785
Minden jöhet, ami vele kapcsolatos, de főleg ftp-k:)
-
#269 Megszereztem a fullt, mert eddig csak rippem volt és elkezdtem előről nyomni, de nem igazán látom a különbséget.Pedig elvileg kb 150 mega van köztük.Még zene sincs a játékban így nem igazán értem mi indokolja a különbséget.Na mindegy .Egyébként sokan mondják, hogy átvezető animok közt nem hallatszik a beszéd.Ez tényleg igaz a fullnál, de érdekes módon a rippel nincs ilyen probléma ott hallatszik a szöveg mindig.Ez is furcsa. -
#268 Gratula :) -
#267 megvan -
#266 ok megproszalom.
KOSZI a SEGGITSEGET! :-)
Majd szolok, ha megvan. :-)
Na CSOMI! -
#265 amugy igen, az amit az elejetol hasznalsz -
#264 tok mind1 :) Lenyeg hogy lojjon -
#263 Az mp5-os az a geppityu, amit a jatek elejetol hasznalok? Vagy egy masik? -
#262 adj a pasasnak mp5(?)ot es mikor jonnek szaladjatok vissza (fel) es vard be oket 1esevel, amugy az emberre nem lesz agy szukseg csak az ajtot kell megszerelnie utana ugyis atalakul... -
#261 Sziasztok!!!
Na... En most ott vagyok, hogy atvaltozott az a nyavogos enginer csavo, kinyirtam... Aztan felmentem a toronyba, az a masik manus fejbelotte sajat magat, megvan a tavcsoves, es atjutok a kovetkezo palyara, ahol lesz egy uj csavom az a kek ruhas. lemegyunk egy lepcson, es annyi dog jon, hogy mindig szejjelszednek, mit kell csinalni, menekulni, vagy orulten loooooni???
PLIIIIZ HELP!!! -
#260 Ez csak béta. A teljes csak most került aranyra. -
Lantee #259 Na akkor most már mondja el valaki, hogy ez a FULL kiadás, vagy még érdemes várni egy VÉGSŐ kiadásra? -
#258 Viking a profi! -
#256 : )))))) -
Viking #255 Én most épp ki****ott lusta üzemmódban üzemelek és restellem de még nem mentem tovább azóta se... -
#254 Viking: te mindig tudsz trükköket a főellenfélre. Nem tudod, hogy hogyan kell kinyirni a 3. fögenyát, azt amelyik kijön a plafonbol és van mellette egy üvegbúra alá zárt Dolog is? -
Viking #253 Egyik katona mellett van egy jegyzet, azt olvasd el és rájössz a megoldásra! -
#251 Igen, ha 15 megásak a fileok. -
#250 hi a warezoldalon levő 19 rar file-os thing full? -
#249 Én csak simán lelőttem őket Mp5-el pirosra aztán adtam nekik a lángszóróból. -
#248 Keress egy jol védhető pontot (pl a kirobbantott falrész), ahol csak egyszerre egy tud nekedmenni. Aztán mikor jön egy, megkínálod egy kis napalmmal, aztán mikor elfut, a következőt, és így tovább. -
#247 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hogyan lehet hatasosan kinyirni azt a 3 db Walkert?
Ott vagyok, ahol talalkoztam a masodik Flame Thoweres emberrel es csak akkor jon velem, ha kinyirom a 3db Walkert... hogy kell?, Mindig kinyirnak... -
#246 En meg amikor megorult az emberem es nem volt nalam nyugtato... kellett a looszer -
#245 Én is pont ott használtam először. : )))))) -
#244 Én sokkolót csak egyszer használtam, mikor annak a pályának az elején ahol Hmuda jár, ahol két mérnök egymásra tartja a stukkert :) -
#243 elotte sokkkoloval jol el kell venni a kedveet hogy ellenseg legyen -
#242 "Mp5-el?(?)"
Hat igen kicsit erdekes volt hogy a nigger az elejen felhuzta az mp5ot :)) -
#241 Hiába, közözök, mint állat, de még így is kinyit. : ((( -
#240 Nem annyira nehéz azt sem megölni az a fontos hogy állandóan körözni kell körülötte :) mert akkor szokott csapkodni mikor megállsz! Szóval állandóan körözöl persze oldalazva valamelyik irányba és közbe lövöd. Én főelleneket mindig shotgunnal gyepáltam, szvsz az a leghatásosabb ellenük, lőszer meg volt bele mindig mert a katonákat Mp5-el?(?) nyírtam ki mindig úgy hogy lelőttem a fejüket :DDD Szóval így leveszed neki priosra aztán jöhet két flame gránát és meg is murgel. Ez a rész már tényleg a vége fele van de 1 pályától azért még több van hátra onnan :)) -
#239 Lacc, azt a főgenyát, amelyik a plafonról lóg és össze vissza csapkod, hogyan lehet jól kinyírni, mert engem mindig azelőtt megöl, hogy legalább narancssárgára venném az életét. -
#238 The Thing ARANY!
