The Thing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5-7 között szerintem, fokozattól meg a játékostól függõen. Nekem mediumon 6 óra valamennyi volt.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Shep
elirtam nem jösz, hanem kösz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Cdv, josz megnézem.

Na szóval, a házból kiindulva elmész ahoz a kisházhoz ami mellett a több romos épület van/vagyis nincs már tetjük se/ és ott van a középsõ nagy ház, abba bemész ott a láda és felpakolsz, majd visszamész az idegbeteghez.

Mennyi kb. a tiszta játékideje a gaménak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

en meg mindig nem tudom hogy hogy kell megszerezni a 3db vertesztet. szoval vki help es ne ugassatok..........
Ha ideges, akkor vidd el attól a helytõl, ahol beparázott. A súlyosabb az, ha már térdre is esett, és csak hajlong elõre-hátra. Akkor adj neki adrenalint, és utána vidd ki. A finomabb parázásnál is megkínálhatod, ha nem akar megmozdulni. Hogy fertõzött-e azt úgy tudod leellenõrizni, hogy ellenõrzöd a másik tûs cuccal (nem emlékszem mi a neve), de az nem igazán használható, mert ha a sztori szerint át fog alakulni valahol, akkor elõtte fél perccel hiába ellenõrzöd, valszeg tiszta lesz. Nem is érdemes foglalkozni vele, úgyis van bõven idõd kinyírni, ha kezd átalakulni.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Lõdd csak õket szorgalmasan, és ha valahol már nem jönnek, akkor menj át másik szobába, majd jönnek oda is. Érdemes mindig becsukdosni az ajtókat, akkor nem jönnek minden irányból. Egy idõ után ha bemész abba a szobába, ahonnan nyílik egy kisebb is, akkor rádront két nagyobb dög, azok elõtte kitörik a bejárati ajtót. Arra majd ki tudsz menni, mert a rádió nem abban az épületben van, ahol kezdesz.

Shep
Még egy kérdés, honnan tudom, hogy fertõzött a pali? Mert ha rángatózik, hány akkor csak ideges/mitõl nyugszik meg?/, de mikor fertõzött?

Shep
Valaki segítsen pls. asszem 4ik pálya, egy szobában kezdek velem van az idegbeteg, meg Pace/vagy mi a neve/ meg kéne találni a vészrádót, de mikor bemegyek érte jön a sok kis nyomorék, aztán úgy lényegében semmi nem történik mert csak lõhetem õket, de nem tudok sehova menni, se ki a házból se semmi. és a rásió sincs meg.

Nekem egy 320 megás ISO-m van. Fogalmam sincs, melyik csapat a terjesztõ. Lehet ez a végleges változat?

Pano
nagyon szépen köszönöm...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

skorpio7
Igen .Mindkét változat ( ISO ), ami eddig kikerült a netre FINAL volt ( ITY , RAZOR ).

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Van már final belõle?

Pano
bakker, megint elakadtam 😄.

2. pálya=>ember kiszabadítva=>hátra mentemegy ajtóhoz=>ember megáll, nem mozdul, ajtó eldeszkázva=> hogyan tovább? 😊))

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
táháiksz

skorpio7
Hmmm ... ez tényleg szép . 😊
Volt egy tényleg jó fõnököm , még jó 8 éve , aki megszállott X-Wing és Settlers rajongó volt ( akkoriban ) és hazamenetel után állandóan leült a gép mellé ... pedig 49 évesen ugyan ki hinné róla , hogy szg.-es játékmegszállott .Hiába no , játék korhatár nélkül és vajon mi lesz 10 év múlva a virtual reality korában ?!
Az új kábítószer korhatár nélkül ... ez lesz , az életemet feltenném rá .
Na hagyjuk ... végül is ez a The Thing fórum .Szóval ha elakadnál mégegyszer , csak szólj .

skorpio7
Oda , ahol a jelzõfáklyák világítanak .
Odaszáll egy helikopter és viszi is már el a csapatodat .

