785
Minden jöhet, ami vele kapcsolatos, de főleg ftp-k:)
  • ujedith
    ebbe an valami =)))
  • Lazarus
    most ott fagytam ki hogy elvetteek az osszes fegyverem es be vagyok zarva a laborba
  • Lazarus
    Nekem erre az a taktikaam hogy nem tudok a jatekrol semmit, igy garantaalt hogy nem fogok benne csalodni :DD
  • A Fing
    Nos, bocs mindenkinek, akit megsértettem a múltkori beírásommal. Egyszerűen csak irtózatosan felhúztam magam a béta(?!) hangulatrontó hibáin, és többet vártam egy kicsit a programtól.
    A grafika és a hangulat kiválló. Az AI viszont szerintem pocsék ebben a verzióban - remélem a véglegesben nem ilyen: az ellenfeleim egyszerűen buták: beakadnak, belegabalyodnak saját magukba és egymásba, nem támadják meg sokszor a társaimat - amikor lesérülnek (a társaim), akkor meg egyáltalán nem támadják meg őket. Pl.: lecsalok egy szörnyet egyik szintről a másikra, az elindul lefelé felém, közben hirtelen fogja magát és elindul halál nyugodtan visszafele, miközben én fogom magam és "vidáman" szitává lövöm. A társaim meg beállnak egymás és az én tűzvonalamba,aminek egyenes következménye az, hogy elfelejtik az aktuális ellenséget, és mindenki nekem ugik, a szörnyekkel együtt (ugyanez van, ha egymást találják el: engem lőnek). Tehát az AI-n még rengeteg javítani való van. Aztán az egyik legkellemetlenebb hiba az az, hogy sok párbeszéd egyszerűen csak elnémul (átvezetők) és miközben a zene és a háttérzajok mennek, én csak tátogó embereket látok - bosszantó (főleg, mert nálam nagyon nagy a hangsúly a sztorin is). Ez akkor szokott lenni, amikor valami új "objective"-t kapok (az átvezető közben/révén) és elindul az ezt jelző (hangulatfokozó - ilyenkor éppen lealázó) szívdobogás hang-effect - és csak ez hallatszik (nincs szinkron hang).
    Aztán, amiben úttörést vártam ebben a programban (amit a trailer is mutatott), az az igazi csapat-morál. Ez az, ami ebben a verzióban nincsen. Nincsen csapatmorál: nincsenek fergeteges összeveszések, bunyók (amiket nekem - parancsnokként - le kéne csillapítanom/kibékítenem), egymásra fegyvertartás, öngyilkosság, ámokfutás stb. stb.. Minden morál csakis rajtam áll - éntőlem függ: csak Blake karakterére lehet gyanakodni, de egymásra nem. Nameg minden fazonnak külön morálja van, tehát egymásról tudomásuk sincsen (ők egymást nem nyugtatják, nem adnak skulót egymásnak, nem veszenek magukhoz más fegyvert, skulót stb.) - csak éntőlem függnek és az adott környezettől. Ami meg szerintem a legnagyobb hiányosság az a csapatbeli kommunikáció (mindenki-mindenkivel), ami a fertőzöttség miatt, morál miatt, sztori miatt stb. lenne fontos. Ez lehetne az egész morálos nyavaja motorja.
    Van még rengeteg más bug (pl.: negatív vérteszt, közben a ficak átváltozik bla, bla), de ezt inkább nem részletezném. A "garantált többszöri végigjátszás/több út/mód" is kamu, hiszen a sztori és minden teljesen lineáris - a morált is ez befolyásolja csak (a játékmenet).
    Ezek a dolgok megvalósíthatók lehetnének, csak kicsit többet kéne rajta dolgozni.Már más játékok is tudtak ilyet, mint ez (Outcast, Gothic stb.) - sőt azok még interaktívabbak voltak, mint ez.
    Többet ígértek, mint amit meg tudnak valósítani?, vagy csak a kiadó sürgetett? Nem tudom, de ez a verzió abszoút elvette a lelkesedésem és várakozásom. Na de egy kis remény azért még maradt: az eredeti verziónak adok még egy esélyt.
    Lehet, hogy csak én álmodoztam túl az ígéreteket, és túl komolyan vettem egy két reklám szöveget...
  • Deajka
    Ja, game igen jó.Tetszik. Nem hagyományos játék az szent. Mondjuk, néhol érződik a béta jelleg (el-el tünedeznek a npc-k ,beakadnak) de lehet ,hogy a véglegesben is benne lesznek.Na, mind1 a légyeg , hogy van hangulata !
    Amikor először jöttek a pókszerű izék, majd beszartam ! (2.pálya) Tök érdekes volt, hogy egy pár másodpercig csak lőttem össze-vissza , közben meg : Azt a qrva ! Azt a qrva !
    Aztán meg jót röhögtem, hogy hogy beszartam !
    Na, ilyen játékok kellenek, már úgyértem, hogy ne klón legyen. (ha az akkor legalább deusex klón).
    Na, jó borzongást!
  • Deajka
    Nézd meg :
    System properties/performance/virtual memory
    Na, ott meg nézheted , hol kell helyet felszabadítani.(általában a C:\-n)
    Win98 esetében ez kb.200 MB .Jobb a több !
    XP - nél ez brutális (ha jól sejtem !!) 800 MB körül .
  • Hmuda
    Hát azt tudom ajánlani, hogy ténylez zárj be már felesleges progikat és akkor próbálkozz.
  • ujedith
    Hat...
    Bocs, hogy ilyen hamar segitsegert kialltok.
    Kicsomagoltam, es elinditottam a RegSetup.exe-t.
    Erre azt irja ki, hogy not enough virtual memory, close other programs and try again
    Ez mert van? Pedig 512 ram memoriam van. Mi lehet a gond???
    PLIIIIZ HELP!!!
  • Hmuda
    Na ná hogy számíthatsz ránk. : )))
  • ujedith
    HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LETOOOOOTOTTTTTTTEMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Meg nem lattam,de nagyon izgulok..., megvarom az estet...
    Na, ha elkezdtem es, ha elakadtam, remelem szamithatokratok, addig is reszketek.........
  • Hmuda
    Ott a pont. Az ilyen kis noname barmok ne rondítsák a fórumot.
  • Lacc
    Had legyek őszinte ha már te is ilyen őszinte voltál hozzánk: Te egy faszfej vagy.
  • Lacc
    Azokat a köpéseket simán ki lehet kerülni csak oldalazni kell és nem kell nagyon közel menni. Nekem normal szinten nem nagyon akadt gondom a monsterekkel kivéve néhány helyet ahol igencsek szőkösen voltam medikit terén :)) De néhány próbálkozás után meg lehetett csinálni azokat a részeket is. Alapjában véve nem egy nehéz játék de sötétben fejhallgatóval elég nehéz volt rávennem magam hogy továbbhaladjak egy félhomályos folyosón :)))
  • Hmuda
    Lazarus: igen csak lángszóróval. Először valami más fegyverrel megszórod párszor a delikvenst és ha már piros, megsütheted. Ilyenkor általában kiszabadul belőle egy-két fejes-lábas jószág, de azokat már gyerekjáték kinyirni. Általában 2 lángszórólövés elég nekik.

