754
  • Bucser
    Ami miatt nem teéjesen kompatibilisek a modok a WOV SFP1 és WOE között (textúraelnevezések etc..)
  • Seaweed
    amugy milyen difik vannak?
  • Bucser
    VAlószínűleg akkor egyságesíteni fogják a file hivatkozási rendszert... talán igy használható lesz az egész...
  • Seaweed
    Nah alakul a molekula...elkezdtem kijavitani a Yom Kippur kampanyt....mar nem 1 kuldeteses es kilepkedos...nemsoka lesz egy kis patch hozza.

Mas:
    Nem tudom eszrevettetek e hogy a Thirdwire folapjan az SFP1-et "leepitik"...mar onnan el se erni alapjat (azert meg fentvan...pl gulival elerni), es kaptunk is egy SFG.EXE filet (ez az SFP1 Gold exeje!) az elozo patchekben! Ezek szerint az SFP1 supportja megszunik es mar csak SFG/WoV/WoE patchek jonnek majd! (az sfg.exe mukodik! probaltam es ez kell ahhoz hogy az SFG patchei felmenjenek mert keresik az exet)
  • Seaweed
  • Bucser
    Nekem nagyon tetszik az új menü.
  • Seaweed
    Jah azt elfelejtettem kozolni ha valaki vissza akarja rakni az eredeti fomenut, akkor arra is van lehetoseg! Ott van a Menu konyvtarban az eredeti becsomagolva! Azt megnyitva latszik hogy mivel tobb a mostani! a kulombseget vagy letorolve vagy az egsz Menu konyvtarat azio-ben talalhatore cserelve a regi menu lesz megint!
  • Seaweed
    Az uj patchekben belepiszkaltak a kampanymukodesbe....
  • Bucser
    Nekem sem működik rendesen. 3-4 küldi után fogja magát és kiírja, hogy Because of heavy cassaulties the sqzadron has been removed from the frontline the campaign is over (a 4 küldi alatt egy gépet sem vesztettem (mármint az egész squadron) ellenben vagy 15-20-at lelőttem (enemy-t)) és hogy bejött az UN és elvertek mindenkit.
  • Seaweed
    Sajna nalam az uj patch ota a Yom Kippur hadjarat nem mukodik jol...egy bevetes utan nyerek mindig..es neha ki is lep...
  • Bucser
    Leszedtem és nagyon jó lett:) csak belekostoltam kicsit:) Folytattam a Yom Kippuri haborumat:) berakott 4 fresco-t 2 mig 21.est és 16 badger-t mi meg vagyunk 8-an ebből 4 olyan rookie- hogy egy gépet sem tud lelőni.. fegyverzet 4 sidewinder és 4 sparrow a phantomokon.. bár kezdünk kifogyni a supplyból.
  • Seaweed
    thx
  • syscoHUN
    En leszedtem,de meg nem volt idom progalgatni.Egy CCNA Case Study-t kell osszeheggesztenem meg a 7vegere,ugyhogy most eppen routert heggesztek.De utanna megy a proba.De igy latatlanba is tuti jo lehet.Gratula.Az meg hogy csak ennyien szedtek meg le nem jelent semmit,a legtobben aztatjak magukat valahol csak nem a gep kozeleben.
  • L Viper #501
    Ja és azokról se feledkezzünk meg akik letöltik, odaadják a cimboráknak azok pedig további emberkéknek stb, stb.
  • L Viper #500
    Én tuti, hogy le fogom tölteni, csak nyaralás előtt állok, majd ha visszajöttünk bele merülök.
    Egyáltalán nem volt felesleges munka, ha csa pár szimulátor rajongónak szereztél vele örömet és persze magadnak akkor már megérte :)
  • Seaweed
    Hat ez az...tobb mint 100 addon van benne...fenese akar vele veszodni..meg a readme is magyar csak...nem vagyok meggyozodve hogy megerni nekem ez az egesz?!
  • Bucser
    Jaja csak meg kéne kérdezni az ipséket hogy ki engedi, hogy használd a modjaikat. (remélem nem irígy dögök...) Mert maga a pack is szép munka.
  • Seaweed
    jah TC-ben neztem hogy 920 mega...feltoltve 880-at irt ki nekem is..
  • Seaweed
    Aszondod lepjek ki vele a nemzetkozi porondra?! :DD
  • Seaweed
    Tudom...doglott vagy 2 honapja a bopon a forum...nem tudok vele mit kezdeni..max Neuro...
  • Bucser
    öhmmm van egy kis gondom.. Bopon nem tudok fórumra bejelentkezni de még olvasni sem.. akármelyik topikra megyek azt írja:

"Na, erre nem készültem! Megfogtál!"