Pano
sziasztok!

tudnátok segíteni?

elsõ pálya=>c4-esek lerakva=> hova kell menni h kivigyenek?

Hmuda
Persze, hogy el fogok ide nézni, nem fogom abbahagyni a fórumozást. : )
Szerdán bármikor, mert már elvileg kedden itthon vagyok, csak gondoltam a szerda a legtutibb.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

skorpio7
Bazz ... fertõzött tûvel szúrtad meg .Már megtanulhattad volna , hogy csak egyszer lehet minden tût használni .

skorpio7
Lola !
Nem akartam leírni , de nem olyan biztos az a 2x annyi .... örülök , hogy vannak még mások is rajtam kívül , akik legalább annyira szeretnek még ennyi idõsen játszani , mint én .
Akkor egy kis matek ... tizennégy évesen kaptam az elsõ gépemet egy Commodore +4-es szg.-et és ennek már tizenöt éve .Akkor mennyi idõs vagyok ???
A környezetemben 2 megszállott játékos ismerõs még ennél is idõsebb , pedig õk már családosok és középiskolás gyerekeik is vannak .
Látod , nem vagy egyedül és ez csak egyre rosszabb lesz .
Nem tudom , hogy hol olvastam a HWSW-n vagy valahol máshol , de egy friss amerikai statisztika szerint a játékot vásárlók zöme a 24-29 éves kategóriába esik bele , ezután jön a 19-24 és csak ezután a legfiatalabb réteg .
Szóval pont azok ( azaz mi ) , akiket legelõször ragadott meg a szg.-es játékok szeretete , mi vagyunk azok , akik eltartjuk a játékipart .
Lám itt a bizonyíték . 😊))

skorpio7
Amúgy ha megigértem , az úgy is lesz .
Még mielõtt elutaznál megnézed a filmet .
Egy kérdés még ... amcsiból el-el nézel majd ide ???
A fórumra persze ...

skorpio7
Bocsi !
Nem direkt van .
Szerdán mikortól vagy otthon ?!
Csak azért mert tõlem akár kora reggeltõl is nyithatom az ftp-t és egész nap mehet .

Hmuda
Skorpi7: akkor ma nem lesz FTP. Majd szerdán jelentkezek. Most megyek aludni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Akkor ma este már nem? Én hajnali 2-ig tuti fent leszek. Legközelebb csak szerdán tudom leszedni, de utána szombatig csak. Aztán húzok el 10 hónapra, úgyhogy télleg sürgõs lenne. : )

Hmuda
Priviben leszek ICQ-n. Keress ha jó. És mégegyszer köszi. ; )))

skorpio7
A GCW nyitóoldalán nézd meg az AUGUSZTUS 10.-i részben , Game Trainers és Cheats részt .
Szóval ezt .:

Game Trainers & Cheats Game Index

Neverwinter Nights Camera Hack version D & Dream Patch v1.00
Space Horse +2 Trainer
Strategic Command: Europe Theater +1 Trainer
The Thing +2 Trainer & Sound Fix
Thanks -VLuka- for sending the Trainers & Files.

Shep
Skorpio7 de az egész listát hol lehet megnézni a fixekrõl.

skorpio7

skorpio7
Remélem nem jön közbe semmi és majd este nyitom az FTP-t .

skorpio7
Lola !
Ha esetleg nem menne a letöltés , adsz egy E-MAIL címet és elküldöm neked .

skorpio7
Lola !

Pontosan úgy van , ahogy az #509-es hozzászólásban leírtam .Abban tényleg igazad van , hogy az ezt megelõzõ leírásom helytelen volt ... mert az majd a 3. termre vonatkozik .

Szóval készülj fel !!!

ÚJ KIMENTÉS!

Még mindig a lángszóróm pontos használatával bénázom :-( Ha 1st person nézetbõl lövöm, akkor kapok egy sallert, de legalább betalálok, ha a padlót lövöm a dög megfordul és elkerül. Hogy a bánatban kell ezt rendesen használni?? Ezek a kétlábon járó dögök egyszerre ketten vannak a prep lab elején, így a saller amit bekapok a halálomhoz vezet. Vki ossza már meg velem a tûzgyújás titkát (ne onnan, hogy az ember lemászott a fáról,ok?😊)
Minden segítséget nagyon köszönök.