Dynamic: nembaj. Mindenesetre szerintem ez a kis ismertető mindenképpen hasznos a kezdőknek, akik lusták elolvasni a Field Manualt. : )))
  • Lazarus
    marmint levelt vagy mi a faszt
  • Lazarus
    Na en befejeztem, ez igy uncsi hogy mindig lekopi a fejem az a szar nem tudok jobbra menni mert pofan basz egy mocsing es meg arasztja magabol a maszkalo fejeket >:( Ezt fel HPvel nem tudom megcsinalni es nincs kedvem az egesz szar questet ujra csinalni
  • Dynamic
    Bocs félreérthető volt, de úgy értettem, hogy az véletlenszerű, hogy mit reagál az adott lelkiállapotban.Tehát vagy lövöldözni kezd összevissza, vagy remegve összekuporodik, vagy nemes egyszerűséggel fejbelövi magát.

Igazából így nézett volna ki:
    De szerintem véletlenszerűen generálja ezeket a program(a megőrüléseket), és ez nem átvezető volt mert előszőr nem volt ilyen, utána meghaltam és vissza töltésnél meg már "az" történt.
  • Lazarus
    a nagyobb husokat csak langszoroval lehet veglegesen elpusztitani???
  • Hmuda
    Nem véletlenszerű. Mindig bizonyos Dolgokhoz (khm... : ))) van kötve a félelem, a bizalom csökkenése, növekedése. Minden benne van a Field Manualban, de írok néhány példát, amik nem lehetnek egyértelműek:

1. Bizalom

Minusz, ha:
    - elveszed a fegyvert.
    - kényszeríted valamire (fegyvert szegezel a fejéhez).
    - nem veszel részt egyáltalán egy harcban, bár itt nem mindig.
    - ha harcban lösz bele valakibe, csak kicsit csökken a bizalom.
    - ha harcon kívül, nagyon. : )))
    - más nem jut eszembe. : )))

Plusz, ha:
    - adsz neki fegyvert (minél bikább, annál több a plusz bizalom).
    - elvégzed előttük magadon a vértesztet.
    - ha résztveszel a harcban.
    - ha gyógyítasz rajtuk.
    - más nem jut eszemne. : )))

2. Félelem

Minusz, ha:
    - adrenalin injekciót adsz nekik.
    - elmúlik a félelmet okozó tényező (pl egy bazinagy mászkáló húsdarab nektek ront és ti kinyírjátok : ))).

