785
Minden jöhet, ami vele kapcsolatos, de főleg ftp-k:)
-
Viking #102 Melyikre gondolsz? Ahol bent van egy két stukker az neked a fegyverszoba? Azon én röhögve átrohantam... -
#101 Huh, Jó kis hely ez a kutatólabor. Valahogy ki lehet kerülni a fegyverszoba előtti érzékelőt? -
#100 Nah, csak hogy legyen 100 is. -
#99 Jaja, épp most mentettem ott. Be kell hoznod az embereket abba a szobába, mert meg kell javítani az áramelosztót a mérnökkel, utána lehet menteni. De ahhoz hogy behozd őket el kell menni abból a szobából egy másik ajtón és ott majd két kapcsolót fel kell kapcsolni. -
Viking #98 Lacc! Kb egy helyen járunk... Amikor felmegy a csapat a lifttel, azután, te tudsz menteni azon a részen? Mer' van ott egy magnó csak istennek nem akarja használni! -
#97 Nos, így egy "kicsit" könnyebb volt. : )))))) -
#96 Ha van benne medic akkor semmi gond nem szokott lenni velük. -
#95 Kár, hogy úgy kell vigyárni a csapatra mint a hímestojásra. -
#94 Én meg most szabadultam ki abból a kutatólaborból ahova bezártak és elvették mindenmet :D Már össze is jött egy kis csapat nyomulunk előre vagyis kifele erről a helyről. -
Viking #93 Ja én most ott vagyok, hogy semmi cuccal kezdi az ember a pályát! Hátvazz! Ez kegyetlen! Rengeteget lehet vele szenvedni, ígyis majdnem megszívtam egy kellemetlenkedő enemy... De csak majdnem! (kicsuktam a szemétjét!) Meg van egy fickó, aki amint találkozol vele, átalakul... Nem szaroztam, mivel akkor még nincs lángszóróm, csapattagok ül, fickóhoz odamegyek, ajtó kinyit, integet nekem, válaszul kedvesen és érzelmesen cafatokra lövöm... -
Viking #92 Hmuda! Izombol taposs a bal gombra, majd a hátrafelére, aztán a jobbrára! Így bejutsz amögé a fal mögé, amit elsők között ver szét... Még egy kis hátrálás, és onnantól már csak lőgyakorlat! -
#91 Így is megsebez. Ez eddig a legnygobb bug, amivel találkoztam. : (((((( -
#90 Ahha, megpróbálom. -
#89 Jah lesebez mert még béta és bugos így még akkor támad mikor a videó megy. De te is tudsz a videó alatt mozogni úgyhogy ahogy elkezdődik, rögtön nyomd le a bal+felfelét jobban nem tudom most fogalmazni :)) és ezzel kitérsz a támadás elől. -
#88 Az a szemét ebben a főenemyben, hogy amint belépek, rögtön megsebez, mielőtt bármit tehetnék (gyakorlatilag kevesbb élettel kezdek ott, mit amennyi kint volt). Addig símán eljutok, hogy kijön a fickó a tetején, de mire elővenném a lángszórót, kinyirnak a kisgenyák, vagy a csápok. -
#87 Köszi. : )))
Mindkettőtöknek. : ) -
#86 Én 10% HP-vel nyírtam ki nem nehéz csak rá kell érezni. Az a titka hogy olyan közel mész hozzá amilyen közel csak tudsz, közelre alig tud támadni és körözöl mellette miközben lövöd a lenti testrészeit, mikor lent már minden piros jöhet a feje, ha az is piros akkor lerobban a feje és kinő a csávó belőle (leírva ez furcsán hangzik de majd meglátod... :)) A csávót is lelövöd pirosra aztán dobod a flame gránátot, ha nincs olyanod semmi gáz mert az egyik faládában van egy, azt a ládát általában magától szét is töri. -
Viking #85 Lacc, #69: "Én shotgunnal lelőttem pirosra minden testrészét aztán repült a flame grenade"
Flame granade nélkül nemtom hogy lehet énse, de nehezen az tuti! -
#84 Azt jelenti a kék kör, hogy kezdenek begolyózni. Olyankor el kell vinni őket egy nyugisabb helyre és lenyugodnak.
Lacc: te hogy ölted meg a főenemyt? Kb 20%-os a health és nincs flamegránátom. -
#83 bármit csinálni=bármit csináltam -
#82 Én azt vettem észre, hogy legtöbbször akkor hánynak, amikor valami trancsírozott hullát látnak.
Amúgy van benne jó pár bug.A legelső pályán abból a barlangból ahol az ufó van, nem akart kijönni a doki azt istennek sem bármit csinálni(nem volt stay-re állítva).Előről kellett kezdeni.
