The Thing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Nem mai a game, de most írtam meg valakinek, és olyan gondja van vele, hogy jó pár pálya (16 v. 26)után kifagy a game. van hozzá olyan patch ami orvosolja az ilyen problémát. Ha valakinek van patch-hez linkje, és a töréshez, az ne tartsa magában.
Elõre is köszi
Egyébként ezért kerested elõ a The Thing topikot?😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
elindúl a progi 😊
csak amit mondttál a DATA könyvtárban nekem az nincsen ott Music.pbo 😞...
Akkor csak annyit mondok , hogy nézz szét jobban a cellákban ... mondjuk balról a 2.-ban ... a szemközti falat ...
Csaljunk a Thing-ben...
<2002. augusztus 27. @ 22:46 - ZeroCool>2002. augusztus 27. @ 22:46 - ZeroCool>
Netizgatás közben, egy igen érdekes infót találtam, a minap megjelent The Thing nevezetû horror-akciójátékról. Az alant végrehajtandó dolgok végrehajtása után, bárhol menthettek a játékban (nemcsak a kijelölt helyeken!):
- futtasd a regedit.exe-t (ez windows alapprogram)
- menj el ide: HKLM/Software/Computer Artworks/TheThing/1.0
- csinálj egy string value-t "DoInGameLoadSave" néven
- ennek adj 1-es értéket
Ettõl kezdve a játék menüjében megjelenik a Save és a Load menüpont!
HAveFuN 😄
Már korábban leírtuk egy párszor , csak vissza kell olvasni ( remélem jól emlékszem a könnyvtárra és a filenévre ).
Szóval a lényeg , hogy a DATA könyvtárban található MUSIC.PBO nevû filet-t egész egyszerûen csomagold ki RAR-ral , azaz engedd rá a RAR-t és láss csodát .Ebbe a filba lettek ugyanis gyárileg belesûrítve a hangok , de nem biztos , hogy minden oprendszer és gép megbírkózik ilyetén a lejátszásával .Ha ezt megteszed , akkor elvileg már mennie kell a game-nak .
Ha jól emlékszem , akkor a két szélsõ elõször , majd a két középsõ .Egy korábbi hozzászólásban már leírtuk ezt .
Toltsd le az ISO valtozatot,mert a patch javitja a hang problemat.
Udv!
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Thing 1.2 Patch fenn van?!
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Kisebb problémám akadt, a reptéren mondja, hogy ki kéne lõnöm a C4-est, a toronyból, de nincs mesterlövész puskám, de már valamikor régen valamelyik lemaredt emberemnél van. Van valahol ezen a pályán, vagy az elõzõn, mert ott még van mentésem.
elõre is köszi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nagyon kéne a LINK
Ezután már csak egy anim jön , ami nem lényeges .Gondolom te is Win98 alatt futtatod a játékot , mert eddig csak olyanoknál jött elõ a hiba , akik ezen a rendszeren játszottak a game-val .Mindössze annyit kell tenned , hogy a DATA könyvtárban lévõ PAK file-okat RAR-ral kicsomagolod .Majd meglátod , mi található benne . #510 , #514-es hozzászólás )
Vagy ha úgy jó neked , akkor ezt elvégzi helyetted egy segédprogram , amit a #499-es hozzászólásban találsz belinkelve .Ezt csak bemásolod a játék könyvtárába és elindítod .Ugyanazt éred el vele .
Most mondanám , hogy további jó játékot , de már csak egy záró anim van . 😊
Max. életcsomaggal mentem be , de nem maradt 1 sem a végére .Én úgy csináltam , hogy folyamatosan mozogva lõttem a shotgun-nal ( mivel így láttam , hogy mennyi az életereje ) és amikor piris lett 3 tûzgránát elintézte , csak vigyázni kellett , mert a gránát robbanásakor az üvegkalitkából kiszabadul a lény is és õt lángszóróval kellett távoltartanom .Szóval eléggé oda kell figyelni , ha így csinálod .És ezután külön öröm volt , hogy berobbant az ajtó és 2 katona is elkezdett még rám lõni .
Na ... itt olvastam jóval korábban 1 másik taktikát .Menj szó szerint a szörnyhöz , aminek így nem lesz mozgástere és nem tud döfködni .Használj lángszórót és úgy intézd el a dögöt vagy felváltva shotgun-nal .Rövid idõ alatt lehet vele így végezni ... legalább is azok szerint , akik így csinálták ki .

Amint kinyitod az ajtót rohanj gyorsan jobbra , ahol a falban van egy beugró , ahol nem lát a 2 géppuska .Ezután lõdd szét a faládákat , amik elzárják az õrbódé ajtaját .Utánna gyorsan be az ajtón és kapcsold le a pépuskákat a fali kapcsolóval ... és mets egyet . 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Itt a kódot úgy tudod meg , hogy használod azt a belsõ kamerát , amivel abba terembe látsz be , amit kívülrõl egy kidõlt gerenda zár el .Ebben a teremben van egy nyitott "jégkoporsó" , hulla és egy ember a távolabbi sarokban .Szóval ha körbenézel a kamerával és a lépcsõfeljáró jobb oldalán a falra zoomolsz az ajtónál ( ez valójában a kódos ajtó túloldala ) , akkor megtudod a kódot és már mehetsz is be . 😊
visszaolvastam éa írtátok hogy a háztetõre kell felmászni egy csövön. az a csõ nem egy kidõlt lámpaoszlop? Mert ha igen akkor nem mászik fel rá nekem hanem átmegy rajta...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!