754
  • Seaweed
    Nem megy ez neked!....mind2 alakalommal url-t linkeltel kepkent....
    Ott van a Mehet gomb alatt a [Makrók] amire rabokve feketen feheren le van irva hogy mit es hogy lehet az SG-n (amugy nem SG specifikus..mert ez szabvany BBCode)
  • intruder2
  • intruder2
    Úgy tűnik nem adja be a képet. A STAT-om lenne. 6db Mk.81-ból 6db talált és 6 (nem tudom hogyan, mivel az egyik Ammo Bunkernek 2 kellett, úgyhogy biztos valahol 2 egymás melletti célpontot nyírtam ki) kill-t ért el. 2db M117HD-ből mindkettő talált és 3 kill-t adott. 2db M117-ből egy se talált be pontosan, de a célt megsemmisítették, így adtak 2 kill-t. Mindezt egy F-100D-vel.
  • Seaweed
    En mindig is erzesre bombaztam, es legjobban a szabalyos lokoron ertem el amit akartam!
  • intruder2
    A ösztönös bombázás eredménye:
  • intruder2
    Megállapítás1: Bármennyire is csak HARD-on ismeri a gép a fizikát, nem érdemes ezen a módon bombázni. Kész pazarlás, hogy ha nem 2-esével dobálod a bombákat, akkor az asszimetria miatt nem tudsz rendesen célozni.

Megállapítás2: Nem kell már a Jaguar CCIP módja, vizuálisan a gépeken alapból lévő sight-al sokkal jobb eredményeket érek el 100-1500 méter közti magasságon.
  • Seaweed
    Jah ok...nem udtam hogy nem ismered a BoPack tartalmat. No problem!
  • Blade2051
    Sorry, nem tudom igazából, mi van a BoPackban, mert odahaza most nincs netem, melóhelyen meg feltűnést keltenék a nagy adatforgalommal. Amúgy is évek óta én is saját installal dolgozom.
    Amit amúgy javasolni akartam, az az volt, hogyan lehet használni a WoE HUD-jait más gépekben. Ha benne van, annál jobb (távol álljon tőlem, hogy a packot kritizáljam).
  • Seaweed
    Khhhm..az a bizonyos "Jaguar GR.1 with updated HUD" mar regen benne van a BoPackban!!!!!
  • Blade2051
    Én már updateltem az add-on F-14A-t (meg a Hornetet) az F-15 HUD-jával és radarmódjaival. Mit mondjak, király.
  • syscoHUN
    Nem rossz,bar a varacskosdisznoval nem nagyon szeretek repulni,de a nagymacska nagyon jol bejon.
  • Blade2051
    Akinek meg megvan a WoE, az simán használhatja a játékban mellékelt összes HUD-ot (F-15A, A-10A, Harrierek). Csak egy kevés beavatkozás szükséges bizonyos .ini fájlokban. (Ha van érdeklődés, szívesen megosztom veletek.)
  • Blade2051
    Viszont támadt egy ötletem. Akit érdekel a game által támogatott HUD, az töltse le a CombatAce-ről az Add-on aircraft szekcióból a "Jaguar GR.1 with updated HUD" című dolgot. Abban megtalálható a Harrier GR3 HUD-ja. Valamint ott az update-elt A-10A cockpit is (szintén CombatAce), amiben, ha jól tudom, a WoE A-10A HUD-ja lett integrálva.
  • Blade2051
    Ja, egyre gondoltunk.
  • syscoHUN
    Francba nekem sem megy 8(
  • syscoHUN
    Erre gondolok:http://forum.combatace.com/index.php?s=1c8f784bc06c705d9451f01ad77f31b2&automodule=downloads&showfile=2691
    Ez a link

Ez meg a kep(remelem)
  • Blade2051
    Francba! Nem tudtam belinkelni a képet.
  • Blade2051
  • Blade2051
    Erre gondolsz, igaz?

Az "SF Add-On Cockpits" szekcióban van.
  • syscoHUN
    Hali!
    Nos a COmbatAce oldalon talahato a letoltesek kozott(most pontosan nem tudom hogy hol de talan a weapon addon kornyeken)egy CCIP amit ra lehet tenni a gepekre.Egy kis zip file,amiben van egy manual is hogy hogyan lehetseges.A srac aki keszitette szerint ezzel mar olyan 85%-os talalati aranyt er el,ami azer nem rossz a semmihez kepest.
  • Blade2051
    Üdv!

Ja, az SFP1 engine támogatja a CCIP használatát. A difi csak annyi, hogy a dolog "látható része" (a HUD-on megjelenő markerek, egyebek), azaz bizonyos .tga file-ok nincsenek benne a játékban. Ezek csak a WoE-ban találhatók meg. A lényeg, hogy mindhárom game (SFP1, WoV, WoE) támogatja, de a anélkül, hogy baszkurálnál valamit, csak a WoE-ban használható.
  • intruder2
    Értem, semmi gond. Valamit majd baszkurálok aztán csak lesz valami :D
  • Seaweed
    Sajnos nem tudok segiteni....a kozelebe se jatam meg sose az emliett dolgoknak. Weaponpackot hasznalom, modositom stb..oszt enyi.
  • intruder2
    Hi!