Shep
Hogy a túróban kell lerakni a C4-et? Egyszer már sikerült de nem tudom, hogy, vki árulja el. Elõre is kösz

Hmuda
Skorpio7: Akkor ma este meglesz az FTP? Holnap elutazok és csak szerdán jönnék vissza, aztán meg szombattól 10 hónapig leszek oda.

skorpio7
Persze igazad van , pontosan ugyanazt érem el vele .De minek rarozzak , ha van egy kis progi is hozzá ?! 😊

skorpio7
De megy !!! Saját kezûleg próbáltam ki a gépemen , ugyanis megvan mindkét változat .

Sephi
De varjal mar. A Sound Fix az nem megy a Razor Isojaval is. Nem konnyeb vann hogy kicsomagolod a 3 pak filet?😊) Ugyanaszt ered el vele! 😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

skorpio7
Bocsi ... csak most olvastam a hozzászólásod , mert a DC2-vel voltam elfoglalva és jól elakadtam benne . 😞
Mindjárt megnézem a te problémád , addig legalább megnyugszom .

skorpio7
Ha végképp nem megy , akkor küldd el a mentést és megoldom .

skorpio7
Sephi !
Eddig is ment a játék , a patch különösebben nem érint , mindössze a SOUND FIX-et kell használni , mert enélkül a WIN98-at használók-nál pl. nem megy az OUTRO ANIM , hanem hibával kilép a program .És az sem elhanyagolható , hogy ezzel megjavul a 2. és 3. pálya közötti átvezetõ anim hangjának torzulása ... hát csak ezért .

skorpio7
Bocsi ... igazad van .Mostmár , hogy így pontosítottad mondom a teendõt .Jobbra beugrasz egy falmélyedésbe és a ládát szétlõni , persze az egyikben lesz egy dolog és ezek után már bejuthasz a bódéba .

Sephi
De baszam! Miert kinlodik mindeki a hulye patchekkel es fixekkel amikor tisztan es vilagosan leirtam hogy mit kell csinalni hogy menyen a jatek vazzz!

Esz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A prob pontosan az,hogy begyújtva nekem jön😞

EmThor
Hi! Lõdd le pirosig az ép-jüket azt adjá nekik lángszóróval 1szer majd ha kialudt a tûz és nem halt meg a monszta akkor adjál neki még szintén lángszóróval majd elõ a smg-t ha esetleg kimászna még elõlük vmi...

Kis segítség kellene: hogyan ölitek meg azokat a két lábon járó genyákat a negyedik pályán? Gyorsak, erõsek. Ezen segít a shotty, csak az a baj,hogy mikor lángszóróval küldeném a levesbe, akkor égve nekem fut és megpörköl😞 Nincs egy darab h.kit-em sem,mert a fõellennél elfogyott mind. 1ébként szvsz a gránát használhatatlan,fõleg,hogy falon keresztül hajlamos engem kinyírni!

Dikkma
Ez a VS Thomas CS-zik. Pedig a CS halott. 😄
Hali
Ezt keresem nagyon tud valaki segíteni benne ?
The Thing Update v1.1 *Cracked*
THX

Deikath

EmThor
Apám mindig azt mondta hogy ha valamit el kell végezned csináld magad (puff head shot ,-1 frag)
Amúgy az Undying nagyon király játék volt!

Látod ebben igazad van! Az avp2 tényleg nagyon ijesztõ, de CSAK a marine-nal van ez a halál jó feeling. Félreértés ne essék, az avp2-öt nagyon szerettem, de a para csak a humannal kapott el, a többivel végighenteltem félelem nélkül.
Egyébként szvsz nem néztek ki hülyén az undying szörnyei...
Skorpio7: a filmet sajna nem láttam, így nem tudom, hogy mennyire hiteles a hangulat ezen szempontból😞

skorpio7
SHEP !

KATT IDE !