The Thing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Ah tök más ott kint, mint itt a ''balkánon''... 😞
skorpio7
Én nem vágyom rá , pedig 2 éve van rá folyamatosan lehetõségem .
Legjobb barátom szavai a fülembe csöngenek ( mondjuk õ kifejezetten dolgozni ment ki 1 évre , tavaly májusban jött haza ) ... megérte , de mégegyszer nem menne ki .
És most ?! Tavaly szeptemberben kiment Kanadába , majd át az USA-ba és azóta is ott van .A felesége elhagyta és nincs is szándékában visszajönni .
Mondjuk megértem ... az ország keleti fele nem éppen ideális megélhetési hely .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Csak nehogy elpuhulj . 😊
Amikor szakközepes voltam , érkezett az iskolánkba 1 srác , akinek a szülei kint dolgoztak és õ is velük ment 4 évre .Idehaza a 3. osztályban folytatta a tanulmányait és igencsak megszenvedett ( pedig kint jó tanuló volt , csak éppen lemaradt az itteni "poroszos" tanításhoz és anyaghoz képest ) .Tényleg nehezen sikerült neki egy 3-as évvégi bizonyítványt összehoznia .
Könnyû megszokni az ottani tanulási stílust , csak visszaszokni nehéz . 😊
A tanácsom inkább az , hogy ne légy ottani mércével mérve is stréber . 😊))

Rincewind
Én is ki akarok menni...
Rincewind
Mázlista... 😛
Hmuda
Itt most du. 4:00 van. Csak 7 ora az eltolodas. Ma voltam eloszor suliban es szerintem tok jo. A tantargyak konnyuek. Foleg a matek. ezek a 11. olsztalzban meg mindig az osztas-szorzast gyakoroljak, ugyhogy asszem en lesyek a tanar kedvence. : )))

Es k**va meleg van!!!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

skorpio7
HALI !!! 😊
Mennyi most ott az idõ ???

Hmuda
I`m back! : )))

Remelem nem hianyoztam. : )))

Angol keyboard sux.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ezer köszönet, az elemlámpa segített, hogy lássak a sötétben.
THanks
skorpio7
Na végre , mostmár tudok segíteni , mert tudom pontosan , hogy hol jársz .
Akkor a tipp ... szép nyugodtan , balról jobbra haladva vizsgáld meg a cellákat , a bejárattal szemközti falat fõleg .Esetleg bele is lõhetsz .
Az elsõ rab cellájáig érve ki fog derülni , hogy mit hagytál ki . 😊

A nagy laboratoriumban van két számitogép de semmi érdemlegeset nem tudok meg belõle. A liftet hogyan tudom kinyitni?
skorpio7
Bár mostmár azt is kérdésesnek tartom , hogy odajutottál a lift-hez .
A fõfolyosón megjavítottad a hálózati panelt ?

skorpio7
Hát ez érdekes ... pont ott jársz , ahol bugi .
Kinyitottad már a lift melletti ajtót ?!
Mert akkor észre kellett volna venni egy kis anim keretében , hogy van itt egy 3 lézeres érzékelõ , amitõl jobbra ott van 4 kapcsoló és a megfelelõ sorrendben kapcsolva ( azt lekapcsolva ) , tovább tudsz haladni .Különben riasztod az õrséget és véged ...

skorpio7
Styx !
Nézd meg a #499-es hozzászólást és használd .Tök mindegy , hogy melyik változat van meg ( ITY , RAZOR ) , mûködik .Csak annyit kell tenned , hogy az nfo file szerinti DATA ( ? ... vagy oda , ahova írja , sajna már letöröltem a gamet ) könyvtárba bemásolod és elindítod .Jó kis idõbe telik , amíg "kicsomagol" .És a lényeg , hogy nem kell semmit törölnöd , mert ezután nyugodtan menni fog a végintró is .

skorpio7
Ez pontosan melyik pálya ?!
Még a legelején jársz , ahol egy kamerával kell rázoomolni a faliújságra , amin a kód van felírva ?!?
Vagy máshol ?!

skorpio7
Nos jól csináloid , csak egy kicsit lassan .
Állj az irányítótorony kitörött , középsõ ablakához és balra-jobbra fordulva gyorsan lõjj beléjük ( itt elmozdulás nélkül is láthatod mindkét C4-et , amit a gépek elsõ futómûvéhez rögzítettél ) .Ezután sprint a másik oldal középsõ ablakához és ott megisméltelni a lövéseket .Szóval itt minden a gyorsaságon múlik csak , gyakorolni kell . 😊

mozesapo
Hali !
A négy repülöt tartalmazó pályán mit kell csinálni hogy sikerüljön, mikor 2 képet kicsinálok és visszamegyek a másik két hangárhoz kiirja, hogy vége mivel bezárták a hangárokat. Please help !!!

styx
tud valaki helyet ahol fenn van a normális crack. tudtommal a végén a kpternél azért fagy le mert a törésben van a hiba. vagy segít a hivatalos path?
kösz.
styx
a két szélsõ a nyerõ
Shep
Iso vagy rip?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
talán próbáldd ezt, lehet nem ez a baj de hát egy misét megér, 499es hozzászólás

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
na szóval nagy folyosó/ebbõl nyílik az összes szoba/ a végén balra van a 4 kapcsolós szoba, /a kombóra már nem emlékszem de talán 2ik 4ik,/ ha nem találod el elsõre szarság van, a lift meg ahonnan a kommandósok lejönnek/vagyis ha nem fordulsz el balra a folyosó végén a kapcsolókhoz, na az a lift és a kódpanel ahova a gépbõl nyerheted ki a kódot, remélem így érthetõ.