Meg volt egy hasonló amikor előszőr átalakul a két ürge, az egyik megállt a falnál és semmit nem csinált.3 tárat belelőttem, de csak simán vérzett.Amikor oda mentem elé 20 centire akkor kezdett csak el támadni.
Amúgy veszett jó a játék, remélem hamarosan kijön a Final, bugmentesen. -
#81 Mit jelent, amikor a szereplők feje felett kör jelenik meg, fehér és kék színnel felosztva? -
#80 Valaki nem tud fullt?Nekem a rip van, de én utálom a ripeket.A belmondon nincsen már:(( -
Viking #79 Jaja, az szar nagyon, főleg zseblámpánal... Bazzeg kezd gázos lenni az egész, kezdenek begyorsulni az enemyk... És én azért gépstukkerrel adtam neki mer' abból következő pályan raktárok vannak! De neked alig van hp-d? Bazz nekem most csökkent kicsit, nem maxos, de még mindig van 9 medkitem, szóval nem gáz... -
#78 Engem az irányításban csak annyi zavar hogy külső nézetből nem lehet fel/le nézelődni :( -
#77 Igen, lent megjavítod a mérnökkel azt a dobozt a falon és fel kell mászni a csövön én sose estem le... Na tehát felmászol és ott a gerendákon eljutsz a fenti másik házikó tetjére, ott beugrasz, felveszed a keycardot és lent be tudsz menni az egyik ajtón vele. Egyébként jó a megérzésed, tényleg gyanús a fickó ;-)) Na és ott lemész a lépcsőn és megismerheted Dezsőt
Amúgy fent van a warezcenteren a rip. -
#76 Jól teszed, mert ahonnan leszedtem, ott már nincs fent. -
#75 Akkor már nem kell cím, majd otthon megnézem! :)) -
#74 Úristen, még vagy 40-en állnak sorba a filmért WINMX-en. : ( -
#73 Csak azt sajnálom, hogy erősen konzolátirat szaga van a cucccnak. -
#72 Huha. A Warehause-han hogy kell tovább menni? Kiszabadítottam a fickót (megjegyzem nagyon gynus az üzrge, de szépen ritkítja a Dolgokat : )))), Megjavíttattam vele valamit (nem láttam, hogy mit, csak láttam a szerelő ikont a fején, ezért elküldtem szerelni, de most hova? Fel a csövön? Onnan leesek. Merre? -
#71 -
#70 Unatkozom! Ide nekem egy link-et! -
#69 Na én is pontosan ott tartok :) Én shotgunnal lelőttem pirosra minden testrészét aztán repült a flame grenade Igaz én a szoba tőlem legtávolabb eső sarkába dobtam mert nekem beterítette szinte az egész szobát, elég volt neki annyi is csak alig maradt hp-m :((( -
Viking #68 Halle, megdöglött! Ez aztán már valami ez a dög! Megette majdnem az összes géppisztoly táramat (szerencsére még maradt shotgun!) és nem kis időbe telt rájönnöm hogy hoppá, nem lángszóró kell ide, hanem amikor vörös, szépen át kell ívelni a kopakja felett egy flame granedet! (ha nem a kopakja felett dopja az ember, nagyon megszophatja ám!) Na most megyek még játszok kicst, kurvajó ez a game! -
Viking #67 Te azt hogy irtottad ki? Mer' én szenvedek vele, de nem akar csak meghalni! -
Viking #66 Ez így nem jó biza! Már erősen fény van odakünn, és én még mindig nem alszom hanem inkább játszom! És mostmár a szomszédok se alszanak az tuti, mer' bárki bármit mondd, hogy nappal nem lehet baszarni egy ilyen game-től, én az elöbb egy olyan *****nagyot ordítottam...
Na mind1... De egy dolgot nem értek... Vannak a csapattársaim, vagyis jelen pillanatban egy se, mer' Pace is az elöbb alakult át... De még mielött átalakulnának, nyomok rá vértesztet és semmi! (Mondjuk az cuki amikor egy olyan kis szarral kiszív valakiból fél liter vért!) Namost hogy lehet akkor ez mégis, hogy ráadásul mindig ugyanazon a pályaszakaszon alakulnak át? Amúgy a game eszmáletlen király, jó, hogy van ilyen is ebben a nyári pangásban! -
#65 Mi a különbség a "full" és a rip között.Én még csak a ripet tudtam leszedni, ami méretben kisebb mint a full, tehát valami különbség biztos van.Van pl. zene?Mert a ripben nincs. -
#64 Np -
#63 Ahha. Kösz. : )))