoltam a szerda a legtutibb.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nem akartam leírni , de nem olyan biztos az a 2x annyi .... örülök , hogy vannak még mások is rajtam kívül , akik legalább annyira szeretnek még ennyi idõsen játszani , mint én .
Akkor egy kis matek ... tizennégy évesen kaptam az elsõ gépemet egy Commodore +4-es szg.-et és ennek már tizenöt éve .Akkor mennyi idõs vagyok ???
A környezetemben 2 megszállott játékos ismerõs még ennél is idõsebb , pedig õk már családosok és középiskolás gyerekeik is vannak .
Látod , nem vagy egyedül és ez csak egyre rosszabb lesz .
Nem tudom , hogy hol olvastam a HWSW-n vagy valahol máshol , de egy friss amerikai statisztika szerint a játékot vásárlók zöme a 24-29 éves kategóriába esik bele , ezután jön a 19-24 és csak ezután a legfiatalabb réteg .
Szóval pont azok ( azaz mi ) , akiket legelõször ragadott meg a szg.-es játékok szeretete , mi vagyunk azok , akik eltartjuk a játékipart .
Lám itt a bizonyíték . 😊))
Még mielõtt elutaznál megnézed a filmet .
Egy kérdés még ... amcsiból el-el nézel majd ide ???
A fórumra persze ...
Nem direkt van .
Szerdán mikortól vagy otthon ?!
Csak azért mert tõlem akár kora reggeltõl is nyithatom az ftp-t és egész nap mehet .
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Szóval ezt .:
Game Trainers & Cheats Game Index
Neverwinter Nights Camera Hack version D & Dream Patch v1.00
Space Horse +2 Trainer
Strategic Command: Europe Theater +1 Trainer
The Thing +2 Trainer & Sound Fix
Thanks -VLuka- for sending the Trainers & Files.
Ha esetleg nem menne a letöltés , adsz egy E-MAIL címet és elküldöm neked .
Pontosan úgy van , ahogy az #509-es hozzászólásban leírtam .Abban tényleg igazad van , hogy az ezt megelõzõ leírásom helytelen volt ... mert az majd a 3. termre vonatkozik .
Szóval készülj fel !!!
ÚJ KIMENTÉS!
Minden segítséget nagyon köszönök.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mindjárt megnézem a te problémád , addig legalább megnyugszom .
Eddig is ment a játék , a patch különösebben nem érint , mindössze a SOUND FIX-et kell használni , mert enélkül a WIN98-at használók-nál pl. nem megy az OUTRO ANIM , hanem hibával kilép a program .És az sem elhanyagolható , hogy ezzel megjavul a 2. és 3. pálya közötti átvezetõ anim hangjának torzulása ... hát csak ezért .
Esz!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ezt keresem nagyon tud valaki segíteni benne ?
The Thing Update v1.1 *Cracked*
THX
Deikath
Amúgy az Undying nagyon király játék volt!
Egyébként szvsz nem néztek ki hülyén az undying szörnyei...
Skorpio7: a filmet sajna nem láttam, így nem tudom, hogy mennyire hiteles a hangulat ezen szempontból😞