785
Minden jöhet, ami vele kapcsolatos, de főleg ftp-k:)
-
fucko #187 Magnozz:) -
#186 Hát nem kell meghalni -
#185 Nem tudja valaki van benne quickload, vagy csak én nem találom? Szörnyű..., ha meghalok: restart level, vagy main menu/load... -
Deajka #184 Tehát 92-95 % körüli ? Azt szar. Akkor most már remegek érte ! Remélem holnap nekem is meg lesz.
Addigis mi a francot csináljak ? :(((
Ja , és ha nem ? Apu, anyu !!! Véres, horror játékot akarok !
hüp,hüp ... -
#183 Szerintem nem. Elvégre csak egy Q3 motor zörög benne (bár abbol is a maxot hozták ki). -
#182 Azért a grafika is megérdemli a 90 felettit szvsz. -
#179 Mindegyikre 90% felett adnék az biztos de hogy mennyit azt most nem tudom... -
Deajka #178 Hány % -ot adnátok rá ?
........
grafika :
sound :
gameplay :
Gyíí !
-
#177 Nem erdekel, nem torodok veletek, majd eljon az en idom is. HEHEHE!!!
Most toltom a 30-ast!!!!!!!!!!!!!!!!
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#176 Én meg már végigvittem.
-
#175 Nézz bele a gép mellett kameramonitora és keresd meg a faliujságot, és nagyíts rá. Akkor meglesz a kód az ajtóhoz. -
#174 Elakadtam... a 2. palyan, adtam pityut a niggernek az meg is csinalta az aramot jol, utana van egy szam zaras ajto meg egy sima ajto a folyoson ami zarva van + a haz mogott egy eltorlaszolt ajto, mi a rakot csinaljak? -
#173 Én meg mindjárt végigviszem.
-
#172 HI ALL!!!
Ha netalan, veletlenul erdekel valakit, elmondom, hogy a 23. filet toltom. Marcsak 31 file es nyomhatom ezerrel a gamet.
-
#171 Már én se, mert régen elhagytam. -
Viking #170 Az-az, de még mindig nem tudom mit kéne csinálni... -
#169 KOSZI az INFOT!!! -
#168 Ujedith: 250Mhz Mag sebesség, 250Mhz Memória sebesség de mivel DDR ezért 500Mhz-nak felel meg -
#167 AYDEN: Aha, ertem. Azert kerdeztem, mert en is olyat szeretnek venni. Egyebkent mit jelent, hogy 250/250,vagy 275/275?
Bocs, hogy ilyen hulye vagyok... -
#166 köcce, de már ellőttem 5 tárat, és még az ajton is jönnek mint a hangyák, de majd szorgalmasan lövöldözöm... -
#165 Köszi, most ott tartok hogy az 1. ajtóhoz kéne a kulcs:) -
#164 Már rögtön a második pályán megkapod (felszeded). -
#163 ujedith: szóval idáig én meg vagyok elégedve vele, a legtöbb játék 1024ben tökéletesen megy, de ha nem akkor majd egy proci csere után fog mert ez az 1Ghzs erősen visszafogja. Az LE annyit tesz hogy olcsóbb és 275/275 helyett 250/250en megy (de van a világon tunning is;)
És akkor a játékkal kapcsolatban lenne egy kérdésem, az elemlámpát mikor kapjuk meg? (még csak belenéztem a játékba és ezt hiányoltam, ezért valószinű hogy most jó nagy hülyeséget kérdeztem, de mindegy) -
#162 Kossz a tipp-tyit!!!
Ugy lesz!!! -
#161 Ja az, mikor felrobban a fél bázis? : )))
ott én is meglepődtem, hogy futok mint állat, mögöttem a haverok, erre Blake beugrik a liftbe és hagyja megdögleni a társait. : ))) -
Viking #160 Most én is leakadtam... Kutatóbázisból felgyüttem lifttel (eléggé brutális módon, mer' fickókám leszarta a segítőket lés hagyta őket megdögleni!) aztán ott mászkáltam, irtóttam katonákat, most itt vagyok 2. mentési pontnál... Mit kéne most csinálnom? -
#158 Addig kell lőni, amíg el nem fogynak. Kicsit hosszú lesz, de egyáltalán nem nehéz. A legegyszerűbb, ha folyton kinézel az ablakon és még kint leszeded őket amíg csak másznak a ház felé. -
#157 hali, van egy szoba ahova csak özönlenek ezek a repulo izék be az ablakon meg az ajton, mi a fene van? Ki kell törni onnan vagy mi, mert ugy látom lőhetek világba nem fogynak(de utálom ezt egy játékban) -
#156 a linket -
#155 THX
-
#154 Ujedith, Devil: Szigorúan csak teljes sötétben, fejhalgatóval szabad elindítani a gamét. Nappal meg ne próbáljátok. -
#153 BIBIIIIIII!!!!!
En mar a 18. filenal tartok!!!!!!!!!!
Meg van hatra 36 db... bibiiiiiiii!!!!!!
-
#152 Nemtom mit szedtek ki, de én a RIP-pel is tökéletesen megvagyok. : ) -
#151 Ááá, azt tudom:)))
De MIT szedtek ki belőle, ergó érdemes-e megszerezni az ISO-t??
(pl. van-e intró, vagy zene az ISO-ban , mert nekem nincs) -
#150 Az ISO maga a CD-s változat, a RIP-ből viszont kiszedtek egy rakat dolgot, pl filmeket, zenét, ilyesmiket, viszont a RIPhez nem kell CD. -
#149 Valaki nem tudja, hogy mi a különbség az ISO és a Rip változat között?Az Iso majdnem kétszer akkora, mint a Rip. -
#148 De megéri... : ))) -
dev!l #147 ket ejszaka alatt le is jon -
#146 -
dev!l #145 thx!!!thx!!!thx!!!thx!!!thx!!!thx!!!thx!!!thx!!!thx!!!thx!!!thx!!!thx!!!thx!!!thx!!!thx!!!thx!!!thx!!!