Plusz, ha:
    - olyan dolgot látnak, ami nekik még szokatlan, ilyesztő, undorító (pl egy csini kis hulla : ))).
    - sok szörny hirtelen ront rátok.

Ez asszem nem teljes, de minden le van írva a Field manualban.
  • Hmuda
    Mennyit játszottál? 2 percet? majd ha este a negyedik pályáig nyomod egyhuzamban, akkor ugass, de akkor se ilyen hangnemben. És ki mondta, hogy az év játéka? És ki mondta, hogy ha nem tetszik valami, akkor azt tilos kultúráltan leírni?
  • Dynamic
    "Semmit nem sikerült megvalósítani a programhoz fűtött ígéretekből vazzee"

Miért?Neked mit ígértek?
  • A Fing
    bocs fűtött=fűzött
  • A Fing
    Egy ***** **** **** ** ** * ez a játék!
    Letőtöttem ez a rakás, igénytelen fostalicska bétát, vagy mi a rákot. Rohadt nagy kula.
    Semmit nem sikerült megvalósítani a programhoz fűtött ígéretekből vazzee. Nincs AI, nincs élmény és egy csomó más minden, amivel etették a népet. Remélem nem ilyen (The) Fing lesz a végleges verzió. Év játéka.... hhahahahahaha .
  • Dynamic
    A már többször említett pókinváziós utáni következő pálya(épület) eleje körül.De szerintem véletlenszerűen generálja ezeket a program, mert előszőr nem volt ilyen, utána meghaltam és vissza töltésnél meg már "az" történt.
  • Hmuda
    Huh, ez hol volt? : )
  • Dynamic
    Ez élesben volt!Bekattant a csávó elkezdett lövöldözni összevissza, majd egyszercsak megállt, megkövült és mintha motyogott volna valamit.Én közben előre mentem körülnézni, vissza mentem a csávóért, hogy mi van már és pont azt láttam, hogy a saját állához nyomja a géppityut, majd egy bumm...
    Kicsit meglepődtem:))
  • Hmuda
    Mi az, hogy nem tudsz kimenni? Azok a behemótok áttörik a falakat és ott ki lehet menni. Vagy ha még nem jöttek be a nagyok, nézz szét egyedül minden szobában és minden egyes szörnyet ölj meg. Egy idő után meg fognak jönni a a nagyok és ha már betörtek, ki lehet menni.
  • Wolwarine
    de nem tudok kimeni !!
    nem küldenél ehhez az állshoz közel egy savet please !!
  • Hmuda
    Ha a nagyok is kihaltak, egyszerűen menj ki és kövesd a kék fényeket.
  • Wolwarine
    Ha valaki elküldené ehhez az álláshoz közeli savet a mail-omra azt nagyon megköszönném :o)
  • Wolwarine
    Lőttem sokáig őket el is fogytak azután mi van ? mert csak telik az idő és semmi :o(
  • Wolwarine
    Van itt felhasználója a Belmondo Wareznek ?
    Jó télleg és hogy müxik ez a sms-es megoldás ?
  • Hmuda
    Addig lődd a dögöket, amíg el nem fogynak. És ez is olyan gém, hogy teljesen elveszi a hangulatát a csit. Nem félsz annyira, ha tutod, hogy úgyse halsz meg. Akkor felesleges is játszani vele...
  • Wolwarine
    Nem tudnátok egy kicsit segíteni : levagy akadva mit tudom én hanyadik pályán, és valami emergency radio-t kell keresni és egy kis épületben vagyunk amihez kb 4 szoba kapcsolódik eggyikben találltam kapcsolót a másik ajtóhoz és a radiónak hült helye volt és szaros kis lények csak ömlenek befele az épületbe ! Mi a teendő ?? csukjam be az ajtókat és passziánozzak a fiúkkal ?
    + nem tudtok cheatet vagy trainert hozzá ?
  • Hmuda
    Mondjuk az én esetem is akkor vol, mikor totál berezel a csávó, gondoltam kilökdösöm a szobábol, de mikor hozzáértem, elkezdett lőni. Úgyérzem kicsit megfosattam a gyereket. : )))
  • Lacc
    Wow, én ilyet még nem láttam! :D Csak olyat hogy elkezdett lövöldözni össze-vissza.
  • Hmuda
    Én eddig ilyet csak egy átvezetőben láttam, élesben még egyszer se. Nekem csak egyszer kattant be, de akkor engem kezdett el lőni, de azóta csak egy dísz a falon. : )))
  • Dynamic
    Az a nagyon nagy, amikor bekattan valamelyik csapattag aztán egyszercsak fejbelövi saját magát.
  • Hmuda
    Lőni próbáltad már? : )))
  • Lazarus
    azt a fejes labas huscafatot hogy kell kinyirni a hoo alatt? van valami trukkje?