HA meg be akarok logolni nem engedi.. feldob egy új logint és csak újra és újra visszadob ugyanoda. Egyébiránt a főoldalon be tudok lépni az oldalra magára csak a fórumra nem:/ Ötletek?
  • Bucser
    Bopon azt írod 920 mega nekem a windowsos letoltio csak 880-at ir... Gondolom az nem jo...
  • Bucser
    whoaa én még el sem jutottam odáig!! Amint megvan leszedem:) egyébként szerintem ha Column5-on belinkeled biztos lesznek egy páran akik örömmel fogadnak egy ilyen packot:)

u.i.: Az out of the box TrackIR4-em megy vissza oregonba:( Gyártási hibás várhatok megint 2 hetet legalább...
  • Seaweed
    Nah amugy valami visszajelzes jo lenne! jo lett a BoPack?! Szar lett?! volt ertelme vele dolgoznom?! (bar csak 6-an szedtek le...az nem valami sok! )
  • Bucser
    ez már kbv 2-3 éve:) egyébként bótban 1900 ft szal nem biztos belehal az ember:)
  • Seaweed
    Bekoszonunk egy kicsit a JDAM-al lebombazott repterre..persze csak miutan az osszes Irani Tomcatet hazavagtuk

• steweee
    ez mikor jelent meg? nem is tudtam róla pedig nagy letöltögetős vagyok. jónak néz ki, de nem találom sehol warezban
  • Seaweed
    Most tesztelem az uj patchet! Uj DirecX kell hozza!
  • Seaweed
  • L Viper #485
    Nagyon szépek a képek amik itt a fórumban vannak.
    Tegnap este felé láttam, hogy van SFP1-es fórum is, és örömmel kezdtem bogarászni.
  • L Viper #484
    Jahh látom, csak megelőztél :)
  • L Viper #483
    Ez a két patch van ott : Service Pack v05.15.06 (74.2 MB)
    Patch v07.10.06 (5.44 MB)

• Seaweed
    -SFP1 install
    -Strike Fighters: Project 1 Service Pack (v05.15.06)
    -Strike Fighters: Project 1 Patch (v07.10.06)
    -BoPack v1.0
  • L Viper #481
    Akkor most a Patch v07.10.06 -után rakjam fel ?
  • Seaweed
    Nincsmit...bar elgepeni azt tudok rendesen :D

'mind3 SFP1...(SFP1,WoV,WoE)'
  • L Viper #479
    Látom jó kis éjszakai bagoly vagy :) Kösz, hogy ilyen hamar válaszoltál.
    Nagyon felcsigáztak a látottak.
  • Seaweed
    Hat vezzeg befosok..megint egy uj patch mind2 SP' alapu gamehez! (SFPQ,WoV,WoE)

SFP1 readme:

==========================================
    Strike Fighters: Project 1 Patch v07.10.06
    Readme File
    ==========================================

This Patch also contains all the fixes from previous patch, and it
    can be applied to any version of Strike Fighters: Project 1 with
    Service Pack (v05.15.06) applid.

If you have installed any mods to the game, please be sure to manually
    back them up prior to applying this patch. Patch will delete any
    files that have been changed.

List of changes in this Patch include:

* German text getting scrambled on Options Screen has been fixed.

* Campaign game have been made more stable.

* Acquire Radar Target key now allows you to visually lock on to target
    without line-of-sight checks.

* Texture Skin sample on Loadout Screen correctly updates when selecting
    new texture set now.

* Object .ini files are correcly updated based on TextureSet.ini file
    located in individual texture folder as before.

* RWR sound getting cut off on some aircraft has been fixed.

* Mercenary campaign assigning incorrect number of aircraft
    has been fixed.

• Seaweed
    Felrakod az SFP1-et, majd ezt a ket patchet aztan mehet ra a bopack.
    (elvileg...ezt a modszert nem teszteltem, csak azt hogy sorban rakom fel a patcheket...de elvileg az utolso ket patch eleg!)
  • L Viper #476
    Nekem megvan a Strike Fighter Project 1 gyári verzióban, nagyon tetszett is anno. Ha feltelepítem az alap játékot, egyból rakhatom rá a BoPack v1.0-át ?
  • Seaweed
    BoPack v1.0

http://files.filefront.com/SFP1_BoPack_v10exe/;5242199;;/fileinfo.html