Csúnya nevû: 1 ha nem te voltál akkor hogy ilyen ne történjen megint regisztráltasdd a neved
2, ha már piros tüzet neki, célszerû láda mögül gránátvetõvel tüzes gránátot használni
Gránátvetõ vkinek kellett, A szoba elõtt van a nagy raktárhelyiség, és oda mikor kintrõl beléptél ajtó mellett egybõl jobbra van pár doboz na azok mögött van gránát is meg gránátvetõ is

Shep
Ha az elsõ akkor egyszerûen kompiból kinyered a kódot aztán irány a lift, ennyire egyszerû, másodiknál meg csak mész és már kint is vagy.

Shep
Elsõ vagy második escape?

Shep
Hát én egyszerûen berohantam megszereltem a panelt és a szörnyet meg se öltem. de a beronaás elõtt ajánlott egy tûzgránáttal megkínálni mert attól kicsit bekábul.

Gránátvetõ vkinek kellett, A szoba elõtt van a nagy raktárhelyiség, és oda mikor kintrõl beléptél ajtó mellett egybõl jobbra van pár doboz na azok mögött van gránát is meg gránátvetõ is.

No comment.Ezekkel a hozzászólásokkal nem rólam,hanem magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt!

\"Life is around you and in you.\"

Köszi a segítséget!

Factor_007
Ahol a legelején bementél az ajtón ott nyisd kia amásik ajtót a szakemberrel, a cuccot vedd ki a ládából és menj kia szobából ki fog robbani az torlasz

Ja és ha nem tudsz értelmesen hozzászólni a topic-hoz akkor inkább maradj kussba!

Kabbe a faszom te hülye unreg kis pöcsfej!

Az elsõ pálya legeslegelején amikor emberünk és társai leereszkedtek a helibõl,rögtön ott van egy ajtó amin bemegyek és valami basszal el van torlaszolva az út!Namost az lenne a kérdésem ,hogy hogyan lehetne innen továbbmenni?

Elsõre is köszi!
By Xboxman

Shep
Hát én a gránátvetõvel lõttem bele 2-3 tüzes gránátot.

Bugi: space alapból a guggolás

Shep
Aramoltatod es lovod puskával, aztán ha már piros akkor tüzet neki és kész.

Sephi
Nah en meguntam. kesz.. ez mar unalmas vazz

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gery1980
Mûxik a dolog, köszönöm a segítséget!

Gery1980
Köszi szépen, kipróbálom!

Gery1980
Azon már túljutottam.Ez már késõbb van.A helikopter lerak egyedül, atán két embert szarzek, kikapcsolom az áramot így át tudok slisszolni a drótok közt.Aztán írja az infó hogy nagyobb szörnyek támadása is várható, és ez esetben a végsõ csapást lángszóróval kell mérni, mert ez pusztítja el õket.Meg is találom a lángszórót és itt tartok.Van több házikó is, az egyik egy nagyobb, ég is bent a lámpa.De semelyik sem nyílik ki sajnos és nem tom mitévõ legyek😞

Hmuda
Õszintén nemtom, hogy pontosan hol vagy, de biztos vagyok, hogy vannak mások is akik majd segítenek. : )))

Gery1980
Szóval esélyem sincs megtudni amit akarok?

Hmuda
Skorpio7:

Akkor itt és most szeretném megköszönni a segítséget. Mégha nem is jött össze a dolog, de jól esett, hogy megpróbáltál segíteni. Remélem, hogy nem fogom abbahagyni a fórumozást és még fogunk beszélgetni a következõ 10 hónapban. : )))

Gery1980
Senki nem akar segíteni rajtam?😞

Menjél ki és harapd meg a kutyádat, ha már itt ugatsz.
Blasta
Ez a Nowi egy õsfasz!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gery1980
Te pöcs ez miért lenne hülyeség?Mert eleakdtam?????Az lenne a hüllyeség ha nem kérnék segítséget!De látom te nem vagy kompetens ebben a témában úgyhogy ha kérhetném ne fárassz a baromságaiddal.Ha van valami érdemleges amivel segíthetnél akkor tedd, ha nem akkor inkább kímélj meg ok?!

Gery1980
Sztem te keversz valakivel!

Gery1980
Mire vagyok én büszke???

Gery1980
Heli mindenkinek!Kéne egy kis help!Tegnap elkezdtem játszani a game-vel de elakadtam a második pályán.Megszereztem a lángszórót de nem tudom hogyan tovább.Semelyik ajtó sem nyílik ki.Ebben kéne segíteni.Elõre is köszi!

Miert van az ,hogy lovok a fegyverel es 2 loves utan magatol taratcserel, es eldobja a majdnem teli taran?

Shep
Ez ugye az amikor a dobozok mögött van?

Shep
Meg kell ölni 3 walkert/a nagy kétlábonjáró/ és akkor bízni fog benned, indulj el és tuti megtalálod õket.