754
-
#474 Hat nem egyszeru feltolteni egy 924 megasí filet! Itthagytam a notit hogy toltogesse...de timeout lett mert az ADSL meg lelepett a netrol....ehhe kosz most akkor ujranekifutunk....
Hat lehet holnapra lesz fent...bar ha nagyon kell valakinek tudok torrentet csinalni rola...de akkor meg addig nem tudom feltolteni mert a fel agam nem valami fenyes... -
#473 (envoltam) -
Blade2051 #472 Azt meg vágom, hogy képben vagy, mert múlt héten valamikor láttalak a C5 Forumon. Feltételezem, nem sok Seaweed rohangászik a világon. -
Blade2051 #471 Ez igaz. Csak azért tanácsoltam, mert én saját installt csináltam magamnak, úgyhogy tudom, mennyi gond van, ha update-elni kell a saját cuccomat, amikor új patch-et adnak ki. -
#470 Tudom olvastam en is. De azt mar nincs kedvem letesztelni..eleg nagy melo azt 1x egy modszerrel! (SFP1, install, patchek felrak, bopack felrak, majd a master peldanynal szinkronizal, osszehasonlit hogy minden rendben van e...persze elviekben ugye nem lehet semmi difi..."de lattunk mar karon varjut"...szal tuti az amit tobbsoron kiprobaltam! ;)))
-
#469 Rahibaztal....ujracsinaltam..ujrateszteltem..most kezdem feltenni....(estere meglesz) Hulye vagyok tudom (Bar valtozas a BoPack reszerol nem volt szinte semmi, de a readme-t kicsereltem benne...) -
Blade2051 #468 Ja, és az új patch-ek kizárólagos használatát pedig a készítők ajánlották. -
Blade2051 #467 Bocsika a beintősért. Hüvelykujjasat kerestem, csak gyorsan kellett csinálnom, mert munkahelyről írok, s a beintőset véletlenül annak láttam a nagy sietségben. Szóval bocsi.
Megpróbálom még egyszer:
Seaweed, király a magyar 21MF skin. -
#466 Na akkor lehet ujracsinálni az egészet!(gonoszkodik) -
#465 Hát ez most vagy nagyon tetszik neki, vagy nagyon nem. -
#464 Tudom. De en felrakom szepen egymas utan ahogy megjelentek..ugy az igazi...es tuti...amugy nincs vele semmifele gigszer....
Mig-21MF szkint az uj bopakos hangarscreen szulte....de nem igazan ertem eztz a beszolos/mutatos szmajlit a mondokad vegen -
Blade2051 #463 Csak egy építő jellegű megjegyzés: nincs szükség az összes patch-re, csak a két legutóbbira. Mindenféle gixer elkerülése végett ajánlott is, hogy csak ezt a kettőt telepítse fel az ember egy friss, patch-eletlen installra.
Seaweed, király a magyar 21MF skined. -
#462 hmm tudtatok rola hogy van egy uj patch?!
http://www.thirdwire.com/projects/p1/rt_patch.htm
Patch v05.25.06 (4.18 MB) -
#461 addig is: README -
#460 920Mega lett az install (8.2Gb kicsomagolva)...most kezdem feltenni..talan delkorulre fel is megy... -
syscoHUN #459 Ehhez nemtudok tobbet hozzafuzni.Csuuuucs. -
#458 Nem tudom eszrevettetek e, mert en a nagy modkeszites kozben most vettem csak eszre, hogy az SP4 felhoit figyelembe veszi a celmegjelolo es az infra fejes raketak is! Kurva nagy a felhok kozott bujkalni! Meg nem probaltam ki a regebbi csorgokigyokat amik a felhoben elvesztik a celt, de pl elobb egy AIM-9M-el ami ugye tud celt kalkulalni ugy lottem le egy Mig-23M-et hogy az kozben takarasba kerult egy felho moge...a raketa atment a felhon es szemmel lathatoan ujrabefogva a felho utan celra ment es le is vadaszta az ellenseges gepet!
Szal jo ez az SFP1 en mondom BoPackal meg meg jobb! (nah megyek tesztelek meg ezt azt aztan tenyleg legyartom mar az installt...szinkron alap mar megvan...) -
#457 Nah keszvagyok, meg 1x atnezem a dolgokat aztan szinkronizalok es legyartom az installt...majd felteszem a netre. -
syscoHUN #456 Ez allatkiralyzsir lett,nem is akarok tobbet hozzafuzni.Csuuucs.
F86 Sabre the best. -
#455 Sztarfotok egy meltan hires sztarrol ...
...felszallunk...
...menni messzi orjarat...
..BANDITS!...BANDITS!
-
#454 Nah ma esti allaspont szerint: 95db repulheto gep..es ez +-1/2db vagy mar alig fog valtozni!