Lenne egy problémám. Van Bunyap-nak egy Weapons Delivery Manual-ja aminek a 178-adik oldalán ír aja, hogy az SFP1-ben lehet CCIP-t használni a bombázásra (legalábbis ezt szűrtem le belőle). Valaki angolul tudó, nem tudná kibogarázsni, hogy miképpen oldható ez meg? Vagy van is itt aki tudja? Annyit tudok, hogy egy Harrier gépen használja (a képek alapján AV-8C/S, de lehet, hogy GR.3).
  • Blade2051
    Bucser, ez nem is megvalósíthatatlan: "Végülis csak a 70-80-90-es évek navyjával akarok játszani:D Egyszerre:D Mondjuk egy olyan ahol a hidegháború kicsit tényleg forróbb lett és az USA a carrier taskforce-okkal keletről betámadja a ruszkikat meg kínát:) Meg ott lennének a japoánok meg tajvaniak tölteléknek:D"
    Ez mind megvalósítható, a hozzávalók megvannak. Persze, nem lenne tökéletes, de végül is "szódával elmenne". Lehetne használni a Taiwan terraint (mondjuk Kína lerohanja Taiwant), vagy a Korea mapet (az északiak visszavágnak 50 évvel később).
    Az én kedvencem is a 70-80-90-es évek Navyje.
  • Blade2051

Pedig tök felemelő látni, hogy (jól) működnek a módosításaink, miután időtlen ideig baszkurál valamit az ember mondjuk egy _data.ini-ben... Tény és való, be lehet dilizni közben.
  • Bucser
    én meg egyszer néztem bele az ini-kbe és rájöttem, hogy soha nem fogok ilyet csinálni... Nagyon szar a monotonitás tűrésem:)
  • Seaweed
  • Blade2051
    Amúgy meg ne mentegetőzz szerintem, mert ennyi munka után nem kell.
    Én aztán tudom, milyen meló ez.
  • Seaweed
    Ezert mondom hogy teszteljek amiket csinalok..mert nem vagyok en se tevedhetetlen! Meg tobb szem tobbet lat, meg a tovvi ilyen okossag
  • Seaweed
    Ehhe....ezt beneztem...ez van mikor az ember lusta es nem olvas utana pedig meg raadasul rendelkezesere is all egy csomo szakirodalom...
    Az APR-38 antennajat neztem ECM-nek....
    Itt egy hotfix annak aki nem akarja ujra leszedni az amugy se nagy v1.02-t (ujragyartottam)....

Ez van..mindenki hibazhat...
  • Bucser
    semmi gond:)
  • Blade2051
    Akkor OK (mondom, nem kötöszködni akartam). Csak most egy Öböl-háborús packot csinálok magamnak (ha időm engedi), úgyhogy nagyon rajta vagyok az ilyen részleteken.
  • Bucser
    Hol látod leírva a fedélzeti ECM-et? úgy értette hogy hozzárendelte az ECM-et.
  • Blade2051
    Üdv!

Nem kötöszködni akarok (mivel respektálom a munkád), de az F-4G Wild Weasel V-ben nem volt fedélzeti ECM. Ezért hurcibált mindig külső konténert (ALQ-131 vagy ALQ-184).

• Seaweed
    "kicsit érdekesen működik de szódával elmegy:D "

Jah hat automata...de a semminel tobb....
    Talan majd egyszer a tavoli jovoben...talan az ED F-16-os szimjeben lesz majd rendes LGB meg mevrik kezeles...(bar ez utobbi van mar most is az A-10-ben ;)
  • Seaweed
    Hat ilyen csak az SFP1 van...es ahogy kinez jodarabig ez is marad...ennek kell orulni
  • Bucser
    már ki is próbáltam a lantirn-t meg a mavericke-t:) kicsit érdekesen működik de szódával elmegy:D (jó lenne most már egy Lock On szintű Wild-weasel feladatkörre kitalált F4 phantom II szimulátor:D meg igazán lehetne benne Hornet is meg F-14-es és az intrudewr-t meg a prowler-t ne hagyják ki:Dm eg ha már ott vagyuink beleférne egy S-3as viking is:D NEm vagyok telhetetlen igaz???

Végülis csak a 70-80-90-es évek navyjával akarok játszani:D Egyszerre:D Mondjuk egy olyan ahol a hidegháború kicsit tényleg forróbb lett és az USA a carrier taskforce-okkal keletről betámadja a ruszkikat meg kínát:) Meg ott lennének a japoánok meg tajvaniak tölteléknek:D
  • Seaweed
    Szarakodott velem a kepfeltolto rendszer delutan..de most latom ezek megiscsak felmentek...

az #539-hez tartoznak...
  • Seaweed
    Exocet francia Kormoran nemet hajok elleni raketa. De ha jolesik akar AS-30-al is tamadhatsz hajot...