Ismét Nukleáris Sátor a Sziget 2002 Fesztiválon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy felügyelet nélküli, a szabadverseny szabályai szerint mûködõ piacon bizonyos körülmények között ez igaz. A kormányok azonban a fenntartható, jelentõsebb ingadozástól mentes ütemû fejlõdés érdekében beavatkoznak a szintiszta evolúciós szabályok szerint mûködõ piaci folyamatokba.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
MEllesleg a gejzír projectról hallott valaki? Ásnak egy gödröt bebetonozzák, jó mély persze, moderátornak vizzel feltöltik és belehelyeznek hasadóanyagot, amit a vízbe kevert bróm(?) -al tartanak méginkább kordában, azaz ha vegyileg kivonják belõle megindul a folyamat és ez foróvizet termel, mivel elég mély a víz a felszínre nem jut sugárzás (csak fényjelenség - kurcsatov sugárzás?) így biztonságos, költsége kicsi, pár évenként kismennyiségû hasadóanyagot kell kicserélni benne, ha a víz elfolyik földrengés meg valami miatt azellen lehet védekezni - ezzel városokat lehetne fûteni, ausztriában állítólag van is egy-két ilyen, fizikatanár mesélt ilyet, logikusnak logikusnak hangzik - kérdés télleg jóltájékozott-e? 😄
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Pár éve legalábbis Amerika legnagyobb koponyái tiltakoztak a jelentett kutatási esetek hitelességét vitatva. Persze a legtöbb a melegfúziós kutatásokra kapott sok-sok dollárocskáját féltette.
Ezekszerint a kösza elmélet valósággá vált/válhat? Az azt jelentené, hogy 1 fúziós erõmû egész országokat lenne képes ellátni...
A fúziós erõmû nem radioaktív. A fúziós bomba (a'la Teller Ede) is csak azért az, mert a belsejében egy kisebb, hagyományos maghasadásos atomtöltet indítja el a bomba köpenyében lévõ anyag (pl. deutérium) fúzióját.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
A mikrohullámot fókuszálni is lehet, és pl. a a nevadai sivatagban, vagy az Alpok egyik fennsíkján
nem okozna túl nagy problémát.
"A fuzios reaktor is termel radioaktivitast." Ezt kérlek magyarázd el, hogyan tenné? A Nap is egy fúziós erõmû, de már rég nem lennénk, ha radioaktívitást is sugározna.