Termeszetesen ennel sokkal tobb addon gep van..de bionyos szint alatt es mukodes alatt nem kerul bele. Illetve vannak olyan gepek amiket azert nem rakok bele mert felesleges (pl nagy bombazok...). Viszont amcsi F-14,F-105-osok,A-7 stb-stb belekerult vegul!
Pl belekerult az 2uj" Mig-15 is...sok ertelme nincs ugye mert csak gepagyus tipus..de olyan szepre sikerult a modellje hogy belefaragtam...es hogy legyen parja Sabre-l is kerultek bele.... (egybe az egeszet!!! nem kulon mint ahogy megejelent!)
..es ez mind csak kb egy toredeke a valtozasoknak! a v0.8 ota kb 2-300 valtoztatas tortent, sok apo, eszre se veszitek majd (max ha egy tipus a-z-ig teszteltek es midnen konfigan minden parameterrel jol mukodik, mind fegyver mind sok egyeb mas teruleten...), de lesz ami szembetuno...pl sok uj hangar es loading kep...(parat amugy feldobtam combatacere is...(kb felet))...szal megerett az v1.0 elnevezes boven.... -
#453 Most epp tesztelesi fazisnal tartok hogy minnel kevesebb hiba legyen benne..es ez tobb mint 80 gepnel eleg sokaig tart sajna...
A legjobb talan az lenne ha masokat is be tudnak vonni a tesztelesbe...de a meretek miatt (cirka 7.6Gb) ez teljesseggel megoldhatatlannak tunik...legjob lenne talan valami cvs megoldas...de sajna ahhoz sajat szerver kapacitas kene..es ez a meret ..hat khmm...bazinagy...beta installokat kesziten feltenni..aztan ketnap mulva ujat csinalni meg nem epp "kifizetodo"...es bele is golyoznak ketnapon egy napig feltoltogetni... -
syscoHUN #452 Nehezen,de kitartunk addig. -
#451 Nemsoka elkeszitem az 1.0-as telepitot szal varj a letoltessel! -
#450 Azt hiszem akkor ezt le kell töltenem ,csak a telepitéssel sajna a gépfejlesztésig várnom kell,mert nincs annyi szabad helyem hogy minden jo progi fenn legyen (lomac,FalconAF,OFP,sturmo stb..) -
syscoHUN #449 Nagyon cool.Jaguar a kedvencem. -
#448 85% vagy meg tobb... a par jelentektelen gephez nincs, vagy mase van hozza. Vagy mint pl a Mig-23 sorhoz vagy Su-17 vagy Mig-21 kabin van berakva....mert nem letezik kabin hozza es meg mindig jobb mint az alapertelmezett F-104 kabin.
De pl Mig-21MF nek sajat kabinja van, a PF/PFM nek is es a F/F-13-nak is! Nagyon zsirosak! -
#447 nagyon jol néz ki, minden géphez van saját kabin is? -
#446 Thx ;) -
#445 SZÉÉÉPPP! És zsír a topiklogó is! -
#444 Mar nem kell...csinaltam magamnak (unknak) egyet gyorsan...ha mar ugyis magyarra csereltem a kepeket ;)))
-
#443 HA van valakinek nagyfelbontasu (min 512-es) magyar Mig-21MF skinje az dobjon mar meg vele! -
-
Menni vadaszni...
Vadaszat eredmenye..ket lelott 21-es, es egy elvesztett stabilizator :D -
#440 nem lesz patch..es full telepito lesz...mert torolni is kellene azt meg az install nem tud...igy full 1.0-as telepitot fogok gyartani... -
-
#438 ..azt meg mar nem is tudom minek nevezzem hogy az SFP1 konyvtaram tobb mint 8 gigas :DDDD (es aki BoPackol annak is az lesz..mert ugye az en SFP1-em lenyomata tulkepp a bopack....most ugy 86db repulheto gep van benne...de az eroviszonyok miatt most akarok meg parat beletenni! (pl kesziteni akarok kozelkeleti missionoket es oda kell az izraeli F-15A Baz melle F-16A Netz is ;)) -
#437 ...ehhe...kicsomizva mar 2.1 giga az update....nem is keves frissites/ujgep/beallitas van mar benne....ez mar lassan v1.0 :))) (bar ha 1.0 lesz akkor biztos fogok full instalt is kesziteni...max feldarablom...)
-
#436 Irani F-14-es atkerult az ellenfelhez...mert kicsit gazvolt hogy megyek Jaguarral erre 2 szazad Irani F-14-es fedez 1991-ben....khmm Szerencsere az uj weaponpackokban mar van kulon irani reszleg szal konnyu volt...most megcsak azon filozom hogy legyen e kulon Imperial Irani Legiero es Irani Iszlam Legiero...mert a ketto ket ellentetes puloson all de sokban ugyaanazok afeygverek...igy keszitenem kellene hozza egy uj Irani Iszlam Legierot (a masik benne van)es hozza valo Tomcatet.. (IIAF 1979-ig, IISAF meg 79-tol napjainkig..) -
syscoHUN #435 Jaguar the king.