(BluesNews) A John Carpenter film alapján készült, de új történetet tartalmazó The Thing hálisten elkészült és az aranylemezt elküldték sokszorosításra. Az üzletekben augusztus 21-től lesz kapható. HALLELUJA! Az előzetesek alapján az idei év egyik meglepetéssikere lehet a gém...
Hardwired -
#237 Egyszer velem is megtörtént. : )))
Minden emberemtöl elvettem a fegyvert, mert ki akartam végezni őket (tudod, gyanus volt mind : ))), erre a medic kikapja a kezemböl a pisztolyt és párszor fejbelőtt. Kicsit kiakadtam. : ))))) -
#236 Ez tényleg így van? :D Vagy csak kitaláltad? -
#235 ha rendesen belelovok az emberembe akkor kikapja a kezembol a fegyvert es agyonlo :D
Amugy klafa kis gamez -
#234 NNNNNNAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
SIKERULT ELINDIANI!!!!!!!!!!!! (ez mar nagyszam nalam :O)
Szal, az a helyzet, hogy olyan szempontbol szerencses vagyok, hogy nem is hallottam meg errol a gamerol. Nekm meg igy is nagyon teccik. A hangulat es a szotri kituno, a grafika is klafa...
Ami ezt a csapat moralt illeti, nem nagyon tudok hozzaszolni, mivel nem tudm, hoogy milyennek kene lennie... tudjatok mit? nem is erdekel, addig jo, amig nem vagyok tele azzal ,hogy mennyivel jobb lenne ha..........
Tehat en most oda vagyok ezert.
Es ha meg ennel is jobb lesz a teljes verzio, akkor ez lesz az egyik legjobb game, amit valaha lattam!!! es ezt batran allitom, mert ez a fantasztikus hangulat, minden bugot elfelettet velem...
Roiden ennyi!
Kerdes:
hogyan lehet megnyugtatni az embereket? -
#233 Ja, teljesen 100%-an egyetértek A fing-gel.Én is ilyennek képzeltem ezt a játékot, ez lehet hogy azé van mert itt lakik tőlem 10 méterre? :))))
Amúgy mikor jelenik meg a végleges verzió? -
A Fing #232 http://www.pcguru.hu/index_article.php?i=3
Ezen a címen találjátok a PC Guru-s cikket, ami hivatalos forrásból származik. Itt olvashatjátok azokat a "nagy ígéreteket" stb.-t. Na mindegy így is úgy is végignyomom a játékot, mert szeretem a hangulatos, sztoricentrikus játékokat. Ha nem is ez lesz az úttörő játék az AI és csapat intelligencia terén, akkor is egy jó kis, egyszer végigjátszható 3rd p. kaland játék.
Amivel szerintem jobban kiélezhették volna a horror elemeket a játékban az az ellenségek száma. Így, hogy rengeteg van belőlük, egy időután csak egy szimpla lövöldözős játék vállik belőlel. De gondoljátok el, ahogy az elhagyott anktartiszi támaszponton vagy a csapatoddal és a Dolog elől bújkáltok, vagy azt keresitek (nyilván ezenkívül még lenne pár ötletes lőni való). Nekem igazán az 1. és 2. pálya hozta meg a várt hatást - az azigazi horror. Igazi bizonytalanság, félelem kúszik az emberbe a haláli csendben egy elhagyott bázison, amiből az emberek eltűntek stb. stb. + még ehhez a morálos dolgok, amiket leírtam (olvastam). Garantáltan ez lenne az év játéka. Ezt vártam én igazából. És úgy gondolom, hogy nem megvalósíthatatlan, csak egyszerűen sürgeti őket a kiadási határidő, amit pedig a kiadó szab meg - sajnos. -
#231 Ja és ezzel senkit nem akartam megbántani, mert mindenki azt csinál ami neki jólesik , és remélhetőleg másnak nem árt vele. Akit esetleg mégis megbántottam vele, bocs. -
#230 Igy jár aki bétát tölt le, felhúzza magát, mert ez ki tudja mikori beta?/vagy van dátum írva?/
Én nem töltöttem le, mert akkor tuti így jártam volna mint te és a végleges verziót /ami lehet hogy tök jó és a hibák nagyrésze ki van/lesz benne javítva/ nem látom mert a béta már elvette tőle a kedvemet, így inkább még kivárom az a kis időt. A másik hogy egy bétát nem kell szidni elvégre azért béta hogy tele legyen bugokkal meg stb. stb. és én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ne lenne benne a véglegesben a teljes csapat munka stb. -
#229 Én korábban csak néhány képet láttam a játékról úgyhogy nem nagyon tudtam hogy mit kellett volna beváltaniuk a fejlesztőknek :)) Szerintem is jobban ki lehetett volna használni ezt a csapat-morálos dolgot, ez a bunyós dolog meg hogy adogatják egymásnak a lőszer nagyon tetszik :)) Kár hogy nem rakták bele. Nem is nagyon fogják szerintem, egy bátánál már inkább csak a bugokat és talán még az AI-t csiszolják, igaz az AI-val nekem különösebb gondom nem volt, de akkor azon még biztos van javítanivaló. -
#228 Nézz szét alaposan, javíts meg mindent, kapcsolgass mindent. Meg fogod találni a kiutat.